Mijn verhaal van het jaar 2016

1-1-2016 Pijn
Van deze namiddag terug meer pijn had in mijn nek ruggengraat als ook in mijn been dat de zenuwpijn terug begint zeer erg niet te houden. Zal terug de dokter van wacht mogen bellen voor extra inspuitingen dat de pijn wat minder is voor deze nacht.

2-1-2016 Veel pijn
Vandaag deze avond dokter van wacht terug mogen komen, terug enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn en ook rugpijn. En mijn ruggengraat doet ook enorm veel pijn en nek ook niet te doen terug inspuitingen had tegen de pijn nu hopen dat dit terug helpt voor een paar uren..........

3-1-2016 Pijn aanval terug
Deze namiddag terug een pijnaanval in mijn links been terug die zenuwpijn in mijn been dat is niet te houden als dit opkomt tot in de tenen zit die pijn. Dokter van wacht gebeld die kan hier vlug zijn maar kan ook een paar uur duren eer hij hier is voor de inspuiting afwachten steeds.

4-1-2016 Pijn aanval
Deze avond heb ik terug moeten bellen voor een inspuiting te pijn was terug niet te harden in de rug en de zenuw in het been.

6-1-2016 Terug Pijn aanval
Deze namiddag terug de huisarts moeten bellen kan het niet meer houden aan mijn been zenuwpijn, mijn rug en ook wervelkloon die veel pijn doet en de littekens ook. Het zal vermoedelijk terug een inspuiting worden 2 flacons en hopelijk een tijdje beter dan.

7-1-2016 Terug Pijn
We gaan plat liggen voor vandaag lukt niet meer, zware nekpijn, hoofdpijn, rugpijn, zenuwpijn in mijn been, Dokter komt terug af dagelijks al dit jaar pffff Terug inspuitingen en nog pillen morfinepomp heb ik al bij gegeven 2 ml nog steeds slecht. Veel wind en regen buiten en vochtig niet zo goed dan.

8-1-2016 Enorm veel Zenuwpijn !!!
Deze nacht niet veel geslapen pijn in de heupen als ook de nek en been en ook rug.
Deze middag gebeld naar de huisarts hij was hier vrij snel om mij een inspuiting te geven tegen de ergste pijn. Mijn nek warm houden als ook met zalf goed masseren als het niet beter word moet het terug infiltraties worden gegeven in de nek als ook de heupen.
We hebben eens gekeken tegen over vorig jaar en jaar er voor word het steeds slechter met de zenuwpijn.


9-1-2016 Dokter van wacht
Vandaag terug dokter geweest van wacht om inspuiting te geven om minder pijn te hebben voor een paar uurtjes. Ik vind het zeer erg dat ik zo minder actief ben dan vorig jaar en jaar er voor. Nu ken je pas je vrienden er zijn er niet veel die het begrijpen of zijn deze mensen die in zelfde bootje zitten.

10-1-2016 Dokter van wacht laat moeten komen.
Deze avond laat is de huisarts nog moeten komen kon het niet meer houden van de pijn in mijn been van zenuwpijn, als ook rug en nekpijn dat enorm veel was niet te doen.

11-1-2016 Draaien in hoofd
IK draaide geweldig en de huisarts geeft langs geweest, geeft mij onderzocht, mijn bloed staat zeer laag 9 op 5 wat laag is geeft dan ook gezien dat ik door vocht achter mijn trommelvlies de reden van draaien is ook.
UITLEG
Duizeligheid is een griezelig symptoom. Soms wordt met duizeligheid een zweverig, licht gevoel in het hoofd bedoeld, een gevoel bijna flauw te vallen. Deze vorm ontstaat door bijv. hartritmestoornissen, lage bloeddruk, stress en sterke emoties. Draaiduizeligheid is nog veel angstaanjagender: De wereld wordt een tollende draaimolen en je kunt er niet af. Uw evenwichtsorgaan is de kluts kwijt! Ontstaan de duizelingen bij voorover bukken, omdraaien in bed en omhoog kijken?.
Huisarts geeft laten pillen maken met antibiotica en nog andere dingen voor het vocht achter oren weg te gaan. Na een paar dagen dat ik het had genomen was het verbeterd maar vocht was nog niet weg, ik draaide wel minder. Toen had ik een ontsteking in de oor gang heb ik zalf moeten indoen gedurende 8 dagen was het terug beter. Maar vocht achter de oren is nog steeds niet weg maar draai niet meer.

11-1-2016 Enorm veel Zenuwpijn !!!
Huisarts komt deze avond nog eens langs om dat ik het niet kan uithouden van de pijn, zenuwpijn in mijn links been en ook uitstralingen naar de rug toe tot in de nek zelfs.

12-1-2016 Enorm veel pijn !!!
Deze avond geeft de huisarts nog langs geweest voor een inspuiting te geven tegen de pijn in mijn been rug als ook nekpijn, huisarts zegt dat het zeer hard word voor een inspuiting te geven.

13-1-2016 Terug pijn
Vandaag in de namiddag terug hevige pijn in mijn rug gekregen en ook het ergste die zenuwpijn in mijn been dat is niet houdbaar van de pij, als dat opkomt kan je niet houden moeten ze komen inspuiten.

14-1-2016 Terug pijn
Deze late namiddag terug veel zenuwpijn in mijn been niet uit houdbaar,de huisarts geeft terug lang geweest voor een inspuiting en de pijn is iets beter nu.

15-1-2016 Terug veel pijn
Vandaag zeer veel pijn regen en veel wind doet er ook niet goed om, en terug rug en zenuwpijn niet uit te houden huisarts komt zo vlug mogelijk langs hier voor inspuiting.

16-1-2016 Veel pijn
Deze avond terug veel pijn in mijn linker been zenuwpijn van uit de rug tot in de tenen dat is niet uit houdbaar om dit uit te houden zo erge pijn is dit.

17-1-2016 Terug zenuwpijn
Deze late avond terug veel zenuwpijn in mijn been en rug , de dokter van wacht geeft terug moeten komen voor een inspuiting en wenste mij een goede nachtrust met minder pijn, laten we hopen.

18-1-2016 Terug erge zenuwpijn
Deze avond terug enorme zenuwpijn in mijn been van uit de rug. Ik heb mij toen opgejaagd dat ik zoveel pijn heb en was nog slechter met mij op te jagen. De huisarts is toen geweest voor een inspuiting te plaatsen de pijn is nu iets minder ik hoop op een goede nachtrust.

19-1-2016 Dokter van nacht geweest
Deze nacht niet kunnen houden van de pijn dokter van de nacht geeft geweest, voor een inspuiting te geven tegen de erge zenuwpijn die niet te houden was in been als ook de rug niet goedkoop een nachtvisite 84,50 maar je kan niet anders door die pijn.

21-1-2016 Hevige pijn
Deze late avond terug enorm veel pijn in mijn rug en in mijn been zenuwpijn dat het terug niet uit houdbaar is. Huisarts geeft terug inspuitingen moeten plaatsen om minder pijn te hebben een paar uur.

22-1-2016 Terug pijn
Vandaag nog maar middag en terug hevige pijn in been en rug.en mijn nek ook terug hevige pijn en ruggengraat ook denk dat het te maken geeft met verandering van weer en ook de slechte toestand van de rug en botten waar ze niets meer kunnen aan doen helaas of pijnstilling geven.

24-1-2016 Zeer veel pijn nekwervels
Deze nacht niet zo best geslapen mijn nekwervels doen terug pijn, en steeds van wakker geworden deze nacht.
Nu zijn we zeer warm aan opwarmen en inwrijven met een ontsteking werende zalf, dan terug opwarmen en terug inwrijven dit steeds herhalen. We hebben nu ook pijn in been tot de rug ze sparen mij niet vandaag voor de pijn. Heb mij nu ook al pijnstillers genomen om te proberen de pijn weg te krijgen.
We gaan moeten de dokter van wacht bellen voor een inspuiting te geven, de pijn is te hevig in mijn nek maar ook de zenuwpijn in mijn been die er terug zeer erg doorkomt.
25-1-2016 Zeer veel pijn aan halswervels

Huisarts geweest en ik heb plaatselijk infiltraties had met Cortisone op 3 plaatsen in de Ligamenten die zijn ontstoken en zo pijnlijk was dag en nacht.
Ligamenten
Zes verschillende ligamenten beschermen je ruggenwervels tegen overdreven bewegingen.
De ligamenten in je rug zijn sterke, stevige banden die vasthechten op je wervels. Ze helpen zo de wervels op hun plaats te houden tijdens bewegingen. Ze beschermen ze ook tegen te extreme bewegingen. Er zijn zes ligamenten.
Soorten
Voorste longitudinaal ligament: dit ligament loopt als een brede band over de voorkant van de wervellichamen. Het beschermt de wervelkolom tegen te ver achterover buigen en zorgt ervoor dat de tussenwervelschijven niet naar voor afglijden.
Achterste longitudinaal ligament: dit ligament loopt over de achterkant van de wervellichamen en bedekt daarmee een kant van het ruggenmergkanaal. Het beschermt de rug tegen te ver vooroverbuigen en zorgt ervoor dat de tussenwervelschijven niet naar achter afglijden.
Ligamentum flavum: vormt de achterkant van het ruggenmergkanaal, het verbindt de opeengestapelde wervelbogen met elkaar. Het zorgt voor stabilisatie en verhindert te ver achterover buigen.
Ligamentum intertransversarii: verbindt de opeenvolgende zijwaartse uitsteeksels met elkaar. Het remt zijwaartse bewegingen af.
Ligamentum interspinale: dit ligament verbindt de opeenvolgende doornuitsteeksels met elkaar, het verhindert te ver vooroverbuigen.
Ligamentum supraspinale: dit ligament loopt over de doornuitsteeksels aan de achterkant van de wervel. Het remt vooroverbuigen af.
Aandoeningen
De meest voorkomende aandoeningen aan de ligamenten zijn ligamentscheuren en ontstekingen.

25-1-2016 Dokter terug geweest 2 de keer vandaag.
Deze avond huisdokter mogen terug komen voor een inspuiting tegen de zenuwpijn in het been en de pijn in de rug en de facetten.

26-1-2016 Deze avond door been gegaan
Deze avond ga ik naar de wc en bij buiten gaan val ik door mijn been was juist dat ik geen been had dat het gewoon weg was, en natuurlijk gevallen. Veel pijn verwacht je daar niet aan, huisarts komt dadelijk voor te zien wat er is en zal terug een inspuiting mogen plaatsen tegen de pijn dat niet te houden is in mijn been zenuwpijn.

27-1-2016 Terug enorm zenuwpijn.
Deze avond terug enorme zenuwpijn aan mijn been en pijn in mijn rug dat het terug niet te houden is. Heb terug de huisarts gebeld voor een inspuiting te plaatsen zo dat de pijn iets minder word.

28-1-2016 Terug zenuwpijn.
Terug een pijnaanval in mijn been zenuwpijn doet enorm veel pijn. Ze kunnen niet helpen in de pijnkliniek en de huisarts weet het ook niet meer wat hij nog zou kunnen proberen met pillen. Vroeger ging het nog eens uit maar de laatste tijd niet meer begin er zelf bang van te worden wat dat gaat geven op lange termijn.
De huisarts geeft voorgesteld om terug eens te proberen met Redomex de laagste dosis die er is om te beginnen. Het kan 6 weken duren dat het werkt tegen zenuwpijn, of kan dan nog moeten verzwaard worden. Er is nog een nadeel dat je er ziek kan van zijn bij het opstarten er van.

29-1-2016 Terug pijn.
Vandaag terug pijn in het been de zenuwpijn is terug hevig aanwezig. Heb dan nog aanval van hoofdpijn en mijn ogen waarschijnlijk migraine aanval dus ga ik nog wachten om met de Redomex op te starten.

30-1-2016 Zenuwpijn.
Vandaag terug veel zenuwpijn in mijn been, maar ook veel rugpijn en waar dat de littekens zijn ook enorm veel pijn, komt door de wind en hevige regen volgens mij.

31-1-2016 Dokter van wacht.
Vandaag terug zoveel zenuwpijn had in mijn been dat ik de dokter van wacht heb moeten bellen voor een inspuiting. De pijn was niet te harden in mijn been als ook in de rug. Volgende week gaan we met de Redomex beginnen ik hoop dat het met dit zal beter gaan.

1-2-2016 Terug hevige zenuwpijn.
Deze namiddag terug hevige zenuwpijn in mijn been heb terug moeten de huisarts bellen. Deze avond beginnen we met REDOMEX te nemen hopelijk zonder veel gevolg voor mij gewenning en neemt de zenuwpijn vlug af hoor.

2-2-2016 Terug zenuwpijn.
Gisteravond begonnen met de medicatie Redomex geen last van had buiten slapen deze middag. Maar de zenuwpijn zit terug in been de huisarts zal mogen komen om een inspuiting te plaatsen te veel pijn.

3-2-2016 Terug pijn.
Vandaag de 3 de dag dat ik Redomex ga nemen, mijn zenuwpijn is nog niet verbeterd het kan een paar weken duren eer het werkt. Onder tussen heb ik nog steeds inspuitingen van doen tegen de zenuwpijn in mijn been.

4-2-2016 Terug Zenuwpijn in been.
Gisteren had de arts voor gesteld om in plaats van die inspuitingen eens Tradonal Odis 50mg 3 te nemen dat moet je onder de tong leggen en het zou ook zo snel in bloed worden opgenomen gelijk een inspuiting. Vandaag deze morgen geprobeerd niet waar hoor mijn hoofd draaide wat maar de pijn in been beeft het zelfde hoor.
Deze avond kon ik het niet meer houden van de pijn in mijn been van de zenuwpijn, de huisarts geeft terug geweest voor inspuiting te geven.

5-2-2016 Zenuwpijn in been.
Deze voormiddag terug ellendig geweest is het nu van die REDOMEX op te starten ik weet het niet. Ik kan het terug niet meer houden van de pijn in mijn been van de zenuwpijn niet uit te houden, huisarts is net gebeld en zal straks langs komen voor inspuiting.

6-2-2016 Zenuwpijn in been.
Deze voormiddag terug niet te best geweest ongemakkelijk waarschijnlijk van de REDOMEX. Deze late namiddag geeft de arts van wacht terug moeten komen voor een inspuitingen te geven om dat de pijn niet te houden was.

7-2-2016 Terug Zenuwpijn in been.
Van deze morgen terug zenuwpijn in mijn been als ook veel pijn in mijn rug, ik heb terug de dokter van wacht moeten bellen voor terug een inspuiting te geven tegen de pijn was te hevig terug.

8-2-2016 Terug veel pijn.
Deze morgen terug misselijk geweest door de Redomex wen er nog niet aan en geeft nog geen resultaat. Vandaag zeer slechte dag mijn nek doet ook terug pijn en mijn rug en litekens, en terug zenuwpijn in het been ook. De huisarts geeft deze avond terug geweest voor nog eens een inspuiting te geven.

9-2-2016 Terug veel pijn !!
Vandaag zeer slechte dag van de pijn, terug zenuwpijn in mijn been maar ook de nek en de rug overal, waar het geopereerd is geweest ook zoveel pijn. Het is enorm zeer slecht weer ik denk dat er nog mensen meer pijn hebben dan gewoonlijk. Van de Redomex voel ik nog geen verbetering in been wel nog in de morgen niet te best hoofdpijn en suf. Dokter komt terug inspuiting geven dat we een paar uur minder pijn hebben.
Deze late avond geeft de dokter moeten terug komen om nog een inspuiting te geven de pijn was niet te houden, nu hopen op een een goede nacht.....

10-2-2016 Dokter langs geweest
De pijn in been was terug niet te houden van deze middag reeds al, heb de neurostimularor zeer hoog gezet om zo lang mogelijk te kunnen uitstellen voor terug een inspuiting te krijgen zo dat ik de nacht door kan graken.

11-2-2016 Terug pijnaanval
Deze middag terug zeer veel pijn in mijn been van die zenuw niet te doen van de pijn. Dat kan je niet lang houden die pijn is zeer hevig de dokter is gebeld en komt langs.

12-2-2016 Niet zo best vandaag.
Vandaag zeer slechte dag tot nu toe al had. Bijwerkingen van die Redomex en pijn in de nek, rugpijn, als ook terug die zenuwpijn die niet wil wegblijven. Nu is het eens droog buiten en wil ik eens buiten gaan maar gaat helaas niet kan geen weg niet plezant. Deze avond zal het terug inspuiting worden met die zenuwpijn heb dit nog nooit had zolang aan een stuk. We moeten de Redomex minimum 3 weken nemen voor het volledig zou werken volgens de dokter.

13-2-2016 Niet zo best vandaag.
Vandaag mijn dag niet van deze morgen al pijn in de nek en misselijk tegen de middag terug al hevige pijn in mijn been zenuwpijn niet uit te houden. Deze nacht ook al niet zo goed geweest veel wakker geweest kan mij niet goed leggen. De dokter van wacht opgebeld voor inspuiting te geven. Vandaag nemen we de 13 de Redomex en zou moeten werken na 21 dagen merk nog geen verschil voorlopig.

14-2-2016 Terug zenuwpijn.
Vandaag terug zenuwpijn van deze morgen al begonnen de dokter geeft deze morgen vroeg al een inspuiting moeten geven tegen de erge pijn.
Deze late avond is de zenuwpijn terug erg toegenomen in mijn been en heb ik de dokter van wacht moeten oproepen om een inspuiting tegen de pijn te geven. Nu hopen dat de redomex begint te werken tegen de zenuwpijn deze avond de 13 de dag.

15-2-2016 Terug zenuwpijn.
Vandaag geeft het iets beter geweest over dag met zenuwpijn deze avond is het terug veel pijn opgekomen, ik hoop dat de redomex begint te werken nu hoor is de 14 de dag vandaag;

16-2-2016 Terug zenuwpijn.
Deze morgen was het iets beter daarna is het terug begonnen de pijn in mijn been die zenuwpijn is niet houdbaar heb naar de kliniek gebeld en mijn specialist is er deze week niet. Dus gaan we verder proberen met die pillen vandaag is het de 15 de pil, ik hoop nu toch op beterschap. Deze avond terug een inspuiting had van de huisarts.

17-2-2016 Terug veel zenuwpijn.
Vandaag tot deze avond was het iets beter van de zenuwpijn in been. Maar deze avond is het terug opgekomen en was terug erg dat de huisarts terug moeten komen voor een inspuiting waar na het verbeterde Voor een paar uur.

18-2-2016 Tegen de avond terug pijn..
Ik zit nooit niet zonder pijn laat ons zeggen 5 op 10 op de schaal van de pijn. Maar als de pijn er door komt mag je zeggen dat het 9 tot 10 is op de schaal van de pijn. Vandaag mijn been iets beter geweest tot deze avond schoot het er terug in de zenuwpijn, huisarts terug gebeld voor inspuiting.

19-2-2016 Huisarts geweest
Vandaag huisarts geweest en spuit tegen de pijn had. Maar de Redomex van 10 mg zou ik moeten opdrijven naar REDOMEX DIFFUCAPS 25mg om te zien dat het dan niet beter is met de zenuwpijn. Ik hoop dat ik de bijwerkingen kan verwerken dat gaan we vlug merken. En ook een groot nadeel is gewicht toename van deze pillen, ik had het al gemerkt en huisarts geeft mij gelijk gegeven dat je er van verzwaard.
Apotheek zegt niet opstarten om dat ik in de morgen CITALOPRAM SANDOZ 20 mg neem. Dokter geeft terug gebeld om toch te nemen ze komen maandag cardiogram nemen van het hart dit is de situatie nu.

20-2-2016 REDOMEX DIFFUCAPS 25mg
Vandaag zeer slecht met de opstart van de nieuwe pillen, hartkloppingen, ellendig, erge koppijn, misselijk,
Deze avond de wachtdienst mij een inspuiting komen geven tegen de zenuwpijn in been.

21-2-2016 Terug zenuw pijn
Vandaag zeer slecht met die wind en regen en been gestopt met die REDOMEX DIFFUCAPS 25mg en mijn pijn in mijn been is terug niet te houden van de pijn de arts van wacht geeft een inspuiting moeten komen geven was niet te houden.

22-2-2016 Gestopt met REDOMEX
Huisarts is geweest om te zien hoe het gaat met de nieuwe pillen REDOMEX DIFFUCAPS 25mg ik ben er moeten van stoppen was er misselijk van hoofdpijn hartkloppingen na 2 dagen gestopt was niet te doen. Mag ze niet meer nemen van de huisarts nu weten we niet wat er gaat gebeuren.

25-2-2016 Hevige Rugpijn
Is van gisteren al begonnen met hevige rugpijn en deze nacht ook ondanks de morfine nog die pijn er door komen. Huisarts geeft geweest en geeft een inspuiting gegeven het was niet meer te doen……………….

26-2-2016 Hevige Rugpijn !!!
Ik hoop dat het niet is wat ik denk, ik heb hevige rugpijn in de 4 onderste wervels dat heb ik niet meer gevoeld sinds dat ze mijn katheter hebben moeten vernieuwen er stroomt dan minder morfine naar het ruggenmergkanaal. Dan moet ik terug open op de rug waar de katheter in het ruggenmergkanaal in gaat zeer difficiel de ingreep moet ik op de zijkant open en ook de buik voor nieuwe pomp. Is zeer pijnlijk en kan je niet bewegen, de huisarts komt nog een inspuiting zetten deze avond.

27-2-2016 Terug Slijmbeursonsteking in beide heupen.
Injectie bij slijmbeursontsteking van de heup
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen.
Voordeel van injectie
Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet.
Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft. Ook kan het de peesplaat die over de slijmbeurs heen loopt beschadigen dus het is van belang zo min mogelijk injecties toe te laten dienen.
Wat ik persoonlijk nu wel heb ondervonden is dat als ik eens weg ga naar een optreden, dat ik te lang recht zit en daar door meer overbelasting heb en vlugger mijn heupen moeten worden ingespoten.
DEZE AVOND is de dokter nog eens mogen langs komen voor een inspuiting tegen de pijn in mijn been als ook de onderrug, ik hoop dat het nu wat beter zal zijn voor deze nacht.

28-2-2016 Daar straks door been gezakt
Het was vandaag wat beter maar ik ben door mijn links been gevallen, nu zit er de pijn terug in de rug als ook in mijn been. De dokter van wacht opgebeld en komen zo snel mogelijk langs hier.

29-2-2016 Huisarts geweest
Vandaag nog veel pijn van gisteren te vallen rug en ook het been, schouders elle boog gans mijn lichaam doet nog pijn. De huisarts is laat nog geweest en terug een inspuiting gegeven.

1-3-2016 Terug pijn
Vandaag terug veel pijn in de rug als ook zenuwpijn in mijn been het is terug zeer slecht vochtig weer en wind niet zo best voor chronische pijnpatiënten. Het is niet plezant als dit zo blijft terug inspuiting had.

2-3-2016 Terug pijn
Deze voormiddag eens buiten geweest om boodschappen te doen met de scooter hebben een tijdje weggeweest. Toen ik thuis kwam was het terug pijn langs alle kanten rug been nek alles. Huisarts geweest voor een inspuiting nu is het beter terug.

3-3-2016 Consultatie pijnkliniek

Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor de morfinepomp op te vullen. Heb mijn verhaal gedaan van die pillen dat ik geprobeerd heb. Hij geeft het genoteerd in mijn dossier dat ik er niet tegen kon. Geeft nu een staaltje van LYRICA VAN 75 MG om dit nog eens opnieuw te proberen. Niet tegen staande dat ik vroeger nog genomen en was ik niet goed van.Ik was niet in staat voor iets te doen en lag overdag te ijlen en was niet zo best bij de geest. Onder tussen dat ze de pomp opvulden had ik een scheut mijn zenuwpijn terug in mijn been van op dat hard bed te liggen voor mensen met een zeer slechte versleten rug is het niet goed daar op te gaan liggen plat voor een tijdje. Mijn vrouw geeft mij terug omhoog getrokken daar kan ik zelf niet van af hoor van de pijn in de rug.
De huisarts geeft nog moeten komen voor mij een inspuiting te geven tegen de zenuwpijn dat niet meer te houden was.
Na de inspuiting is het terug wat beter geworden was terug menselijk 5 op 10 van de schaal van de pijn, als het er in komt mag je rekenen 10 op 10 van de schaal van de pijn !!!!!

4-3-2016 Enorm veel pijn
Deze middag kan ik het niet houden van de pijn rug en been en facetten volgens mij te lang op dat hard bed gelegen voor mijn pomp op te vullen en zeer slecht weer ook vandaag zal weleens beteren zeker…………….

5-3-2016 Veel zenuwpijn !!!
Vandaag enorm veel pijn in mijn been, terug die zenuwpijn die de kop opsteekt en niet te houden is je zou je been weg willen tijdens die erge pijn opstoten. De arts van wacht geeft langs geweest en een inspuiting geplaats voor de pijn te verminderen voor een poosje ……

6-3-2016 Veel zenuwpijn in been.
Vandaag enorm veel pijn in mijn been, terug die zenuwpijn die vertrekt uit de rug naar mijn been tot beneden tot in alle tenen en de hiel. En is zeer pijnlijk hoor je kan dit niet blijven volhouden. Dokter van wacht geweest voor inspuiting terug te geven.

8-3-2016 Veel zenuwpijn .
Vandaag enorm veel pijn in mijn been, terug die zenuwpijn die vertrekt uit heb terug de huisarts gebeld, en hij komt deze avond nog een inspuiting zetten.

9-3-2016 Veel zenuwpijn niet te doen.
Terug enorm veel zenuwpijn deze namiddag opgekomen, 2 maal 4ml Morfine bij gegeven dat verbetert er niets mee. Terug de huisdokter opgebeld voor een inspuiting dat de zenuwpijn toch een beetje uit te houden is voor een tijdje.

10-3-2016 Migraine aanval.
Zware Migraine aanval had met alles er op en aan.
Klachten

Migraine wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van matige tot heftige, meestal eenzijdige, bonzende hoofdpijn met misselijkheid en/of braken, die erger worden bij lichamelijke activiteit zoals traplopen. Daarnaast is er vaak licht- en geluidsovergevoeligheid. De duur van een onbehandelde hoofdpijnaanval ligt tussen de 4 en 72 uur. Een aanval korter dan 4 uur of langer dan 72 uur sluit migraine uit. Migraineaanvallen kunnen variëren in ernst en duur binnen en tussen patiënten. De hoofdpijnaanvallen verhinderen dagelijkse activiteiten. Gebleken is dat 62% van de migrainepatiënten ook spanningshoofdpijn heeft, terwijl 25% van de patiënten met spanningshoofdpijn ook aan migraine blijkt te lijden. Een migraineaanval kan beginnen als spanningshoofdpijn, maar in het verdere beloop van de hoofdpijnaanval ontwikkelen zich de kenmerkende migraineverschijnselen.

Andere veel voorkomende symptomen zijn gevoelsstoornissen. Soms verspreidt een tintelend of dof gevoelen zich aan één lichaamszijde bv. vanuit de hand over de arm, de schouder en zo verder naar het aangezicht en de tong. Een tintelend gevoelen rond de mond is een tyisch migrainesymptoom. Een milde vorm van eenzijdige verlamming is niet uitzonderlijk.

De hoofdpijn komt gewoonlijk opzetten na het verdwijnen van de aura of de gevoelsstoornissen. In 2 op 3 gevallen treft ze slechts één zijde van het hoofd (bij sommige mensen is dit steeds dezelfde zijde). Ze kan variëren van een licht ongemak tot een intense, striemende en verlammende pijn. Ze is typisch kloppend van aard. Vaak vermindert ze wanneer je stil neerligt of zit en wordt ze intenser bij lichamelijke activiteiten of bewegingen van het hoofd. Ze kan van enkele uren tot dagen aanhouden. Een aantal mensen kunnen een migraine-aanval van zich afslapen. Een kort slaapje van enkele uren volstaat bij sommigen. Na de aanval voelen de meeste mensen zich slap, moe en prikkelbaar en kunnen ze zich slecht concentreren. Dit gevoel kan eveneens enkele uren tot dagen aanhouden.

14-3-2016 Veel pijn…
Het is nu 5 dagen geleden dat ik nog een inspuiting heb had tegen de pijn. Vandaag kan ik het niet meer houden van de zenuwpijn in het been, en de huisarts geeft een inspuiting gezet tegen de pijn. Dat het een paar uur houdbaar is of hopelijk langer…

16-3-2016 Zenuwpijn
Vandaag terug veel pijn in de rug en been gehad, ik heb het uitgesteld tot deze avond maar er moet nog een dokter komen voor een inspuiting de pijn is niet te houden.

18-3-2016 Zenuwpijn in been
Deze nacht niet zo goed geslapen pijn in been en rug, het is nu middag heb de huisarts al gebeld voor een inspuiting tegen de pijn, is niet meer houdbaar.

19-3-2016 Zenuwpijn in been
Vandaag terug veel pijn in mijn been zenuwpijn de arts van wacht geeft geweest, en terug een inspuiting gezet tegen de ergste pijn hopelijk werk ze.

20-3-2016 Veel Zenuwpijn in been
Vandaag terug een zeer slechte dag terug veel pijn in mijn been zenuwpijn niet zo fijn hoor. En ook aan de facetten veel pijn en de rug ook. Heb de dokter van wacht gebeld en deze geeft een inspuiting geplaats om even wat minder pijn te hebben.

21-3-2016 Pijn in de rug en been.
Niet terug mijn beste dag vandaag, van deze morgen 5op 10 van de pijnschaal maar tegen de middag is terug beginnen verslechten. Tegen deze avond was al 9 op 10 van de pijnschaal in mijn rug en ook ruggengraat en mijn zenuwpijn in mijn been ook enorm veel. Huisarts komt langs voor nog een inspuiting te geven.

23-3-2016 Enorm veel pijn.
Op dit moment heb ik enorm veel pijn in mijn rug been, en ook in de beenderen die ook veel last hebben van de artrose. Hoe kan men zo veel pijn blijven verwerken ik weet het niet hoor.

24-3-2016 veel pijn.
We zijn terug op de sukkel met mijn been en rug, is nog maar middag en heb al reeds veel pijn in been, hiel ook als ik stap en veel uitstraling pijnen. Huisarts is terug geweest voor inspuiting je kan er geen uur op zetten wanneer de pijn opkomt kan in de morgen zijn of in de avond dat die pijn hevig toeneemt.

25-3-2016 Niet zo best.
Vandaag een zeer slechte dag gehad, enorm veel pijn in been met zenuwpijn pijn 10 op 10 op de schaal van de pijn. Deze avond komt de huisarts nog een inspuiting geven om deze nacht toch een beetje te kunnen slapen.

26-3-2016 Terug pijnaanval.
Daar juist gebeld naar de dokter van wacht hopelijk zijn ze hier vlug. Heb terug een hevige pijn aanval in mijn been en rug van zenuwpijn niet uit te houden.

27-3-2016 Veel pijn in been en rug
Terug een zeer lastige dag vandaag in been als ook in de rug enorm veel pijn. We hebben terug de dokter van wacht moeten bellen om een inspuiting te vragen tegen de ergste pijn, en hoop dat het voor een paar uur terug te verdagen is.

29-3-2016 Veel pijn
Deze nacht zeer slecht geslapen pijn had in rug en been, en vandaag naar keuring geweest met de auto en ook naar de smering met de wagen. Nu ben ik zeer slecht rug been nek alles doet doen arts komt een spuit geven.

30-3-2016 Veel pijn terug
Vandaag terug lastig had veel pijn door gisteren weg te gaan en ook terug regen dat terug afkomt. De rug nek en ook mijn zenuwpijn in mijn links been is ergste voor de moment de huisarts komt straks naar hier terug.

31-3-2016 Veel pijn
Nu terug veel pijn dokter was hier onmiddellijk mijn vrouwke had hem gezien toen ze met de hond buiten ging. Dus nu hopen dat ze een tijdje haar werkt doet de inspuiting.

5-4-2016 Veel pijn terug
Nu enorm veel pijn nek ruggenmerg wervels, en ook veel zenuwpijn in mijn been, de huisarts geeft onmiddellijk geweest voor een inspuiting te geven tegen de ergste pijn wat over te gaan.

6-4-2016 Veel pijn in been
Terug vandaag veel pijn in mijn been zenuwpijn van uit de rug, maar ook waar je geopereerd bent doet veel pijn de litekens. De huisarts komt terug langs voor een inspuiting te geven.

7-4-2016 Vandaag veel pijn !!!
Vandaag al zeer veel pijn van deze morgen al in been en rug, en nek niet uithoudbaar. Straks komt de dokter af voor terug een inspuiting. En ook voor mijn vrouwke die niet zo best is.

8-4-2016 Veel pijn.
Vandaag terug geen goede dag, terug de pijn die niet te houden is. Huisarts terug langs geweest voor inspuiting, en mijn buik waar de neurostimulator in zit ziet rood en pijnlijk en gezwollen terug 2 Hamdaran nemen in de avond is een ontsteking werend middel en terug een band aan doen in de nacht die spant voor tegen druk te geven.

9-4-2016 Pijn
Vandaag terug enorm veel pijn juist bij mijn schoonbroer eens geweest en verga van de zenuwpijn in mijn been, als ook de rug niet plezant. Dokter van wacht komt langs voor inspuiting.

11-4-2016 Veel Pijn
Terug veel pijn in mijn rug maar ook in mijn been. Vandaag met de hond naar dierenarts geweest deze voormiddag. En dan verder gegaan naar de grote winkel, en nu stik kapot en veel pijn. Huisarts komt deze avond voor inspuiting te plaatsen.

12-4-2016 Veel Pijn
Terug veel pijn in mijn rug maar ook in mijn been. Het is zeer lastig met pijn dagelijks te leven zeker die zenuwpijn niet te doen.

14-4-2016 Terug veel pijn

Het been speelt terug op met enorme pijn de zenuwpijn is niet te houden gans het been tot in de rug waar de zenuwen steeds meer last gaan krijgen van het dicht groeien van het ruggenmergkanaal. Het kan vrij vlug gaan en ook de artrose die blijft woekeren in de rug en het littekenweefsel waar er niet veel aan te doen is. Pijnkliniek kan niets meer doen en wij zitten dagelijks met pijn tussen de 5 en 10 op de schaal van 10. Nooit gedacht dat ik zoveel pijn in mijn leven kon verwerken en steeds erger en erger word.
Spinaal kanaal stenose
Een spinaal kanaal stenose is een vernauwing van het ruggenmergkanaal of wervelkanaal. Het wervelkanaal is het centrale kanaal in de wervelkolom waardoor het ruggenmerg in de bovenrug en de zenuwen in de onderrug lopen. Door de vernauwing komen de zenuwen in het wervelkanaal klem te zitten en dit veroorzaakt pijn.
Dat kan ook geopereerd worden maar in de toestand van mijn rug ziet met het niet zitten om er aan te beginnen. Er is teveel rond de wervelkloon beenachtige vergroeiing opgemerkt en de artrose ook dat het een probleem is. Normaal epidurale inspuitingen kunnen ze ook niet zetten de tassenwervels schijven zijn er van tussen op verschillende plaatsen.
De pijn dat is de grote boosdoener bij mij die vandaar uitstraalt niet alleen naar het been ook naar de heupen en soms de ribben ook.

15-4-2016 Veel Pijn Terug
Vandaag terug zeer slechte dag pijn in been van de zenuw is niet meer te doen met de momenten. Naar huisarts gebeld komt terug af voor inspuiting te geven, is ook maar voor een paar uurtjes minder pijn lost niets op.

16-4-2016 Veel Pijn in Been
Terug veel zenuwpijn in mijn been niet te houden, heb naar de dokter van wacht gebeld en waren hier vrij vlug. En de pijn is iets beter nu na de inspuiting.

18-4-2016 Veel Pijn
Deze namiddag veel zenuwpijn in het been, en ook de rug doet veel pijn. Huisarts komt straks terug langs voor inspuiting.

19-4-2016 Veel Pijn Terug
Terug geen goede dag, nu pijn in mijn schouders terug mijn neurostimulator in mijn buik ontstoken terug de band aangedaan, mijn schouders ook terug ontstoken ruggengraat……………

20-4-2016 Veel Pijn
Deze namiddag terug hevige pijn opgekomen in mijn links been en was steeds erger en erger tegen de avond was niet meer te houden, en is de huisarts geweest voor een inspuiting.

22-4-2016 Injectie bij slijmbeursontsteking van de heupen
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen.
Voordeel van injectie
Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet. Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft. Ook kan het de peesplaat die over de slijmbeurs heen loopt beschadigen dus het is van belang zo min mogelijk injecties toe te laten dienen.

20-4-2016 Lyrica 75 mg opgestart.
Lyrica 75 mg opgestart 3 de keer. De pijnkliniek geeft mij terug gevraagd om Lyrica 75 mg op te starten bij het slapen gaan. Dit voor te proberen om de zenuwpijn in mijn linkerbeen te verbeteren.

IS REEDS GEPROBEERD IN 17-12-2009 De Lyrica
Met de nieuwe medicatie lyrica,heb ik gewoon de 3 de dag moeten stoppen,ik draaide enorm veel.
Naar de pijnarts gebeld en heb onmiddellijk alles uitgelegd en ik moest onmiddellijk stoppen was zijn antwoord.

Huisarts binnen geweest voor mijn vrouw en vraagde naar mij zeg de bijwerkingen niet zo goed.
BLIJVEN NEMEN ZEGT HUISARTS KOMT WEL GOED.

28-4-2016 HEVIGE PIJNAANVAL!!!!
Deze middag hevige pijnaanval had in mijn links been zenuw pijn, de neurostimulator staat open op maximum.
Van mijn huisarts krijg ik geen inspuiting meer ( Na meer dan 10 jaar ze te geven stop nu ) nu moet ik dit in pillen nemen normaal 150 mg om zelfde van de inspuitingen te komen.
Gisteren geprobeerd met 300 mg het dubbele gaat er niet uit nog pijn 8 op schaal van 10.
Vandaag geprobeerd met 400 mg meer of dubbele van inspuiting gaat er terug niet uit nu de pijn 7,5 op op schaal van 10.
Met 1 inspuiting zakte de pijn na 15 minuten naar waarde 5 op 10 van de pijnschaal en dat bleef zo een paar uren !!!.
De pijn dat ik kan verdagen in mijn been is 5 op 10 op de pijnschaal maar als er een aanval is dan is het 10 op 10 van de pijnschaal.
Vandaag terug door links been gevallen bij het opstaan geen kracht in mijn links been dit is niet de eerste keer.

30-4-2016 Lyrica 75 mg
Lyrica 75 mg gestopt. Dit is niet zo goed verlopen hartkloppingen tot gevolg. Maar ook tijdens de dag angstgevoelens en zeker ook slecht humeur, en ook geen goede gedachten daar had ik zeker last van. Ik ben gestopt het was niet te doen met de bijwerkingen, en ik had ook geen verbetering in mijn links been.

1-5-2016 Veel Pijn
Deze nacht enorm veel pijn had niet zo veel geslapen pijn in mijn been van die zenuw tot in de rug.
Gisteren heb ik 2 maal morfine bij gegeven met de afstandsbediening van mijn morfinepomp en geeft ook niets geholpen voor mijn zenuwpijn dat was te verwachten.
Wat ik zelf niet mooi vind na 33 jaar bij de zelfde huis dokter te gaan na zijn melding dat hij geen inspuitingen meer geeft na 10 tal jaren, NIET EENS BELD OF VRAAGT HOE GAAT HET DAAR HOE HARTELOOS VIND IK DIT EN NIET ALLEEN IK
Ik functioneer niet goed meer steeds dat ik een pijn aanval krijg in mijn been van zenuwpijn werk er niets dat helpt.
Dus zeer veel pijn afzien ik heb al met gedachten gespeeld om het zelf te laten ophouden, als ik toch geen hulp meer krijg tegen de pijn...................

2-5-2016 Veel Pijn
Vandaag eerste keer buiten geweest boodschappen gedaan en even bij schoonbroer binnen geweest was verjaard. En nu is de pijn terug 10 op 10 van de pijnschaal. Dokter van wacht geeft geweest voor inspuiting en de pijn is terug verlicht.

7-5-2016 Even buiten geweest
Vandaag eens buiten geweest met de scooter naar de mark voor iets fris te drinken. Na een ½ uur terug naar huis pijn in mijn been. Nu lig ik terug in mijn bed en met neurostimulator zeer hoog op bijna maximum en de tranen van de pijn zijn hier terug.
Ik mag niet meer bellen naar huisarts voor een inspuiting met tradonal HIJ WIL NIET MEER KOMEN NA (33 jaar). Als ze komen een inspuiting plaatsen is mijn zenuw pijn terug naar 5 op 10 op de pijnschaal en nu is 9 op 10 en gaat niet weg !!!!!!!! Nog thans was ik al 1999 geholpen met een inspuiting tradonal bij hevige zenuwpijn in mijn been. Dit jaar ben ik 56 jaar voor die paar jaren dat ik nog te goed heb moet ik PIJN afzien.

8-5-2016 Zenuwpijn !
Deze namiddag terug enorm veel zenuw pijn had in mijn been dat het niet meer te doen was van de pijn onhoudbaar om uit te houden, van in de rug tot in de tenen. Heb net gebeld naar de wachtdienst van de huisartsen ze zouden iemand sturen van de artsen van wacht. Die zijn geweest rond 20u45 en vraagden of ik niet met pillen kon redden we hebben alles uitgelegd dat het niet werkte. Ze hebben mij een inspuiting gegeven tegen de pijn was niet te doen.

9-5-2016 Morfinepomp opvullen in Pijnkliniek

Vandaag terug naar de pijnkliniek om de morfinepomp op te vullen. We hebben een gesprek had dat de huisarts niet meer inspuiting komt geven, en dat hij nog niet eens gevraagd geeft hoe het met mij gaat vind hij erg. Geeft terug nagekeken en geeft mij bevestigt dat hij aan mijn zenuwpijn niets meer kan doen, hij kan er niet meer aan de zenuw voor een coagulatie uit te voeren. Heb hem ook gezegd als de pijn zo hevig is voor de jaren dat ik hier nog te lopen heb niet te doen is!!!!!!
Geeft terug gekeken en geeft mij een andere medicatie voor geschreven ALGOTRA 375 mg daar moet ik 1 van nemen als ik een aanval van zenuwpijn terug heb. Laat ons hopen dat dit werkt als ik terug een zenuwpijn aanval krijg.

13-5-2016 Zenuwpijn!!!
Vandaag enorm veel zenuwpijn, ik ben begonnen met het nemen van de medicatie dat de pijnarts geeft voor geschreven ALGOTRA 375 mg ik moest er een nemen bij hevige pijnaanvallen helaas bereikt ik maar 8 op 10 van de pijnschaal verbetering. Als ik op mijn been steun dan is het nog erger. Zou er mogen Maxima 3 per dag nemen.

20-5-2016 Migraine Aanval
Van gisteren al begonnen maar vandaag was de hoofdpijn overgegaan in Migraine aanval. Vandaag donker in bed gelegen en medicatie genomen. De pijn was zo hevig de de arts mij een inspuiting geeft moeten plaatsen tegen de pijn. Hopelijk is het morgen terug beter dit is niet te doen…………

24-5-2016 Zenuwpijn
Van deze nacht al zeer slecht geslapen en rugpijn en zenuwpijn in mijn been, de arts gebeld voor een inspuiting is niet meer te houden van de pijn nu.

27-5-2016 Hevige rugpijn
Heb nu reeds een paar dagen hevig last in mijn onder rug, ik heb reeds al morfine bij gegeven met mijn afstandbediening voor mijn pomp dan is het iets beter voor een uurtje. Hopelijk is de katheter niet stuk van in mijn rug naar de pomp, ik heb dit al voor had zeer pijnlijke ingreep hoor.

30-5-2016 Hevige rugpijn
Terug enorm veel rugpijn en ook zenuwpijn, we hebben al veel medicatie genomen, maar dan heb je problemen met je maag is ook niet de bedoeling dan medicatie tegen maagpijn zo blijven we bezig.

2-6-2016 Zenuwpijn
Van gisteravond al zoveel pijn in rug en been nek de arts gebeld voor een inspuiting is niet meer te houden van de pijn nu. De huisarts was hier snel en bracht toch een verlichting van de pijn voor een aantal uren is zeer vochtig nu 99 % vocht al een paar dagen.

6-6-2016 Door links been gegaan
Heb al meer pijn een paar dagen, maar deze morgen na het wassen en aankleden ben ik gewoon door mijn links been gegaan. Het was juist dat ge geen been meer had en geen steun en je ligt daar zonder te weten. Terug hier en daar pijn gedaan niet plezant dit tegen te komen.

12-6-2016 Veel zenuwpijn
Vandaag inspuiting had tegen de zenuwpijn was niet meer te houden in mijn links been die pijn kan je niet uithouden. Dank zij die inspuiting gaat het een paar uur beter.

18-6-2016 Terug Slijmbeursonsteking in beide heupen.
Wat is juist slijmbeursonsteking: Een slijmbeursontsteking van de heup is een symptoom gekenmerkt door een pijnlijke en/of hoorbare knoep in het heupgewricht bij bepaalde bewegingen. Meestal is geeft dit geen pijn, maar in sommige gevallen kan het wel pijn veroorzaken.
Er zijn verschillende oorzaken voor een slijmbeursontsteking. De meest voorkomende vorm van een slijmbeursontsteking aan de heup wordt veroorzaakt door een verdikt peesblad (tractus iliotibialis) aan de buitenzijde van de heup welke tijdens lopen over de trochanter major (benige uitstulping aan de buitenzijde van het bovenbeen) schuurt. Pijn ontstaat wanneer dit chronisch wordt en er een slijmbeursontsteking ontwikkeld. De aandoening reageert meestal goed op conservatieve behandeling, bestaande uit rust en vermijden van provocerende bewegingen, ontstekingsremmende medicijnen, injecties en fysiotherapie, met stretchen van de tractus iliotibialis. Als conservatieve behandeling niet helpt kan een operatie worden overwogen waarbij de tractus iliotibialis wordt gekliefd om de spanning en irritatie op de slijmbeurs te verminderen (fascieklieving)
Een ander oorzaak van een slijmbeursontsteking aan de heup is een subluxatie of schuren van de pees van de iliopsoas spier over de trochanter minor ( benige uitstulping binnenzijde heup) net boven de aanhechting van deze pees. De knoep ontstaat door actief buigen en het zijwaarts draaien van de heup. Ook hier ontstaat pijn in de lies door een slijmbeursontsteking. De behandeling bestaat uit fysiotherapie met strecting van de iliopsoas spier en in de meeste gevallen zeer effectief. Bij ernstige gevallen met pijn kan operatieve behandeling worden overwogen waarbij de iliopsoas pees deels wordt gekliefd.

30-6-2016 Veel pijn
Deze nacht niet veel geslapen zeer veel pijn in mijn rug en been, het gaat met niets over dus heb ik de huisarts moeten bellen om te vragen voor een inspuiting te plaatsen tegen de meeste pijn. Het is dagelijks zeer vochtig weer en doet er ook niet goed aan.

1-7-2016 Ongelukje
Vandaag een grote tegenslag had uit de diepvriezer een grote doos uitgenomen, maar er stond ijs boven dus hou ik dat ijs in de ene hand, en neem de doos er uit met de andere hand en kon de doos niet houden en is op de 2 tenen uitgekomen met de hoek van de doos. Het was bingo onmiddelijk de arst gebeld die er vlug was en geeft onderzocht normaal geen breuk, maar oppervlakkig zeer veel geschaaft hij kon het niet was te veel gespinterd.
3-7-2016 Ongelukje vervolg
Vandaag terug huisarts gebeld moest terug ververst worden. Nu zie je maar hou dik en blauw dat de tenen staan, als ook fel opgezwollen mij voet in de morgen is ook zeer dik. Het kan nog 14 dagen duren eer het vel terug gegroeid is en ontzwollen. Ik kan er nu niet goed opstappen om dat het zo gezwollen is en pijn doet.


6-7-2016 Voet (vervolg )
Het gaat nog niet zo best met mijn voet de huisarts is terug geweest. Aan de grote teen geeft hij terug afgedekt er was een blaas met wondvocht. De andere begint toe te groeien zal nog een tijd duren.

11-7-2016 Terug veel pijn
Terug enorm veel pijn in mijn rug been en nek gisteren nog 30 graden, vandaag regen en nog geen 20 graden en veel wind niet zo goed het verschil is te groot. Mijn ruggengraat doet helemaal pijn in elk bod en facet, we hebben dit jaar nog geen mooi vast zomer weer gehad en dat voelen chronische pijn patiënt zeer goed hoor. We gaan de pijn proberen te onder drukken door medicatie. Mijn voet is ook nog ver van genezen hoor de vleeswond geneest goed maar de botten en gewrichten zijn nog blauw en gezwollen en nog pijnlijk kan nog geen schoenen aan doen nog niets aan de voet.

27-7-2016 Pijnkliniek consultatie
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor mijn pomp terug op te vullen. We hebben er ook over gesproken dat van door mijn been te vallen motorische uitvallen dat ik vrij regelmatig nu krijg door de rug stenose dat ik heb ( dichtgroeien van ruggenmerg kanaal ) komt dit meer voor.
De batterij is ook uitgemeten van mijn neurostimulator en is ook in kort aan vervanging toe, terug ingreep en in slaap en opname kliniek.

1-8-2016 Terug veel pijn
Van deze namiddag is de pijn terug enorm toegenomen in mijn benen en ook de onder rug we gaan extra medicatie nemen en hopen dat het daar mee beter word, voor de komende nacht. De neurostimulator geeft nu ook minder door de batterij die ver leeg is.

3-8-2016 Terug veel pijn
Terug veel pijn de laatste dagen met het weer dat zeer vochtig is geworden en de regen en wind. Pijn gaat niet over met medicatie dus huisarts geweest en geeft mij een inspuiting gegeven, en dat helpt voor een paar uur.

8-8-2016 Bloed afname
Vandaag bloedafname bij ons beide voor controleren dat het bloed goed staat algemeen onderzoek.
terug meer pijn ook in de rug en been terug weersverandering regen op baan.

10-8-2016 Enorm veel pijn !
Vandaag zeer slechte dag had het is zeer vochtig buiten en mijn rug en been doen enorm veel pijn, gaat niet over met medicatie. Dus komt de huisarts mij een beetje uit nood helpen met een inspuiting, en gaat ons bloed uitslag mee brengen hij zegt aan de telefoon dat er goed uitziet.

11-8-2016 Enorm veel pijn terug !
De inspuiting geeft goed gewerkt gisteren, vandaag terug enorm veel pijn ga bellen naar de huisarts om nog eens langs te komen 15 graden en regen terug vandaag. Ze geven wel veel beterschap voor komende dagen we hopen op beterschap dan.
MIJN VORIGE HUISARTS GEEFT DE DOSIERS NOG NIET DOORGESTUURD NAAR ONZE NIEUWE HUISARTS ??? HET IS BIJNA 4 MAAND !!!

15-8-2016 Terug inspuiting in de heupen met cortizone
Slijmbeursontsteking in de heup komt regelmatig voor. De slijmbeurs zit aan de zijkant (laterale zijde) van de heup. De pijn wordt daar ook gevoeld. Slijmbeursontsteking in de heup is een bekende hardloopblessure. Echter ook als u nooit hardloopt, kan deze slijmbeurs ontstoken raken. Aan de zijkant van het bovenbeen loopt een spier. Deze begint net iets boven het heupgewricht en eindigt een stukje onder het kniegewricht. Ter hoogte van het heupgewricht zit er tussen het bot en de spier een slijmbeurs. Dit om te voorkomen dat de spier tegen het heupbot aan schuurt. De spier (M. Tensor Fascia Latae) die over de slijmbeurs heen loopt is vaak strakgespannen wanneer de slijmbeurs in de heup ontstoken is. Dit zou de oorzaak kunnen zijn van de ontsteking; doordat de spier strak gespannen is komt de slijmbeurs bekneld te zitten. In de lies zit nog een slijmbeurs.
Slijmbeursontsteking van de heup gaat met veel pijn gepaard. Deze pijn is constant aanwezig. De pijn wordt gevoeld op de plaats waar de slijmbeurs zit, aan de zijkant van de heup, maar kan doorstralen in het hele (boven)been. Bij lopen of traplopen is er een toename van de pijn. Op de heup liggen zal veel pijn geven en misschien zelfs door de pijn niet mogelijk zijn. In de acute fase, waarin de pijn het heftigst is, kan het zijn dat normaal, symmetrisch lopen niet mogelijk is en er dus mankend wordt gelopen. Om de heup te ontlasten kan het nodig zijn tijdelijk gebruik te maken van een kruk. De pijn behorend bij slijmbeursontsteking aan de heup kan in korte tijd vrij heftig worden. Vaak ontstaat deze nadat de heupen overbelast zijn.
Operatie
Als bovenstaande behandelmethodes geen baat hebben, kan een operatie worden overwogen. Bij de schouder kan dit door een kleine ingreep, een kijkoperatie. Bij de heup kan dit niet. Er wordt aan de zijkant van de heup / het bovenbeen een incisie gemaakt van ongeveer 15 centimeter. De slijmbeurs (bursa trochanterica) wordt geheel verwijderd. Ook wordt er een stukje pees verwijderd om een nieuwe ontsteking te voorkomen. De wond wordt gedicht met hechtingen, deze worden er ongeveer 12 tot 14 dagen na de operatie verwijderd.Tot de eerste (ongeveer) week na de operatie zijn krukken nodig om te lopen. Ook zal er hulp nodig zijn bij bijvoorbeeld wassen en aankleden. Na de operatie is de kracht in het bovenbeen een heel stuk verminderd. Dit kan door fysiotherapie weer op peil worden gebracht. Totale revalidatie na deze operatie duurt ongeveer 6 weken. 70 – 80% van de mensen die geopereerd worden aan de slijmbeurs in de heup heeft baat bij deze operatie en is daarna klachtenvrij.

19-8-2016 Terug inspuiting
Vandaag terug meer pijn in rug been en nek is zeer vochtig buiten en veel wind ook, heb deze avond de huisarts gebeld en hij komt deze avond nog een inspuiting plaatsen en hopelijk is dan terug wat beter.

21-8-2016 Enorm veel zenuwpijn.
Vandaag veel zenuwpijn, mijn stimulator begint ook zijn kracht te verminderen de batterij zou ik kort moeten vervangen worden datum staat nog geen 100 % vast. Dus komt de huisarts terug een inspuiting plaatsen dat de pijn houdbaar is.

29-8-2016 Enorm veel pijn .
Terug meer pijn in mijn ruggengraat en mijn nek als ook mijn zenuwpijn in mijn links been, de huisarts is deze avond nog binnen geweest voor een inspuiting te plaatsen we hopen op wat beterschap.

30-8-2016 Weg geweest en pijn.
Vandaag bij schoonzuster geweest en 4 uurkes rechtgezeten op het terras en terug zenuwpijn in mijn links been en ook in mijn rug niet goed terug pijn 9 op 10 van de schaal van de pijn. De huisarts komt nog langs voor inspuiting.

3-9-2016 Pijnaanval
Van deze namiddag terug meer pijn beginnen krijgen zenuwpijn in mijn links been dat het niet te houden was de dokter geeft langs geweest voor inspuiting.

5-9-2016 Slechte Nacht
Slechte nacht had en vandaag terug veel zenuwpijn in mijn been huisarts lang geweest en inspuiting gegeven en was terug beter voor een paar uur.

18-9-2016 Terug Zenuwpijn
Vandaag zijn we even voor een paar uur naar expogallen geweest naar Gent en zijn vroeger naar huis gekomen had te veel zenuwpijn, de dokter is langs geweest voor een inspuiting en hopelijk gaat het terug naar 5/10 op de pijn schaal, nu is 9/10 niet te houden.

25-9-2016 Terug Zenuwpijn
Terug veel zenuwpijn in mijn links been en ook trekt in rechter been ook en de rug ook het is terug grote verandering van het weer de herfst staat voor de deur wind en regen.

3-10-2016 Eindelijk Dossier over gezet !!
Met mijn vorige huisarts nog veel problemen had voor mijn medisch dossier over te plaatsen. IK moest van ziekenfonds een aangetekende brief versturen voor mijn dossier over te zetten naar nieuwe huisarts. DE aangetekende brief is terug bij ons aangekomen hij geeft hem niet opgehaald in het postkantoor vind ik niet kunnen als huisarts !!!!! Dan geeft de juriste van het ziekenfonds een schrijven gericht naar de huisarts. De zelfde avond zetten ze dan alles over naar mij en nieuwe huisarts !!!!!!
Met mijn pijn is niet zo best terug mijn been en rug mijn neurostimulator is bijna leeg 12-10-2016 moet ik binnen gaan voor een ingreep voor nieuwe neurostimulator is reeds de 5 de al.

4-10-2016 veel pijn.
Vandaag op boodschap geweest en bij thuiskomst kon ik het niet meer houden van de pijn huisarts geeft langs geweest voor inspuiting te plaatsen.

5-10-2016 Nog steeds pijn.
Deze avond terug de huisarts geweest de pijn is terug meer opgekomen naar einde van de dag. We zullen terug een inspuiting krijgen tegen de pijn.

9-10-2016 Pijnaanval.
Deze namiddag terug een hevige pijn aanval had in de rug als ook in mijn linksbeen zenuwpijn niet uit houdbaar de Dokter komt voor een inspuiting te plaatsen dat we even kunnen herademen.

12-10-2016 Opname Kliniek !
Deze morgen zeer vroeg binnen naar de Kliniek voor vervanging van de neurostimulator reeds de 5 de keer dat deze word vervangen laatste keer was 2013 en ook mijn morfinepomp in 2013 op een maand tijd beide. Gisteravond een douche moeten nemen met een iso-Betadine uniwash 7,5 % en deze morgen om 5 u terug moeten doen om 6u30 word ik opgenomen.
Bij toekomst in de kliniek was het onmiddellijk aan ons voor naar beneden te gaan. Zijn onmiddellijk aan mij begonnen en tegen de middag reeds op de kamer. We hebben goede pijnstilling had en heb nog veel geslapen ook. Tijdens de nacht iets meer pijn had, maar geen verhoogde temperatuur dat was ook goed om de 2 de dag mogen naar huis te gaan. De nerostimulator is terug vervangen het was nu 3 jaar geleden. Binnen 14 dagen terug gaan om de wonde te controleren.

14-10-2016 Wondverzorging
Deze morgen is voor de eerste keer thuis mijn operatie wonde verschoond dit is voor 14 dagen, het staat mooi maar heb nog last aan de maag en het hoofd maar dat kom wel goed. De 24 ste moet ik reeds terug op controle gaan naar de pijnkliniek.

19-10-2016 Wondverzorging + inspuiting
Vandaag terug wondcontrole gedaan staat zeer goed nu. Maar met dit vochtig weer inspuiting had tegen de pijn die terug erger word door verandering naar wind en regen dat de pijn terug toe neemt.

23-10-2016 Door been.
Vandaag deze voormiddag door been gevallen en mij zeer veel pijn gedaan. Mijn heup, knie, arm, en kneuzingen huisarts geeft geweest voor naar mijn heup te kijken. Gelukkig niets gebroken wel zal morgen wel meer pijn hebben van de val.

24-10-2016 Wondcontrole Pijnkliniek
Vandaag terug naar de pijnkliniek geweest voor wondcontrole. Het bleekt dat de haakjes er al uit mochten ze zouden gelijk al vast groeien reeds na 12 dagen na de ingreep. Onder de snede van de ingreep heb ik wel een verdikking van een bloeduitstorting dat moet nog verteren normaal gezien.

31-10-2016 Wonde Buik.
We dragen nog steeds dagelijks een band die drukt tegen de neurostimulator, de wonde staat goed maar nog steeds een grote plaats van bloeduitstorting dat moet weg trekken en is gevoelloos ook. Gisteren is mijn nagel van mijn grote teen er ook af gegaan is nog ruw vlees er onder nu.De pijn is terug reeds al hoger als deze zomer nooit een dag of nacht zonder pijn.

6-11-2016 Hevige pijnaanval.
Vandaag terug enorm veel pijn in mijn been rug nek, ganse lichaam denk dat het komt door vochtige weer en veel wind ook. Had deze nacht al veel pijn en ging al niet best dus de huisarts langs geweest voor inspuiting te geven.

9-11-2016 Hevige pijn.
Terug zeer slechte alle botten doen pijn in mijn lichaam het is zeer vochtig weer komt het daar door ik weet het niet. De buik deze is mooi aan genezen maar moet nog 2 maanden met een band rondlopen die goed aanspant. Moet nu proberen 1000 mg per dag Hambaran te nemen of er een lichte beterschap zou zijn.

16-11-2016 Zeer veel Pijn.
Vandaag geeft huisarts moeten langs komen de pijn was niet te houden. Geeft een inspuiting gegeven en is nu menselijker van de pijn, geeft veel patiënten die meer pijn hebben door dit zeer vochtig weer.

26-11-2016 Zeer veel Pijn.
Vandaag op bezoek geweest bij schoonbroer in de kliniek en heb ontzettend veel pijn in de rug in been en ook mijn doorligwonde doet veel pijn kon het niet houden huisarts geeft een inspuiting komen zetten.

29-11-2016 zitvlak is doorlegen!.
Terug problemen aan mijn zitvlak ben ik nu aan kapot gaan van steeds in bed te liggen. En het word steeds groter en groter daar om een soort zalf aan doen. Als je noodgedwongen een lange tijd in bed moet blijven, of in een zetel of rolstoel moet zitten, kan je doorligwonden krijgen. In medische termen spreekt men van decubitus. Dit is niet alleen een probleem waar oudere mensen mee geconfronteerd worden. Op elke leeftijd (ook bij kinderen) kan dit een lastige ‘nevenwerking’ zijn van langdurige immobiliteit. Doorligwonden zijn niet onschuldig. Ze kunnen voor heel wat pijn zorgen. Misschien moet je daardoor langer in het ziekenhuis verblijven. Zelfs blijvende letsels kunnen ontstaan.

1-12-2016 Terug zeer veel Pijn.
De laatste dagen enorm veel pijn in de rug, nek, schouderbladen, zenuwpijn……Doorlig wonde Dokter geweest en inspuiting gegeven kon niet meer uithouden 10 op 10 van de pijnschaal!!

6-12-2016 Veel Pijn.
De pijn is terug onhoudbaar zelfs met 2 zware pillen er bij moet de huisarts nog komen inspuiting geven. Dit komt steeds als ik recht loop dat er te veel druk op mijn rug komt en de pijn is onhoudbaar.

12-12-2016 Terug zeer veel Pijn.
Terug zeer pijnlijke dag gehad vandaag de huisarts is deze avond komen een inspuiting zetten, nu hopelijk eens goed slapen……..?

16-12-2016 Terug veel last .
Huisarts langs geweest voor inspuiting nek, rug, been terug veel pijn en de door ligwonde zijn we ook nog niet vanaf heb nu een kussen met lucht voor op te liggen in bed hopelijk verbert het nu sneller.

20-12-2016 Naar Pijnkliniek
Vandaag naar pijnkliniek geweest voor morfinepomp op te vullen, niet zo vlot verlopen na de pomp opvulling kan ik niet meer recht op een onderzoek bed. Mijn vrouw geeft mij moeten recht trekken en kan niet rechtkomen stond met mijn kop naar de grond gericht kan niet recht van de pijn.

24-12-2016 Kerstavond
Huisarts deze avond geweest om mij een inspuiting te geven de zenuwpijn was zeer intens in mijn been geeft een inspuiting gegeven meer dan gewoonlijk is nu een beetje te dragen. De doorligwonde is terug slechter geworden terug veel pijn daar in.

26-12-2016 Zenuwpijn
Deze namiddag toename van de zenuwpijn met buiten gaan naar de dierenarts voor ons hondje, onder tussen terug meer zenuwpijn terug had van in de tenen tot de rug 10 op 10 op de pijnschaal, huisarts langs geweest voor inspuiting enige dat nog werkt in dit geval. Nu is na de inspuiting 6 op 10 van de pijnschaal.

27-12-2016 Terug Zenuwpijn
Deze namiddag terug enorm veel zenuwpijn opgekomen van in de rug tot in been en de 5 tenen niet houdbaar meer Huisarts komt onmiddelijk voor een inspuiting te geven tegen de pijn.
Terug naar boven

Copyright © RUGINFO-EN-PIJN © NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN