Mijn verhaal van het jaar 2020

2-1-2020 Huisarts geweest
Deze voor middag geeft de huisarts op mij vraag langs geweest, hij geeft mij onderzocht en denkt binnen een paar dagen zou het moeten veel beterschap zijn. Geeft mijn darmen onderzocht als ook, naar de snede gekeken waar nog een 12 tal haken inzitten en er zitten 2 draden in wat hij niet weet wat het is, de wond is terug ververst.
Als ik diarree nog heb geeft hij een steriel potje achter gelaten om onmiddellijk te laten onderzoeken. De koorts is iets beter maar nog vlug moe en zeer slap op de benen.

6-1-2020 Huisarts geweest
Vandaag geeft huisarts geweest voor steeds de steken in de maag kon er niet van slapen, Moest steeds om de 3 a 4 uur eten om de pijn verminderen. Geeft pillen gegeven voor de maag hij denk dat het nog voortkomt van die woekerende bacterie dat ik op 18-12-2019 heb opgedaan met de ingreep van de nieuwe ingeplante morfinepomp. Ik geval het niet over gaat kan het ook voort komen van een maagzweer, afwachten en pillen nemen.

8-1-2020 Huisarts geweest
De haakjes zijn er uit in de buik is een zeer lelijke wonde, er zitten nog draadjes door waar de dokter niets van weet wat het daar zit te doen.
Deze nacht amper geslapen moet nu straffe pillen nemen voor mijn maag en hopen dat het in orde komt.

8-1-2020 Terug Slijmbeursonsteking in beide heupen.
Injectie bij slijmbeursontsteking van de heup
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen.
Voordeel van injectie
Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet.
Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft. Ook kan het de peesplaat die over de slijmbeurs heen loopt beschadigen dus het is van belang zo min mogelijk injecties toe te laten dienen.
Wat ik persoonlijk nu wel heb ondervonden is dat als ik eens weg ga naar een optreden, dat ik te lang recht zit en daar door meer overbelasting heb en vlugger mijn heupen moeten worden ingespoten.
DEZE AVOND is de dokter nog eens mogen langs komen voor een inspuiting tegen de pijn in mijn been als ook de onderrug, ik hoop dat het nu wat beter zal zijn voor deze nacht.

9-1-2020 Wond ververst.
De haakjes zijn er uit in de buik is een zeer lelijke wonde, er zitten nog draadjes door waar de dokter niets van weet wat het daar zit te doen.

13-1-2020 Huisarts geweest
Deze voor middag geeft de huisarts op mij vraag langs geweest, Ik ben zeer onrustig en slaap niet veel op een nacht 3 u max. E ik heb nog steeds koude rillingen in mijn beenderen over ganse lichaam. En nog steeds de maag die niet in orde steeds om de 4u een honger gevoel, en moet iets eten voor dat over gaat. En ook nog niet zo sterk nog slap op de benen geen krachten. En ook hevige koppijn we moeten Sinutab Forte nemen want nog een goede verkoudheid bij ook. DE wond is ook nog eens ververst en begint te verbeteren.

16-1-2020 PIjnkliniek
De stand van zaken we zijn er nog niet maar begint beterschap te vertonen, maag nog niet in orde slap op de benen geen kracht nog bibberen, weinig slapen 3 u per nacht en over dag niet. Vandaag terug naar de pijnkliniek er zitten draadjes van binnen in door mijn buik en weten niet waar van het is. Ze beginnen te irriteren huisarts weet het niet dus moet ik naar de pijnkliek ik hoop dat het goed afloopt nu. De draadje zijn er uit gegaan niemand weet waar om ze er in zitten, ze hebben ze er uit gehaald zaten al vast gegroeid. DE dokter wist ook niet waarom ik zo weinig slaap 3 u per nacht en overdag niet kan nog van de bacterie voort komen we moeten afwachten, ook enorm veel scharten moet ik doen als niet beter is moet ik bloed laten prikken om te zien dat bacterie niet in mijn bloed zit.

20-1-2020 PIjnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor de morfinepomp te verhogen de pijn ging terug naar 8 a 9 op de 10. Nu is afwachten of het beter werk, anders gaan we nog wat hoger, ik wil die pijn niet meer gelijk vorig jaar dagelijks spuiten 7 op 7 niet te doen.

23-1-2020 Dokterbezoek.
Vandaag huisarts geweest om dat ik steeds aan mijn hart pijn had al een week. Geeft mij grondig onderzocht mijn hart en het moeten de spieren zijn rond het hart moeten proberen invrijven om te zien of beter is.

28-1-2020 Pijnkliniek Consultatie;
Vandaag naar de pijnkliniek om mijn morfine pomp sinds de 18-12-2020 dat ze gestoken is. Ze gaan ze voor de 4 keer verhogen nu hopen dat nog meer pijnstilling geeft voor mij. Ze hebben het onmiddellijk met 8.7 verhoogt nu nog hopen op beterschap we staan al zeer hoog. Hebben nog even naar de wonde gekeken dat komt in orde.

2-2-2020 Nog steeds niet zo best
De pijn deze is iets verbeterd in de rug we staan al zeer hoog met de morfine ook. Het slapen lukt nog niet zo goed, en de pijn aan de maag is ook nog niet voor bij. Word er in de nacht van wakker als ik iets een dan is beter. Mijn maag grold tegen dat het te eten is als ik er aan begin kan ik niet veel eten ik zit onmiddellijk dik en de maag werkt niet meer. Ik neem dagelijks omeprazol 40 mg nu reeds al meer dan een maand geen verbetering tot nu toe.

4-2-2020 Bursitis ontsteking
De huisarts geeft deze avond nog geweest voor courtisane in te spuiten, kan er niet meer op liggen op mijn heup.
Wat is een slijmbeursontsteking? Slijmbeurzen zijn zakjes vocht die ervoor zorgen dat pezen en botten niet langs elkaar schuren. Ze verminderen de wrijving tussen de pezen en de botten. Ze werken als het ware als een soort stootkussens. Wanneer deze slijmbeurzen ontsteken dan spreekt men van een slijmbeursontsteking of bursitis

Septische slijmbeursontsteking Een septische slijmbeursontsteking is een ontsteking die het gevolg is van een bacteriŽle infectie, dit type slijmbeursontsteking ontstaat ook vaak acuut, vaak door een wondje in de buurt van een slijmbeurs.

Chronische slijmbeursontsteking Een chronische slijmbeursontsteking ontstaat door overbelasting. Wanneer uw heup te lang te zwaar belast wordt dan kan dit leiden tot bursitis in de heup. Fanatieke hardlopers hebben niet zelden last van een slijmbeursontsteking in de heup. Ook hebben mensen met rugklachten vaak last van een slijmbeursontsteking aan de zijkant van de heup. Dit komt doordat men om de rugklachten te verminderen een andere manier van lopen aanleert.

Aseptische slijmbeursontsteking Aseptische slijmbeursontstekingen zijn ontstekingen die niet veroorzaakt zijn door een infectie. Chronische slijmbeursontsteking valt hieronder, bij deze meest voorkomende vorm van slijmbeursontsteking is de oorzaak (vaak) overbelasting, van een bacteriŽle infectie is geen sprake.

In welke levensfase komt het voor? Een slijmbeursontsteking komt vooral voor bij ouderen, maar kan ook al op jonge leeftijd ontstaan. Vooral jonge hardlopers hebben een verhoogd risico op een slijmbeursontsteking in de heup. Daarnaast hebben mensen met een beroep waarbij zij veel lopen een verhoogd risico op een slijmbeursontsteking.

Welke klachten en symptomen kan iemand hebben? PatiŽnten ervaren vaak een drukkende, zeurende pijn. De slijmbeurs zwelt vaak op, dat veroorzaakt deze klachten. Wanneer er sprake is van een septische slijmbeurs ontsteking dan kan de huid van de patiŽnt rood worden op de plek van de zwelling. Het bewegen van de heup is bij een slijmbeursontsteking vaak pijnlijk en soms moeizaam, hoe verder de aandoening gevorderd is, hoe lastiger bewegen wordt.

16-2-2020 Consultatie Pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor de morfinepomp op te vullen. Ze hebben de morfine terug moeten verhogen de pijn was nog te hevig, ze staat nu al zeer hoog, en hopen nu wel iets beter word dat we toch wat kunnen slapen en eens rechter zitten. Mijn heupen geeft hij ook onder zocht en schaambeen steeds pijn komt van de rug en de bekken voort, als niet meer helpt met de inspuitingen van de arts, gaan ze in de pijn kliniek onder verdoven zwaarder medicatie inspuiten.

Veelvoorkomende klachten
pijn bij bewegen, plassen, ontlasten of vrijen
pijn in het bekken(bodem)gebied (vaginale of scrotumpijn)
klachten in bil, buik, liezen, SI-gewrichten, stuit, schaambeen, heup of lage rugklachten of een combinatie

Wat is bekkenpijn?
Bekkenpijn komt veel voor, zowel bij vrouwen als ook bij mannen. Heeft u pijn bij bewegen, plassen, ontlasten en/of vrijen in het bekken(bodem)gebied? Of heeft u bijvoorbeeld last van buik-, lies-, stuit-, schaambeen-, heup- of rugklachten. Denkt u aan bekkeninstabiliteit? Deze klachten kunnen erg hinderlijk zijn. Vrouwen hebben een hogere kans op deze klachten rondom de zwangerschap, bevalling en de overgang.

Hoe ontstaat bekkenpijn?
Bekkenpijn kan afkomstig zijn vanuit gewrichten, spieren, zenuwen of banden in het bekkengebied. Het bekken bestaat uit twee helften (iliae) en het heiligbeen (sacrum), met daartussen de bekkengewrichten. Door de bekkenbanden, ook wel ligamenten genaamd, ontstaat een krachtige samensluiting van het bekken. Ondersteund vanuit de aanhechtende bil-, rug-, lies- en bekkenbodemspieren vormt het geheel de bekkenring (pelvis). De functie van de bekkenring is voornamelijk het dragen van onze romp en het overdragen van krachten van het boven- naar het onderlichaam en vise-versa.

Wanneer is er sprake van acute of chronische bekkenpijn?
Wanneer de bekkenring uit balans raakt, bijvoorbeeld door een val, misstap, trauma, operatie, of overbelasting, kunnen bekkenklachten ontstaan. Dan spreken we over acute bekkenpijn. Dit kan ook voorkomen tijdens een zwangerschap. Als klachten langer aanwezig zijn, kunnen ze ook complexer worden. Dit maakt het moeilijker om de oorzaak te achterhalen. We spreken dan van chronische bekkenpijn of het chronisch bekkenpijnsyndroom. Daarnaast kunnen andere ziektebeelden bekkenklachten veroorzaken. De bekkenfysiotherapeut zal hier altijd eerst naar kijken.

14-3-2020 Consultatie Pijnkliniek
Moet maandag naar de pijn kliniek gaan om te laten vaststellen dat mijn neurostimulator leeg is op afstandsbediening staat een dokter op en een lege batterij kan van 6 weken tot 3 maanden duren eer de RIZIV goedkeurt of afkeurt dat je nieuwe batterij ingeplant krijgt. Kosten 20.000 tot 27.000 euro niet niks he zonder operatie. In september ingreep onder gaan van 5 uur voor nieuwe electrode, in december nieuwe pomp en gratis virus bij had waar ik nog niet over ben. En ontstekingen in heupen en schaambeen dat niet over gaat. Als ik in de nacht niet meer kan slapen van de pijn en wakker lig vraag ik mij dikwijls af waarom nog verder met leven. Kan van niets meer genieten en word mij steeds moeilijker gemaakt in leven. Leven geeft geen zin meer voor mij, hoeveel kan een mens aan ?

16-3-2020 Uitslag bloed.
Vandaag geen consultatie mogelijk in de kliniek in Zottegem, moest gaan voor mijn batterij uit te lezen, dat ze leeg is en de papieren op testuren naar de RIZIV helaas geen consultaties meer in zieken huis . Het bloed uitslag was goed moet nog voort komen van die 2 operaties na elkaar en nog die ziekenhuis bacterie volgens de huisarts.

20-3-2020 Slijmbeurs onsteking beide heupen.
Dit heb ik al vele jaren en 4 tot 5 tal keren per jaar inspuitingen. Een slijmbeurs is een zakje van slijmvlies waarin een film van vocht aanwezig is. Aan de zijkant van de heup loopt een peesblad (de fascia lata) van het bekken tot de knie. Een slijmbeurs zorgt voor minder wrijving tussen dit peesblad en de spieren die vasthechten aan de zijkant van het heupbeen (grote trochanter). Een slijmbeursontsteking("bursitis") is een ontsteking van de slijmvlieswand soms met vochtvorming en zwelling van de slijmbeurs. De oorzaak is meestal niet duidelijk, soms kan dit komen door overbelasting (sporten, wandelen) of door een val op de zijkant van de heup. Vaak is er ook een ontsteking van de pezen die aanhechten op het heupbeen. Bij langdurige ontsteking kunnen deze pezen afscheuren. Huisarts vandaag langs geweest voor beide heupen in te spuiten met Cortisone.

23-3-2020 Huisarts moeten komen
Deze late namiddag huisarts moeten komen geeft een inspuiting gezet, tegen de pijn. We zijn er nog niet helemaal door de moed mankeert nog in mijn leven sinds laatste ingreep en de ziekte er na.

26-3-2020 Huisarts moeten komen
Vandaag huisarts terug geweest om een inspuiting te geven om dat mijn pijn toeneemt in mijn been, om dat de batterij minder en minder werkt dus heb ik terug meer zenuwpijn in mijn been en is niet houdbaar mensen die dat hebben weten dat wel.

31-3-2020 Gevallen door been.
Deze late namiddag door been gezakt geen kracht in komt van de hersen die de commando 1 sec uitvalt door die zenuw die genepen zit. En is juist dat je geen been hebt en je ligt daar dokter was hier vlug voor om mij te onder zoeken, en geeft mij een inspuiting toe gediend tegen de pijn overal.

1-4-2020 Huisarts geweest Huisarts terug geweest voor inspuiting dat de rug en de been zo veel pijn doet zal nog van de val zijn en vermindering van de stimulator ook.

2-4-2020 Huisarts terug geweest
Huisarts terug geweest voor inspuiting te geven tegen de pijn in de rug en been van die val nog steeds.

3-4-2020 Enorm veel pijn
Huisarts is deze avond opgeroepen met spoed kon niet houden van de pijn in de rug en ook in been enorm veel pijn. Deze nacht ook zeer slecht geslapen van de pijn nu niet meer te houden, inspuiting had ik hoop slen iets beter te zijn.

8-4-2020 Consult pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor de morfinepomp op te vullen, en uitlezen batterij van de neurostimulator die is inderdaad zo goed als leeg. NU kunnen ze niets aanvragen want je moet eerst terug bij fysiater 2 keer en die werken gewoon niet de kliniek is dood. DE afdeling rx is dicht de dag kliniek dicht, je geraakt er niet binnen als je niet voor iets speciaal moet gaan gelijk mijn pomp opvullen. Mijn vrouw ging anders ook mee binnen mocht nu ook niet binnen. Dus de neurostimulator weet ik niet wanneer ik de nieuwe batterij zal hebben staan er goed voor. NU moet ik terug in Mei de 27 ste als tegen dan de virus is opgelost is kan de papiermolen in gang schieten en kunnen de aanvragen beginnen. En als de Fysiater terug begint te werken kan de aan vraag beginnen en nu moet je maar u plan trekken heb je pijn moet je maar meer nemen van je medicatie huisarts laten komen voor inspuiting. Vind toch dat er minimale bediening voor de patiŽnten die al meer dan 21 jaar dat van doen hebben.

14-4-2020 Huisarts geweest. Deze late namiddag terug enorm veel pijn in mijn links been door de verminderde stimulatie van neurostimulatie, heb terug inspuiting had. Ik heb de verantwoordelijke van Medtronic ook gebeld hoe dat het komt dat de een kliniek werkt en de andere niet ? ZO gaat dat niet verder voor mij in de nacht niet veel slapen extra morfine nemen te veel voor goed te zijn, is eens een overdosis zal niet aan mij liggen maar de pijn die mij zo ver drijft!!!! En ook de dokter in de pijnkliniek die geen aanvraag doet daar liggen de verantwoordelijke is gevraagd geweest in december om de aanvraag in te dienen door de verantwoordelijke van Medtronic bij ontwaken van mijn operatie van mijn nieuwe morfinepomp. DR Deene stond er bij en ook Caroline we gaan dat doen hebben ze gezegd. Vroeger was de service beter na 21 jaar ben je een nummer geworden dat blijkt nu nog eens !!!! Mijn vrouwke is er van op de hoogte met zoveel zenuwpijn is het niet te leven dan liever de korte pijn en nooit niets meer gevoelen !!!

15-4-2020 Huisarts geweest. DE pijn was terug niet te harden in mijn links been die zenuwpijn was terug niet te houden met de stimulator om dat de batterij ver plat is.

16-4-2020 Huisarts geweest. De pijn was terug niet te harden in mijn links been die zenuwpijn was terug niet te houden.

17-4-2020 Carolien pijnkliniek moest ik vandaag bellen.
IK had een sms had gisteren van de Neuro Pain en naar de pijnkliniek gebeld moest vandaag weer bellen ze wast er niet. Deze morgen gebeld naar de seceraterase en ging ze verwittigen Carolien, regen deze middag nog niets gebeld terug ze had het kunnen doorgeven ze ging mij na de middag bellen. Om 15u00 nog eens gebeld ik had Carolien aan telefoon ze ging mij onmiddellijk terug bellen niets meer gehoord ik vind dit niet kunnen en zeer irritant. Mijn pijn is nu reeds dagelijks zo erg dat de huisarts moet komen spuiten neem nog extra medicatie en lig nog wakker tijdens de nacht 3 a 4 uur van de pijn. Ben nu al 6 kilo vermagerd van de pijn maar er gebeurd niets ze weten al van in Maart dat er een dokter op bakje staat en doen gewoon niets. Zelfs Dokter Deene is gebeld geweest van de verdeler van Medtronic de verdeler van de batterij ze doen gewoon niets. IK ben op van de pijn maar ook van de zenuwen om dat er niets gebeurt ze laten de dieren zoveel nog zo afzien of wat ik moet mee maken. De huisarts zegt het ook is geen dingen en geeft mij nog een inspuiting gegeven, wat deze nacht gaat worden weet ik niet ????

17-4-2020 Pijnkliniek gebeld
De pijnkliniek gebeld vandaag de aanvraag is binnen voor nieuwe batterij, we gaan nog horen als we nu nog iets moeten doen hopelijk verloopt het vlot en kan met die corona virus terug vlot de operatie gebeuren. Vandaag terug inspuiting had van de huisarts te veel pijn in mijn links been en rug onderaan.

21-4-2020 Huisarts geweest
Terug veel pijn in been en de huisarts geeft langs geweest voor inspuiting de batterij begint slel achter uit te gaan en daar door meer zenuwpijn, niet zo best voor mij.

22-4-2020 Huisarts geweest
Terug veel pijn in been en de huisarts geeft langs geweest voor inspuiting de batterij begint snel achter uit te gaan en daar door meer zenuwpijn, niet zo best voor mij. En mijn heupen zijn ook terug enorm ontstoken, ze zijn al 4 maanden ingespoten door huisarts en er is geen verbetering, daarom gaan we ze laten inspuiten in de pijnkliniek wanneer zal wat anders zijn met het coronavirus.

23-4-2020 Huisarts geweest
Deze nacht bijna niet geslapen van de pijn het is triestig, vandaag terug inspuiting van huisarts had. Als het zo nog een tijd verder moet gaan is niet uithoudbaar.

24-4-2020 Huisarts geweest
Deze avond geeft de huisarts nog moeten langs komen om mij een inspuiting te geven de pijn was terug zeer hevig in mijn been zenuwpijn is een erge pijn.

27-4-2020 Huisarts geweest
De pijn word slechter en slechter we hopen dat het vlug kan gebeuren de nieuwe batterij inplanten want zonder stimulatie houd je dat niet vol.

28-4-2020 Huisarts geweest
Heb de stimulator nog wat hoger gezet maar geeft niet veel meer stimulatie meer de huisarts is terug langs geweest, om nog een inspuiting te geven om de meeste zenuwpijn wat weg te blijven. Hopelijk komt het slen vlug in orde.

29-4-2020 Huisarts geweest. Vandaag enorm veel pijn kan zelfs niet rechtstaan en niet op liggen ook zo pijnlijk zijn de Slijmbeursontsteking in mijn heupen. Het is de 4 de keer dat ze gaan inspuiten met courtisane dit jaar. En mijn been verbeterd ook niet ik hoop dat ik het vol houd word mij een beetje te veel allemaal, ik de nacht geen nachtrust overdag veel afzien word tijd dat de pijnklieken terug open gaan.

30-4-2020 Naar pijnkliniek geweest Vandaag naar de pijnkliniek geweest, ik ben ook getest op de corona virus, in verband met volgende week de ingreep voor mijn nieuwe batterij in te planten hopelijk alles goed.

2-5-2020 Huisarts geweest
Zeer slechte nacht achter de rug de huisarts is geweest voor nog een inspuiting was niet te doen van de zenuwpijn. Dat vlug donderdag is voor de ingreep.

4-5-2020 Huisarts geweest
Deze namiddag geeft de huisarts geweest voor nog eens een inspuiting de pijn was te hevig in mijn been zenuwpijn. Dat maar vlug donderdag is dat de batterij kan vervangen worden begint te korten.

5-5-2020 Huisarts geweest
Deze namiddag geeft de huisarts geweest voor nog eens een inspuiting de pijn was te hevig in mijn been zenuwpijn. Deze nacht bijna iets geslapen wil neer liggen om te slapen gaat niet van de pijn .Dat maar vlug donderdag is dat de batterij kan vervangen worden begint te korten.

6-5-2020 Huisarts geweest
Huisarts geeft nog dringgend geweest voor een inspuiting pijn was terug niet te houden de batterij is zo goed als plat en de zenuwpijn is nu terug erg hoor. Morgen de grote dag nieuwe batterij inplanten hopelijk gaat alles goed.

7-5-2020 Nieuwe Batterij geplaatst.
Vandaag de grote dag voor nieuwe Batterij voor de stimulator. De ingreep is goed verlopen, maar de pijn er na niet, huisarts geeft nog moeten komen voor inspuiting hopelijk gaat het deze nacht wat voor te slapen heb nog veel pijn en is juist die kant dat ik slaap.


Binnenkomst Kliniek.

DE kliniek binnen in wachten na infuus.

DE ingreep van de batterij.

OP de kamer wachten voor naar huis te gaan.

8-5-2020 Huisarts geweest, Deze nacht niet veel geslapen pijn, en ongemakkelijk mijn neg geeft ook een buil bij niet plezant. Huisarts is net weg en geeft het vervangen om te zien dat het er geen netter uit loopt was oke juist hevig bloed. Op de poep zitten lukt niet dis lig ik in bed in de slaapkamer geen goed plaats natuurlijk. Maar de neurostimulator werkt toch terug naar behoren dat is al veel beter natuurlijk.


We hopen op een spoedig herstel nu.

9-5-2020 Nog niet zo goed
Het gaat nog niet best om recht te zitten lig nog veel in bed, er zijn ook nog complicaties bij gekomen die zeer pijnlijk zijn. Lig meer in bed plat da hier in de living zal wel verbeteren met de tijd.

11-5-2020 Huisarts geweest, Vandaag huisarts geweest om terug de wonde te verversen en te kijken hoe het er voor staat, staat goed maar moet nog een 2 tal dagen wachten om terug in mijn bed rechter te zitten wegens de druk op de ingreep en kans terug open te gaan. Dus nog een beetje geduld voor terug om de pc te komen maar komt in orde.

13-5-2020 Huisarts geweest, Vandaag geeft de huisarts de strips er afgedaan nu is het nog genaaid met dubbele draad, dat gaat er pas uit de 26 mei in de pijnkliniek op 9u. Mijn pijn is terug gezakt van 10 naar een 6 veel menselijker om mee te leven, juist het slapen gaat nog niet zo best inwendige veel zenuwen, waar van weet ik niet is sinds de ingreep in december nieuwe morfinepomp gestoken en daar na ziek geweest en enorm veel vermagerd en komt er niet bij heb niet veel zin in eten ook.

14-5-2020 Huisarts geweest, Deze namiddag moest ik eens buiten zijn kon niet meer houden binnen moest er eens uit. WE zijn naar groot warenhuis geweest en 2u tot max 2u30 weggeweest en de littekens in de rug doen enorm veel pijn. De huisarts is moeten langs komen voor nog een inspuiting deze avond.

15-5-2020 Huisarts geweest, De huisarts is moeten langs komen voor nog een inspuiting deze avond.

18-5-2020 Huisarts geweest
Deze namiddag geeft de huisarts geweest voor nog eens een inspuiting bij de tandarts geweest en die stoel waar je inligt was te pijnlijk voor mijn rug, laatste litteken van september van 20 cm is zeer gevoelig.

19-5-2020 Huisarts geweest
Deze Avond de huisarts terug geweest voor een inspuiting het was er nog niet uit van gisteren de positie van de tandarts stoel en gaat even kijken naar de wonde ook hoe er mee staat de draadjes zitten er nog in.

20-5-2020 Huisarts geweest
Vandaag eens buiten geweest, maar heb het moeten bekopen kon terug niet meer recht bij thuiskomst. De huisarts geeft terug langs geweest kon niet houden van de pijn, de pijn is beter bij liggen in bed. Het zal nooit meer goed komen gelijk vroeger we moeten er mee leren leven.

22-5-2020 Huisarts geweest
Vandaag zijn de draadjes er uit de huisarts geeft gedaan ze trekkrn tegen en vreselijke juk nu is beter.

25-5-2020 Huisarts geweest
2 nachten niet veel geslapen van de littekens en ook in de heupen gaat het niet meer om op te liggen, en op de rug lukt het ook niet zo best door de littekens. Deze avond geeft de huisarts geweest voor een inspuiting dat toch wat kan slapen.

26-5-2020 Pijnkliniek geweest,
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor mijn wondcontrole, draadjes waren er uit en staat mooi dat is ook terug goed voor 3 jaar. Dan hebben ze de morfinepomp opgevuld. En naar mijn heupen die branden van de pijn die bursitis ontsteking gaat met niets meer over. Huisarts geeft ze reeds al 4 keer ingespoten dit jaar met courtisone en helpt niet meer. Dus gaat hij mij opnemen in dag kliniek van de pijnkliniek om mij bilateraal infiltraties te geven, hopelijk is de schade nog niet te ver gezet van reeds 15 jaar om de 3 maanden te doen.

27-5-2020 Huisarts geweest,
Huisarts geeft deze avond moeten komen voor een inspuiting, mijn heupen branden terug geweldig zeer pijnlijk. Hopelijk een oplossing volgende week.

29-5-2020 Huisarts geweest,
Vandaag naar de garage geweest voor onderhoud wagen en toch 4 uur weg geweest en de pijn was niet te houden in mijn heupen waar voor ik nu woensdag binnen moet gaan.

31-5-2020 Dokter van wacht geweest,
Deze late namiddag is dokter van wacht geweest voor een inspuiting in kan geen weg meer in mijn heupen van de pijn. Zo brandende pijn heb ik er nog nooit in gehad normaal gaat het over na elke 3 tot 4 maand een inspuiting van de huisarts met courtisane, maar dit jaar elke maand reeds gedaan helpt niet goed meer. We zijn benieuwd woensdag moeten we binnen of zal verbeteren dan.

1-6-2020 Dokter van wacht geweest,
Deze avond is dokter van wacht geweest voor een inspuiting in kan geen weg meer in mijn heupen van de pijn.

3-6-2020 Opname kliniek
Zijn gisteren voor de 83 ste keer onder volledige narcose geweest mijn 2 heupen zijn tot in de gewrichten ingespoten. Het is nu zeer pijnlijk de eerste 8 dagen daarna zou het moeten beter zijn. Volgenden maand terug op controle en voor te zien hoe resultaat is, er is veel littekenweefsel.

4-6-2020 Huisarts geweest
Deze avond geeft de huisarts langs geweest was niet te houden van die inspuitingen gisteren in de kliniek staat er op ook kan tot 8 dagen duren een de pijn weg is van de ingreep.

11-6-2020 Vandaag terug naar ziekenhuis.
Heb gisteren contact had met Dokter Deene die mij vorige week behandeld geeft, het is 5 dagen goed geweest en nu terug die branderige pijn in beide heupen. Moet vandaag terug binnen voor onderzoeken, om te kunnen achterhalen van waar deze pijn komt.
Denkt aan blijvende schade gaan we nu afwachten wat zal worden je word er moedeloos van...Ö...

11-6-2020 Huisarts geweest.
Deze avond geeft de huisarts nog langs geweest voor een inspuiting de pijn was terug te hevig, en te gaan proberen te slapen. Slapen lukt nog iet zo best ik hoop dat er verbetering komt in de volgende dagen of weken ÖÖ

12-6-2020 Huisarts geweest.
Deze avond terug de huisarts geweest want de pijn was terug heviger, ik weet nog iets van de onderzoeken die gedaan zijn huisarts ook nog niets ontvangen. Zal voor volgende week zijn.

13-6-2020 Dokter van wacht.
Vandaag eens een test gedaan om een terrasje te doen met mijn vrouwke een dikke 2 u met mijn schootmobiel, had ik mij achteruit gelegd om geen druk op de onderrug te krijgen jammer genoeg is het niet goed verlopen. Was rechtover de deur bij thuiskomst kan ik geen weg meer is de dokter van wacht onmiddellijk geweest en terug inspuitingen moeten hebben. En onmiddellijk terug moeten plat liggen om iets uit te galen tegen die pijn.

14-6-2020 Dokter van wacht.
Dokter geeft terug moeten inspuiting zetten tegen de pijn die te erg was.

14-6-2020 Huisarts geweest.
Deze avond nog de huisarts geweest om mijn pijn terug te verzachten met inspuitingen, kon niet houden terug is geforceerd en moet terug wat uit gaan maar blijft duren terug, ik kan gewoon eens niet op een terrasje zitten of ik heb daarna enorm veel pijn dat je zegt het is niet waard.

17-6-2020 Huisarts geweest.
Deze nacht enorm veel pijn had in beide heupen kan er niet van slapen, ze hebben iets ontdekt op de onderzoeken, de pijnarts moet overleggen met de dienst orthopedie en ook neurochirurg om te zien wat ze kunnen aan doen ging mij nog terug bellen. om meer uitleg te geven. De huisarts geeft terug langs geweest om een inspuiting te geven de pijn is gewoon weg niet te doen, terug miserie het stopt niet Ö Ze hebben terug gebeld 26 juni moet ik onmiddellijk naar orthopedie beender - en gewrichtsaandoeningen en prothesechirurgie mooie verjaardag voor mijn vrouwke stopt hier niet meer.

18-6-2020 Huisarts geweest.
Vandaag terug de huisarts geweest voor inspuitingen te geven tegen de pijn, in de nacht niet kunnen slapen van de pijn in de heupen.

22-6-2020 Huisarts geweest.
Deze nacht bijna niet geslapen van de pijn terug de heupen, heb vandaag gebeld om de onderzoeken door te sturen naar de huisarts. Geeft ze ontvangen en moest vandaag terug komen voor de inspuitingen om de pijn te dempen. Het ziet er niet goed uit er achter de kop van de heup vergroeiingen, artrose, als ook een beender massa te zien waar door ik beperkt ben in de heupen voor te gaan schuurt er tegen. Gaan vrijdag meer weten hopelijk.

24-6-2020 Huisarts geweest.
Terug huisarts geweest voor inspuiting de pijn was terug ondraaglijk, nu hopelijk iets beter want je word het nooit gewoon de pijn al ze 9 op 10 van de pijnschaal is niet te doen dan.

26-6-2020 Kliniek geweest Dokter De Clercq.
Ziet er niet goed uit is natuurlijk terug bij mij, heupen zit er slijtage maar nog niets aan doen zijn de pezen die steeds branden er is voorgesteld om, Platelet Rich Plasma Therapie (PRP) Platelet Rich Plasma is plasma met een rijke concentratie aan bloedplaatjes. Autoloog (lichaamseigen) PRP kan gebruikt worden voor de behandeling van peesletsels, onder meer een peesontsteking met acuut of chronisch karakter (bv. tenniselleboog, ontsteking van de achillespees en kniepees) en kleine tot middelgrote scheuren in die pezen. De PRP-technologie werd ongeveer twintig jaar geleden ontwikkeld en voornamelijk toegepast in de hartchirurgie om de wondheling te bespoedigen. Pas sinds enkele jaren wordt de techniek ook toegepast bij peesletsels. Ondertussen hebben heel wat wetenschappelijke studies aangetoond dat groeifactoren een zeer belangrijke rol spelen in het herstel van peesletsels.
BEHANDELING WORD NIET TERUG BETAALD DOOR ZIEKENFONDS !!!!! 👉😔😞☹️
DE huisarts is ook terug mogen komen voor inspuiting 2 u onder de baan en heupen gedraaid en terug erge pijn.

28-6-2020 Dokter Van Wacht .
De dokter van wacht is moeten komen laat op de avond voor terug een inspuiting te plaatsen het ging niet goed met de heupen als ook rug en litekens.

29-6-2020 huisarts geweest .
Deze avond geeft terug de huisarts moeten langs komen de pijn was terug niet te houden in de heupen en de littekens en mijn onder rug ook nog thans staat de morfine nu reeds zeer hoog. DE neurostimulator deze verminderd de zenuwpijn in mijn been deze werkt u goed.

30-6-2020 huisarts geweest .
Gaat niet zo best met mij veel pijn met die regen, de huisarts deze avond laat nog geweest voor inspuiting. Voel mij leeg en somber er ook nog bij hoeft voor mij niet meer met die dokters.

3-7-2020 huisarts geweest .
Deze avond terug de huisarts geweest voor een inspuiting, de rug en ook de heupen zijn zeer pijnlijk al geweest de laatste tijd was niet te houden.

4-7-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze late namiddag terug erge opkomende pijn aan de heupen aan de rug de littekens als ook de ribben. We zitten nog met ruggenmerg vernauwing "Spinaalstenose" die ook steeds op bepaald zenuwen drukt,en is ook pijnlijk in de arm links en rechterhand. Daar kunnen ze helaas niet veel aan doen in mijn geval te veel bot aangroei en littekenweefsel. Normaal zou ik terug onder de scanner moeten gaan om te zien hoeveel is toegenomen.

5-7-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze late avond terug dokter van wacht moeten komen was niet te houden in de heupen, ook de rug en ribben uitstraling pijn, kan niet op mijn zij liggen nog op mijn rug. Plezant is anders mijn been is veel verbeterd met de nieuwe neurostimulator en nieuwe electrode.

5-7-2020 Heupen terug infiltratie !!!.
Wat een pijn ergens anders is de pijn beter nu zit ik met mijn pezen aan mijn heupen het gaat niet zo best wat er moet gebeuren ? WE zitten einde raad kan er gewoon niet op liggen van de pijn. De pijnkliniek kan mij niet meer helpen hebben mij door gestuurd na een een zware infiltratie, naar orthoptie.Er is voorgesteld om, Platelet Rich Plasma Therapie (PRP) Maar heb geÔnformeerd naar ziekenfonds word niet terug betaald +- 250 euro per keer, en zal helpen? Dus komt mijn huisarts terug cortisone infiltraties doen nog maar 3 weken geleden.

Peesontsteking of slijmbeursontsteking op de heup De heup is een ingewikkeld onderdeel van ons lichaam. Om te voorkomen dat de vele spieren en botten als schuurpapier langs elkaar heen bewegen, zitten er om bepaalde spieren en botten slijmbeurzen. Dat zijn kleine holtes, gevuld met vloeistof, die als een soort stootkussen en smeermiddel dienen. Het vervelende is dat deze slijmbeurzen kunnen gaan ontsteken. Ook kan in hetzelfde gebied een peesontsteking ontstaan rondom de aanhechting op het bot.

Symptomen
ē een drukkende, zeurende pijn op de buitenkant van het bovenbeen net onder het bekken
ē de bewegingsvrijheid neemt af naarmate de aandoening verergert
ē lopen doet pijn en een activiteit als springen of hardlopen is voor veel patiŽnten die aan een slijmbeursontsteking of peesontsteking van de heup lijden absoluut geen optie
ē de zwelling, bij een slijmbeursontseking, kan zo erg zijn dat die met het blote oog waarneembaar is. Rond de zwelling kan de huid rood kleuren, wat duidt op een ontsteking of infectie
ē liggen op de pijnlijke zijde lukt vaak niet

7-7-2020 Huisarts geweest
Deze avond de huisarts langs geweest kon de pijn in de rug en heupen niet verdagen. Niet plezant zo hevige pijn gelijk nu er moet een oplossing komen, of gaat verkeerd aflopen. Met zulke pijn is het niet leefbaar meer voor mij hoor, geeft terug inspuiting gezet. Tijdens de nacht niet slapen van de pijn je word zo opgebrand...ÖÖ.

8-7-2020 Huisarts geweest
Late avond terug huisarts geweest voor inspuiting de pijn in de heupen en de onder rug was niet te doen, nog thans we rusten zoveel mogelijk als we kunnen. De heupen komen nooit meer goed de pezen zijn beschadigt en dat kan niet hersteld worden.

9-7-2020 Huisarts geweest
Deze laten avond laat terug de huisarts geweest om terug inspuitingen gegeven tegen de pijn in de heupen als ook ode 5 onderste wervels die uitstralen naar de ribben, en zeer pijnlijk zijn. Nu hopen dat ik deze nacht wat kan slapen.

10-7-2020 Huisarts geweest
Huisarts terug moeten komen voor een inspuiting de pijn in de heupen en rug met uitstralingen niet te houden. DE nachten zijn kort voor mij ik slaap niet veel op een nacht, lig veel wakker met pijn en tegen de morgen kan ik dan in slaap vallen voor een uur of 3.

11-7-2020 Dokter van wacht geweest
deze late avond geeft de dokter van wacht moeten komen voor een inspuiting de pijn was terug onhoudbaar, geeft terug inspuiting gegeven en hopen dat het werkt voor deze nacht.

12-7-2020 Dokter van wacht geweest
Deze avond terug dokter van wacht geweest voor een inspuiting te geven de pijn was weer geweldig toegenomen tegen deze avond niet te doen, geeft terug een inspuiring gegeven en dan is terug iets menselijker geworden.

13-7-2020 Consultatie Pijnkliniek
Vandaag de pomp laten opvullen in de pijnkliniek nog op consultatie geweest bij dokter Deene, de morfine wil hij niet verhogen we staan al zeer hoog de dosis hoger mag hij niet gaan. De heupen moet ik mij zo stil mogelijk houden hoe meer belasting hoe slechter en zal ik veel meer pijn onder vinden. NIET BELASTEN !!! Stimulator hoger zetten in dien te veel pijn tijdens de nacht. En ook Hambaram 2x 500 mg nemen voor slapen maximum 3 weken. Deze avond geeft de huisarts mogen komen kon geen weg meer van de pijn van juist naar de pijnkliniek te gaan. DE rug is helemaal kapot en ruggenmerg kanaal groeit verder toe, waar toe deze pijnen overal uitstralen naar de ribben ook. Ze kunnen nu ook Spinaalstenose opereren maar bij mij gaat het gewoon niet wil geen enkel neurochirurg of Prof aan beginnen om de schade groter zou zijn dan nu kan volledig verlamd zijn dan.

14-7-2020 Huisarts geweest.
Deze avond terug van dat enorm veel pijn in de heupen en de rug en ook uitstralings pijnen naar ribben benen niet houdbaar meer. Terug een insopuiting had om iets minder pijn te hebben.

15-7-2020 Huisarts geweest.
Huisarts terug geweest voor inspuiting te moeten geven de pijn was terug te hevig.
Deze namiddag geeft er iemand geweest voor een medical rolstoel waar ik ook kan plat liggen en half plat verschillende standen dat op voorhand zou kunnen ingesteld worden.
IK kom er voor in aanmerking voor een deel terug betaling ze komen er eerst mee om te testen dat ik goed zit en lig.

16-7-2020 Huisarts geweest.
Vandaag eens buiten gereden voor boodschappen te doen met de wagen, en scooter mee en ook mee binnen geweest. Amai niet te doen van de pijn aan de heupen, en de uitstralingen pijn in mijn ribben zot voor aan.
Terug vermagerd ook mijn gewicht blijft maar dalen sinds nieuwjaar, en tijdens de nacht zeer slecht slapen. Huisarts geeft terug inspuitingen gegeven om wat te verzachten.

17-7-2020 Huisarts geweest.
Deze avond terug enorm veel pijn in mijn rug van de ingreep in 1986 en al de vergroeiingen er rond, het is hopeloos hoe een mens dat vol houd weet ik ook niet hoor.
Zou nooit tekenen als ik mijn leven zo zou moeten over doen, zijn nu reeds al 18 kilo vermagerd sinds nieuwjaar van die pijn, ook tijdens de nacht neem nu nog extra medicatie maar helpt niet.
De huisarts zijn inspuitingen deze helpen voor wat verlichting te brengen een paar uur.

18-7-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze avond dokter van wacht geweest, de pijn tussen staartbeen en de oude operatie van 1986 niet te doen van de pijn. Kan er zelfs niet meer op liggen vorige nacht tot 4 in de nacht wakker gelegen van de pijn is niet zo plezant hoor. Terug plezant vandaag 60 jaar geworden en sukkel van de eerste keer in 1986 al meer dan 40 jaar zal nu niet meer veranderen. ZE hebben terug inspuitingen geplaatst.

19-7-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze late namiddag de arts van wacht geweest voor terug een inspuing te plaatsen de pijn was terug zeer hevig. Het was tijd dat de top gedaan was kon niet meer van de pijn in de rug.

20-7-2020 Huisarts geweest.
Deze namiddag de huisarts geweest voor terug een inspuiting te geven het staartbeen en ook de oude operatie die nu enorm veel pijn geeft.
Met die inspuiting gaat het verzachten voor een paar uur dat we terug wat op kracht kunnen komen, en hopelijk deze nacht ook wat beter nu.

21-7-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze namiddag was terug in orde van de pijn, kan geen weg meer aan mijn oude ingreep van in de jaren 1980 die begint nu voor problemen te zorgen met gevolg enorm veel pijn.
We sukkelen van een naar ander heb al gezegd tegen mijn vrouwke als ik goed lig in de morgen dan kan ik slapen dat ik zal blijven liggen als de pijn minder is.
Ze kunnen maar op een plaats meer steken de andere kant zit mijn neurostimulator zit er al mooi uit blauw en zelfs geschonden straks ook nog iets aan voor, word meermaals per dag ingewreven met reperalzalf tegen blauwe plekken maar degelijks op dezelfde plek is te veel !!!!

22-7-2020 huisarts geweest.
Deze avond terug de huisarts geweest kon de pijn niet meer houden in mijn rug en ribben die uitralings pijn.
Volgende week dinsdag komen ze met een nieuwe rolstoel voor te testen of hij goed is, je kan je neerleggen en half recht opzitten ook.

23-7-2020 huisarts geweest.
Vandaag met mijn vrouwke noodzakelijke boodschappen gedaan, en kan voor geen mm geen weg meer van de last in mijn rug niet te doen waar de connecties zitten als ook waar de operaties geweest zijn de huisarts geeft terug moeten komen inspuiten geven om iets te verbeteren we staan er slecht voor nu.

24-7-2020 Dokter van wacht.
Deze avond laat geeft de dokter van wacht geweest kon terug geen weg meer van de pijn in mijn rug en straalt uit naar mijn ribben is zeer pijnlijk.
Nog thans deze namiddag liggen slapen en medicatie genomen en ging er niet uit. We zijn terug op onze sukkel met de rug en de heupen, en zal niet verbeteren met ouder worden.

25-7-2020 Dokter van wacht.
Deze avond terug dokter van wacht geweest kan geen weg meer in de rug en de ribben en de heupen.
Helse pijn terug en ongemakkelijk ook gelijk je moet braken van de pijn, gaat hier niet zo best nu.

25-7-2020 Migraine aanval.

Zware Migraine aanval had met alles er op en aan.
Wat een nacht beleeft!!!
Klachten

Migraine wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van matige tot heftige, meestal eenzijdige, bonzende hoofdpijn met misselijkheid en/of braken, die erger worden bij lichamelijke activiteit zoals traplopen. Daarnaast is er vaak licht- en geluidsovergevoeligheid. De duur van een onbehandelde hoofdpijnaanval ligt tussen de 4 en 72 uur. Een aanval korter dan 4 uur of langer dan 72 uur sluit migraine uit. Migraineaanvallen kunnen variŽren in ernst en duur binnen en tussen patiŽnten. De hoofdpijnaanvallen verhinderen dagelijkse activiteiten. Gebleken is dat 62% van de migrainepatiŽnten ook spanningshoofdpijn heeft, terwijl 25% van de patiŽnten met spanningshoofdpijn ook aan migraine blijkt te lijden. Een migraineaanval kan beginnen als spanningshoofdpijn, maar in het verdere beloop van de hoofdpijnaanval ontwikkelen zich de kenmerkende migraineverschijnselen.

Andere veel voorkomende symptomen zijn gevoelsstoornissen. Soms verspreidt een tintelend of dof gevoelen zich aan ťťn lichaamszijde bv. vanuit de hand over de arm, de schouder en zo verder naar het aangezicht en de tong. Een tintelend gevoelen rond de mond is een tyisch migrainesymptoom. Een milde vorm van eenzijdige verlamming is niet uitzonderlijk.

26-7-2020 Dokter van wacht.
Dokter van wacht geeft moeten komen heb overal pijn misselijk draaien, kloppende hoofdpijn van die migraine.
Hebben een inspuiting gegeven hoop dat snel verbeterd nu.

27-7-2020 huisarts geweest.
Vandaag ons tobyke een spoed ingreep had ben er bijgebleven, geeft mij steeds al ondersteunt met mijn ziekte en pijn nu was het mijn beurt om bij hem te blijven had enorm veel pijn maar ik moest dit doen voor mijn beste vriend. Als hij naar huis kwam was hij nog in slaap, we moeten hem medicatie geven hoop dat het vlug verbetert want zonder mijn vriend is geen leven.
De huisarts geeft ook al langs geweest voor mij een inspuiting te geven te lang recht gestaan.

28-7-2020 huisarts geweest.
Vandaag rolstoel test gedaan en de zetel was goed instelbaar, maar op straat met 6 wielen te veel schokken, komen nu met een ander model volgende week.
Huisarts geweest voor inspuiting pijn terug zeer erg.

29-7-2020 huisarts geweest.
Deze avond terug een erge pijn aanval had de huisarts is meteen gekomen voor nog een inspuiting te geven. Was er ongemakkelijk van de pijn, ziet er niet zo best terug uit steeds die miserie.

30-7-2020 huisarts geweest.
Deze avond huisarts terug geweest voor inspuiting, de pijn komt voort uit een oude operatie van in de jaren 1980. En dit straalt uit naar de ribben langs beide kanten.
De heupen komen ook niet meer goed pijn aan beide kanten steeds pijn aan de bursitis en ook de aanhechtingen pezen van de heup spieren zijn reeds al ingesleten in mijn heupbeen niet plezant hoor. Om er mee te slapen niet aangenaam en op rug gaat moeilijk om te slapen met 20 kilo te vermageren liggen mijn connecties van de morfinepomp en neurostimulator bloot op de ruggengraat.

31-7-2020 huisarts geweest.
Terug de huisarts moeten laten komen voor een inspuiting de pijn was terug te hevig naar einde van de dag. Nog een geluk dat dit nog werkt want anders zou niet te doen zijn.

01-8-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze avond laat geeft de dokter van wacht nog geweest voor een inspuiting, de pijn was niet te houden. Hopelijk kunnen we u wat slapen deze nacht.

02-8-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze avond laat geeft de dokter van wacht nog geweest voor een inspuiting, de pijn was niet te houden. Hopelijk kunnen we u wat slapen deze nacht.

03-8-2020 Terug veel pijn.
Vandaag terg een zeer slechte dag voor mij, deze nacht bijna iet geslapen van de pijn in onder rug en uitstraling naar alle ribben toe.
Deze morgen kon ik maar moeilijk recht en opstaan van de pijn, is terug een dag plat.
Deze avond terug een inspuiting had van de huisarts.

04-8-2020 Terug veel pijn!!!!!
Terug niet zo best vandaag enorm veel pijn, kan zelfs iet wat rechtzitten in bed half recht.
Komt van uit de oude operatie en gaat naar staartbeen e ook de ribben doen veel pijn, weet niet wat er aan de hand is.
Huisarts komt terug langs de pijn is niet te houden.
Vandaag terug opleg had voor bij een specialist te gaan die schrijven met 3 dubbel stylo amai en nog een rekening pomp inplanten, was ook de moeite en de Sabam kwam ook eens langs met een betaling, mijn dag staat goed.

05-8-2020 Terug veel pijn!!!!!
Deze avond wist ik mij niet goed te leggen van de pijn terug de rug de oude wonden, volgens de dokter kunnen ze niet meer mijn rug open maken, of ik ben lam tot waar weten ze niet kan tot hals zijn.
Deze nacht terug niet veel geslapen pijn, pijn en nog eens pijn wanneer gaat het dragelijker worden ?
Eind van de maand moet ik voor een comissie verschijnen, om te zien wat er nog kan gebeuren voor mobiliteit.
Dokter terug inspuiting geplaats dan is iets beter maar word ook stilaan korter en korter.

06-8-2020 Pijn niet te harden
Deze avond terug inspuiting had, het is nu dagelijks droog en 30 graden en de pijn komt er steeds hevig door.
Buiten gaan of ergens naar toe te gaan zit er voor mij helaas niet in zelfs met de scooter lukt het niet meer. Er is geen ondersteuning genoeg voor mijn rug nek en benen zou platter moeten liggen, dan zou het kunnen lukken. Eind van de maand moet ik gaan voor papieren in te vullen zo geen probleem mogen zijn voor elektrische rolstoel medisch.
Ze komen nog een ander model proberen of deze goed is de vorige was niet zo best.

07-8-2020 Pijn iet te doen.
Deze avond geeft de huisarts terug moeten komen voor een inspuitingen te plaatsen. Dit keer was de pijn nog heviger dan gisteren, zat in mijn been ook en de stimulator staat op bijna 8 niet te houden in je been van de zingelen niet plezant zo hoor.

08-8-2020 Pijn niet te doen.
Terug tegen de avond enorm veel pijn van de rug en de heupen, niet houdbaar de dokter van wacht geeft terug moeten komen voor inspuitingen te geven.

09-8-2020 Dokter van wacht geweest deze nacht.
Deze nacht dokter van wacht opgeroepen om een inspuiting te komen geven, hij denk ook dat van die vernauwing is van mijn ruggenmerg kanaal spinaal stenose.
Er moeten dringend scanners van genomen worden om te zien hoe het evalueert.

10-8-2020 Heupen ingespoten met courtisane.
Mijn heupen zijn terug een ramp van de pijn, de huisarts is na een maand nog maar terug ingespoten met courtisane hopelijk werkt het terug voor een tijdje.
Morgen dringend onder de scanner in verband met mijn vernauwing van mijn ruggenmerg kanaal ( Spinaal stenose ) want de rug is ook niet te houden van de pijn van mijn eerste operatie in 1986 tot onderaan de staart.

11-8-2020 Onder scanner geweest.
Vandaag onder scanner geweest heb nog een tijdje moeten wachten, en dan dat plat liggen een drama.
De huisarts geeft langs geweest deze avond voor inspuiting heb enorm veel pijn en ongemakkelijk van de pijn geeft een inspuiting gegeven hopelijk gaat wat over nu.
Dokter geeft langs geweest met de uitslag van scanner
Hier zie je duidelijk mijn morfinepomp zitten en neurostimulator.


Hier zie je dat het ruggenmerg kanaal vernauwd is en de wervels aan elkaar gegroeid zijn.
Volgens de huisarts onmogelijk om dit nog te opereren vermits dat de achterkant zenuwen lopen die je gewoon niet meer ziek door het massaal beender vergroeiingen.
Er zijn wervels aan elkaar gegroeid en de andere is er ook minder plaats tussen.

12-8-2020 Huisarts geweest.
Deze nacht bijna niet geslapen van de pijn van onder de scanner te gaan van plat liggen en dat lukt niet meer.
Het is nog maar namiddag en heb de huisarts reeds al moeten bellen voor een inspuiting te plaatsen gaat niet meer.

13-8-2020 Huisarts geweest.
Zeer slechte nacht had niet van de warmte want we hebben airco maar van de pijn in mijn been en mijn rug onderaan. Wat er aan de hand was weet ik niet hoor.
Deze avond gevallen door mijn links been sta gewoon op en is juist dat je geen been meer hebt en je ligt daar. Natuurlijk veel pijn van de val gelukkig niets gebroken maar de heupen benen en de rug is al en een miserie.
Daar gaan we nog meer van krijgen op den duur komt door de vernauwing dat de hersen het singaal 1/10 sec te laat krijgen.
Huisarts geeft mij onderzocht of te zien op breuken verstuikingen, en terug een inspuitingen.

14-8-2020 Huisarts geweest.
Deze avond terug een inspuiting had van de huisarts de pijn was terug hevig en met gisteren te vallen is er niet beter om.

15-8-2020 Dokter van wacht geweest.
Enorm veel pijn van deze nacht reeds, de dokter van wacht is opgebeld en ging zo vlug mogelijk komen. Voor terug inspuitingen te plaatsen.
Geeft hier nog een gans drama geweest hij wilde eerst niet, heb mij even kwaad gemaakt en met de politie gedreig, mijn huisarts geeft het verslag had stond een verkeerde zin in. Hij ging het eens oplossen die dokter in opleiding mijn huisarts zegt dat hij maar in discussie wilt eens aan gaan met deze arts in opleiding die alles beter wist te vertellen.

17-8-2020 Huisarts geweest.
Huisarts deze namiddag langs geweest voor een inspuiting te geven terug veel pijn.

18-8-2020 Huisarts geweest, pijnkliniek gebeld, er nieuwe rolstoel uitgeprobeerd
Vandaag een zeer drukke dag, de huisarts geeft langs geweest voor nog een inspuiting te geven.
Naar mijn pijnarts gebeld ik kan geen weg van de pijn, dus mag ik nog extra morfine bij nemen MS Direct 10 mg, want slapen lukt bijna niet meer en ik vermager nog steeds van de pijn.
Zijn vandaag met een andere elektrische rolstoel geweest blijft hier een week staan is een dat je kan platleggen en ook de benen worden ondersteunt, is een medische rolstoel. Na proberen kan ik nog steeds zeggen wat er moet veranderd worden het is een proef deze die nu hier staat. Laat ons hopen dat ik nog eens buiten kan komen.


20-8-2020 Huisarts geweest.
Deze avond de huisarts geweest de pijn was terug niet te houden in de rug en ook in de ribben uitstralingen geeft inspuitingen geplaatst om te verzachten.

24-8-2020 Huisarts geweest.
Vandaag hebben we terug een inspuiting had tegen de hevige pijn in de rug en ook de ribben.
Niet zo best geslapen veel pijn had deze nacht en liggen draaien en keren, is dan nog slechter.

25-8-2020 Voor Electrische rolstoel geweest.
Deze voormiddag zijn ze voor elektrische rolstoel geweest voor alles op te meten, en ook nieuwe in rij goten voor de in de camionet te kunnen rijden en dat geeft gegaan dus is de rolstoel besteld. We waren toch vlug een uur kwijt voor alles op te meten en na te kijken.
Resultaat terug enorm veel pijn kon bijna niet meer praten van de pijn. Donderdag ook naar de kliniek voor de keuring voor de papieren in te vullen er komt veel bij kijken hoor. En ook nog kijken hoeveel we nog moeten opleggen ook is een 3 motoriek elektrische rolstoel dat zijn geen goedkope toestellen we zien wel.
De huisarts is zo snel mogelijk gekomen voor inspuiting te geven dat de pijn wat menselijker word.

26-8-2020 Huisarts geweest
Zeer slechte nacht had, en gaat niet over de huisarts geeft moeten komen voor inspuiting te geven lukt niet meer van de pijn zo hevig.

27-8-2020 Kliniek geweest
Vandaag naar de kliniek geweest voor de papieren in te vullen voor de elektrische rolstoel 2uur weggeweest en de pijn was niet te houden nu, helemaal mijn rug been ribben enorm veel pijn.
De huisarts is moeten komen voor een inspuiting te geven, het zal er een tijd ingangen hoor amaiÖ

28-8-2020 Huisarts geweest
Deze namiddag huisarts geweest voor terug een inspuiting, heb zeer slechte nacht had en nu plat gelegen en nog steeds pijn, we denken van gisteren dat er nog veel pijn is.

30-8-2020 Dokter van wacht
Dokter van wacht geweest voor inspuiting te plaatsen de pijn was een hel kan niet meer houden.

30-8-2020 Huisarts geweest
Deze nacht terug niet geslapen de huisarts, langs geweest om terug een inspuiting te plaatsen, om de meeste pijn te verlichten. Naar de pijnkliniek gebeld en deze nacht moet ik extra morfine bij nemen om te zien hoe het gaat.

1-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond om 23 uur dokter geweest voor inspuiting te geven tegen de pijn was niet meer te houden zo helse pijn.
We hopen u op een paar uur rust nu deze nacht, en komt er nog iets uit de bus donderdag in de pijnkliniek.

2-9-2020 Huisarts geweest
DEze namiddag huisarts geweest voor terug een inspuiting te geven tegen de pijn, het stopt niet zeer slechte periode wat ik nu mee meemaak de pijn blijft maar duren en word slechter en slechter terug.
IK hoop op een oplossing morgen in de pijn kliniek het is niet meer te doen.

3-9-2020 Pijnkliniek geweest
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor de morfinepomp op te vullen.
We hebben ook het vermageren besproken van de pijn tijdens de nacht, geeft ook op de scanner bekeken het resultaat.
Was er van aangedaan dat mijn rug zo slecht was onder aan, de facetten zijn zeer groot en vol artrose en de onderste wervels zijn de tussen wervels van tussen en zijn de wervels aan een gegroeid daar.
En daar door heb ik die hevige pijn, kan ik niet rechtstaan en rechtzitten de druk is er te groot op.
Een behandeling kan hij niet voor stellen, de neurochirurg kan er niets aan doen, of onmiddellijk van de pijnkliniek uit kunnen ze ook niets meer dan, het is zeer triestig als ze u dit zeggen.
De huisarts geeft nog eens geweest voor een inspuiting te geven om een beetje te helpen.
Mijn nieuwe elektrische rolstoel kan ik te vroegste krijgen in januari moet 6 jaar tussen zitten van de scooter naar de nieuwe rolstoel, dus ik kan niet buiten gaan voor naar de optredens te gaan.

4-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond nog eens de huisarts geweest voor inspuiting te geven tegen de ergste pijnen.

5-9-2020 Dokter van wacht moeten komen.
Deze late avond dokter van wacht geweest voor inspuitingen te plaatsen, de pijn kan ik niet meer houden. Hoop dat snel de pijn wat verbeterd.

7-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond geeft de huisarts nog langs geweest voor een inspuiting te geven, gisternacht bijna niet geslapen van de pijn en vandaag ook geen goede dag gehad, dus terug inspuitingen en hopelijk een paar uurtjes slapen.

8-9-2020 Huisarts geweest
Vandaag zijn we ook aan proberen met voltaren zalf 2% om dat mijn ruggengraat juist een geraamte is en dat we denken dat de zalf toch een beetje pijn vermindering gaat geven.
Starten ook met Gambaran ontstekingen remmer pillen 2 x 500 mg bij avond eten voor een paar weken niet goed voor de nieren maar wat kunnen we nog anders ??? Het is met op te lopen dat de pijn zo hevig word steeds van aan de staart tot aan de L4 zeer pijnlijk en gaat niet over door neer te liggen.
Deze avond de huisarts nog geweest voor inspuitingen voor deze nacht een beetje te kunnen slapen.

9-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond terug huisarts geweest voor inspuiting te plaatsen, de pijn is wel later begonnen dan gisteren door de pillen of de zalf weet het niet we zien wel.

10-9-2020 Rolstoel van Ergo
Vandaag informatie ontvangen om terug buiten te kunnen in mijn situatie, wat nu helaas nu niet meer lukt met onze scooter dat gegaan geeft tot dit jaar van 2015. NU met het verslechten van de rug en ook de benen voornamelijk, zenuwpijnen en vergroeiingen in de rug lukt het niet meer om buiten en binnenhuis mij te redden, jammer genoeg.
Ze kunnen er helaas niets meer aan doen dat weten we reeds al. Reeds al meer dan 20 kilo op een paar maand afgevallen van de pijn dag en nacht. IK hoop uit het diepste van mijn hart dat ik nog eens buiten kan komen met deze rolstoel die ik al reeds mogen testen heb een week en dat ging vlot voor alles.
We kunnen hem helaas maar aan vragen na 15 januari 2021 moet 6 jaar tussen zijn, want de kost +- 12.000 euro weten we niet of het goed gekeurd word of niet. Ze kunnen bepaalde dingen afkeuren dat je zelf moet opleggen het is met 3 motoren per motor is +- 1300 euro.

10-9-2020 Rolstoel van Ergo kosten
Wij hebben ook reeds zoveel kosten maandelijks aan medicatie, dokters, onderzoeken, morfinepomp opvullen waar je niets van terug trekt. Ook op matrealen dat je van doen heb zijn er veel van de lijst gehaald voor terug betaling.
Ik heb er niet om gevraagd om zo situatie te zitten liever gaan werken, en je gewoon sociaal leven is ook helemaal weg terrasje doen vergeet het maar of met mijn vrouwke mee gaan als ze eens wandelt ook niet meer.

10-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond huisarts nog moeten langs komen ging toch al wat langer dan de dager er voor van de enorme pijn.
Denk dat de pillen zullen beginnen werken, en de zalf maar mag ze niet blijven nemen.

11-9-2020 Huisarts geweest
Deze late namiddag terug meer pijn opgekomen van in de staart naar midden van de rug onhoudbaar.
De huisarts geeft deze avond nog geweest voor inspuitingen te plaatsen en hopelijk slapen we goed deze nacht.

12-9-2020 Dokter van wacht geweest
Deze avond geeft dokter van wacht geweest voor inspuitingen tegen de enorme toenemende pijn, niet houdbaar nu vlug gaan slapen en proberen te slapen.

13-9-2020 Dokter van wacht geweest
Deze avond terug de arts van wacht moeten laten komen, kon de pijn iet meer uithouden ik vind het erg.
Ik neem nog thans onstekingsremmers, mijn morfinepomp, neurostimulator, en nog de pijn er door komen.

14-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond geeft huisarts langs geweest voor terug inspuiting te geven, de pijn was terug ondragelijk van aan de staart tot aan de oude ingreep.

15-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond geeft de dokter terug geweest de pijn was terug 10 op 10 van de pijn schaal niet houdbaar.
Geeft terug inspuitingen gegeven gaat niet goed meer voor te stappen in huis gaat niet meer zonder hulp van mijn vrouw en krukken, ik ga heftig achter uit.
Dat hebben ze mij voor verwittigd ook in 1999 dat ze er niets meer op bepaalde moment konden aan doen. Zelfs Dokter Vermeulen geeft het ook bevestigd na een reeks heftige inspuitingen toen het nog ging voor tussen de wervels te gaan geeft ook al het mogelijke gedaan. Mijn haar val de gewoon uit van de hoeveelheid zware inspuitingen dat hij allemaal geeft geprobeerd was wekelijks, voor alle mogelijk inspuitingen.
Zou willen naar Leuven gaan hebben mij ook afgeraden, dat er terug veel onderzoeken gaan doen en dat ze machteloogs gaan staan je kan niet opereren, waar in de vergroeiingen en ook zwaarste artrose zenuwen vast zitten.
Zelfs in de privť kliniek in MŁnchen een zeer gekende specialist voor de rug waar mensen uit alle landen komen voor ingrepen er zijn er die zeer goed naar buiten gaan, toen hij mijn onderzoeken zag geeft hij dan bevestigd dat hij er niet aan begint, en zekers nergens laten te doen want je komt er veel slechter uit dan hoe je nu bent.

16-9-2020 Huisarts geweest
Vandaag terug de huisarts langs geweest had al een zware opstoot van pijn aan mijn staart been naar mijn oude ingreep toe.
Het gaat gewoon niet over met pijnstillers, mijn maag begint nu ook reeds al pijn te doen van de onstekingsremmers, moet er ook al pillen voor nemen.
Geeft nog eens inspuitingen geplaatst maar dat kan ook niet blijven duren, nog thas werken deze nog.

17-9-2020 Huisarts geweest
Huisarts geweest deze late avond voor nog inspuitingen te zetten want vorige nacht was het echt een drama. Opgelopen van de pijn was niet menselijk heb nog moeten morfine bij nemen om terug een uur of 2 te kunne slapen.

18-9-2020 Huisarts geweest
Deze nacht terug niet veel geslapen van de pijn in de heupen als ook de staart van de rug naar de oude ingreep.
Het is terug triestig hier de heupen kunnen ze mij niet meer helpen en voor de rug ook niet meer. Heb de huisarts gebeld om voor eens te proberen met inspuitingen ontstekingen remmers te geven het leven moet toch nog een beetje leefbaar zijn we gaan zien............

19-9-2020 Dokter van wacht
Deze avond ging het terug niet meer van de pijn, terug staart naar de oude ingreep, dus dokter van wacht komt terug maar is zeer druk is een lange wachttijd.
We hopen dat de inspuiting zijn werkt doet anders word het terug een triestige nacht.
Dokter van wacht na meer dan 5 u nog iet geweest, dus bubbelen morfine genomen en bed in.
Als we eens niet meer wakker worden niet mijn fout..............................

20-9-2020 Dokter van wacht
Deze avond dokter van wacht geweest voor inspuiting, gisteren was het hevig met 2 morfinepillen te veel hartenklop en ook niet kunnen slapen maar pijn was wel weg nu terug door om nu nog eens proberen met een inspuiting.

21-9-2020 Huisarts geweest
Vandaag gebeld naar Dokter Deene van de pijnkliniek wat we nog kunnen doen tegen de erge pijn van de staartbeen naar omhoog niet te harden.
De 15 oktober moet ik binnen gaan ze gaan dan met een speciale lange naald langs het gaatje in je staartbeen zo omhoog gaan in de rug en daar iets inspuiten om te zien dat het beter word, onder volledige narcose.
Vandaag geeft de huisarts nog eens geweest voor een inspuiting te geven.

22-9-2020 Huisarts geweest
Vandaag terug enorm veel miserie had en veel pijn ook terug van de staart tot in half weg mijn rug.
Dus de huisarts terug geweest voor een inspuiting te geven om toch een paar uurtjes te kunnen slapen deze nacht.
Het word triestig leven zo en met die corona er bij ik ben risico patiŽnt hebben er nu al 3 artsen gezegd, dat ik enorm moet opletten om dat ik nog steeds magerder en magerder word van de pijn.

23-9-2020 Huisarts geweest
Deze avond terug inspuitingen had de pijn was te hevig.

25-9-2020 Huisarts geweest
Gisternacht niet geslapen nog thans extra morfine genomen als ik ging slapen, en midden in de nacht nog eens maar geen pijn vermindering, liggen draaien en keren maar niet slapen.
Deze avond laat ik de huisarts komen voor nog een inspuiting en hopen dat we toch een beetje kunnen slapen deze nacht want is niet plezant met pijn wakker liggen hoor.

25-9-2020 Huisarts geweest
Pijn niet te houden vandaag zou vochtig 99% doet er geen goed aan dokter komt inspuitingen zetten.
In het weekend morfine en ook apranax 550 mg maar was niet zo best met de pijn. De heupen doen constant pijn kunnen er niets meer aan doen. het staartbeen tot midden rug ook niets meer aan te doen word soms teveel hoor.

29-9-2020 Huisarts geweest
Vandaag terug veel pijn in de heupen, de Bursitis (Slijmbeursontsteking) die zitten te branden aan beide heupen.
Niet meer houdbaar de huisarts komt deze avond de bursitis inspuiten met cortizono langs beide zijden, en hopelijk gaat het over.

30-9-2020 Huisarts geweest
Terug inspuiting nodig had vandaag te veel pijn in rug en staartbeen.
Kan gewoon niet lang rechtzitten moet steeds liggen en dan nog pijn, het leven word zeer moeilijk om zo verder te doen...Ö...

1-10-2020 Huisarts geweest
Terug inspuiting nodig had vandaag te veel pijn in rug en staartbeen.

2-10-2020 Huisarts geweest
Deze nacht niet geslapen van de pijn nog thans inspuiting had en extra pillen genomen.
Deze avond komt de huisarts terug voor inspuiting te zetten en ook misschien andere medicatie te geven.

4-10-2020 Dokter van wacht geweest
Vorige nacht maar tegen 5 uur in slaap gevallen van de pijn , na 3 keer morfine te nemen niet te doen zo een pijn.
We hebben u dokter van wacht laten komen om inspuitingen te plaatsen dat ik toch een beetje beter ben, het is al erg genoeg ik zit in mijn gedachten met euthanasie, papieren zijn ingevuld.
We gaan nu wachten hoe de ingreep de 15 oktober verloopt en wat het geeft.

5-10-2020 Huisarts geweest
Vandaag deze avond geeft de huisarts geweest voor terug inspuitingen.
Het blijft maar duren en duren en tijdens de nacht niet kunnen slapen van de pijn.
Huisarts zag het aan mij en vraagde of ik zwarte gedachten had en heb hem vlak af gezegd van ja als het zo blijft mogen ze mij een inspuiting geven zal het euthanasie worden, Volgende week gaan ze nog een ingreep doen en als het zo blijft dan eindigt het hier voor mij het leven.

6-10-2020 Huisarts geweest
Deze avond terug inspuitingen had de pijn was niet houdbaar meer, het word steeds moeilijker en moeilijker.

7-10-2020 Huisarts geweest
Vandaag zeer slecht geweest de huisarts geeft geweest voor inspuitingen te geven, volgende week gaan we nog een ingreep proberen hopelijk met een beetje beterschap.

8-10-2020 Huisarts geweest
De pijn is terug zeer hevig niet normaal deze pijn, je voelt het van in de staart zo naar omhoog gaan gelijk een draad die brand en uitstraalt heb ik nog nooit niet had.
Dat maar vlug volgende week is voor de ingreep hoor en dat mag helpen hoor.

9-10-2020 Huisarts geweest
Deze avond de huisarts terug geweest voor een inspuiting te plaatsen, de pijn was ondragelijk.
Het is niet plezant zo te moeten leven hoor pijn dag en nacht.

10-10-2020Dokter van wacht geweest
Vandaag geeft dokter van wacht geweest voor een inspuiting te geven was al kort na de middag dat ik enorm veel pijn heb, en het gaat met anders niets over hopelijk terug met een inspuiting te geven.
Donderdag moet ik binnen voor een ingreep ik ben er echt bang van is wel onder narcose maar is gevaarlijk voor schade.

11-10-2020Dokter van wacht geweest
Terug zeer slechte nacht gehad bijna niet geslapen.
De pijn is terug toegenomen tot 10 op 10 op de pijnschaal de arts van wacht komt mij een inspuiting plaatsen tegen de meeste pijn.

12-10-2020 Huisarts geweest
Vandaag slechte dag gehad van de pijn maar ook zie ik het niet goed zitten om binnen te gaan voor de ingreep donderdag
Morgen terug corona test doen en woensdag komen ze met de nieuwe rolstoel zware dag worden.
Terug inspuitingen had tegen de hevige pijn.

13-10-2020 Huisarts geweest
Terug slechte dag had, vandaag covid test gedaan morgen middag weten we of we binnen mogen gaan.
Deze avond geeft de huisarts geweest voor nog een inspuiting te geven om toch een beetje te kunnen slapen deze nacht.

14-10-2020 Huisarts geweest
Vandaag een zware dag had een rolstoel test gedaan die ze kunnen instellen, ik was kapot.
Zie er wel tegen op voor morgen binnen te gaan voor de ingreep maar kan terug geen weg van de pijn.
Vorige nacht ook niet geslapen van de pijn, deze avond komt de huisarts een inspuiting plaatsen kan geen weg meer creveer van de pijn vind het erg ik hoop dat de ingreep toch wat uitgaald...............

15-10-2020 Vandaag opname voor ingreep.
WAT IS EEN ĎSACRO-ILIACALE GEWRICHTSINFILTRATIE.
Heb nu reeds maanden lang mechanische pijnen aan de onder rug dat je zelfs tijdens de nacht niet kan van slapen zeer pijnlijk, en geen enkele medicatie helpt er tegen zelfs morfine ook niet.
Dus gaan ze langs mijn staartbeen is er een gaatje zo omhoog gaan met een lange speciale naald voor daar een produckt in te spuiten, ik moet er voor onder narcose volledig doet enorm veel pijn.
Onder de laatste lendenwervel bevindt zich het sacrum of heiligbeen, gevormd uit 5 aan elkaar vastgegroeide wervels. Onder het heiligbeen bevindt zich het staartbeen, dat eveneens bestaat uit aan elkaar vastgegroeide wervels.
Tussen de wervels van de wervelkolom zitten tussenwervelschijven (discussen) die dienen als schokbrekers die zijn volledig weg gesleten.
Twee wervels worden met elkaar verbonden/kunnen bewegen ten opzichte van elkaar door (onder andere) een tussenwervelgewricht of een facetgewricht dit is bij mij volledig versleten en vastgegroeid.
Centraal in de wervelkolom ligt het ruggenmerg. Vanuit het ruggenmerg vertrekken zenuwbanen naar verschillende gebieden in het lichaam. Het ruggenmerg staat rechtstreeks in contact met onze hersenen.


19-10-2020 Terug meer pijn
Tijdens de nacht kan ik niet veel slapen ik vind geen rust van de pijn nog aan de ingreep, gisteren nacht 3 u geslapen nu zijn we terug reeds uit bed met de heupen die enorm pijnlijk zijn kan er niet op liggen.
Kunnen er gewoon niets aan doen is de een ontsteking na de andere van de slijmbeurzen, weten er geen raad mee, ik lig er wel mee.

19-10-2020 Huisarts geweest
Reeds 2 nachten niet geslapen de pijn is terug op enkele plaatsen aanwezig.
Dus komt de huisarts deze avond laat mij een inspuiting plaatsen om toch eens een paar uur te kunnen slapen, zelfs met slaappillen en valium niet kunnen slapen !!!!

20-10-2020 Huisarts geweest
Deze avond de huisarts terug geweest voor inspuiting te geven, om wat te kunnen slapen want de pijn is iets minder maar kan nog geen minuut op staan of kan niet houden van de pijn.
Hopelijk word het snel beter nu beetje per beetje.

21-10-2020 Huisarts geweest
Vandaag drukke dag geweest voor papieren in orde te brengen ziekenfonds langs geweest voor van alles aan te vragen.
Even mijn vrouwke naar de winkel gevoerd kon als ik terug was ik niet meer in staat om recht te staan.
Huisarts terug langs geweest voor inspuiting te geven, geeft naar rug gekeken zegt het ook de vergroeiingen komen gewoon uit de rug je kan nergens tegen steunen.
IK hoop dat het nu in orde komt dat ik nog met de wagen kan rijden.

22-10-2020 Huisarts geweest
Vandaag rolstoel even geprobeerd is redelijk goed nog wat aanpassingen vragen aan onderkant rug.
Terug veel pijn nu de arts moet deze avond terug langs komen voor inspuiting hopelijk rustige nacht.

23-10-2020 Huisarts geweest
Deze avond geeft huisarts terug geweest voor inspuiting te geven de heupen als ook de rug deed enorm veel pijn, en straalde uit naar de ribben. We zijn terug weer vermagerd nog maar 63 kilo wegen we nu wat er juist aan de hand is weet ik gewoon niet. Zou moeten van de pijn zijn dat het is dat ik zo vermager.

24-10-2020 Dokter van wacht geweest
Deze late avond dokter van wacht geweest, de pijn was terug niet te harden in de heupen en ook in de rug was de pijn zeer hevig. De dokter geeft inspuitingen geplaatst hopelijk kan ik wat slapen en heb ik minder pijn.

26-10-2020 Huisarts geweest
Vanavond terug de huisarts langs geweest voor een inspuiting te geven gans de rug doet veel pijn.
En ook de heupen branden terug langs beide kanten, en de benen en voeten voelen verlamd aan van de hevige stimulatie die op 7 tot 8 staat is zeer goed en voelt niet aangenaam aan.
Waar de meeste pijn zit deze komt steeds er door van nek tot in de tenen, mijn maag is ook terug enorm slecht van te veel medicatie te nemen.

27-10-2020 Huisarts geweest
Deze avond heb ik terug de huisarts moeten laten komen de pijn was terug hevig 9 op 10 van de pijnschaal niet aangenaam.
Het zit overal in mijn lichaam van nek tot tenen. Ik denk niet dat er nog beterschap zal inzitten, want ik verslecht dagelijks.
In de maand december ben ik naar huis gekomen met een virus van de kliniek toen ze een nieuwe morfinepomp hebben ingeplant en sinds dien ga ik steeds verder achter uit, je denk steeds waarom ik ?.............

28-10-2020 Huisarts geweest
Deze avond terug inspuiting had het is zeer vochtig en veel wind, deze nacht ook niet geslapen van de pijn geeft terug inspuitingen gezet en hopen op een goede nachtrust.

29-10-2020 Huisarts geweest
Deze late avond geeft de huisarts nog langs geweest, de pijn was terug te hevig niet menselijk.
Geeft inspuitingen geplaatst om deze nacht toch een beetje te kunnen slapen, ik hoop het ook want je word anders een vrak.

30-10-2020 Huisarts geweest
Het is een zware nacht geweest, niet veel slapen pijn in de heupen, rug en de benen ook niet plezant.
Deze avond komt de huisarts nog eens terug voor inspuitingen te zetten dat ik toch eens een beetje rechter kan zitten.

2-11-2020 Huisarts geweest
Deze nacht niet geslapen van de pijn was veel wind en zeer vochtig ook.
Deze avond komt de arts terug inspuitingen zetten om de pijn te verlichten, en hopelijk iets beter dan nu.
Mijn heupen kunnen ook niet meer genezen constante pijn in de heupen, niets helpt niet meer en de benen gaan ook achter uit........

3-11-2020 Huisarts geweest
Deze avond terug huisarts geweest kon niet houden aan de rug en heupen en de benen, terug inspuitingen had tegen de ergste pijn, dat helpt voor een paar uur dat iets beter is.

4-11-2020 Huisarts geweest
Vandaag zeer slechte dag had in mijn links been eerst een elektrische schok had in beide benen deze nacht dat is zeer pijnlijk, dat komt door gelijk de zenuwen die een kortsluiting maken in de rug en dan een ontlading geeft.
Om dat compleet te maken ben ik deze namiddag door mijn links been gegaan en gevallen ook dus terug veel pijn in de rug als ook de benen wat schaafwondjes, normaal moet de huisarts nog komen deze avond terug.

5-11-2020 Huisarts geweest
Deze avond arts langs geweest voor een inspuiting de pijn was niet te houden, en nu moet je niet naar de kliniek gaan met die corona.

12-11-2020 Huisarts geweest
Terug enorm veel last van de rug, nek als ook mijn linkse arm van nog een hernia die in mijn nek zit al jaren die begint terug erger te worden.
Mijn benen voelen ook steeds meer en meer lam aan door ook de neurostimulator die zeer hoog staat.
Huisarts geeft nog inspuitingen gezet deze avond, en geeft mij ook onderzocht voor terug hevig draaien dat ik doe.

13-11-2020 Huisarts geweest
Deze avond terug de huisarts geweest voor inspuiting de pijn was terug te hevig.
Hopelijk kunnen we nu eens goed slapen.

14-11-2020 Dokter van wacht.
Enorm veel pijn deze late avond, dokter van wacht geweest en geeft onmiddellijk inspuiting geplaatst hij zag dat ik veel pijn had.
Er is zeer slecht weer onderweg veel wind en regen en dat werkt ook op chronischepijnpatienten.

15-11-2020 Dokter van wacht.
Terug enorm veel pijn met die regen en wind, de rug als ook de nek benen ganse lichaam .
De dokter van wacht geweest voor inspuiting te geven om de meeste pijn wat te verlichten.

16-11-2020 Huisarts geweest.
Terug enorm veel last van de ganse rug en de nek, het verbeterd niet met de winter in aantocht.
De koude wind en regen en mist is zeer slecht voor mij ondanks de morfine en neurostimulator komt de huisarts nog extra inspuitingen zetten.

17-11-2020 Huisarts geweest.
Vandaag terug een paar goedkeuringen had van de VAPH voor oprijplaten auto, en anticubituskussen is vlug gegaan de goedkeuring op nog geen maand.
Ik heb op mijn rug zeer grote vergroeiingen staan die enorm uit mijn rug komen met zo te vermageren.
Deze avond geeft de huisarts terug langs geweest voor een inspuiting kon niet meer houden de pijn.

18-11-2020 Huisarts geweest.
Terug veel pijn in rug en benen, als ook de nek. Gaat niet zo best met mijn benen minder gevoel in.
De huisarts komt deze avond nog eens inspuitingen geven en hopelijk help het toch een paar uurtjes minder pijn.

19-11-2020 Huisarts geweest.
Deze avond de huisarts geweest zeer slechte dag en nacht ook had, de pijn zat overal in mijn lichaam.
De morfine na 20 jaar is reeds een gewenning voor lichaam volgens mij en geeft zoveel effect niet meer.

20-11-2020 Huisarts geweest.
Deze avond terug de huisarts geweest om een inspuiting te geven, de pijn was te hevig liggen terug plat.

22-11-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze avond dokter van wacht geweest de pijn was terug niet meer te houden, het is zeer vochtig buiten en dat voel je goed hoor.
En ook nog veel andere dingen die een rol spelen hoor.

23-11-2020 Huisarts geweest.
Wat een nacht deze nacht kon mij niet goedleggen pijn in mijn nek was zondag middag begonnen en was zeer hardnekig de huisarts geeft geweest ik dacht dat mijn pezen waren in mijn nek.
Maar was een spier dat verkrampt was en daar door kon ik mij niet bewegen met mijn nek. Zeer warm houden de ganse dag en geeft een goede zalf voor geschreven, en ook inspuiting had.

24-11-2020 Huisarts geweest.
Vandaag zeer slechte dag gehad aan de rug, en benen en nek. Extra opwarmen en met zeer straffe zalf invrijven en ook extra medicatie nemen.
Litteken op mijn rug word ook zeer groot kan er gewoon niet meer tegen liggen en tijdens de nacht ook niet. Dus moet ik met dikke vilten op elkaar plakken en zo vastmaken dat het litteken geen druk meer geeft.

25 en 26-11-2020 Huisarts geweest.
Heb terug veel last al 2 dagen en nachten van littekenweefsel aan de rug achteraan staat al 3 cm dik.
Mijn linkerarm is ook terug veel kracht verloren door de hernia in mijn nek, dat er ook al jaren in mijn nek zit.
Nog een geluk dat de pijn iets minder is door de inspuitingen van de arts, maar na een paar uur komt het terug steeds.

27-11-2020 Huisarts geweest.
Terug veel last deze nacht en vandaag enorm veel mist dat is niet zo best voor pijn patiŽnten.
Huisarts geweest voor inspuiting voor deze nacht hopelijk te kunnen slapen, na moeilijke dag.
Terug nog een afspraak gemaakt voor de pijnkliniek niet eenvoudig met die corona, in Zottegem liggen nog veel op intensive met corona en is niet gemakkelijk.

29-11-2020 Dokter van wacht.
Deze avond dokter van wacht geweest voor terug een inspuiting te geven.
Gisteren is gelukt zonder inspuiting maar vandaag niet het is terug zeer vochtig buiten ook.

30-11-2020 Huisarts geweest.
Deze avond terug inspuiting had tegen de pijn niet te doen rug, heupen en ook hals.
Deze nacht geen ook toegedaan ons gewicht is nog steeds zeer laag komt niet bij door de hevige pijn dag en nacht.

1-12-2020 Terug infiltraties in de heupen !!.

Terug inspuiting in de heupen met cortizoneSlijmbeursontsteking in de heup komt regelmatig voor. De slijmbeurs zit aan de zijkant (laterale zijde) van de heup. De pijn wordt daar ook gevoeld. Slijmbeursontsteking in de heup is een bekende hardloopblessure. Echter ook als u nooit hardloopt, kan deze slijmbeurs ontstoken raken. Aan de zijkant van het bovenbeen loopt een spier. Deze begint net iets boven het heupgewricht en eindigt een stukje onder het kniegewricht. Ter hoogte van het heupgewricht zit er tussen het bot en de spier een slijmbeurs. Dit om te voorkomen dat de spier tegen het heupbot aan schuurt. De spier (M. Tensor Fascia Latae) die over de slijmbeurs heen loopt is vaak strakgespannen wanneer de slijmbeurs in de heup ontstoken is. Dit zou de oorzaak kunnen zijn van de ontsteking; doordat de spier strak gespannen is komt de slijmbeurs bekneld te zitten. In de lies zit nog een slijmbeurs.

2-12-2020 Huisarts geweest.

Deze avond terug inspuiting had van huisarts het was niet te doen aan litteken weefsel van de pijn.
Was iets verzacht maar deze nacht al reeds wakker van 1u30 en niet meer kunnen houden van de pijn.

3-12-2020 Huisarts geweest.

Terug enorm veel pijn in nek waar nog een hernia zit die uitstraalt in linkerarm.
Maar het liteken weefsel doet enorm veel pijn met zo mager te zijn 62 kilo liggen alle ingrepen van de morfinepomp de verbinding aan de rug als ook van de electroden die voelt je gewoon kan niet meer op liggen.
Het is een enorme pijn die zelfs uitstraling geeft steeds in de ribben ook, je ligt gewoon nergens goed meer.
Helaas kan er niets aan gedaan worden en ook de veranderingen van weer zijn er zeer gevoelig aan !!!
Wij plakken er nu vilten op om een beetje bescherming te hebben, maar is ook niet gemakkelijk hoor.

3-12-2020 Huisarts geweest.Deze avond laat geeft de huisarts terug moeten komen de pijn was niet te houden van littekenweefsel.
We hebben nu in vilt iets gemaakt en hopelijk verminderd dit de druk op de litekens en zou ik wat kunnen slapen.
Het word steeds groter en groter het litteken weefsel, volgende week in de pijn kliniek ook eens over praten met de pijnarts wat we kunnen er aan doen.

5-12-2020 Dokter van wacht geweest.
Deze late avond dokter van wacht geweest voor een inspuiting pijn was te hevig, gaat niet meer zo best de laatste tijd steeds meer en meer last.

7-12-2020 Huisarts geweest.
Deze late avond huisarts geweest voor terug inspuiting te plaatsen, vandaag eens weg geweest de heupen als ook de rug nek ribben alles is zeer pijnlijk nu.

10-12-2020 Huisarts geweest.
Deze week terug de morfinepomp laten opvullen, gaat niet meer zo goed om naar de kliniek te gaan, mijn vrouwke is meegegaan binnen wat anders niet toegelaten is met die corona.
Huisarts komt nog dagelijks inspuitingen komen geven de pijn is steeds te hevig tegen de avond.

11-12-2020 Huisarts geweest.
Terug deze avond inspuitingen had van de huisarts om de pijn te verlichten, geeft toch een paar uur menselijker geweest.

12-12-2020 Dokter van wacht.
Deze avond dokter van wacht geeft moeten komen had terug enorm veel pijn 10 op 10 van de pijnschaal.
Zeer vochtig weer is ook niet goed voor chronische pijn patiŽnten die al enorm veel meegemaakt hebben, litteken weefsel en enorm veel artrose.

13-12-2020 Dokter van wacht.
Dokter van wacht geweest voor terug inspuiting te geven, terug zeer vochtig en veel wind.
Dus terug meer pijn ook deze nacht ook slecht geslapen van de pijn.

14-12-2020 Terug veel pijn.
Deze avond geeft de huisarts terug geweest de pijn was niet te houden geeft mij nog een inspuiting geplaatst , ik hoop dat ik deze nacht wat beter slaap dan de vorige nachten.
Op den duur word je zo moe van dat je tegen niets meer kan van de pijn en loop je uitgeput ook.

15-12-2020 Terug veel pijn.
Tegen deze avond was de pijn terug niet te houden, in de onder rug als ook net, en heupen zeer pijnlijk.
Huisarts langs geweest en terug inspuitingen had en was toen terug wat menselijker, hopelijk deze nacht ook.

16-12-2020 Huisarts geweest.

Deze morgen nuchter gebleven de huisarts gaat nog even mijn bloed laten onderzoeken voor de 3 keer dit jaar.
Om zeker te zien dat er niets is want ik blijf nog steeds op 63 kilo staan sinds vorig jaar in de kliniek een virus heb mee gebracht en zeer ziek van geweest is mijn gewicht op een jaar van 88.800 kilo naar 63 Kilo gegaan en blijft nu hopelijk zo.
Komt echter niet goed voor mijn lichaam mijn beenderen zijn nu niet beschermd en met mijn pijn aan de litekens en heupen is dit niet zo best.

17-12-2020 Huisarts geweest.
Terug veel pijn in mijn stuit van mijn rug, en ook de ribben terug inspuitingen had van huisarts.
We hebben op de heupen nu ook pleister gekleefd van voltaren op de hoop dat het wat zou werken tegen de pijn.

18-12-2020 Huisarts geweest.
Deze nacht veel last gehad, heb ook in mijn 2 benen terug hevige elektriciteit gevoeld van uit de rug naar beide benen zo langs de voeten er uit zeer raar en zeer pijnlijk ook. Heb net terug naar de pijnkliniek gebeld, moet volgende week terug bellen kan terug niet meer houden aan mij stuit, dat is enorm pijnlijk en straalt naar de heupen als ook naar schaambeen.
Huisarts geeft nog een inspuiting geplaatst deze namiddag.

19-12-2020 Huisarts geweest.
Terug enorm veel pijn had deze nacht, en nu overdag ook terug de rug en de heupen niet te houden van de pijn.
De bloedwaarden waren in orde dat genomen is deze week.
Het is puur de pijndie steeds heviger en heviger word ondanks de hoge morfine die ingesteld staat in de morfinepomp.
Weet niet hoe dit verder moet verlopen we zijn terug vermagerd van de pijn.
Huisarts komt inspuitingen zetten deze avond.

20-12-2020 Dokter van wacht geweest.
Terug veel pijn, deze avond dokter van wacht geweest voor inspuiting te geven.
Pijn was niet houdbaar in rug en uitstralingen terug naar ribben gisteravond zelfs geen gevoel meer had in mijn benen kon ze niet meer bewegen.

21-12-2020 Terug veel pijn.
Deze nacht niet veel geslapen pijn in de rug en ook de heupen steeds wakker geweest, en ook de nek die steeds pijn doet. Huisarts komt nog eens deze avond langs voor inspuitingen, word triestig met die pijn.

22-12-2020 Huisarts geweest.
Het gaat hier niet zo best met de pijn enorm veel pijn de huisarts geeft geweest voor inspuiting.

23-12-2020 Terug veel pijn.
Deze nacht niet veel geslapen veel pijn had het is zeer vochtig weer al een paar dagen en is nog geen verbetering in zicht.
De huisarts geeft deze avond geweest voor terug inspuitingen te plaatsen hopelijk helpt het voor deze nacht wat beter te slapen.

24-12-2020 Terug enorm veel pijn.
Zeer slechte nacht had niet veel geslapen.
Huisarts geeft terug geweest voor inspuitingen te geven hij weet het ook niet meer, de pijn in de rug als ook de benen.
Op de heupen kan ik ook niet meer liggen kunnen er ook niets meer aan doen, dus een drama voor te slapen nu.
Zo kan het niet blijven verder gaan terug vermagerd nog maar 62 kilo op een jaar 26 kilo kwijt, hevige pijn neemt veel energie van je lichaam.

26-12-2020 Terug enorm veel pijn.
De dokter van wacht gebeld komt langs heb terug veel pijn in mijn rug en heupen als ook de nek.
Terug inspuitingen geplaatst om een paar uurkes beter te zijn.

27-12-2020 Dokter van wacht opgeroepen.
Van deze morgen reeds enorme pijn in mijn rug als ook de benen, bijna ganse lichaam.
Het is zeer slecht weer regen en waaien en dat voel je goed, hebben terug een inspuiting gegeven.

28-12-2020 terug veel pijn..
Deze avond geeft de huisarts terug moeten komen voor een inspuiting te geven, de pijn was terug te hevig.

29-12-2020 Pijn reeds van deze nacht niet te houden.
Deze nacht terug maar een uurtje of 4 geslapen terug veel pijn in mijn heupen, waar ze niets meer kunnen aan doen vind ik persoonlijk zo erg.
En terug de rug en de litekens ook veel pijn, en ook de benen die niet goed meer mee willen is soms juist dat ze verlamd zijn mijn voeten ook kan ik niet meer mijn tenen optrekken of op de hielen lopen is ook al lang gepasseerd.
Dit jaar hebben we een enorm slecht jaar achter de rug en ik verslecht nog steeds weet niet waar het zal eindigen?
Huisarts deze avond langs geweest voor inspuitingen terug.

30-12-2020 Hevige pijn.
Deze nacht niet veel geslapen terug enorm veel last.
We gaan vandaag terug beginnen met Gambaran te nemen of het zal helpen weten we niet in verleden ook genomen zonder veel reseltaat.
Deze avond de huisarts terug langs geweest voor een inspuiting te geven, en volgende maand mag ik terug naar de pijnkliniek gaan.

31-12-2020 Hevige pijn.
Huisarts langs geweest voor inspuiting, en mag nu 2 per dag hambarans nemen voor op te starten 5 dagen dan moet ik terug naar 1 per dag gaan.

Terug naar boven

Copyright © RUGINFO-EN-PIJN © NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN