Mijn verhaal van het jaar 2018

01-01-2018 Pijn niet te houden
Deze avond heb ik de dokters van wacht moeten laten komen had terug enorm veel pijn, zenuwpijn in mijn been maar ook nog pijn door de val van de vrijdag voet, nek, hoofd, ribben, ze hebben nog een inspuiting gezet voor de erge pijn terug wat te verminderen.

02-01-2018 Pijn niet te houden
Deze avond terug enorm veel pijn over ganse lichaam, het is zeer vochtig en zeer zware wind. En natuurlijk van die val gang er ook nog in veel blauwe plekken. Mijn voet en ook mijn hoofd is ook nog niet in orde. Huisarts geweest voor terug een inspuiting te plaatsen.

03-01-2018 Pijn terug niet te houden
Deze namiddag dokter terug geweest de pijn was enorm hevig terug zenuwpijn als ook de rug niet te houden mijn nek en van de val nog mijn voet en hoofd.

04-01-2018 Pijn niet te houden
Vandaag terug zeer slechte dag in mijn benen van zenuwpijn, niet te houden van de pijn het is niet plezant niet uit houdbaar. Heb terug de huisarts moeten oproepen voor een inspuiting we hopen dan op wat verzachting.

05-01-2018 Terug erge pijn
Deze avond terug de huisarts geweest voor inspuitingen de pijn was niet te houden in mijn been, maar ook rug nek schouder. Het blijft hier vochtig weer ook en veel wind.

06-01-2018 Terug naar af
Deze nacht geen oog dicht gedaan veel pijn over ganse lichaam. Er zijn traantjes gevloeid van de pijn deze nacht en Toby geeft ze opgelekt voor mij te steunen. Ben de laatste tijd erg aan achter uit gaan hoor dagelijks pijn, mij moeten forceren voor de radio nog te doen als hobby vind het erg.

07-01-2018 Dokter van wacht
Dokter van wacht geeft deze avond moeten langs komen voor de erge pijn in mijn been als ook de rug en aan de littekens weefsels. Ze hebben een inspuiting tegen de pijn gegeven lichte verbetering.

10-01-2018 Consultatie pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest om de pomp op te vullen en nog eens te praten over de pijn. Hier is nog steeds aan regenen reeds aan ganse dag de huisarts is langs geweest voor een inspuiting, de zenuwpijn was niet te houden.

11-01-2018 Hevige pijn
Deze avond terug erge opkomende pijn in mijn benen zenuwpijn niet te houden nu, de huisarts komt deze avond nog een inspuitinggeven. Ik hoop dat we een beetje kunnen slapen deze nacht want je word er zo moe van en hebt dan nog meer pijn.

12-01-2018 Hevige zenuwpijn
Deze avond was terug niet te houden van de zenuwpijn in mijn benen huisarts is terug moeten langs komen word tijd dat het weer eens omslaat naar wat droger weer.

15-01-2018 Hevige zenuwpijn
Het is terug zeer vochtig en winderig weer de pijn gaat terug zeer hoog in mijn been en rug huisarts geweest voor inspuiting te plaatsen.

17-01-2018 Enorm veel pijn !!!
Gisteravond inspuiting had van de huisarts was al vrij laat zijn gaan slapen daarna. Tijdens de nacht terug wakker geworden van de pijn ( niet veel moeten slapen niet plezant ). Nu zijn we middag en kan het terug niet houden van de pijn, het is zeer vochtig buiten 99 procent vocht en veel wind komt het daar door? Maar ook mijn Spinaal cancel is aan dicht groeien en dat is zeker ook niet te best er komen ook zenuwen vast te groeien en die veroorzaken ook enorm veel pijn dat is enorm hoe pijnlijk dit kan zijn. We hebben zo wat alle pillen geprobeerd die de zenuwpijn wat kan verbeteren maar geen resultaat bij sommige deed het lichaam zeer rare dingen met mijn geheugen deed. En de pijnkliniek kan helaas ook niets meer doen voor mij, ik heb alles al doorlopen.
Gaat hier niet te best mijn rug, nek niet te doen met pijn. Maar vooral die zenuwpijn maakt het zo moeilijk te verdagen de pijn is zeer erg ondanks medicatie. De huisarts komt langs om terug inspuitingen te geven om de pijn te onderdrukken het is niet uithoudbaar nu.

18-01-2018 Hevige pijn langs geweest voor inspuiting.
Niet zo best slechte nacht had niet veel geslapen. Vandaag terug niet te best de huisarts is langs geweest voor inspuiting.

21-01-2018 Door been gegaan Deze namiddag terug door mijn been gevallen gelukkig was in de zetel heb ik niet veel schade opgelopen. Maar de zenuwpijn is terug zeer in mijn benen en veel rugpijn ook. De arts van wacht is moeten komen voor inspuiting te geven.

22-01-2018 Zenuwpijn in benen! Deze avond terug veel zenuwpijn in mijn benen was deze avond niet uit te staan de pijn was enorm. De huisarts geeft nog geweest en mij een inspuiting gezet zo dat het een paar uurkes wat beter zou gaan, en nu maar hopen dat het deze nacht wat kunnen slapen.

24-01-2018 Zenuwpijn in benen!
Deze nacht bijna niet geslapen van de pijn in de heupen terug ontsteking van de bursitis, en op de rug kon ik ook niet liggen. Zijn de benen die mij enorm veel pijn bezorgen door die zenuwpijn dat is niet houdbaar om daar mee te leven als je constant pijn hebt. Dus dokter is terug langs geweest voor een inspuiting en hopen we op een paar uur beterschap.

25-01-2018 Zenuwpijn in benen!
Gisteren na spuit iets beter geweest deze nacht was terug niet zo goed. Vandaag lig ik al bijna de ganse dag met mijn benen opgetrokken dat ik de zenuw pijn niet kan verdragen in mijn benen. Als ik recht kom om naar de wc te gaan kan ik het niet houden van de pijn, de huisarts komt deze avond nog eens langs voor inspuiting ik ga snel achter uit in mijn benen nu van de pijn !!!!

26-01-2018 Zenuwpijn in benen!
Vandaag terug enorme slechte dag zenuwpijn in beide benen en gaat niet over met rusten huisarts is langs geweest voor een inspuiting te geven om toch terug een paar uur leefbaar te worden, want het is terug niet houdbaar.

27-01-2018 Pijn aanval
Deze avond de dokter van wacht moeten bellen terug hevige pijnaanval van mijn zenuwen in de benen. Maar ook veel pijn in de rug en ruggengraat ook zeer pijnlijk mijn linker arm ook geen macht in door de hernia die daar nog zit. We hopen op een goede nachtrust.
Deze week veel last had van de heupen,dit komt door een ontsteking BURSITIS genaamd en komt voor door dat de rug is gezakt en enorme druk op de heupen geeft.zie foto hier naast.Dokter komt dit thuis inspuiten met cortisone langs beide kanten,en zijn we goed voor x.....aantal weken. Een bursitis ontstaat nooit zomaar. Het is altijd het gevolg van een trauma (bijvoorbeeld een val op de heup) of omdat er in de bewegingsketen een stoornis zit. Het is dan een soort overbelastingsklacht. Deze keten loopt van de voet tot de onderrug. Als er ergens in de keten iets niet goed beweegt (te veel of te weinig) bewegen ook de spieren niet optimaal. De slijmbeurzen liggen tussen deze spieren zij zorgen dat ze kunnen verglijden ten opzichte van elkaar of ten opzichte van botten als de spieren aanspannen. Je kunt je misschien voorstellen als de spieren niet optimaal kunnen functioneren dat de slijmbeurzen geïrriteerd raken. Het is dus van belang de oorzaak te ontdekken en die aan te pakken. Dit is bij mij spijtig niets meer aan te doen.

31-01-2018 Zenuwpijn aanval.
Van deze morgen al erge zenuwpijn mij vandaag neergelegd van denken zal verbeteren met mijn benen opgetrokken. Ben deze namiddag opgestaan en zenuwpijn nam toe per uur. Deze avond kan ik het niet meer houden heb de dokter moeten bellen voor inspuiting tegeven.

1-02-2018 Teen ontwricht of breuk.
Vandaag met mijn kleine teen tegen de deur gestampt loop hier steeds zonder pantoffels met de vloer verwarming. Huisarts geweest is zeker zwaar ontwricht en ook grote kans op een scheur of breukje aan kootje. Moet niet onder de plakken kunnen er niet aan doen moet zo genezen. Nu staat het zwaar gezwollen onderaan als ook boven aan.

29-01-2018 infiltratie heupen.
Vandaag kon ik het niet meer houden in mijn heupen van de pijn terug ontsteking langs beide kanten van de bursitis in mijn heupen. Dat is enorm pijnlijk en je kan er gewoon niet meer opleggen. Dus zijn ze ingespoten met cortisone aangelengd met verdovend middel tegen de pijn.

2-02-2018 Zenuwpijn terug opstoot
Van deze morgen al veel last van zenuwpijn in mijn benen linker been het meest van allemaal. Het is steeds erger gewerden dat de huisarts deze namiddag terug een inspuiting geeft komen zetten was niet te houden. En mijn teen en voet kan ik niet stappen begint goed blauw te worden en zeer pijnlijk.

3-02-2018 Zenuwpijn en hevige rugpijn
Ben nog op de sukkel met mijn voet is helemaal opgezwollen van tegen de deur te stampen. Ik kan er zelfs niet goed lopen is al manken. Nu heb ik ook hevige rugpijn bij ook mijn nek en links arm waar ik nog een hernia van in mijn nek heb. Als ook terug enorm veel zenuwpijn in mijn links been heb de dokter van wacht gebeld en komen mij een inspuiting zetten terug.

5-02-2018 Zenuwpijn en hevige rugpijn
Deze avond heb ik terug een aanval had van pijn zowel rugpijn als pijn in mijn been. Huisarts was niet meer te bereiken heb dan de dokter van wacht gebeld om mij te komen helpen met een inspuiting. De pijn is zeer hevig hoop dat hij hier snel is om mij te helpen!!!!!!!

9-02-2018 Zenuwpijn
Vandaag terug enorm veel zenuwpijn in mijn links been, als ook veel pijn aan vergroeiingen in mijn buik als ook de rug litteken weefsel. De huisarts komt langs voor inspuiting te plaatsen en dan hopelijk iets beter.

12-02-2018 Zenuwpijn
Vandaag Toby vast gehouden voor te helpen met kammen voor zijn knoopjes uit te doen. En er is terug iets aan die zenuw in geschoten dat mijn been zo veel pijn doet. Huisarts komt deze avond langs voor inspuiting is niet te houden nu.

13-02-2018 Zenuwpijn terug erg
Deze namiddag terug veel zenuwpijn had in mijn links been, heb mijn neurostimulator aan gezet nu staat hij op 9. Nu voor deze nacht ga ik een spier ontspanner bij nemen en hoop ik op wat beterschap voor deze nacht.

14-02-2018 Zenuwpijn terug erg
Deze namiddag zeer erge zenuwpijn beginnen opspelen in mijn been, en ook erge pijn in mijn rug en nek. Maar mijn been is niet houdbaar van de been huisarts komt nog langs.

15-02-2018 Terug hevige zenuwpijn
Vandaag terug enorm veel zenuwpijn in mijn been niet uit houdbaar is 10 op 10 op de pijnschaal. Je zou het zo niet lang volhouden zo hevige pijn. De huisarts komt nog eens inspuitingen zetten en hopelijk een paar uurtjes minder pijn.

18-02-2018 Hevige zenuwpijn
Deze namiddag na de top 30 hevige zenuwpijn in mijn beide benen die ontstonden en naar 10 op 10 gingen dus niet te houden heb dokter van wacht moeten bellen. Geeft mij een inspuiting geven en ik nog medicatie bij genomen de pijn gaat niet veel naar beneden.

19-02-2018 Gevallen door mijn been !!!!!
Deze namiddag had ik al veel zenuwpijn in mijn links been was helemaal een pijnlijke zone. Ik ga naar de wc en bij terug komst door mijn links been gegaan, dat zijn de zenuwen die in de hersen een kleine onderbreking geven en je bent gelijk je been kwijt zeer raar gevoel. Maar wel zeer pijnlijk nu hoor niet te doen. Huisarts komt zo snel mogelijk.

20-02-2018 Nog de gevolgen van gisteren.
Deze namiddag had ik al veel zenuwpijn in mijn links been was helemaal een pijnlijke zone. Met die val van gisteren hebben we overal meer pijn knie rug maar ook terug zenuwpijn in mijn been niet te houden. Huisarts komt voor inspuiting.

23-02-2018 Pijn .
Terug enorm veel last van litteken weefsel op mijn rug 2 grote plaatsen waar de rug geopereerd is gedurende de jaren. En ook terug de zenuwpijn die parten speelt.

26-02-2018 Hevige Pijn .
Deze avond enorm stekende pijn in mijn rug en aan de littekens als ook zenuwpijn in mijn been. Huisarts komt straks langs voor inspuitingen te plaatsen.

28-02-2018 Veel pijn.
Vandaag eens mee geweest op boodschap na een maand eens buiten en bij thuiskomst veel zenuwpijn en ook rugpijn huisarts komt af.

01-03-2018 Veel pijn terug.
Vandaag terug enorm veel pijn in mijn links been tot in de tenen, en ook terug veel rugpijn als ook aan de littekens heb ik veel pijn nu. Huisarts komt terug inspuitingen zetten gaat niet zo best…………

02-03-2018 Dokter van wacht.
Deze late namiddag niet meer kunnen houden van de pijn in mijn been terug zenuwpijn die zeer erg aanwezig was. En ook mijn rug tot in de nek niet te doen van de pijn niet plezant. De dokter van wacht is opgeroepen om te komen en hebben een inspuiting geplaats.

05-03-2018.Rugpijn
Vandaag terug veel pijn met de wagen naar de keuring geweest. Gevolg enorme veel rugpijn en ook zenuwpijn in mijn been. Mijn littekens zijn ook nog pijnlijk is het nu van weer of wat ik weet het niet hoor.

06-03-2018.Hevige pijn
Vandaag bezoek had en een beetje te veel willen mijn best doen, en terug veen zenuwpijn in mijn been als ook terug veel pijn in mijn rug. En mijn nek en ruggenmerg doet ook veel pijn daar draaien in bed.

07-03-2018.
Migraine
Migraine is een hersenaandoening waarbij hoofdpijnaanvallen gepaard kunnen gaan met misselijkheid, overgevoeligheid voor licht of geluid, of uitvalsverschijnselen (een zogenoemde ‘aura').

Vormen
Er zijn verschillende vormen van migraine bekend. Een ‘gewone' vorm van migraine bestaat uit aanvallen van zware hoofdpijn en wordt (bij sommige mensen) vooraf gegaan door een aura. Veel vrouwelijke patiënten met migraine hebben rondom de menstruatie een aanval; als de aanval uitsluitend met de menstruatiecyclus samenvalt, wordt dit ook wel menstruele (hormonale) migraine genoemd. De ernst, duur en frequentie van migraineaanvallen verschilt sterk per patiënt.

Klachten
Migraine wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van matige tot heftige, meestal eenzijdige, bonzende hoofdpijn met misselijkheid en/of braken, die erger worden bij lichamelijke activiteit zoals traplopen. Daarnaast is er vaak licht- en geluidsovergevoeligheid. De duur van een onbehandelde hoofdpijnaanval ligt tussen de 4 en 72 uur. Een aanval korter dan 4 uur of langer dan 72 uur sluit migraine uit. Migraineaanvallen kunnen variëren in ernst en duur binnen en tussen patiënten. De hoofdpijnaanvallen verhinderen dagelijkse activiteiten. Gebleken is dat 62% van de migrainepatiënten ook spanningshoofdpijn heeft, terwijl 25% van de patiënten met spanningshoofdpijn ook aan migraine blijkt te lijden. Een migraineaanval kan beginnen als spanningshoofdpijn, maar in het verdere beloop van de hoofdpijnaanval ontwikkelen zich de kenmerkende migraineverschijnselen.

12-03-2018 Zenuwpijn.
Paar dagen met ferme hoofdpijn gezeten, en nu terug veel zenuwpijn deze nacht ook met wakker gelegen deze namiddag geeft de huisarts een inspuiting gezet.

13-03-2018 Zenuwpijn hevig.
Terug helse pijn in mijn rug tot in de benen zenuwpijn is niet te houden het is juist dat je been gaat ontploffen van de pijn, en die pijn die trekt tot in de rug. Huisarts komt zo snel mogelijk voor inspuitingen te geven.

14-03-2018 Zenuwpijn en rugpijn.
Veel last had van mijn rug nek, en erge zenuwpijn in mijn links been niet te houden. De huisarts is langs geweest voor een inspuiting nu plat liggen en hopen dat vlug weg trekt.

15-03-2018 Zenuwpijn gaan niet weg.
Enorm veel pijn helse pijn in mijn linker been zenuwpijn dat is niet te onderschatten welke pijnen dat zijn. Huisarts geweest voor inspuiting te geven voor een beetje demping van de pijn te hebben hoop ik.

16-03-2018 Zenuwpijn gaan niet weg.
Zenuwpijn is de laatste tijd terug zeer erg dat het een helse pijn is en niet uithoudbaar is zonder een inspuiting. Dan helpt dat een paar uur en is er terug niet plezant om zo in leven verder te leven.

18-03-2018 Helse pijn.
Vandaag terug enorm veel pijn, heb veel medicatie al genomen maar gaat niet over. Je kan niet steeds een dokter van wacht Huisartsenwachtpost PANACEA bellen er word vlug achter jou gezegd en geklapt is al gebeurd in Huisartsenwachtpost PANACEA Zottegem . Vind ik dan zo erg dat ik een naam van de verslaafde krijg opgespeld van de Huisartsenwachtpost PANACEA Zottegem. Wat moet ik dan op den duur doen met die helse pijn ? De pijnkliniek te Zottegem staat ook slot kunnen mij niet meer helpen. Een eind aan mijn leven om geen last mee te zijn voor de maatschappij? Huisartsenwachtpost PANACEA van Zottegem gaan mij nog zo ver drijven ze weten niet wat pijn 10 op 10 van de pijnschaal in houd, en zouden je zover drijven om ...!! Als het niet meer gaat in leven door de helse pijn stappen de mensen uit leven en ik begrijp dat men zou voor minder dat doen...... Ook al dikwijls aan gedacht en een 10 jaar terug geprobeerd.

19-03-2018 Pijn blijft aanhouden.
Morgen terug naar de pijnkliniek de helse pijn blijft gewoon, is niet zo prettig om dagelijks mee te leven is gewoon te erg die pijn !!!. De huisarts is nog opgeroepen voor een inspuiting te plaatsen de pijn was niet meer te houden.

20-03-2018 Pomp opvulling
Vandaag de morfinepomp terug opvullen kunnen terug voort voor een tijd. Bij de pijnkliniek in Zottegem is geen derde betalingssysteem dus mogen ze vragen wat ze willen. Vroeger betaald ik geen euro voor morfinepomp op te vullen tegenwoordig 50 euro en breng mijn morfine nog zelf mee van bij de Apotheek anders was 100 euro !!!!!

21-03-2018 infiltratie beide heupen.
Vandaag kon ik het niet meer houden in mijn heupen van de pijn, huisarts is langs gekomen terug bursitis een overbelaste van de heupen en ik doe gewoon niets. Er word dan beide kanten cortisone in de beide heupzakjes ingespoten, en nu zoveel mogelijk rusten.

22-03-2018 Helse zenuwpijn
Huisarts net weg om terug even een inspuiting te plaatsen tegen de hevige zenuwpijn, nu hopelijk een paar uur iets minder pijn.

23-03-2018 Helse zenuwpijn
Van deze namiddag terug enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn, mijn rug is ook een helse pijn mijn nek ook. Mijn linkse arm geeft ook veel krachtverlies en singelt steeds aan door nog een hernia in mijn nek. En ook zeer erge artrose is er ook vastgesteld in rug nek en facet gewrichtjes die pijn opstoten zijn niet te doen. Huisarts komt langs om nog eens een inspuiting te geven de hoeveelheid volgens de pijn.

24-03-2018 Door been gevallen.
Deze namiddag door been gevallen met gewoon op te staan uit mijn bed. Ik voelde niets in mijn been juist een uitval van een commande uit mijn hersens langs mijn zenuwen . Zo verklaard de huisarts mij heb mij terug enorm veel pijn gedaan gelukkig gevallen op de zeten niet plezant hoor.

26-03-2018 Hevige zenuwpijn
Terug hevige zenuwpijn in mijn links been is terug 10 op 10 van de pijnschaal. Het is zo hevig dat het niet houdbaar ondanks de neurostimulator helemaal op 10. Dus de huisarts komt nog langs deze avond voor inspuiting te plaatsen.

28-03-2018 Hevige zenuwpijn
Het weer help ons geen stap voor uit deze nacht hevige pijn aanvallen had en deze voormiddag in been en rug en aan de litekens huisarts is langs geweest voor extra inspuitingen.

30-03-2018 Hevige zenuwpijn en meer
Het word eentonig steeds met pijn leven zenuwpijn in been dag en nacht, de rug de 7 onderste wervels als ook de nek, artrose, vergroeiingen, de facetten doen ook zeer veel pijn zodat je niet kan draaien met je romp. De huisarts komt mij nog eens extra inspuitingen zetten.

03-04-2018 Hevige zenuwpijn
Terug vandaag zot te worden van de hevige zenuwpijn het is terug niet houdbaar de pijn de huisarts komt zo vlug mogelijk langs.

04-04-2018 Hevige zenuwpijn en rug.
Deze namiddag terug hevige pijn opgekomen in de rug als ook zenuwpijn niet houdbaar de huisarts komt nog eens langs voor een inspuiting hopelijk een tijd beter nu.

05-04-2018 Hevige zenuwpijn.
Vandaag terug hevige zenuwpijn in mijn been en mijn heupen beginnen ook reeds te ontsteken. Gaat hier niet zo best terug niet zo fijn.

13-04-2018 Hevige zenuwpijn.
Deze week al veel pijn afgezien de huisarts komt vandaag voor inspuiting te geven om toch wat minder pijn te hebben laat ons hopen. Mijn heupen doen ook terug al pijn geeft ook niet lang gewerkt.

17-04-2018 Hevige zenuwpijn.
Vandaag naar de dieren arts geweest en een paar boodschappen gedaan en is weer de grens van 10 op 10 met de pijn. Het word slechter en slechter met mij. Mijn morfinepomp schiet ook onder de ribben zeer pijnlijk gebeurt steeds vaker.

24-04-2018 Hevige zenuwpijn en rugpijn .
Vandaag een hectische dag gehad onze tobyke naar dierenkliniek binnen gevoerd deze morgen. Dan boodschappen gedaan terug achter tobyke deze avond. IK kan niet meer moet terug bekopen kan niet meer recht in mijn rug zenuwpijn in mijn been. Huisdokter komt nog langs voor inspuitingen deze avond.

27-04-2018 Hevige pijn.
Van deze nacht al enorm veel pijn in mijn rug maar ook enorm in mijn been zenuwpijn. Het gaat nog om moeilijk te lopen dat de onder rug zo pijn doet. Huisarts langs geweest en terug inspuiting had voor wat minder pijn te hebben, mijn heupgewrichten doen ook terug enorm veel pijn de bursitis terug onstoken.

3-05-2018 Hevige pijn in been.
Terug veel zenuwpijn terug niet uit houdbaar huisarts komt langs voor inspuiting, en mijn heupen blijven ook maar terug ontstoken.

4-05-2018 Hevige pijn in been.
Deze avond nog de huisarts gebeld kan geen weg van de pijn in mijn been – Zenuwpijn en ook de rug. Het is nu 10 op 10 van de pijnschaal is niet plezant is goed weer en de mens vergaat van pijn. Ga nu al 19’5 jaar na pijnkliniek en kunnen niets meer doen voor mij de moed is dikwijls weg hoor. Hoelang ik het nog uit houd weet ik niet het begint zwaar te wegen op mijn leven !!!!!!!!!!!!

7-05-2018 Hevige pijn in been zenuwpijn.
Vandaag eens buiten geweest en enorm veel zenuwpijn in mijn links been niet houdbaar. De huisarts komt nog langs voor inspuiting te geven tegen de ergste pijn.

11-05-2018 Terug inspuiting in de heupen met cortizone

Slijmbeursontsteking in de heup komt regelmatig voor. De slijmbeurs zit aan de zijkant (laterale zijde) van de heup. De pijn wordt daar ook gevoeld. Slijmbeursontsteking in de heup is een bekende hardloopblessure. Echter ook als u nooit hardloopt, kan deze slijmbeurs ontstoken raken. Aan de zijkant van het bovenbeen loopt een spier. Deze begint net iets boven het heupgewricht en eindigt een stukje onder het kniegewricht. Ter hoogte van het heupgewricht zit er tussen het bot en de spier een slijmbeurs. Dit om te voorkomen dat de spier tegen het heupbot aan schuurt. De spier (M. Tensor Fascia Latae) die over de slijmbeurs heen loopt is vaak strakgespannen wanneer de slijmbeurs in de heup ontstoken is. Dit zou de oorzaak kunnen zijn van de ontsteking; doordat de spier strak gespannen is komt de slijmbeurs bekneld te zitten. In de lies zit nog een slijmbeurs.
Slijmbeursontsteking van de heup gaat met veel pijn gepaard. Deze pijn is constant aanwezig. De pijn wordt gevoeld op de plaats waar de slijmbeurs zit, aan de zijkant van de heup, maar kan doorstralen in het hele (boven)been. Bij lopen of traplopen is er een toename van de pijn. Op de heup liggen zal veel pijn geven en misschien zelfs door de pijn niet mogelijk zijn. In de acute fase, waarin de pijn het heftigst is, kan het zijn dat normaal, symmetrisch lopen niet mogelijk is en er dus mankend wordt gelopen. Om de heup te ontlasten kan het nodig zijn tijdelijk gebruik te maken van een kruk. De pijn behorend bij slijmbeursontsteking aan de heup kan in korte tijd vrij heftig worden. Vaak ontstaat deze nadat de heupen overbelast zijn.

14-05-2018 Hevige pijn in been zenuwpijn.
Het gaat niet zo best meer met mij steeds zenuwpijn zeer erg in mijn been, mijn rug dat ook pijn uitstraalt naar de ribben. Tijdens de nacht niet zo goed slapen van de pijn. Maagpijn van te veel pillen nog bij de inspuitingen te nemen. En ook de levenslust wat weg met dat ik zo in met beperkingen zit. Het is al 20 jaar pijnkliniek en meer dan 30 jaar gelede eerste operatie. Mensen die gezond zijn weten niet hoe gelukkig ze mogen zijn !!!! Bij mij is eenvoudig ik leef tussen 4 muren.

17-05-2018 Hevige zenuwpijn.
Vandaag huisarts langs geweest zit met hevige zenuwpijn in mijn been van uit de rug tot in mijn tenen. Niet uithoudbaar hopelijk iets beter na inspuiting.

19-05-2018 Hevige pijn.
Van deze nacht al enorm veel pijn in rug en been, vandaag niet verbeterd overdag medicatie bij genomen nog steeds niet zo best veel pijn……………..

22-05-2018 Pijn niet te doen.
Vandaag de ganse dag pijn had tegen de avond was het niet meer te houden terug veel zenuwpijn. De huisarts is langs geweest voor inspuitingen te geven, hoop op een paar uur beterschap nu.

24-05-2018 Veel pijn.
Terug enorm veel pijn de arts van wacht geeft geweest en mij onmiddellijk een inspuiting geplaatst dat het begint te werken.

28-05-2018 Enorm veel zenuwpijn.
Van deze nacht al veen zenuwpijn in beide benen tot in de tenen de huisarts komt nog langs om een inspuiting te plaatsen, en hoop op wat beterschap.

30-05-2018 Veel pijn !!!!.
Ondanks het goede weer zit ik met enorme pijn in mijn zenuwen in mijn benen, maar ook mijn rug is compleet een ramp. Weet niet hoe het komt niets speciaal gedaan lijkt er op dat het steeds erger en erger word. De huisarts geeft langs geweest en geeft mij een inspuiting toegediend, had eerder vandaag morfine bij gegeven met mijn afstand bediening maar geen beterschap mee had.

01-06-2018 Terug Veel pijn !!!!.
Vandaag is de zenuwpijn terug de baas van mijn lichaam de pijn is niet te harden de huisarts komt deze avond nog lang voor de nodige inspuitingen.

05-06-2018 Enorm pijn
Van deze morgen terug erge pijn in mijn been, gisteren heb ik naar de pijnkliniek geweest voor mijn pomp op te vullen. Is daar mee of wat ik weet het niet het is vochtig weer ook terug en die zenuw speelt mij al meer dan 30 jaar parten in de pijn. Mijn rug verbeterd ook niet kan niet lang nog rechtstaan max 2 a3 minuten pppffff……..

08-06-2018 Veel pijn terug
Van deze morgen reeds al zeer veel pijn terug zenuwpijn in de 2 benen tot in de rug. Ook de rug geeft het zwaar te verduren, zelfs de morfinepomp in mijn buik en neurostimulator doen pijn in de buik. Nog te zwijgen van de artrose en littekenweefsel die ook nog veel pijn doen. Huisarts geeft terug geweest voor inspuitingen te geven en ons plat leggen. En ook het ruggenmergkanaal dat dicht groeit op verschillende plaatsen en zo ook zenuwen knel zet en pijn veroorzaakt

09-06-2018 Veel pijn terug
Vandaag zijn ze een airco komen gangen en heb veel in en uit bed moeten gaan voor uitleg. Ik was nog kapot van de pijn, en zeker mij niet kunnen bewegen en veel zenuwpijn in mijn benen. Heb de dokter van wacht moeten laten komen voor een inspuiting te plaatsen.

11-06-2018 Veel pijn in been
Van deze morgen had ik al 7op10 pijn in mijn links been. Deze namiddag is alleen de pijn nog maar toegenomen, dat ik nu deze avond niet meer kan houden van de pijn deze avond. De huisarts heb ik opgebeld en deze komt deze avond nog langs voor een inspuiting te plaatsen hopelijk deze nacht een paar uur zou kunnen slapen.

12-06-2018 Veel pijn
Vandaag terug enorm veel pijn in mijn been, bij tandarts geweest en is en niet op verbeterd mijn zenuwpijn is terug 10 op 10 van de pijnschaal van in die stoel te liggen niet bevordelijk voor een chronischepijnpatient. Dokter komt nog eens langs gaat er niet uit de zenuwpijn.

14-06-2018 Zeer pijnlijke nacht en dag.
Het geeft een helse nacht geweest van de pijn in mijn benen van de zenuwen. De pijn gaat niet over ondanks medicatie dat ik neem extra en neurostimelator dat hoog staat. De huisarts komt terug langs voor inspuitingen te plaatsen.

15-06-2018 Terug enorme veel pijn.
Zeer veel zenuwpijn vandaag van deze morgen reeds en steeds erger en erger worden. Weet niet wat het is dat het blijft duren en steeds die erge pijn en mijn rug ook steeds. De huisarts geeft terug inspuitingen geplaatst en hopelijk nu een paar uur iets minder pijn.....

17-06-2018 Door been gevallen.
Deze namiddag bij opstaan door mijn been gezakt, en mij veel pijn gedaan. Voornamelijk mijn rug en die zenuwpijn in mijn benen terug die pijn doen als ook mijn nek en ook mijn rugegraad niet te doen. De dokter van wacht komt zo snel mogelijk langs hier hopelijk iets beter met een inspuiting

18-06-2018 Pijn door val.
Vandaag enorm veel pijn in rug, heupen, benen, ribben, heb de huisarts al gebeld is niet uit te houden van de pijn.

20-06-2018 Pijn door val !!!
Vandaag mij enorm veel pijn gedaan uit de douche gestapt en de mat lag er niet zeteen stap voor uit en ik ben weg gegleden en zo op mijn rug plat gevallen en dan mijn hoofd ook. Ben even buiten westen geweest was zwart voor mijn ogen toen ik bij kwam had ik enorm veel pijn. Mijn vrouw geeft mij moeten helpen om mij voorzichtig terug recht te krijgen en dokter onmiddelijk opgebeld. Mijn rug is een pijn zone mijn zenuwpijn in mijn benen ook zeer erg, mijn armen zijn geschonden builen blauwe plekken en kan mij niet goed bewegen nodige pijn medicatie ingespoten en hopen dat we zullen kunnen slapen van de pijn...........

21-06-2018 Nog niet zo best
Deze nacht bijna niet geslapen van de pijn over gans mijn lichaam, mijn staartbeen en rug hebben er goed van. Nog veel blouwe plekken bij die er nu door komen en ook wondjes aan armen. De huisarts komt vandaag nog langs heb hem net opgebeld voor deze avond te komen.

22-06-2018 Nog veel pijn
Deze nacht veel pijn nog had kon mij niet goed leggen. Nu komen er de blauwe plekken goed bloot er zijn er zeer grote bij. De meeste pijn zit is mijn voet die verstuikt is mijn pols ook, en mijn staartbeen en facetten en ruggegraad en nek en mijn hoofd rechts daar heb ik enorm veel pijn in. De huisarts gebeld komt vandaag langs om tegen de meeste pijn nog een inspuiting te plaatsen.

23-06-2018 Veel zenuwpijn in been en rug.
Vandaag niet te doen geweest in mijn been zenuwpijn en mijn rug ook nog steeds van die val. Mijn blauwe plekken zijn nu ook op hun grootst en slagen alle kleuren uit. Tijdens de nacht nog veel last van pijn en slaap ik nog niet door. De dokter van wacht is gekomen voor een inspuiting te plaatsen tegen de meeste zenuwpijn.

24-06-2018 Nog zeer veel pijn.
Deze nacht niet zo best geslapen nog veel pijn en kon mij niet goed leggen. Mijn armen zijn blauw paars alle kleuren, mijn rug doet enorm pijn als ook nog mijn hoofd, voet ,elleboog, staartbeen. En ook de zenuwpijn in mijn been is zeer hevig aanwezig voor dit moment. Heb dokter van wacht gebeld en hebben mij terug een inspuiting gegeven.

25-06-2018 Nog veel pijn.
Deze nacht niet te best geslapen die val blijft een rol spelen met mijn pijn. Mijn rug en mijn zenuwpijn in mijn benen blijven duren, en mijn armen mijn voet. Hoop dat het snel iets beter word de huisarts is vandaag nog eens geweest.

26-06-2018 Veel pijn.
Die val plat op mijn rug geeft niet veel goeds achter gelaten heb nu nog dag en nacht last van rug zenuw in been, en nog veel meer mijn arm en linkse voet bijna gans mijn lichaam. De huisarts komt nog eens langs om een spuit te plaatsen.

27-06-2018 Veel pijn nog steeds.
Mijn rug en mijn been doen nog zeer veel pijn de huisarts geeft deze avond nog langs geweest voor een inspuiting. Volgens hem zijn de eerste 14 dagen het slechts met zo een van en kan tot 6 weken duren eer je genezen bent.

28-06-2018 Nog niet zo best
Het gaat nog niet zo goed de zenuwpijn in mijn been blijft zeer hoog. Ik kan bijna niet rechtstaan of ik heb onmiddelijk veel druk in mijn rug, ik moet mij onmiddelijk zetten kan niet houden van de pijn en dit is veel slechter geworden sinds die van. Huisarts komt nog een inspuiting plaatsen deze avond om een beetje te slapen.

29-06-2018 Nog veel last
Gaat hier nog niet zo best mijn rug, mijn zenuwpijn, nek, voet, pols nog veel pijn. Ik gevoel iets in mijn rug dat veel slechter is geworden door die val kan niet lang rechtstaan. De huisarts komtnog eens langs voor inspuiting om toch iets beter te zijn gedurende een paar uur.

30-06-2018 Nog veel pijn
Hier nog niet zo best het rechtstaan lukt niet zo goed pijn ongelovelijk, ook de zenuwpijn is niet onder controle is nu terug 10 op 10 van de pijn schaal de pijn. Heb de Dokter van wacht moeten bellen om een inspuiting en deze komen zo vlug ze kunnen, ik heb mij met die val nog veel pijn er van de blauwe plekken trekken op gemak weg.

01-07-2018 Pijn nog erg
Deze namiddag de dokter van wacht mogen bellen terug enorm veel pijn. Voor namelijk zenuwpijn in mijn been en ook mijn rug van die val nog hopelijk word het snel beter nu. Ze hebben terug eeninspuiting gezet tegen de pijn.

02-07-2018 Nog steeds pijn van de val
We hebben nog steeds pijn van die val nu woensdag 2 weken. Is voornamelijk de rug en de zenuwen in mijn been de pijn is terug erg geworden vandaag. Heb de dokter gebeld of hij nog eens kan langs komen voor een inspuiting.

03-07-2018 Nog steeds pijn.
Vandaag veel last in mijn been van zenuwpijn in mijn links been, mijn rug van die val is vandaag iets beter ik hoop het dat het nog beter word gelijk vroeger. Huisarts komt nog een inspuiting zetten deze avond.

04-07-2018 Nog steeds pijn.
Nog steeds last van de rug en mijn been zenuwpijn is steeds erg pijnlijk. De huisarts komt nog langs om een inspuiting te geven.

07-07-2018 Terug meer pijn.
We hebben vandaag terug meer zenuwpijn in mijn been is zo hevig terug dat met niets verbetert. Heb de dokter van wacht opgebeld om te komen zal waarschijnlijk terug een inspuiting zijn om de pijn te verzachten.

08-07-2018 Terug meer zenuwpijn.
Dokter van wacht moeten bellen voor een inspuiting te vragen voor de zenuwpijn dat terug zeer erg is nu in mijn been. Maar ook de rug onderaan doet enorm veel pijn.

11-07-2018 Veel zenuwpijn.
Vandaag enorm veel pijn terug in mijn been van dezenuwen kan er moeilijk op gaan. Heb de dokter gebeld die de huisarts vervangt tijdens zijn verlof en geeft ook inspuitingen gegeven. Nu hoop ik dat het terug naar 5 op 10 van de pijnschaal zakt met de inspuitingen.

15-07-2018 Veel zenuwpijn en rugpijn en facetten
Kan terug niet meer houdbaar van de pijn terug 10 op 10 van de pijnschaal. Dokter van wacht opgeroepen en hebben terug inspuitingen moeten geven en nu terug hopen dat het wat verminderd van de pijn en houdbaar word.

16-07-2018 Slijmbeurs ontsteking
Slijmbeurs ontsteking van de heupen dat is zeer lastig en dit komt om de 2 maanden terug bij mij ondanks dat er dagelijks nog zalf aangewreven word komt de stekende pijn terug. Je kan er gewoon niet meer op liggen tijdens de nacht is zeer pijnlijk. Vandaag gaan ze beide heupen corticosteroïdeninjectie geven en dan na een paar uren zou moeten beter zijn en hopelijk iets langer dan 2 maanden wegblijven.

17-07-2018 Zenuwpijn benen
Ondanks het goede weer heb ik terug enorm veel pijn in mijn benen zenuwpijn is een erge onhoudbare pijn, en ook de vele litekens doen ook veel pijn. Huisarts komt deze avond voor een inspuiting te plaatsen.

18-07-2018 Zenuwpijn benen
Terug enorm veel zenuwpijn in mijn benen en ook de littekens in mijn rug doen zeer veel pijn. Ook mij staartbeen doet enorm veel pijn denk van die val nog. Huisarts komt straks inspuitingen plaatsen en hopen op beterschap mooie verjaardag had vandaag van de pijn.

20-07-2018 Hevige pijn
Huisarts terug mogen langs komen om inspuiting te plaatsen de zenuwpijn is terug hevig in mijn been. En ook de littekens weefsels die pijn doen.

21-07-2018 Dokter van wacht
Dokter van wacht is moeten langs komen voor terug een inspuiting te plaatsen te veel zenuwpijn kon het niet meer uithouden, als ook een de rug de 5 onderste wervels en de litekens, hebben terug inspuitingen moeten plaatsen.

25-07-2018 Terug enorme pijn
Huisarts geweest en een inspuiting geplaatst was terug niet te houden van de pijn in mijn been en ook onderste van de rug en littekens die ook pijnlijk zijn..

26-07-2018 Veel zenuwpijn
Deze avond geeft de huisarts nog moeten langs komen mijn benen doen pijn van de zenuwpijn. Ook mijn onder rug en de littekens zijn niet te houden van de pijn de huisarts geeft nog een inspuiting gegeven en hoop dat ik beetje slaap deze nacht.

27-07-2018 Terug Veel zenuwpijn
Vandaag redelijk geweest deze avond is de pijn enorm toegenomen zenuwpijn in de benen maar ook de onderrug de facetten en terug de litekens ook. De huisarts komt deze avond nog voor inspuitingen te zetten en hopelijk slapen we ne keer goed.

30-07-2018 Veel pijn !!
Vandaag terug veel pijn in onder rug, littekens, facetten, ruggenwervel ,als ook zenuwpijn. De huisarts komt terug deze avond en zal terug inspuitingen zijn om mij een beetje te helpen mij van de ergste pijn kwijt te graken, laten we hopen.

31-07-2018 Veel pijn terug !!
Vandaag even op boodschappen geweest, nog thans met de scooter en moet het terug bekopen van de pijn in mijn been zenuwpijn en ook mijn rug en facetten .

03-08-2018 Veel pijn !!
Deze namiddag enorm veel pijn in mijn onder rug facetten als ook in mijn been zenuwpijn, hoop als de arts geweest is en een inspuiting geeft geplaatst dat het iets beter gaat .

05-08-2018 Veel zenuwpijn
Deze avond enorm veel zenuwpijn terug 10 op 10 van de pijnschaal mijn benen, als ook mijn rug en ook mijn facetten die veel pijn doen.

08-08-2018 Veel zenuwpijn en rugpijn
Vandaag op smering geweest met de auto en had al pijn in been en rug en draai al 14 dagen ook en dit verslecht nog dagelijks. De huisarts geeft langs geweest voor inspuiting voor de pijn te verminderen en ook terug pillen nemen tegen draaien, was blij dat ik thuis was met de wagen vandaag met dat draaien.

09-08-2018 Pijnkliniek Morfinepomp opvullen
Vandaag naar de Pijnkliniek om mijn morfinepomp op te vullen met 40 ampullen van 2ml zuivere morfine .

10-08-2018 Hevige draaiingen
Dokter geeft gezien dat mijn bloed laag staat nog maar 9 moet pillen nemen en meer zout eten. Het draaien gaat ver er zelfs ongemakkelijk van worden en niet kunnen draaien met mijn hoofd, als niet verbeterd word er bloed afgenomen.

13-08-2018 Bloed afname
Mijn draaien is nog niet over de huisarts geeft vandaag bloed afgenomen om te zien dat er niet aan de hand is. We zullen vlug de uitslag kennen van het bloed .

14-08-2018 Terug zenuwpijn
Huisarts geeft deze avond moeten komen voor een inspuiting tegen de erge pijn in mijn been zenuwpijn terug en niet een beetje ook. De rug geeft er ook terug van tot in de nek niet plezant hoor, en nog bij draaien in mijn hoofd moet zien wat ik doe hoor of mij neerleg. Bloed uitslag had hij ook reeds mee dat staat goed alle staat onder de waarden dat het mag hebben.

16-08-2018 Terug zenuwpijn
Deze nacht en vandaag enorm veel zenuwpijn in mijn, en ook mijn rug de facetten doen enorm veel pijn deze avond komt de huisarts een inspuiting geven dat ik eens zou een beetje slapen. Het draaien is ook nog niet gedaan terug slechter vandaag het draaien.

17-08-2018 Terug zenuwpijn
Deze namiddag reeds al erge zenuwpijn in mijn been, als ook de littekens, de rug en in de facetten niet te houden. Huisarts langs geweest en een inspuiting gegeven en is iets beter nu.

18-08-2018 Terug veel zenuwpijn
Vandaag enorme slechte dag had van de zenuwpijn in mijn been is niet meer houdbaar heb de dokter van wacht gebeld om een inspuiting te plaatsen.

20-08-2018 Terug veel zenuwpijn
Vandaag enorme slechte dag had rugpijn als ook zenuwpijn, facetten die pijn enorm veel pijn doen. Huisarts is laat deze avond langs geweest voor inspuitingen te plaatsen dat ik toch wat kan slapen.

23-08-2018 Terug veel zenuwpijn en rugpijn
Vandaag terug veel last van zenuwpijn in mijn benen, ook de rug laat hem goed voelen terug en mijn nek ook. Word triestig als je zo moet leven dagelijks van de ganse zomer nog niet eens buiten geweest of naar de kliniek.

26-08-2018 Terug gevallen door been
Door mijn been gevallen zenuw die niet werkt van ruggenmerg naar been korte tijd en je hebt gelijk geen been meer en valt om. Dokter van wacht komt onmiddellijk af en heb inspuiting had.

28-08-2018 Pijn niet te houden
Van deze nacht al veel pijn in mijn rug, nek, en veel zenuwpijn in mijn linksbeen, huisarts komt langs om mijn pijn te verlichten met een inspuiting.

29-08-2018 Terug veel pijn
De pijn is deze nacht terug begonnen in mijn been en de neurostimulator staat op 8.5 en de pijn komt er nog hevig door. Het is niet plezant zo dagelijks te leven en niet meer buiten te kunnen we leven tussen onze 4 muren. Mijn vrouwke help mij enorm goed voor wassen en mij te steunen waar ze kan ik ben haar zeer dankbaar er voor. Huisarts komt langs voor een inspuiting te plaatsen.

30-08-2018 Terug veel pijn
Vandaag een enorme slechte dag enorm veel pijn, in mijn benen zenuwpijn niet houdbaar tot in de tenen. Ook de rug geeft hevige pijn op de littekens en ook de ruggengraat die veel pijn doet huisarts komt nog een inspuiting plaatsen .

31-08-2018 Terug veel pijn
Terug veel zenuwpijn in mijn been en ook mijn rug niet houdbaar, huisarts komt deze avond langs voor inspuiting.

03-09-2018 Slechte nacht
Deze nacht enorm veel pijn had, heb zelfs een paar keer opgestaan om nog iets extra te nemen tegen de pijn geeft niet geholpen. De huisarts is vandaag moeten langs komen om een inspuiting tegen pijn vermindering te plaatsen.

06-09-2018 Enorm veel pijn !!!
Vandaag enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn mijn rug de vergroeiingen en ook de littekens zelfs naar mijn ribben uitstraling. Huisarts opgebeld ik kan het ouden van de pijn geeft mij een inspuiting gezet en hopen dat het werkt.

09-09-2018 Enorm veel pijn terug !!!
Van deze morgen terug enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn en ook in mijn rug die uitstraalt tot in de ribben. Dokter van wacht geeft langs geweest en inspuitingen gegeven om de ergste pijn te onderdrukken.

11-09-2018 Veel zenuwpijn in been en pijn in rug.
Vandaag ben ik moeten buiten gaan met de scooter en ik was reeds al niet zo best bij thuiskomst was het niet te doen van de zenuwpijn als ook de rugpijn de onderste 6 tal wervels, en ook de littekens doen veel pijn.

12-09-2018 Terug veel zenuwpijn in mijn been en pijn in onder rug..
Terug toenemende pijn van deze namiddag en word steeds erger. Heb huisarts opgebeld om langs te komen zal terug inspuiting worden denk ik

14-09-2018 Terug veel zenuwpijn in mijn been en pijn in onder rug.
Vandaag bij de tandarts geweest en moet ik het nu bekopen van die stoel waar je in zit niet goed voor mijn rug. Huisarts geeft terug langs geweest voor een inspuiting is nu terug wat beter maar de pijn gaat nooit lager dan 5/10 op de pijnschaal onze lieve toby geeft ook mee geweest mijn beste vriend en toeverlaat, en mijn vrouwke steunt mij ook zeer goed zonder haar …………...


17-09-2018 Terug veel pijn.
Terug enorm veel pijn in mijn been en rug de huisarts komt deze avond nog een inspuiting plaatsen.

18-09-2018 Terug veel pijn pfffff.
Deze namiddag terug veel pijn in mijn been als ook de rug liteken weefsels als ook in de nek. Je word er niet vrolijk van hoor op de duur gaat het niet zo best meer.

20-09-2018 Pijn niet houdbaar.
Vandaag kan ik gewoon niet meer recht van de pijn in mijn rug, en straalt ook uit naar mijn been het is zeer pijnlijk hoor. Huisarts komt straks langs en zal terug inspuitingen worden hopelijk word het iets beter hebben ons ook een ander bed besteld Springbox van denken dat het nog zou beter zijn tijdens de nacht dinsdag word het geleverd

21-09-2018 Pijn niet houdbaar.
Juist thuis van bij de tandarts geweest een uurtje en natuurlijk de rug is niet zo best en de zenuwpijn ook niet, van in die zetel te liggen. Kan terug geen weg de huisarts komt nog langs.

23-09-2018 Pijn niet houdbaar terug .
Vandaag zeer slecht weer wind vochtig de rug doed zeer veel pijn, maar ook de zenuwpijn in mijn been is niet houdbaar. Heb de dokter van wacht moeten opbellen en hebben besloten inspuitingen te plaatsen voor meeste pijn weg te nemen.

25-09-2018 Verlening zorgverzekering .
Vandaag zijn ze langs geweest voor de zorgverzekering te verlengen het was dezelfde van 3 jaar terug. Dien man geeft mij onder vraagt en zei meteen dat ik verder achteruit ben gegaan tegen over 3 jaar terug dat ik veel minder kan, en onmogelijk is om alleen te wonen word terug goed gekeurd voor het maximum 3 jaar . Huisarts komt ook nog lang kan terug niet houden van de pijn bij de littekens en zenuwpijn in mijn been terug inspuitingen. Nu hebben ze vandaag een nieuw bed geleverd met matras voor de slaapkamer om dat het niet zo goed meer was het oude bed en de matras ben benieuwd voor deze nacht natuurlijk.


26-09-2018 Pijn in been.
Deze nacht was het redelijk goed in ons nieuwe bed met mijn heupen toch iets beter nu. Mijn zenuwpijn in mijn been dat is nog iets anders en de pijn aan de connectie van mijn pomp in mijn rug is ook nog niet zo best ook nog veel pijn daar. Huisarts langs geweest voor mij een inspuiting te zetten en hopelijk nu wat beter.

28-09-2018 Pijn in been en rug.
Vandaag bij tandarts geweest voor de 3 keer passen voor de tanden en is niet te best verlopen met terug in die stoel te liggen. De pijn is terug niet te houden de huisarts komt nog langs voor inspuitingen.

04-10-2018 Pijn in been en Koppijn
Huisarts is deze avond nog moeten langs komen zenuwpijn in mijn been, als ook enorm veel spanning in mijn hoofd. Inspuiting had en ook pillen voor mijn hoofd voor de spanningen weg te nemen hoop dat snel werkt nu.

09-10-2018 Pijn !!!
Vandaag terug veel pijn in rug en been komt om dat ik bij de tandarts geweest ben en door op de stoel te liggen, terug de pijn heviger geworden huisarts komt voor inspuiting te geven en hopelijk word het snel beter.

12-10-2018 Veel pijn en problemen.
Vandaag terug bij tandarts geweest, en terug enorm veel pijn in rug en been huisarts geeft langs geweest voor inspuiting. Het is al een weel dat er hier spanningen zijn door een ex vriendin. Mijn vrouw geeft ook al een tijd last aan haar maag en zuur aan de maag. Met pillen gaat niet over moet dringend laten in haar maag laten kijken moet maandag morgen bellen, geeft ook de laatste tijd veel stres door een ex vriendin.

14-10-2018 Arts van wacht geweest.
Deze late avond de huisarts van wacht nog langs geweest voor pijnlijke problemen die ik steeds meer en meer onder vind.

16-10-2018 Pijn.
Deze avond huisarts geweest voor inspuitingen mijn rug en mijn zenuwen in mijn benen waren zeer pijnlijk niet houdbaar.

18-10-2018 Hevige Pijn.
Tegen deze avond kon ik de pijn niet meer houden zenuwpijn in mijn been nog thans de neurostimulator stond op maximum en kwam er nog door de pijn. Heb nog gebeld naar de huisarts gelukkig was hij er nog juist en is hij langs gekomen voor inspuitingen te plaatsen. Hopelijk heb ik nu een redelijke nacht want slapen gaat ook niet te best meer door rug heupen benen………………

23-10-2018 Consultatie pijnkliniek en Tandarts .
Deze morgen naar consultatie geweest naar de pijnkliniek, ik heb mijn beklag gedaan over de pijn aan de littekens maar ook aan mijn rug dat ik steeds minder en minder kan staan. Zonder nog de zenuwpijn in mijn benen die steeds meer en meer voor doen van de pijn dat niet houdbaar is. Het antwoord was kort en bondig kunnen er niets aan doen dat de pijn toeneemt !!!. Ze hebben mijn morfinepomp ook opgevuld dat ik terug een paar weken voort kan. Tegen de middag thuis dan moest ik naar de tandarts mijn tanden zouden klaar zijn na 6 keer geweest te hebben om alles in orde te zetten. Dan geeft de huisarts langs geweest om mij inspuitingen te geven tegen de pijn ik was een wrak in rug nek benen kon niet meer.

26-10-2018 Gaat hier nog niet goed met mijn vrouwke en met mij.
Mijn vrouwke sukkelt enorm met de keel en maag, er moeten nog onderzoeken gebeuren. Als ook zware ontsteking ook. Met mij is ook naar af huisarts moet terug komen voor inspuitingen.

29-10-2018 Terug inspuitingen.
Vandaag huisarts reeds op de middag moeten komen voor inspuiting de pijn was niet te harden zenuwpijn is niet te houden van de pijn als er een aanval komt.

30-10-2018 Terug veel pijn.
Vandaag terug veel zenuwpijn in mijn been en ook in mijn rug door de erge regen en wind, dokter langs geweest voor inspuiting.

31-10-2018 Terug enorm veel pijn.
Vandaag slechte dag in mijn onder rug als ook terug veel aznuwpijn in mijn links been en ook rechts begint het in tenen en onderbeen. Huisarts langs geweest en terug inspuitingen gegeven om de avond en nog een beetje beter door te komen.

2-11-2018 Hevige draaien in mijn hoofd.
Dit is nu reeds al een paar dagen dat ik enorm veel draai in mijn hoofd bij gewoon de kin op te heffen schiet van in de nek een scheut naar mijn hoofd en draai ik weg. En ik blijf gewoon draaien er na ook, heb de huisarts laten komen deze avond kan zo niet verder. Ik heb vroeger een whiplash had van een auto ongeval niet mijn fout. Het kan dus zijn dat er bloedvaten ingedrukt zitten door vergroeiingen van de atlas van de gevolgen Whiplash over meer dan 35 jaar geleden. De huisarts betrouwt het ook niet en stuurt mij door voor een echografie te nemen voor de aders te zien of er geen geklemd zitten de 2 in de nek en 2 aan de kin, moet nu gewoon aspirine nemen om bloed te We gaan zo vlug mogelijk trachten te gaan om zekerheid te weten.

6-11-2018 Terug veel pijn en draaien.
Vandaag slechte dag had zenuwpijn in benen en veel pijn in de rug huisarts inspuiting geplaatst en nu hopen op beterschap. Maandag konden ze dat onderzoek niet doen dus morgen moet in naar de kliniek voor de onderzoeken dagelijks enorm draaien nog dagelijks bij verkeerde beweging draai ik weg effekes en kom dan terug bij.

9-11-2018 Terug veel pijn .
Vandaag uitlag gekregen van mijn onderzoek deze week van de aders in mijn nek alles zo normaal zijn. Bij blijvende last moet ik zo vlug mogelijk naar een Neuroloog gaan om te kijken wat er aan de hand is, ik heb wel een Hyperkyfose (ronde rug) Dit is een versterkte kromming van de wervelkolom boven in de rug. Hyper-kyfose kan verschillende oorzaken hebben: Verkeerde houding: de bovenzijde van de rug wordt te rond als gevolg van steeds voorover zitten en slappe rugspieren. Bij kindern is dit goed te corrigeren door te letten op de houding en eventueel oefentherapie.Scheuermann hyperkyfose: bij deze vorm ontwikkelt de bolling zich gedurende de groei doordat drie of meer wervels ongelijkmatig groeien. De wervels krijgen dan een wigvorm en de wervelkolom buigt voorover en kan stijf worden. Soms is er ook pijn. scheuermann Oefentherapie helpt om de pijn te verminderen en de houding zoveel mogelijk te verbeteren. In ernstige gevallen kan het dragen van een korset nodig zijn. In zeldzame gevallen is een operatie nodig.Hyperkyfose bij verlammingen of aandoeningen van zenuwen of spieren: de te sterke kyfose wordt veroorzaakt door het niet goed werken van spieren door een beschadiging van ruggemerg of door een spierziekte. Huisarts geeft ook een inspuiting gegeven tegen de enorme zenuwpijn in mijn links been niet uit te houden hopelijk snel beterschap in mijn been.

12-11-2018 Terug veel pijn .
Vandaag met mijn vrouwke naar de kliniek voor onderzoeken binnen kort de uitslag, ze had graag dat ze mee ging heb ik gedaan ook. Nu kan ik mij bijna niet meer bewegen van de pijn in mijn been, ook de rug, en mijn nek terug wat draaien. Heb geen zin om naar een neuroloog te gaan we houden het uit zo lang ik kan we zien dan wel .

14-11-2018 Terug veel pijn .
Deze avond terug enorm veel opkomende pijn terug in mijn been als ook mijn rug en nek niet te houden van de pijn. De huisarts is terug langs geweest om nog een inspuiting te plaatsen en nu hopelijk terug wat beter.

15-11-2018 Terug veel pijn .
Terug enorm veel pijn van deze nacht al reeds medicatie genomen en terug plat gelegd in bed was iets beter. Maar nu is avond en kan niet meer houden van de pijn de huisarts komt zo spoedig af om inspuitingen te plaatsen .

16-11-2018 Terug veel pijn .
Deze middag terug enorm veel pijn zeer vochtig weer en ook mist mijn benen doen pijn zenuwpijn de huisarts geeft geweest om een inspuiting te geven en is iets zachter nu.

17-11-2018 Terug veel pijn rug en zenuwpijn.
Deze avond de dokter van wacht moeten langs komen kon het niet meer houden van de pijn. Voornamelijk zenuwpijn in mijn been en ook rugpijn en litekenweefselpijn. Terug inspuitingen had kunnen anders niets doen ondanks de zware morfine dat ik dagelijks via mijn morfinepomp krijg.

19-11-2018 Terug veel pijn.
Deze avond laat geeft de huisarts nog moeten langs komen voor een inspuiting de pijn was niet meer te houden in rug en been pfffffff………..

21-11-2018 Niet houdbaar de pijn.
Terug enorm veel last van mijn rug en ook mijn litekens op mijn rug die zeer pijnlijk zijn, en ook de buik waar de morfinepomp onder mijn ribben schuurt zeer pijnlijk. En de pijn in mijn been zenuwpijn ook niet te houden is toch slechter en slechter aan worden. En mijn nek ook niet zo best draai geweldig zal nog mogen bij een neuroloog gaan.

23-11-2018 Pijn !!.
Van deze morgen reeds nekpijn draaien, rugpijn , litekenweefsels die niet plezant doen en mijn zenuwpijn in mijn been niet te harden. Terug inspuitingen had van de huisarts .

24-11-2018 Terug Pijn !!.
Deze avond is de pijn terug beginnen opzetten in mijn been erge zenuwpijn niet te houden hebben dokter van wacht moeten bellen voor inspuitingen te geven.

26-11-2018 Terug Pijn en geen beetje !!.
Vandaag al drukke daggeweest voor onze huisarts deze morgen mij en mijn vrouwke inspuiting gezet tegen de griep. En nu tegen de avond kan ik niet meer weg van de pijn in mijn benen van de zenuwpijn en ook mijn rug maar ook het liteken weefsel dat enorm veel pijn doet geven veel wind en regen deze week.

28-11-2018 Znuwpijn !!.
Vandaag enorm veel zenuwpijn in links been en ook de heupen die onspoken zijn, en terug de littekens op de rug dat ik er niet kan opliggen dokter komt langs voor inspuitingen.

30-11-2018 Zenuwpijn in benen en littekens rug niet te doen.
Deze avond geeft de huisarts geweest kon het niet meer houden van de pijn in mijn benen zenuwpijn, en ook de littekens niet te houden van de pijn. Het is droevig leven zo nergens kunnen gaan steeds thuis zitten en veel geld uitgeven aan de dokters ziekenhuizen en de apotheek. Zou veel liever werken en bij de mensen zijn de mensen komen ook niet meer langs hier buiten vroeger jajajajaja ………….

3-12-2018 Terug enorm draaien in mijn hoofd en ook zenuwpijn.
Vandaag huisarts geweest ze gaan bespreken wat ze nog kunnen doen voor het draaien in mijn hoofd het is soms ernstig er zijn al onderzoeken gebeurt. Terug inspuiting voor de zenuwpijn anders niet houdbaar triestig.

4-12-2018 Huisarts geweest.
Huisarts geweest voor inspuiting te zetten voor mijn zenuwpijn in mijn been iets zachter te maken. We hebben ook gepraat over mijn draaien in mijn hoofd ik zou terug naar ziekenhuis moeten voor meer onderzoeken.

7-12-2018 veel wind en regen.
Zeer veel pijn in mijn rug en benen nek en litekens, het is zeer slecht weer ook enorme regenvan en veel wind. Dit is natuurlijk ook niett goed voor chronische pijn patiënten. Het draaien is ook nog niet over in mijn hoofd nog niets beter.

10-12-2018 Zenuwpijn!!!.
Nu enorm veel pijn in mijn benen zenuwpijn niet uit houdbaar als ook de rug en de nek en nog steeds draaien in het hoofd. Huisarts komt zo snel mogelijk als hij kan .

12-12-2018 Veel pijn terug.
Deze late namiddag terug enorme veel zenuwpijn het nam steeds met het uur toe. De huisarts geeft langs geweest en terug inspuitingen ingespoten om de pijn wat te laten zakken en menselijke is.

15-12-2018 Dokter van wacht gebeld veel pijn terug.
Heb gewacht en afgebeten de pijn maar is niet meer te houden een dokter van wacht gebeld voor inspuitingen. Kan niet meer houden van de pijn in mijn benen zenuwpijn als ook de rug en de nek. Hopelijk is hij hier nog vlug want is niet plezant !!!!

18-12-2018 Pijn niet houdbaar terug.
Huisarts is deze late namiddag langs geweest voor de pijn in mijn been en rug niet houdbaar is. Die zenuwpijn is niet houdbaar is 10 op 10 op de pijn schaal geeft terug een inspuiting gegeven en hopelijk word de pijn beter.

19-12-2018 Zenuwpijn niet te doen.
Deze namiddag is de pijn enorm opgekomen zenuwpijn in mijn 2 benen, ook de rug was een pijnzone de nek en linkse arm. Terug inspuitingen had volgend jaar terug 1 of 2 ingrepen we zien wel ga wat kalmer aan doen.

20-12-2018 Slijmbeurs onsteking beide heupen.

Dit heb ik al vele jaren en 5 tal keren per jaar inspuitingen.
Een slijmbeurs is een zakje van slijmvlies waarin een film van vocht aanwezig is. Aan de zijkant van de heup loopt een peesblad (de fascia lata) van het bekken tot de knie. Een slijmbeurs zorgt voor minder wrijving tussen dit peesblad en de spieren die vasthechten aan de zijkant van het heupbeen (grote trochanter). Een slijmbeursontsteking("bursitis") is een ontsteking van de slijmvlieswand soms met vochtvorming en zwelling van de slijmbeurs. De oorzaak is meestal niet duidelijk, soms kan dit komen door overbelasting (sporten, wandelen) of door een val op de zijkant van de heup. Vaak is er ook een ontsteking van de pezen die aanhechten op het heupbeen. Bij langdurige ontsteking kunnen deze pezen afscheuren.
Huisarts vandaag langs geweest voor beide heupen in te spuiten met Cortisone.

21-12-2018 Enorm veel pijn.
Deze nacht met die wind en felle regen heb ik bijna niet geslapen van de pijn in mijn benen zenuwpijn. Als ook de rug en de littekens die van zig laten horen niet te doen. Huisarts langs geweest om een inspuiting te plaatsen hopelijk iets verbetering er mee. Mijn heupen zijn terug beter met ingespoten te zijn.

22-12-2018 Veel zenuwpijn.
Vandaag enorm slechte enorm veel zenuwpijn in mijn benen. Vandaag is het de dokter van wacht die moet komen moet je tijd hebben een paar uurtjes voor een inspuiting.

23-12-2018 Veel zenuwpijn terug.
Gisteren ook inspuitingen had tegen de zenuwpijn in mijn benen deze nacht had ik terug enorm veel pijn, het is nu acvond en ze komen terug van de wachtdienst om mij inspuitingen te geven tegen de pijn is gewoon niet houdbaar meer zo pijnlijk.

24-12-2018 In been terug zenuwpijn.
Vandaag terug een slechte dag terug veel zenuwpijn in mijn been niet houdbaar. Mijn huisarts is terug onder de baan voor inspuitingen te plaatsen, hopelijk ben ik morgen iets beter.

25-12-2018 Zenuwpijn !!!.
Vandaag terug moeilijke dag tegen deze avond kan ik het niet meer houden van de zenuwpijn in mijn been. Was zo erg dat de dokter van wacht terug is moeten komen voor inspuitingen te plaatsen…….

26-12-2018 Veel pijn.
Terug de moeite vandaag van de pijn in mijn been versta het niet dat het blijft duren steeds die pijn in mijn been zenuwpijn geraak er niet van af. Huisarts deze avond nog mogen langs komen voorinspuitingen.

28-12-2018 Zenuwpijn.
Vandaag zeer veel mist en dan heb je geweten zeker en vast pijn. In de gewrichten als ook de zenuwpijn en de littekens zoveel je wilt , huisarts komt inspuitingen geven.

29-12-2018 Zenuwpijn fel.
Het is niet meer prettig leven zo steeds vochtig buiten en steeds dagelijks pijn. Zenuwpijn gaat niet over met ingebouwde morfinepomp mijn neurostimulator geeft zo veel meer als over 20 jaar er is een felle vergroeiing rond de electrode daar door kunnen de benen niet zo fel meer gestimuleerd worden voor de pijn te onderdrukken. Het enige dat helpt als ik pijn 10 op 10 heb van de pijnschaal is nog een extra inspuiting er bij dan is draaglijk voor een paar uur, ook afhankelijk hoe sterk dat de pijn is .


Terug naar boven

Copyright © RUGINFO-EN-PIJN © NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN