Mijn verhaal van het jaar 2017

2-1-2017 Huisarts geweest
Vandaag van deze morgen veel pijn in rug en mijn links been tot in de tenen, het komt terug van de zenuwpijn voort de hoofdzenuw die onder spanning staat. Juist gisteren bij mijn schoonbroer geweest 2 u en ik heb het terug ferm zitten.

4-1-2017 Bij Tandarts geweest
Vandaag op controle geweest bij tandarts en geeft gaatje toe gedaan dit is niet niks voor mij hoor in die stoel liggen. Mijn vrouw geeft kussens mee en neksteun mee om mij toch op die stoel te kunnen liggen. Nu zijn we terug thuis en heb ik zeer veel pijn in rug en been en zenuwpijn niet te doen. Huisarts was hier vlug voor een inspuiting te zetten tegen de pijn dat een beetje dragelijker is.

6-1-2017 Bij Tandarts geweest
Vandaag terug bij tandarts geweest nu staan ze terug in orde de tanden. Maar de pijn is terug hevig geworden en de huisarts komt een inspuiting zetten tegen de zenuwpijn.

8-1-2017 Zeer veel pijn.
Huisarts geweest deze namiddag voorinspuiting te geven tegen terug de zenuwpijn. Nu hopen dat het een paar uur beter is van de ergste pijn.

11-1-2017 Zeer veel pijn.
Vandaag terug veel zenuwpijn in mijn been tot in mijn tenen en ook rugpijn. Huisarts geeft langs geweest voor 1 inspuiting te geven tegen de ergste pijn hopelijk nu wat beter.

13-1-2017 Zeer veel pijn.
Deze namiddag zeer veel pijn in de rug nek en zenuwpijn in mijn been, heupen overal terug pijn niet houdbaar. De huisarts geeft langs geweest en mij een inspuiting terug gezet en pillen terug nemen tegen ontstekingen 2x550 mg per dag.

15-1-2017 Enorm veel Zenuwpijn !!!
Oorzaken van chronische pijn en zenuwpijn.
Chronische pijn in de rug- en/of benen kan voortkomen uit verschillende aandoeningen van de wervelkolom, zoals: discusdegeneratie (slijtage van de tussenwervelschijven); lumbale discushernia (lage-rughernia); Failed Back Surgery Syndrome (FBBS, pijn die ondanks een operatie of andere ingrepen aanhoudt); epidurale fibrose (vorming van littekenweefsel op of buiten het harde ruggenmergvlies); arachnoďditis (ontsteking van het ruggenmergvlies).

Symptomen
De symptomen van chronische rug- en/of beenpijn kunnen uiteenlopen van licht onaangenaam tot volledig invaliderend. De pijn kan voelbaar zijn als een scherpe of snijdende pijn, als een brandend gevoel, of als doffe spierpijn. De aangedane gebieden kunnen gevoelig of pijnlijk zijn bij aanraking. Ook kan de pijn toenemen bij beweging.

Huis Dokter Geeft terug langs geweest en geeft mij meer vloeistof opgespoten,4ml in plaats van 3ml wat ik nu terug onder vind dat de pijn steeds vroeger terug komt. Na een inspuiting heb ik nog 5 op 10 pijn, en na een paar uur gaat het terug tot 9 op 10= zeer hevige pijn !!! Hopelijk word het snel beter en de pijnkliniek kan ook niets meer doen de laatste keer gevraagd, komt door de vergroeiingen in de rug en de schade aan de zenuwen en ook het toe groeien van wervelkanaal is ook een van de hoofd redenen. Inspuitingen helpen niet meer van de pijnkliniek geen enkele meer !!!!!

16-1-2017 Zenuwpijn Rug en Been.
Vandaag zeer veel pijn (zenuwpijn in mijn rug en been) het is gewoon terug niet te houden met pijnpillen gaat het niet over. Dus geeft de huisarts moeten langs komen deze avond voor een inspuiting te plaatsen gaat niet meer van de pijn.

19-1-2017 Zeer veel pijn.
Vandaag terug veel pijn zenuwpijn de huisarts is langs geweest voor een inspuiting te geven voor wat minder pijn.

23-1-2017 Zeer veel pijn.
Vandaag buiten geweest een uur naar de dierenarts voor onze rocky, en de zenuwpijn is er terug veel erger geworden. De huisarts geeft mij terug een inspuiting gegeven om draaglijker te worden.

24-1-2017 Veel zenuwpijn in benen.
De huisarts langs geweest mijn zenuwpijn is zeer erg in mijn rug tot in de tenen op de pijn schaal 10 op 10 niet houdbaar. Normaal verdraag ik dagelijks 5 tot 6 op de pijnschaal van 10 daar leef ik mee met mijn neurostimulator. Maar als hoger gaat komt de huisarts een inspuiting plaatsen.

27-1-2017 Veel Pijn !!!.
De huisarts gebeld van alles genomen niets helpt tegen de zenuwpijn het is niet te doen van de hevige pijn in benen en rug tot in de tenen. Heb terug een inspuiting had en hopelijk is het iets beter nu dat we kunnen bekomen.

30-1-2017 Veel Pijn !!!.
Terug enorm veel pijn er is veel wind en regen, huisarts geweest en terug een inspuiting geplaatst.

2-2-2017 Veel Pijn terug !!!.
Kan niet meer recht staan van de pijn in rug en been. En ook terug zenuwpijn er bij voel er mij niet goed door geen co rouge meer drukt op mijn lichaam. Huisarts geweest voor inspuiting.

6-2-2017 Veel Pijn terug.
Vandaag boodschappen gedaan en bij thuiskomst onmiddellijk de huisarts gebeld kon het niet meer houden van de pijn in de rug als ook in mijn been zenuwpijn. Gelukkig geeft hij onmiddellijk kunnen komen en inspuiting kunnen zetten was ik zeer blij om dat hij zo vlug kon komen.

9-2-2017 Slijmbeurs onsteking beide heupen.
Dit heb ik al vele jaren en 4 tal keren per jaar inspuitingen.
Een slijmbeurs is een zakje van slijmvlies waarin een film van vocht aanwezig is. Aan de zijkant van de heup loopt een peesblad (de fascia lata) van het bekken tot de knie. Een slijmbeurs zorgt voor minder wrijving tussen dit peesblad en de spieren die vasthechten aan de zijkant van het heupbeen (grote trochanter). Een slijmbeursontsteking("bursitis") is een ontsteking van de slijmvlieswand soms met vochtvorming en zwelling van de slijmbeurs. De oorzaak is meestal niet duidelijk, soms kan dit komen door overbelasting (sporten, wandelen) of door een val op de zijkant van de heup. Vaak is er ook een ontsteking van de pezen die aanhechten op het heupbeen. Bij langdurige ontsteking kunnen deze pezen afscheuren.
Huisarts vandaag langs geweest voor beide heupen in te spuiten met Cortisone.

20-2-2017 Veel zenuwpijn.
Zeer slechte dag vandaag enorm veel zenuwpijn in mijn been van uit de rug tot in mijn heil en tenen. De huisarts komt langs voor inspuiting te geven.

21-2-2017 Enorm Veel zenuwpijn.
Enorm veel pijn in de rug en mijn been kan geen weg meer de huisarts komt voor inspuiting. Er is veel regen en wind deze week denk dat daar door ook een beetje slechter is geworden.

22-2-2017 Veel zenuwpijn.
Enorm veel pijn van deze navht reeds niet zo best geslapen veel pijn had. En nu terug enorm veel zenuwpijn in been en rug de huisarts komt nog eens langs voor een inspuiting te geven dat we iets beter zijn voor een paar uurkes.

23-2-2017 Veel pijn
Zeer slechte nacht had met enorm veel pijn, de huisarts is al geweest voor een inspuiting tegen de zenuwpijn, het is zeer slecht weer regen en wind.

27-2-2017 Terug Veel pijn
Vandaag boodschappen gedaan en het is terug prijs veel pijn in de rug en zenuwpijn ook terug is terug 10 op 10 op de pijnschaal. Huisarts komt nog af voor inspuitingen. Gelukkig moeten de mensen zijn die geen pijn hebben maar ze beseffen het niet allemaal.

1-3-2017 Papieren ingevuld
Huisarts langs geweest om papieren in te vullen om een bad te veranderen in een inloop douche. Nu komt nog een ergotherapeut langs van ziekenfonds en dan gaan de papieren naar V A P H om een goedkeuring te krijgen. Dan kunnen we prijzen laten maken voor een inloop douche.

6-3-2017 Consultatie Pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor de morfinepomp op te vullen en ook mijn dossier vragen voor de inloop douche. Hopelijk kunnen ze nog iets geven tegen de zenuwpijn maar heb reeds alles had ?

7-3-2017 Inspuiting
Vandaag naar de keuring geweest met mijn lichte vrachtwagen, en ik ben stik kapot kan geen weg meer in de rug en in mijn been. Huisarts komt nog langs voor een inspuiting de pijn is onhoudbaar.

10-3-2017 Terug veel pijn.
Vandaag terug een rot dag van de pijn de huisarts is moeten langs komen om terug een inspuiting te plaatsen.

13-3-2017 Terug veel pijn.
Gisteren een 90 minuten bij mijn schoonzus geweest en buiten gezeten, en was terug prijs de pijn was terug enorm. De huisarts is vandaag langs geweest voor een inspuiting terug te plaatsen de zenuwpijn was terug onhoudbaar geworden.

19-3-2017 Terug veel pijn.
Dokter van wacht gebeld zijn met 2 dokters op baan zo druk, de pijn is niet te houden ik hoop dat het met een inspuiting verbeterd anders zal terug een lange nacht worden als de pijn aanhoud. Wens dit niemand toe wat je mee maakt met zenuwpijn.

20-3-2017 Terug veel Zenuwpijn.
Terug enorm veel pijn vandaag zenuwpijn in mijn benen en de rug en nek gaat zeer slecht van de pijn kan zelfs niet op de pc. Huisarts komt deze avond inspuiting plaatsen, en hopelijk slapen we eens een paar uur deze nacht.

3-4-2017 Terug veel Zenuwpijn.
Terug enorm veel pijn vandaag is reeds van deze nacht al met de mist. Zenuwpijn in mijn benen en de rug en nek gaat zeer slecht van de pijn kan zelfs niet op de pc. Deze namiddag met de hond weg geweest naar de dierenarts en in de winkel binnen geweest met de scooter. Huisarts komt deze avond inspuiting plaatsen, en hopelijk slapen we eens een paar uur deze nacht.

11-4-2017 Pijn niet uit te houden.
Vandaag eens buiten gereden en scooter mee voor boodschappen te doen. Het was een zeer koude wind en ik heb terug enorm veel pijn dat de huisarts moet komen voor een inspuiting te geven.

12-4-2017 Pijn blijft aanhouden.
De pijn gaat terug met niets over heb naar de huisarts gebeld om nog eens langs te komen voor een inspuiting.

19-4-2017 Hevige pijn.
Heb terug last van hevige pijn rug tot in de nek, schouders sleutel benen, ook de heupen en heup kom. Het is een hevige pijn dat dag en nacht aanhoud. Moed terug zware onstekingsremmers nemen en inspuitingen bij niet te houden van de pijn. Volgens de huisarts breid de zone van de pijn uit en komt het allemaal van mijn rug voort en de zenuwbanen in de rug, en spinaal kanaal stenose die ook de grote oorzaak is.

21-4-2017 Hevige pijn.
De pijn is terug niet te houden de huisarts is terug geweest voor een inspuiting om toch een beetje beter te zijn.

23-4-2017 Hevige pijn.
Deze avond enorm veel pijn opgekomen zenuwpijn van in de rug tot tenen niet houdbaar. De dokters van wacht moeten opbellen en hebben onmiddellijk een inspuiting toegediend.

24-3-2015 Huisarts geweest
IK draaide geweldig en de huisarts geeft langs geweest, geeft mij onderzocht, mijn bloed staat zeer laag 11 op 5 wat laag is geeft dan ook gezien dat ik door vocht achter mijn trommelvlies de reden van draaien is ook.
UITLEG
Duizeligheid is een griezelig symptoom. Soms wordt met duizeligheid een zweverig, licht gevoel in het hoofd bedoeld, een gevoel bijna flauw te vallen. Deze vorm ontstaat door bijv. hartritmestoornissen, lage bloeddruk, stress en sterke emoties. Draaiduizeligheid is nog veel angstaanjagender: De wereld wordt een tollende draaimolen en je kunt er niet af. Uw evenwichtsorgaan is de kluts kwijt! Ontstaan de duizelingen bij voorover bukken, omdraaien in bed en omhoog kijken. Medicatie voor had en hoop dat snel beterschap geeft.

26-4-2017 Hevige pijn en draaien
Deze avond enorm veel pijn opgekomen zenuwpijn van in de rug tot tenen niet houdbaar. Huisarts geweest voor inspuiting en mij nog eens onderzocht voor dat draaien pillen verder nemen en zou toch moeten verbeteren deze week.

2-5-2017 Hevige pijn.
Deze avond enorm veel pijn opgekomen zenuwpijn van in de rug tot tenen. Als ook draaien in mijn hoofd, bloed staat wat laag moet nu ook sinitab nemen. Ik hoop dat het weer ook vlug beter word dat ik eens buiten kan.

7-5-2017 Hevige pijn.
Deze avond enorm veel pijn opgekomen zenuwpijn van in de rug tot tenen dokter van wacht gebeld en een inspuiting had tegen de pijn.

9-5-2017 Rugpijn.
Vandaag eens buiten geweest met de vrouw mee achter boodschappen, en met mij te rekken iets in de rug ingeschoten zeer pijnlijk. De huisarts geeft langs geweest en geeft mij een inspuiting gegeven en moet terug onstekingsremmers nemen.

10-5-2017 Hevige zenuwpijn !!!!!

Zenuwpijn: gemene, stekende en brandende pijn Zenuwpijn wordt door dokters ook wel neuropathische pijn genoemd. Pijn die wordt veroorzaakt doordat de zenuwen niet meer goed functioneren. Deze zenuwpijn geeft je letterlijk de zenuwen. Soms kan je er zelfs niet meer goed door slapen. Zenuwpijn kan de meest heftige pijn zijn die je je kan voorstellen. Het kan je leven totaal verzieken. En de pijnstillers die je krijgt maken je vaak behoorlijk suf.

Invloed van zenuwpijn is groot 1-3 procent van de mensen in onze westerse samenleving lijdt aan neuropathische pijn! Neuropathische of zenuwpijn is de meest erge pijn die er is. En die pijn wordt slecht behandeld! Invloed van zenuwpijn is groot De invloed van zenuwpijn op het dagelijks leven van de patient is groot. Patienten ervaren in hun persoonlijk en in hun beroepsmatige leven ernstige hinder van de pijn. Familie, vrienden en de collega’s in hun directe omgeving lijden meestal mee, zodat de sociale consequenties aanzienlijk zijn. De Pijn.

De pijn is doorlopend aanwezig De pijn kan schrijnend zijn, of alsof messen door je vlees snijden, of branderige pijn Elektrische schokken kunnen door benen en armen gaan Tussen de chronische pijn door flitsen pijnscheuten Het gevoel sokken of wanten aan te hebben, op kussens of wolken te lopen, of op prikkeldraad Pijn kan erger worden als je in de zon komt, of juist in de vrieskou Er zijn dove of dode gevoelens aan voeten, armen, handen of benen Huisarts langs geweest en onmiddellijk een inspuiting gezet.

18-5-2017 Slijmbeurs onsteking beide heupen.
Een slijmbeurs is een zakje van slijmvlies waarin een film van vocht aanwezig is. Aan de zijkant van de heup loopt een peesblad (de fascia lata) van het bekken tot de knie. Een slijmbeurs zorgt voor minder wrijving tussen dit peesblad en de spieren die vasthechten aan de zijkant van het heupbeen (grote trochanter). Een slijmbeursontsteking("bursitis") is een ontsteking van de slijmvlieswand soms met vochtvorming en zwelling van de slijmbeurs. De oorzaak is meestal niet duidelijk, soms kan dit komen door overbelasting (sporten, wandelen) of door een val op de zijkant van de heup. Vaak is er ook een ontsteking van de pezen die aanhechten op het heupbeen. Bij langdurige ontsteking kunnen deze pezen afscheuren.
Huisarts vandaag langs geweest voor beide heupen in te spuiten met Cortisone. Gerda Six

18-5-2017 Pijn niet uit te houden.
Vandaag eens buiten gereden en scooter mee voor boodschappen te doen. Het geeft niet zolang geduurd en kan terug niet houden van de zenuwpijn in been. Ook mijn rug onderaan en aan de littekens heb ik enorm veel pijn, huisarts geeft deze avond geweest en inspuiting gegeven nu hopen dat deze nacht wat beter is.

22-5-2017 Pijnkliniek pompopvulling.
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor mijn morfinepomp op te vullen. De pijnarts vraagde of we nog ergens naar toe gingen ? Zeg ja dat is voor bij we kunnen het niet meer uithouden en we leggen er ons bij neer. Jammer dat de zenuwpijn zo erg kan zijn.

23-5-2017 Pijn niet uit te houden.
Gisteren naar de kliniek gereden met de scooter was redelijk goed weer, maar van de borduren op en af en put hier en daar terug veel zenuwpijn. Heb nog naar de oosterzele gereden voor pillen voor onze hond en was helemaal naar de voeten terug. Denk dat zou beter zijn van de wagen weg te doen en nergens meer te gaan lukt toch niet en is nu zomer.

31-5-2017 Door been gezakt.
Deze namiddag door been gezakt en gevallen, en natuurlijk pijn gedaan de huisarts geeft mij onderzocht allemaal schaafwonden, en veel pijn ook nu.

1-6-2017 Terug veel zenuwpijn.
Deze avond dokter van wacht moeten komen te veel zenuwpijn in mijn been, en ook in mijn rug terug veel pijn van de val. Terug inspuiting had tegen de pijn.

6-6-2017 Tandarts geweest.
Vandaag op controle geweest voor de tanden kon niet meer recht na de controle en hevige pijn, er wel veel wind en regen ook. De huisarts geeft mij een inspuiting moeten komen geven kon niet meer houden nu wat beter maar nog niet te best.

7-6-2017 Zeer hevige pijn.
Deze namiddag is de pijn terug erger geworden is nu niet meer te doen zo hevig. De huisarts komt deze avond langs om nog een inspuiting te plaatsen zo dat een beetje minder pijnlijk word. Vorige nacht ook niet veel geslapen van de pijn.

12-6-2017 Zeer hevige pijn.
Vandaag boodschappen gedaan achter pillen voor de hond geweest bij de dierenarts en kon terug niet recht bij thuiskomt, en zeer hevige pijn in been rug en facetten. Huisarts geeft onmiddellijk inspuiting moeten geven kon niet houden van de pijn.

15-6-2017 Hevige pijn.
Van deze nacht al hevige pijn, gisteren volk geweest en zijn nog redelijk lang gebleven en de mens laat het niet blijken dat hij te veel pijn geeft en nu moet hij boeten voor te veel bewegingen in bed te doen. De huisarts komt terug inspuitingen zetten gaat met niets over.

15-6-2017 Enorm veel pijn
Vandaag terug enorme pijn met de wagen naar de garage geweest en van te wachten is het terug enorm veel zenuwpijn en in de rug en ook de ruggengraat. Als zo blijft ga ik voor niets meer buiten blijf ik in bed liggen en hoge dosis morfine dan kan ik mijn hobby ook niet meer verder zetten.

19-6-2017 Veel zenuwpijn in beide benen.
Deze nacht veel pijn had in beide benen zenuwpijn, vandaag ook reeds al en rugpijn ook meer dan gewoonlijk. Is nog thans droog en 32 graden en de zenuwpijn is er terug erg aanwezig. Dokter komt langs voor inspuiting.

27-6-2017 Zenuwpijn in beide benen.
Heb dagelijks veel pijn in mijn benen van de zenuwen uit de rug, maar als te erg word dan moet de huisarts komen voor een extra inspuiting te plaatsen zodat het toch iets verdraaglijke is voor een paar uur je zou anders niet kunnen houden.

12-7-2017 Hevige pijn.
Deze avond enorm veel pijn opgekomen zenuwpijn van in de rug tot tenen. De rug ook hevige pijn heb al extra morfine bij gegeven is niet over gegaan. Dus Dokter geweest voor extra inspuiting te geven en nu mij kalm houden en hopen dat er een beetje uit gaat.

17-7-2017 Hevige pijn Aan val.
Vandaag zware pijnaanval had zenuwpijn in benen en zware pijn in de rug. Het is zeer vochtig buiten komt het daar door ? Huisarts al langs geweest voor inspuitingen.

20-7-2017 Hevige pijn .
Vandaag zware pijn had zenuwpijn in benen en zware pijn in de rug. Het is slecht weer veel wind en regen onweer komt het daar door ? Huisarts al langs geweest voor inspuitingen.

24-7-2017 Veel miserie .
Mijn poep geeft een doorligwonde dat niet goed geneest, zalf pillen op een luchtband zitten. Mijn heupen doen enorm pijn kan er niet op liggen doen zo ook pijn, dat zijn de bursitis die ontstoken zijn langs beide kanten. Rugpijn nekpijn als ook pijn in mijn benen zenuwpijn. En ook al een 3 tal weken dat ik lichtjes draai, de huisarts komt zo langs gaan we meer weten hopelijk. Inspuitingen had in mijn 2 heupen, en ook een in de poep tegen de pijn van zenuwpijn en nu hopen dat we kunnen uithouden en dat een beetje werkt.

25-7-2017 Hevige pijn.
Terug veel zenuwpijn in mijn benen, kon het niet uithouden huisarts is geweest voor een inspuiting.

26-7-2017 Hevige pijn.
Terug veel zenuwpijn in mijn benen, kon het niet uithouden huisarts is geweest voor een inspuiting. Geeft mij nu meer gegeven dan gewoonlijk.

28-7-2017 Hevige pijn.
Terug veel zenuwpijn in mijn benen, deze namiddag is de pijn terug beginnen op komen en is nu niet houdbaar. De huisarts komt deze avond nog langs voor inspuitingen. Ook terug veel last van de sinussen moet terug een paar dagen extra medicatie nemen je hebt er veel hoofdpijn van.

30-7-2017 Hevige pijn.
Terug enorm veel pijn in de benen van de zenuwpijn, de dokter van wacht geeft langs geweest en inspuiting geplaatst. Ben op mijn sukkel tegenwoordig met de pijn rug, nek benen………….

1-8-2017 Hevige pijn.
De Maand augustus is begonnen de 2 de verlof maand normaal bij ons is het al 2 jaar geleden dat ik nog eens ergens heb kunnen naar toe gaan, de zee een paar uur buiten weg. Het gaat niet meer de pijn is veel toegenomen de laatste tijd. Vandaag komt de arts ook terug voor een spuit.

8-8-2017 Hevige pijn.
Vandaag zeer vochtig weer en koud weer, je voelt dit onmiddellijk aan je lichaam hoor meer pijn niet te houden door de morfine en neurostimulator dus nood oplossing inspuiting nu.

9-8-2017 Consultatie Pijnkliniek.
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor morfine pomp te laten opvullen is vlot verlopen. Ook gepraat over de toekomst wat we kunnen best doen ? Helaas niets meer in mijn geval zoveel mogelijk rug besparen rusten, en tegen de zenuwpijn is er zeker niets aan te vangen of bij hevige pijn 10 op 10 op de pijnschaal laat ik mij een inspuiting plaatsen door huisarts.

14-8-2017 Hevige zenuwpijn.
Terug hevige zenuwpijn was terug niet vol te houden de huisarts gebeld en hij was hier zeer vlug en geeft een inspuiting gegeven waar door iets beter word gedurende een paar uur

17-8-2017 Zeer veel pijn
Vandaag een zeer slechte dag veel pijn in mijn benen door zenuwpijn, en ook rugpijn nekpijn. Vochtig weer terug als ook slecht slapen.

22-8-2017 Niet goed verlopen
Grote dag vandaag Paul Severs komt naar Zottegem, geeft bij ons binnen geweest en heb mee geweest naar het optreden het was super was al jaren geleden dat ik nog eens had gezien. De huisarts is er voor geweest had al veel pijn, dan geeft hij in de nacht moeten komen bij terug komst.

23-8-2017 Nog veel pijn
Huisarts is terug geweest vandaag voor inspuiting ik hoop dat het nu terug wat beter gaat.

25-8-2017 Zenuwpijn
Deze nacht niet zo best geweest veel zenuwpijn, de huisarts is langs geweest om een inspuiting te plaatsen en hoop een paar uur beter te zijn nu.

28-8-2017 Zenuwpijn hevig
Terug ondanks het mooie weer hevige zenuwpijn in mijn benen, huisarts is langs geweest voor inspuiting.
Zijn vandaag begonnen aan bad uit te breken voor mij een grote inloop douche te voorzien waar ik zelfs met rolstoel in kan. Met steunen en handvaten om mijn hoogte geplaatst. We hebben daar voor de goedkeuring had dat ze een deel bij leggen van de VAPH Vlaams Agentschap Voor Personen Met een Handicapt.

1-9-2017 Pijn…..
Terug veel pijn in mijn benen en de rug nek als ook ruggengraat en aan littekenweefsel. De ergste pijn is steeds de zenuwpijn huisarts komt langs vandaag voor inspuiting.

7-9-2017 zenuwpijn
Deze morgen bloed afname gedaan de huisarts bij ons 2 en nu nog afwachten voor de uitslag. Deze avond geeft de huisarts terug moeten komen voor een inspuiting tegen de ergste zenuwpijn in mijn benen was niet te houden, hopelijk zijn we een paar uur iets beter.

8-9-2017 Slechte nacht
Niet zo veel geslapen deze nacht terug veel pijn. De huisarts is met de uitslag van ons bloed binnen gekomen alles is gelijk gebleven zijn we beiden heel blij mee. IK heb terug enorm veel zenuwpijn geeft mij terug een inspuiting geplaatst voor de pijn iets minder te zijn.

11-9-2017 Terug veel pijn
Vandaag hebben de douche afwerken, en ik heb ontzettend veel pijn van recht te staan en te kijken waar de handvatten moesten zitten op welke hoogte. De inloop douche is 1.60 x90 cm is toegankelijk met rolstoel ook deuren kunnen helemaal open gezet worden. Zeer goede stoel kraan en handvaten en de ondergrond antislip. Nu terug naar af van de pijn de huisarts komt langs voor inspuiting.

12-9-2017 Pijn terug enorm
Deze nacht zeer slecht slaap gehad en vandaag terug een slechte dag gehad op gebied van zeer erge zenuwpijn, dat niet uit te houden is. De huisarts komt nog een inspuiting plaatsen deze avond en hopelijk kan ik dan een paar uurkes slapen.

13-9-2017 Pijn terug
Vandaag is de pijn terug enorm opgekomen terug die zenuwpijn die doorzet in de benen, ik kan het niet houden heb terug de huisarts gebeld voor eventueel een inspuiting te plaatsen.

19-9-2017 Pijn
Vandaag met de tanden geweest en een klein uurke in de stoel gelegen en was kapot kan er niet meer uit, ze hebben mij moeten helpen om mij er uit te krijgen. De huisarts is dan langs geweest voor een inspuiting is toen een beetje verlicht de pijn.

20-9-2017 Pijn
Vandaag had ik terug veel pijn ik ben begonnen met CBD 5% olie te nemen is geperst van cannabis plantjes van de bladeren en stengels. Deze middag thuis gekomen van boodschappen en de pijn in been was 10 op de pijnschaal, ik heb 10 druppels genomen en is iets de pijn afgenomen tot 7 op de pijnschaal. Tegen deze avond was de pijn terug hevig en geeft de huisarts geweest voor inspuiting. Morgen gaan we proberen van 2 keer daags CBD 5% olie te nemen om te zien of ik mijn zenuwpijn in mijn benen iets beter kan afnemen met deze methode. De huisarts steunt deze methode ook en staat er volledig achter.

21-9-2017 Pijn
Deze morgen ( Donderdag)10 druppels olie genomen en de de 7/10. Tegen 17u00 terug meer pijn 10/10 en heb dan 12 druppels ingenomen. Geen goede resultaten had enorm veel koppijn ook.
Deze nacht zeer veel pijn had in mijn been. ( Vrijdag) 12 druppels olie genomen en de pijn is er niet mee over gegaan. De huisarts is langs geweest voor inspuiting te geven.( Zaterdag) Deze morgen 15 druppels genomen, en geen verbetering. Deze avond 20 druppels genomen geen resultaat.
(Zondag) terug veel zenuwpijn 30 druppels genomen deze morgen geen resultaat of lichte verbetering. Deze Avond de Arts van wacht geweest voor 2 inspuitingen te geven dat de pijn verdraagzaam word kon niet meer zijn van de hevige pijn.
Die drupjes zullen helaas niets uit doen tegen de pijn, we moeten verder doen gelijk we bezig zijn zo weinig ergens naartoe gaan lichaam niet over belasten dat de zenuwpijn onder of rond de 5 op 10 op de pijnschaal zit.

25-9-2017 Zenuwpijn benen
Vandaag terug veel pijn in mijn been, juist boodschappen gedaan en is er terug 10 op 10 op de pijnschaal de huisarst komt langs voor een inspuiting tegen de meeste pijn.

2-10-2017 Zenuwpijn
Zenuwpijn in mijn been gaat niet over is terug zeer slecht geworden het is terug 10 op 10 op de pijnschaal. De huisarts is verwittigt en komt zo snel mogelijk voor een inspuiting om de pijn iets lichter te maken.

4-10-2017 Zenuwpijn Been
Vandaag al veel afgezien van de zenuwpijn in mijn benen, deze avond de huisarts geweest om een wat te verzachten met inspuiting. Hoop dat het een tijdje help voor een paar uur.

7-10-2017 Zenuwpijn
Deze namiddag terug een erge aanval had van zenuwpijn in mijn links been de arts van wacht geeft langs geweest en mij 2 inspuitingen gegeven, nu zal terug wat beter worden met rusten.

9-10-2017 Zenuwpijn
Deze avond terug zenuwpijn aanval had in mijn been, het was weer 10 op de pijnschaal ik weet niet hoe het komt dat het terug zo erg word ?

13-10-2017 Zenuwpijn
Het is goed weer vandaag en toch sukkel ik met mijn been zenuwpijn kan het niet uithouden van de pijn. Het is geen plezant leven met zo pijn opstoten heb de huisarts gebeld voor een inspuiting te plaatsen en hopen dat het beter word voor een paar uurkes.

13-10-2017 Gevallen
Vandaag door mijn links been gevallen had geen gevoel meer in mijn been en lag op de grond zonder dat je er iets kunt aan doen. Niet plezant als je dit tegen komt dat zijn de zenuw die een paar sec uitval geeft van in de hersen. Heb mij overal pijn gedaan ben plat op mijn rug gevallen, en overal pijn niet te doen dokter van wacht geweest en mij onderzocht, en geeft mij een inspuiting gegeven tegen de ergste pijn.

16-10-2017 zeer veel pijn
Vandaag even buiten geweest met die 25 graden, en van mijn val zaterdag heb ik zeer veel pijn neem extra pijnstilling en gaat nog niet over dus komt de huisarts nog langs deze avond laat. We hopen op een lichte verbetering voor deze nacht.

19-10-2017 zeer veel pijn pff
Deze avond laat nog een dokter moeten laten komen voor mijn hevige pijn. Zeer erge rugpijn en zenuwpijn in mijn been het gaat met niets over. Dokter geweest en inspuiting had en nu ietsje beter maar gaat er nooit uit die pijn.

21-10-2017 zeer veel pijn pff
Vandaag veel pijn had in mijn been en rug er was enorm veel wind en zware regen is nooit goed voor chronischepijnpatienten. Dokter van wacht geweest voor inspuiting om wat verlichting te brengen.

24-10-2017 Morfinepomp opgevuld in pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor mijn pomp op te vullen. Heb nog eens gehad over de zenuwpijn in mijn been daar kunnen ze niets meer aan doen. Ze kunnen gewoon aan de zenuwen niet meer wegens geen plaats tussen de wervels meer en overwoekerende beenderachtig vergroeiing. Dus kunnen geen coagulaties meer gebeuren vroeger is dit 17 keer gebeurd en was ik toen voor een tijdje beter.

24-10-2017 zeer veel pijn
Huisarts deze avond laat nog geweest kon het niet uit houden van de pijn. Het was terug 10 op de pijnschaal zenuwpijn in mijn been en nog niet een beetje. Het kan nu terug wat verzachten zo dat we een beetje kunnen slapen.

26-10-2017 veel pijn
Deze avond opkomende pijn zenuwpijn dat niet houdbaar was de pijn was zo hevig dat de dokter van wacht heb moeten laten komen, voor een inspuiting te plaatsen om de pijn een beetje te kunnen uithouden zo hevige pijn heb ik nu…….

30-10-2017 Injectie bij slijmbeursontsteking van de heupen
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen. Voordeel van injectie Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet. Nadeel van injectie Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft.

31-10-2017 Rugpijn en zenuwpijn been.
Vandaag eens buiten geweest met de vrouw mee achter boodschappen, en met mij te rekken iets in de rug ingeschoten zeer pijnlijk. De huisarts geeft langs geweest en geeft mij een inspuiting gegeven en moet terug onstekingsremmers nemen.

3-11-2017 Rugpijn en zenuwpijn.
Vandaag naar de tandarts geweest, en met veel pijn terug gekomen van in de tandarts stoel te liggen. De huisarts geeft langs geweest en geeft mij een inspuiting gegeven en hoopt dat de pijn snel beter word.

6-11-2017 veel pijn
Vandaag boodschappen gedaan en bij thuiskomst was het terug van dat de pijn was enorm toegenomen de huisarts is langs geweest voor inspuiting.

8-11-2017 veel Zenuwpijn
Vandaag is terug het vocht enorm toegenomen en de pijn is er ook terug goed doorgekomen zeker de zenuwpijn, huisarts is reeds onder de baan voor inspuiting te plaatsen.

14-11-2017 Veel Zenuwpijn en rugpijn.
Deze avond zeer veel zenuwpijn als ook rugpijn niet houdbaar voor zo te leven huisarts komt langs deze avond nog.

17-11-2017Zenuwpijn
Enorm veel pijn in mijn rug maar voornamelijk veel zenuwpijn in mijn benen en dit was niet te houden van de pijn. De huisarts komt langs voor inspuiting.

18-11-2017 veel Zenuwpijn
Deze avond dokter van wacht moeten komen had enorm veel pijn in mijn rug maar voornamelijk veel zenuwpijn in mijn benen en dit was niet te houden van de pijn. Nu hopen dat we vlug een inspuiting kunnen krijgen dat de pijn iets dragelijker word.

21-11-2017 veel Zenuwpijn en rugpijn
Huisarts geeft terug langs geweest voor een inspuiting de pijn was terug hevig.

24-11-2017 Injectie bij slijmbeursontsteking van de heupen nog geen maand geleden terug slecht.
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen. Voordeel van injectie Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet. Nadeel van injectie Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft.

26-11-2017 Deze namiddag door mijn been gezakt.
Veel pijn gedaan mijn been was al niet zo best, en met gewoon in de gang te lopen door mijn links been gevallen kracht verlies, en langs alle kanten pijn van de val. Het is raar dat de motoriek van je been weg valt en je valt ter plaatse. Hoop dat het overgaat met pijnstillers hoor.

27-11-2017 Enorm veel pijn.
Met gisteren te vallen heb ik enorm veel pijn, en is ook slecht weer buiten ook. De huisarts komt langs voor een inspuiting te plaatsen tegen de ergste pijn om de dag een beetje te overbruggen.

27-11-2017 Enorm veel pijn terug.
Vandaag terug veel pijn niet te doen in been en ook rug nek en ribben. Huisarts komt langs voor inspuiting hier is platte rust nu.

28-11-2017 Terug nog veel pijn in been.
Vandaag terug veel pijn in mijn been zenuwpijn, en ook mijn rug niet te houden dokter geeft langs geweest iom nog een inspuiting te plaatsen.......

30-11-2017 Terug nog veel pijn.
Huisarts langs geweest om terug een inspuiting te plaatsen de pijn is niet te doen, het is nu aan sneeuwen ook buiten zal er ook niet beter mee zijn.

6-12-2017 veel Zenuwpijn en rugpijn
Huisarts geeft deze avond moeten langs komen heb enorm veel pijn in mijn been als ook rug, heupen liteken weefsel dat enorm veel pijn doed.

11-12-2017 veel Zenuwpijn
Vandaag zeer veel zenuwpijn de huisarts is moeten langs komen voor een inspuiting tocht terug een lichte verbetering nu voor een paar uurkes.

12-12-2017 Enorm veel pijn.
Deze avond terug de huisarts moeten laten komen voor inspuiting te laten plaatsen tegen de pijn in rug en zenuwpijn been, en ook de heupen doen nog veel pijn. Het word steeds slechter en slechter met mij, ik vraag mij af hoe dat gaat aflopen met die pijn die steeds erger wordt.

14-12-2017 Pijnaanval
Deze namiddag terug een erge pijn aanval had in rug, in mijn benen zenuwpijn, ook in de nek, was terug 10 op de pijnschaal. Huisarts is onmiddellijk gekomen voor inspuitingen te komen zetten is verschrikkelijk zo met pijn dagelijks te moeten leven.

15 -12-2017 Terug Pijnaanval
Deze namiddag terug een erge pijn aanval had in rug, in mijn benen zenuwpijn, ook in de nek, heupen, schaambeen. Volgens de huisarts gang het allemaal aan elkaar en kan je zoveel pijn hebben door uitstraling.

19-12-2017 Pijnaanval terug
Deze namiddag terug veel pijn ging niet over met medicatie hebben de huisarts terug moeten laten komen voor inspuiting.

20-12-2017 Pijnaanval
Deze Avond terug pijn opgekomen dat het niet menselijk was zenuwpijn is steeds erg en word erger en erger.

21-12-2017 Pijn
Terug pijn langs alle kanten zenuwpijn, rug, been, alle implantaten , niet te doen dokter langs geweest voorinspuiting.

24-12-2017 Pijn
Terug inspuiting tegen zenuwpijn niet uit te houden.

Ervaringen die kloppen:
“Ik weet niet wat ik moet zeggen.” Je hoeft het probleem niet op te lossen. Maar in plaats van ‘ik weet precies hoe je je voelt’, vindt een pijnpatiënt het fijner om dit te horen: ‘Ik heb geen idee wat je doormaakt, maar ik ben hier als je je verhaal kwijt wilt’. “Als je wilt huilen: ik heb genoeg zakdoekjes bij me.” Zo nu en dan helpt een huilbui het allerbeste. Even laten uithuilen, dat is het ultieme cadeau dat alleen echte vrienden kunnen geven. “Ik begrijp best dat je liever alles zelf zou willen doen, maar ik wil graag helpen. Dus ik neem donderdag eten mee. Wat wil je: kip of lasagne?” Een pijnpatiënt die altijd heel zelfstandig is geweest, vindt het moeilijk om zelf hulp te vragen. Bied dus concrete hulp aan. “Ik ga morgen naar de winkel. Wat kan ik voor je meebrengen?” Als je toch boodschappen gaat doen, laat dit dan tijdig weten aan je zieke vriendin of buur. Breng de spullen naar binnen en vraag of je ze kunt opbergen. “Je hebt zoveel op je bord liggen en toch ben je zo vrolijk. Hoe doe je dat toch?” Als je vriendin goed omgaat met haar ziekte, vraag je dan af wat je daarvan kunt leren. Vraag haar hoe ze het volhoudt als ze zo’n pijn heeft. Of waar zij hoop uit put met zulke sombere vooruitzichten. Chronisch zieken leren een hoop over de ups en downs van het leven en willen die wijsheid graag met je delen. “Ik wil je graag uitnodigen voor mijn feestje, en hoop echt dat je kunt komen, maar als het niet lukt heb ik daar alle begrip voor.” Ook als je weet dat ze niet kan meedoen of komen, ze vindt het nog steeds leuk om gewoon uitgenodigd te worden. Dan is het aan haar om te beslissen wat ze ermee doet.

Nooit Doen:
“Je ziet er zo goed uit. “ Waarschijnlijk goed bedoeld, maar de zieke hoort: ‘Dan kan het toch nooit zo erg zijn’. Het ontkracht iemands pijn en symptomen, terwijl de persoon met pijn juist geprobeerd heeft om er beter uit te zien dan zij zich voelt. Je kunt daarom beter zeggen: ‘Je ziet er goed uit, maar hoe voel je je eigenlijk?’. “Je zou eens naar die dokter moeten gaan, of die therapeut, of die genezer.” Vooral pijnpatiënten worden bedolven onder de goede tips voor al dan niet alternatieve dokters. Helaas hebben ze doorgaans al lang door schade en schande geleerd dat het veel tijd, energie, geld en hoop kost om op deze tips in te gaan. Realiseer je dat de pijnpatiënt zelf echt wel op de hoogte is van de nieuwste behandelingen. “Ik wou dat ik de luxe had om ziek te zijn in plaats van elke dag te moeten gaan werken.” Mensen met chronische pijn hoeven dan wel niet te gaan werken, maar misschien liggen er wel rekeningen die betaald moeten worden of leven ze met de angst dat ze zich uiteindelijk niet meer kunnen onderhouden. En al lijkt een dagje op de bank of in bed heel aanlokkelijk, besef dat de lol er snel af is als dit je leven is en je je huis bijna niet meer uitkomt. “Ik heb veel aan je gedacht, hoor!” Fijn dat je zoveel aan haar denkt, maar je vriendin of buur merkt daar dus helemaal niks van. Ze heeft er niets aan als jij alleen maar aan haar denkt en daar verder niets mee doet. “Geef niet op, blijf vechten!” Dat doet ze al, elke dag. Als je dit tegen haar zegt, ontken je haar huidige inspanningen om zo goed mogelijk haar dagen door te komen. “Ziekte wordt veroorzaakt door stress. Je moet daar echt anders mee omgaan.” Ziekte kan wel verergeren door stress, maar het is zelden de oorzaak van een chronische ziekte. Het zijn dit soort opmerkingen die voor stress zorgen, helaas.

26-12-2017 Kan mij niet meer bewegen
Vandaag opgestaan kon bijna niet meer uit bed, ik kan mij niet bewegen aan mijn rug colon kon mij niet bewegen van de pijn en ook uitstraling naar mijn been zenuwpijn. Huisarts komt straks voor inspuiting te geven.

27-12-2017 Niet uit houdbaar de pijn
Deze nacht zeer slecht geweest liggen draaien in mijn hoofd, deze morgen stond ik op en was ik gelijk dronken. Vandaag nog veel last had van draaiingen in mijn hoofd straks komt dokter nog langs. En de pijn in mijn benen is ook niet te houden zal nog een inspuiting moeten zetten terug.

29-12-2017 Gevallen in huis
Vandaag gevallen in huis met mijn hoofd tegen de muur een inwaartse bloeding in hoofd. Mijn voet verstuikt en pezen uitgetrokken en mijn rug is geeft een goede slag had en mijn rug doet enorm veel pijn van de val pffffff…..

31-12-2017 Pijn niet te houden
Deze namiddag is de pijn terug over de grens geweest ik zit nu met 10 op 10 van de pijnschaal. Mijn been en ook rug hoofd van die val deze week schouder ribbeb niet te doen dokter van wacht komt nog af .
Terug naar boven

Copyright © RUGINFO-EN-PIJN © NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN