Mijn verhaal van het jaar 2015

1-1-2015 nog niet zo best,
Huisarts geeft gezegd die pillen door te nemen die ontsteking remmers voel er mij maar niet te best van zijn zware ook 500 MG, eens ik ze neem heb ik lichte verbetering in het been. Maar blijven nemen is geen optie voor nier blokkades, hart enz..... niet goed. We zien wel wat het dit jaar word ik hoop op een beetje beter of vorig jaar. En normaal zal mijn scooter ook wel toekomen dit jaar na 6 maanden aanvraag laat ons hopen.

5-1-2015 Veel Pijn
Deze avond zeer veel pijn in been en rug, nek en in alle gewrichten, huisarts geeft nog langs geweest voor een inspuiting te geven tegen de ergste pijn.

6-1-2015 Terug Veel Pijn
Deze avond de huisarts moeten bellen de pijn was niet te houden in mijn been en ook in de rug en nek. Nu hopen dat het een paar uur beter is want niet plezant die erge pijn.

7-1-2015 Veel pijn terug
Dokter terug moeten laten komen om dat te pijn niet te doen is in mijn been, die zenuwpijn is niet te houden. Dus terug inspuitingen die wind en de grote hoeveelheid regen die afkomt speelt ook mee volgens mij.

8-1-2015 Enorm veel pijn !!!
Gisteravond inspuiting had van de huisarts was al vrij laat zijn gaan slapen daarna. Tijdens de nacht terug wakker geworden van de pijn ( niet veel moeten slapen niet plezant ). Nu zijn we middag en kan het terug niet houden van de pijn, het is zeer vochtig buiten 99 procent vocht en veel wind komt het daar door? Maar ook mijn Spinaal cancel is aan dicht groeien en dat is zeker ook niet te best er komen ook zenuwen vast te groeien en die veroorzaken ook enorm veel pijn dat is enorm hoe pijnlijk dit kan zijn. We hebben zo wat alle pillen geprobeerd die de zenuwpijn wat kan verbeteren maar geen resultaat bij sommige deed het lichaam zeer rare dingen met mijn geheugen deed. En de pijnkliniek kan helaas ook niets meer doen voor mij, ik heb alles al doorlopen. En toch kijk ik nog eens uit op een dag dat ik wat beter ben dat ik eens buiten kan gaan..........Nu terug afwachten naar mijn inspuiting, en hopen dat het een paar uurkes minder pijn heb.

9-1-2015 Terug inspuitingen !!!
De huisarts is terug moeten komen veel pijn in het been en rug. Deze nacht niet goed geslapen steeds wakker van de pijn niet plezant steeds wakker van de pijn....

12-1-2015 Enorm veel pijn !!!
Vandaag was het terug niet te doen van de pijn zelfs met de neurostimulator gaat de pijn niet over in mijn been ondanks dat hij zeer hoog staat op 9 geloof mij dat is zeer hoor. De zenuwpijn in iets dat zeer erg knaagt en zeer pijnlijk is dat je op den duur niet meer kan houden. Ik heb nu deze avond terug een inspuiting had en dit helpt normaal om de pijn een paar uur te laten zakken naar een schaal van 5 op 10.Nu hopen dat we deze nacht ook een paar uur kunnen slapen ze geven nog zeer slecht weer veel wind deze week en ook veel regen niet zo goed voor chronische pijn patiënten. ook van zware ingrepen die sneden en litteken weefsel doet er ook geen goed aan.

Terug niet zo best
Vandaag terug niet zo best de pijn is terug hevig en de huisarts geeft terug moeten komen voor een inspuiting te komen geven ik hoop dat het terug beetje beter word.

14-1-2015 Scooter geleverd vandaag

Na meer dan 6 maanden vandaag mijn scooter in ontvangst mogen nemen, het is een grote verbetering tegen over vroeger. Vandaag terug inspuiting had tegen de pijn, was terug weer zeer erg de zenuwpijn.

15 en 16-1-2015 terug inspuitingen
Terug 2 dagen inspuitingen had niet te doen die pijn het word er niet beter op.Mensen met veel pijn begrijpen mij ook wel deze mensen kunnen er van mee spreken, je kan het soms niet begrijpen hoe erg het is ondanks de vele zware medicatie !!!

18-1-2015 terug inspuitingen
Gisteravond avond bij mijn vrouw haar metekind geweest niet zo overdreven lang, ik kan deze nacht niet slapen van de pijn niet te doen.µ Vandaag geeft arts van weekend wacht geweest voor inspuiting dat ik terug enorm veel pijn had, hopelijk kan ik nu iets beter slapen.

19-1-2015 terug inspuitingen
Vandaag terug veel pijn in been en rug de huisarts terug geweest voor een inspuiting te geven, we gaan deze avond terug starten met zware ontstekingen remmers we zullen zien wat het geeft.

20-1-2015 Terug huisarts
Vandaag terug huisarts geweest voor inspuiting tegen de pijn moet verder ook doen met met zware ontstekingen remmers s'avonds te nemen.

21-1-2015 Terug Pijn
Terug niet zo best vandaag dokter langs geweest om terug een inspuiting te geven, pijn zat terug in been met zenuwpijn van uit de rug tot in de tenen niet uit te houden. Hoe lang dit nog zal helpen weet ik ook niet hoor er komt gewenning op.

22-1-2015 Pijn is Hevig
De zenuwpijn is terug zeer erg vandaag is deze nacht al reeds begonnen, heb terug een zeer slechte periode volgens mij neem veel meer medicatie en inspuitingen en de hevige pijn blijft aanhouden niet zo fijn.

23-1-2015 Enorm veel Zenuwpijn !!!
Oorzaken van chronische pijn en zenuwpijn.
Chronische pijn in de rug- en/of benen kan voortkomen uit verschillende aandoeningen van de wervelkolom, zoals: discusdegeneratie (slijtage van de tussenwervelschijven); lumbale discushernia (lage-rughernia); Failed Back Surgery Syndrome (FBBS, pijn die ondanks een operatie of andere ingrepen aanhoudt); epidurale fibrose (vorming van littekenweefsel op of buiten het harde ruggenmergvlies); arachnoďditis (ontsteking van het ruggenmergvlies).

Symptomen
De symptomen van chronische rug- en/of beenpijn kunnen uiteenlopen van licht onaangenaam tot volledig invaliderend. De pijn kan voelbaar zijn als een scherpe of snijdende pijn, als een brandend gevoel, of als doffe spierpijn. De aangedane gebieden kunnen gevoelig of pijnlijk zijn bij aanraking. Ook kan de pijn toenemen bij beweging.

Huis Dokter Geeft terug langs geweest en geeft mij meer vloeistof opgespoten,4ml in plaats van 3ml wat ik nu terug onder vind dat de pijn steeds vroeger terug komt. Na een inspuiting heb ik nog 5 op 10 pijn, en na een paar uur gaat het terug tot 9 op 10= zeer hevige pijn !!! Hopelijk word het snel beter en de pijnkliniek kan ook niets meer doen de laatste keer gevraagd, komt door de vergroeiingen in de rug en de schade aan de zenuwen en ook het toe groeien van wervelkanaal is ook een van de hoofd redenen. Inspuitingen helpen niet meer van de pijnkliniek geen enkele meer !!!!!

26-1-2015 Zenuwpijn !!!
Huisarts terug weg terug een inspuiting tegen de pijn had, het is niet te best weer ook.

27-1-2015 Rugpijn terug
Vandaag eens buiten geweest achter boodschappen om dat er slecht weer op komst is, en het ging niet zo best. Heb moeten morfine Ms Direckt nemen om dat de pijn zo hevig was, en deze avond geeft de huisarts ook moeten langs komen voor een inspuiting te geven de pijn was terug zo hevig, geven morgen veel wind en regen niet goed dat.

28-1-2015 Niet zo best
Het weer valt ook niet goed mee hoor voor chronischepijnpatienten vandaag terug veel pijn de huisarts terug langs geweest voor inspuitingen.

29-1-2015 Niet zo best
Vandaag terug inspuiting vandaag nodig had is niet meer zo plezant hoor steeds inspuitingen. Maar men kan anders er niets aan doen.

30-1-2015 Terug veel pijn
Terug rnorm veel pijn gisteravond nog extra morfine toe gediend niet zo best, en nu geeft de arts terug 2 buisjes opgespoten hopelijk zal ik eens een goede nachtrust hebben.

1-2-2015 Veel pijn
Dokter van wacht terug langs geweest de pijn was deze avond niet meer te houden. Geeft mij onmiddellijk inspuiting gegeven en hopelijk werkt het een beetje wenste hij mij toe.

2-2-2015 Terug Veel pijn
Deze avond zeer veel pijn ik heb de huisarts nog moeten bellen voor een inspuiting tegen de pijn kon ik niet meer houden. Hoop dat het terug eens wat menselijker word want zo kan het niet blijven duren !!!!

3-2-2015 Pijn aanvallen terug
Vandaag terug veel pijn zenuwpijn in been, en in de rug tot in de nek is niet te houden. Huisarts gebeld maar geeft te veel werk nu nog niet geweest na 6 uur bellen je moet je pijn maar afbijten en dat kan niet blijven duren je word er zot van de pijn en je zou rare dingen doen !!!

6-2-2015 Pijn aanvallen terug
Vandaag terug inspuiting extra had voor mijn rug kon bijna niet meer recht van de pijn, en ook enorm veel zenuwpijn. Na de inspuiting een paar uur verbetering had.

7-2-2015 Pijn aanvallen terug
Vandaag arts van wacht moeten komen voor terug te veel pijn was niet meer te doen zo enorme pijn in mijn rug en mijn 2 benen deden zeer veel pijn. Voornamelijk zenuwpijn in mijn benen dat ik had, en de nek had er ook terug erg van.......

8-2-2015 Pijn aanvallen
Deze avond terug enorm veel pijn rug en de nek linkse arm en mijn benen. De dokter van wacht geeft geweest en mij terug inspuitingen gegeven tegen de pijn, en deze is licht verbetert. Vorige nacht bijna niet geslapen van de pijn in rug en benen was niet zo plezant. Moet binnenkort terug naar pijnkliniek misschien de morfine verhogen weet het niet.

10-2-2015 Pijn aanvallen
Gisteren ook huisarts geweest voor inspuiting, vandaag terug niet kunnen houden de huisarts geeft tegen de avond geweest voor terug inspuiting. Het word er zo dag en nacht pijn het is niet zo plezant hoor en geen verbetering de mens zou voor minder in een depressie belanden hoor.

12-2-2015 Nekinfiltraties met cortizone
De pijn in mijn nek is al een paar weken niet meer te doen dag en nacht enorm veel pijn er in. Het gaat over beide schouders tot de bovenkant van de armen en ook rond de bal atlas genoemd steeds stekende pijn is niet meer uit te houden. Arts geeft mij langs beide kanten 4 inspuitingen gegeven dat deed geen deugd ik hoop dat het een paar maanden beter zal zijn. En dat we beter slapen tijdens de nacht.

16-2-2015 Consult Pijnkliniek

Vandaag op consultatie geweest voor mijn morfinepomp terug op te vullen zie het film hier boven hoe dat het gebeurd. De morfine werkt niet op de zenuwpijn dat is zeer jammer, daar voor heb je de neurostimulator om deze zoveel mogelijk te beperken wat ook niet steeds lukt hoor. Dus geeft de pijnspecialist mij een nieuwe soort medicatie die ik moet starten iedere avond 2 van 500MG Gambaran nemen voor slapen gaan geduren 2 maand om te zien of dat het verbetering optreed er blijft niet veel over als je iedere infiltraties al hebt ondergaan zonder degelijk resultaat nu.

26-2-2015 Pijn niet zo fijn!!!
We hebben nu al van de 16 de 1000 MG Gambaran genomen, de eerste paar dagen was het wat beter met de pijn zaten op 5 op 10 van de pijnlijn. Nu is het terug al de ganse week terug veel pijn afzien vrees dat het ook geen wonder middel is, de dokter geeft langs geweest om een inspuiting terug te geven tegen de meeste pijn. Niet plezant geen uitzicht op beterschap het is soms wel veel de pijn maar we moeten verder zeker ?

27-2-2015 Terug veel pijn.
Deze avond terug veel pijn, zelfs na opdrijven van medicatie dokter geweest voor een inspuiting te geven en is nog niet zo veel beter zal weer een slechte nacht worden om te slapen pfffff....

1-3-2015 Terug veel pijn.
Deze avond dokter van wacht geweest om dat ik terug te veel pijn had, en die zenuwpijn is niet te houden in mijn been en rug, zeer slecht geslapen hopelijk deze nacht een goede nachtrust zou veel beter zijn eens goed door slapen.

2-3-2015 PIJN.
Terug veel pijn vandaag de huisarts geeft deze avond langs geweest in de hoop dat ik deze nacht zou kunnen slapen, dat was vorige nacht niet geval er is veel wind ook en dat is vast ook niet goed voor mij.

3-3-2015 Terug veel PIJN.
Deze nacht iets beter geslapen, maar vandaag terug enorm veel pijn in been en rug nek, niet plezant om dagelijks dit te moeten doormaken .Huisarts is terug geweest voor een inspuiting tegen de pijn dat een paar uur zachter is.

5-3-2015 Pijnaanval !! .
We hebben een pijnaanval in de benen de zenuwpijn is niet te doen, ik weet niet wat doen van de pijn zo hevig ze op dit moment is lang geleden zo hevige pijn. De huisarts is terug komt terug zal terug voor te spuiten zijn. Ik weet niet wat ik nog kan doen tegen de pijn nu is 10 op 10 op de pijnschaal niet te doen.

6-3-2015 Even buiten geweest met nieuwe scooter.
Heb vandaag even buiten geweest met de nieuwe scooter maar had al pijn arts is terug komen spuiten pijn was niet te harden in mijn benen rug nek en linkse arm ook nog een hernia in de nek. Zal weer terug slechte nacht worden van de pijn de ene dokter zegt dit de andere dat en is niets meer dat help.

8-3-2015 Terug enorm veel pijn.
Vandaag terug veel zenuwpijn in mijn benen, en ook in mijn rug kan moeilijk weg. En ook in mijn nek en ruggengraat die zoveel pijn doet en uitstraalt zeer vervelend die pijn. Dokter van wacht komt nog voor mij een beetje uit de nood te helpen met een inspuiting.

10-3-2015 Zeer veel pijn.
Vandaag naar een wagen gaan zien voor mijn scooter te kunnen mee nemen, ik kon niet meer recht na het gesprek ben zo naar huis gekomen, en de dokter was onmiddellijk hier voor een inspuiting pijn was niet te doen, is nog niet goed.

11-3-2015 Hoe lang nog pijn ????
Het is niet te doen met de pijn deze nacht niet veel geslapen door de pijn. Vandaag ook al enorm veel pijn doorstaan de rug en de zenuwpijn in de benen houden niet op. Ondanks de morfine dat ik heb bij gegeven 2 maal reeds dokter geeft ook al langs geweest voor inspuiting zit terug in de benen de pijn. Nu nog extra medicatie bij genomen om over te gaan. De neurostimulator staat ook bijna op hoogste en pijn komt er nog door niemand weet geen raad meer het is moedeloos om zo verder te doen steeds pijn.
Ondanks ik rust en in foetus houding lig tijdens de nacht komt de pijn er steeds hevig er door ik hoop dat ik deze nacht een paar uur kan slapen zodat de rug wat kan verbeteren. We nemen ook spier ontspanners er bij en dit helpt ook niet meer al thans nu toch niet. Ik ben tegen over 6 jaar dat ik naar ons appartement verhuis bent veel verslecht de huisarts zegde het ook vandaag.

13-3-2015 Platte rust
Pijn blijft terug aan houden de huisarts geeft terug geweest voor een inspuiting te plaatsen, en nu is er meer rust voor zien wegens het moeten van de pijn. Als ik eens buiten ga dan heb ik er nog meer van maar er komt een oplossing voor met mijn grote scooter buiten te komen laat ons hopen dat ik met dat eens buiten kan komen.

16-3-2015 Hevige pijn
Vandaag terug hevige pijn in mijn rug en mijn zenuw in mijn benen huisarts is terug komen inspuitingen geven om de pijn te verlichten.

17-3-2015 Pijn terug hevig
Deze namiddag terug pijn aanval had in benen en rug zeer erg dat de huisarts is moeten komen voor een inspuiting te geven. Geeft mij iets meer ingespoten om de pijn iets lager te krijgen het zal terug kortstondig zijn dat de pijn weg zal blijven. Het is nog thans mooi weer zou moeten beter zijn maar helaas is het niet zo.

18-3-2015 Huisarts geweest
IK draaide geweldig en de huisarts geeft langs geweest, geeft mij onderzocht, mijn bloed staat zeer laag 11 op 5 wat laag is geeft dan ook gezien dat ik door vocht achter mijn trommelvlies de reden van draaien is ook.
UITLEG
Duizeligheid is een griezelig symptoom. Soms wordt met duizeligheid een zweverig, licht gevoel in het hoofd bedoeld, een gevoel bijna flauw te vallen. Deze vorm ontstaat door bijv. hartritmestoornissen, lage bloeddruk, stress en sterke emoties. Draaiduizeligheid is nog veel angstaanjagender: De wereld wordt een tollende draaimolen en je kunt er niet af. Uw evenwichtsorgaan is de kluts kwijt! Ontstaan de duizelingen bij voorover bukken, omdraaien in bed en omhoog kijken?.
Huisarts geeft laten pillen maken met antibiotica en nog andere dingen voor het vocht achter oren weg te gaan. Na een paar dagen dat ik het had genomen was het verbeterd maar vocht was nog niet weg, ik draaide wel minder. Toen had ik een ontsteking in de oor gang heb ik zalf moeten indoen gedurende 8 dagen was het terug beter. Maar vocht achter de oren is nog steeds niet weg maar draai niet meer.

18-3-2015 Huisarts geweest
Vandaag terug zeer slecht geweest steeds draaien als ik op sta ben nu 1 ste dag begonnen met mijn pillen. Dokter komt deze avond nog eens terug om mijn bloed te meten en om te zien hoe het verloopt zou op 3 dagen moeten beter zijn ik hoop het ook niet plezant hoofd draaien en je draait in je hoofd weg. Geeft nog een inspuiting gegeven tegen de pijn ook is ook nog niet veel beter met de rug. We hebben ons een nieuwe wagen gekocht waar mijn scooter achteraan in kan word omgebouwd naar lichte vracht dan hebben we een koffer van 1.60 m waar de scooter in kan. En hebben nog plaats voor 5 volwassen mensen ook beide kanten schuifdeur. En met deze over en weer loop naar de garage ook te veel geforceerd aan de rug, ik hoop dat we er gaan kunnen van genieten hoor. En de scooter zit zeer goed met deze veringen er onder zo gaan we ook eens buiten kunnen komen.

19-3-2015 Terug pijn aanval
Deze avond terug een pijn aanval had de pijn kwam terug enorm op, huisarts komt nog naar huis voor een inspuiting maar hoe laat konden ze niet zeggen en wie ook niet mooi antwoord !!!!!!

21-3-2015 Terug pijn
Huisarts van wacht is vandaag terug moeten komen voor inspuiting te geven de rug en mijn benen waren niet te doen van de pijn, gaat de laatste tijd niet zo best met de pijn ben meer op mijn sukkel nu.

22-3-2015 Pfffff
Terug zo veel pijn dat ik het niet kan houden, met de neurostimulator en extra morfinebonussen. Dus Huisarts van wacht op gebeld voor terug een inspuiting en dan was het terug iets beter ik hoop dat het een 5 of 6 op 10 word dat ik het kan uit houden.

23-3-2015 Terug huisarts
DE pijn is deze avond terug erg opgekomen vandaag overdag iets beter geweest, nu komt deze avond nog de huisarts voor te spuiten wat kunnen we anders doen als niet meer gaat ......

24-3-2015 Terug pijn
Vandaag terug onmenselijk veel pijn is nog maar middag en kan niet meer houden van de pijn, het is niet plezant zo te moeten leven en dagelijks spuiten kan ook niet blijven duren. Maar niemand weet wat ze nog kunnen doen zijn die zenuwpijnen die mij zo hevige pijn aan doen.

25-3-2015 Pijn blijft
DEze avond de huisarts terug moeten komen voor een inspuiting de zenuwpijn was terug te hevig, hij zij ook dat ik enorm getrokken was in mijn gezicht van de pijn had het onmiddellijk gezien.

26-3-2015 Pijn....
De huisarts geeft terug al moeten komen voor inspuiting de pijn is zeer slecht over ganse lichaam nu alle botten van nek tot tenen. Tot op de schaal van 10 5 of 6 kan ik het blijven houden maar eens hoger tot 9 zelfs dat is niet leefbaar meer. Ben je blij dat je een inspuiting krijgt dat je een paar uur terug iets minder pijn hebt.

29-3-2015 Pijn blijft.
De pijn zet goed door met die wind en regen gisteren en vandaag terug al inspuitingen had tegen het ergste leed dat we terug mee maken. die rug nek en zenuwpijn in de benen is nog het ergste.

1-4-2015 Nog steeds last.
Nog steeds dagelijks enorm veel last van pijn, het slechte weer doet er ook niet goed aan hoor, de laatste 2 dagen nog migraine ook bij had zeer plezant hoofdpijn zoveel je wilt niet kunnen eten, dit is nu terug iets beter duurt steeds een 3 tal dagen.

3-4-2015 Terug pijn.
Vandaag 33 jaar gehuwd en de pijn is terug niet te houden de huisarts opgebeld en komt deze avond nog een inspuiting plaatsen, dat de pijn wat verdraagzaam word.

7-4-2015 Inspuiting tegen de pijn.
Vandaag huisarts langs geweest voor een inspuiting tegen de pijn te geven was terug niet te houden, ik hoop dat snel goed weer word dat het beter word met de pijn.

8-4-2015 Door been terug.
Vandaag sta ik aan de voordeur en ben ik gewoon door mijn links been gevallen geen kracht meer in mijn been, ik heb dit nog al voor had komt van de rug voort het been geeft geen kracht meer en zakt gewoon weg. Tuurlijk mij terug pijn gedaan arm knie rug, dokter komt nog langs.

9-4-2015 Nog pijn.
Van de val gisteren nog veel pijn niet veel geslapen deze nacht alle plaatsen gevoeld waar ik gevallen ben knie arm enzv...... Dokter komt deze avond nog langs voor terug een inspuiting.

11-4-2015 Zenuwpijn
Vandaag enorm veel zenuwpijn in been en ook zware rugpijn, kan mij nog moeilijk rechten terug gisteren ook al een beetje te veel actief geweest met onze nieuwe wagen waar de scooter in kan. We zullen er nog wel foto's op plaatsen hoe dat gaat.

11-4 tot 17-4-2015 Zenuwpijn
Nog steeds de ganse week enorm veel zenuwpijn het lijkt niet meer over te gaan niet zo plezant, volgende week terug naar pijnkliniek ben eens benieuwd wat ze daar gaan zeggen ?

19-4-2015 zeer veel Zenuwpijn
Vandaag terug enorm veel pijn in rug en ook veel zenuwpijn in mijn benen. Ik heb nu op een zondag de eerste keer de wachtpost van wacht op gebeld in zottegem, deze staat in voor Brakel - Herzele - Lierde -Oosterzele -Sint Lievens Houtem en Zottegem zijn eens benieuwd hoelang we gaan moeten wachten 1 dokter maar op baan voor zijn groot grondgebied.

24-4 tot 24-4-2015 Heupen ontstoken
Nu kan ik tijdens de nacht niet slapen van de ontstoken heupen komt regelmatig eens voor. DE huisarts moet nog langs komen om met courtisane in te spuiten, de pijn gaat over dag ook niet meer over is zeer pijnlijk op beide heupen.

27-4 Pijn
Huisarts terug geweest vandaag om terug inspuitingen te geven om wat minder pijn te hebben gedurende een paar uur. Niet plezant hoor hopelijk ontdekken ze binnen kort eens andere dingen tegen chronische pijn.

27-4 tot 30-4-2015 Pijn opstoot
Deze avond terug een hevige pijn aanval had de dokter is nog laat moeten komen voor een inspuiting om de pijn wat te dempen. Wat gelukkig voor een tijdje zal gelukt zijn voor een paar uur.

5-5-2015 Vandaag Pijnkliniek
Vandaag terug naar de pijnkliniek geweest voor onder ander de morfinepomp op te vullen. Ik heb ook gevraagd om de zenuwpijn onder controle te houden in mijn been, hij kan er niets meer aan doen is voor mijn ganse leven. En kan nog verslechten door de vernauwing van mijn ruggengraat die aan het toe groeien is dat weten ze niet op voorhand niet hoe het gaat verlopen met dit.
De dokter zit er ook mee in natuurlijk dat hij niets meer kan doen. En de neurostimulator is ook min of meer vast gegroeid en overgroeid door littekens weefsel en daar door kan het ook zo geen stimulatie door geven. De huisarts geeft ook terug mogen komen deze avond dat ik te veel pijn had in mijn been en rug van de zenuwpijn, ik hoop dat er eens een wonder gebeurd dat we toch eens wat beter worden..............

15-5-2015 Terug pijnaanval
Vandaag na een paar iets beter terug een erge pijn opstoot het weer is ook terug naar af en ik denk dat het er ook mee te maken geeft hoor. Dus huisarts komt terug voor inspuiting om iets dragelijker te maken.

19-5-2015 Hevige pijn
Vandaag geeft de huisarts terug geweest voor een inspuiting de pijn was te hevig in benen en rug, deze nacht ook zeer slecht geslapen van de pijn.

20-5-2015 Hevige pijn terug
Huisarts is terug langs geweest voor een inspuiting, ik heb terug hevige zenuwpijn in mijn been, om toch voor een paar uurtjes een beetje beter te zijn.

21-5-2015 Hevige zenuwpijnpijn
Vandaag terug enorm veel zenuwpijn had niet prettig. De huisarts geeft rond 14u00 een inspuiting komen plaatsen en na 3 uur terug enorm veel pijn het zal op den duur ook niet meer werken en dan weet ik het niet meer hoor.............

31-5-2015 Terug zenuwpijnpijn
Terug veel meer pijn dokter langs geweest voor 2 inspuitingen dat het terug houdbaar is, ik hoop op een goede nachtrust voor straks.

2-6-2015 zenuwpijnpijn
vandaag terug veel pijn had kan voort komen van gisteren zolang op de scooter te zitten anders lig ik in bed. De huisarts geeft terug langs geweest voor een inspuiting.

5-6-2015 Littekenweefsel
Er is goed weer deze dag 30 graden er komen zawre onweders er aan en ik krijg nu zeer veel pijn in mijn littekens en er zijn er veel. De pijn is zo hevig dat ik huisarts heb moeten opbellen voor een inspuiting te plaatsen niet te doen van de pijn nu.

6-6-2015 Door been gevallen been
Vandaag terug enorm slecht in de benen meest links been dat de pijn niet te houden is zenuwpijn en krachtvermindering in het been ook. Deze avond ben ik door mijn links been gevallen, en heb mij zeer veel pijn gedaan arm, knie, schouder, voet, rug, benen. Dokter van wacht langs geweest om een inspuiting te plaatsen tegen de pijn en nu hopen dat een paar uur beter is. En de komende dagen dat het terug wat beter gaat.

8-6-2015 Zeer veel pijn
Deze nacht en deze voormiddag terug veel pijn van die val nog denk ik, dokter geeft al langs geweest voor een inspuiting te geven dat de pijn terug minder word. Ik ben er terug lastig van dat ik niet buiten kan nu ik hoop dat het vlug over is terug .

9-6-2015 Veel pijn
Door het vallen heb ik nog steeds meer pijn in mijn rug, nek ,knie, been enzv....... huisarts komt deze avond langs voor inspuiting tegen de pijn dat ik toch wat zou beter slapen dan de afgelopen nachten. Ik hoop dat het nu terug wat beter gaat pffff.

10-6-2015 Nieuwe matras
Mijn matras is 4 jaar oud van het merk Tempur ze hebben mij terug een nieuwe toegekend op garantie en hebben mij de raad gegeven een andere te proberen die terug Al nieuwer is binnen in. Ik heb nu een nieuwe had op garantie vind ik zeer mooi van www.tempur.be Dit zijn mensen met een zeer goed hart zo zouden er meer mogen zijn.
Na een paar uur op deze matras te liggen kon ik het niet meer houden van de pijn aan mijn poep. De man van sleep inn Zottegem geeft mij terug voorgesteld bij hem te gaan proberen, en we gaan terug dezelfde nemen gelijk er voor.
Dus komt hij deze avond terug met mijn oude en geeft dan zo een terug besteld zeer goede service. IK heb terug veel pijn en de huisarts komt nog een inspuiting geven.

14-6-2015 Eens weg geweest naar optredens.
Gisteravond naar Gifs geweest voor een mooi optreden met 7 zangers, dit duurt wel lang, en heb mijn klop gekregen vandaag terug inspuitingen tegen de pijn moeten hebben was niet uit te houden. Is niet gemakkelijk om eens voort te gaan en als lang duurt moeilijk om uit te houden.

15-6-2015 Inspuitingen heupen
Injectie bij slijmbeursontsteking van de heup
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen.
Voordeel van injectie
Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet.
Nadeel van injectie
Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft. Ook kan het de peesplaat die over de slijmbeurs heen loopt beschadigen dus het is van belang zo min mogelijk injecties toe te laten dienen.

16-6-2015 Terug inspuiting.
Deze namiddag krijg ik terug een erge opstoot van pijn, in mijn benen en rug en linkerarm. De huisarts is terug langs geweest voor een inspuiting te plaatsen, nu hopen op een paar uur beterschap.

22-6-2015 Terug inspuiting.
Van deze nacht is de pijn niet meer te doen huisarts komt vandaag zit met links been en rechts been rug nek alles doet pijn en nog eens zenuwpijn er bij niet plezant hoor....

23-6-2015 Hevige zenuwpijn in benen.
Vandaag terug enorm veel zenuwpijn in mijn beide benen, en ook de rug en de gewrichten. De huisarts komt nog langs het zal terug spuiten worden volgens mij en denk hogere dosis dan gewoonlijk.

24-6-2015 Hevige zenuwpijn in benen.
Terug van dat deze morgen beter heb boodschappen gedaan met mijn vrouw en we heb terug enorm veel last van de zenuw pijn, De huisarts is juist weg en kon juist maar terug een inspuiting plaatsen.

12-7-2015 Hevige pijn aanval.
Terug veel pijn in rug en benen dat de dokter van wacht geeft moeten komen om terug een inspuiting te geven. Het zal er niet op verbeteren met de tijd. Deze week naar de pijnkliniek terug.

13-7-2015 Zeer veel pijn.
Vandaag terug veel pijn in de rug en de benen, nek en linkerarm. Deze nacht niet veel geslapen ook terug pijn had in been en rug. Huisarts komt terug deze avond voor een extra spuit te zetten tegen de pijn, ik hoop dat het wat verbetert nu dat ik deze nacht kan slapen.

14-7-2015 Pijnkliniek geweest.
Vandaag morfine pomp terug laten opvullen in pijnkliniek, en ook eens over de mijn benen en de pijn gesproken kan helaas niets meer doen aan de pijn en het door zakken in mijn been. Dit komt dat de comande uitvalt van uit de hersenen en geen kracht in been en daar door val ik bij het opstaan. Deze avond terug een inspuiting had van de huisarts.

15-7-2015 Terug pijnaanval.
Deze namiddag terug pijnaanval en was hevig in rug en benen huisarts geweest inspuitingen had en pijn is iets beter, hopelijk krijgen we een goede nacht rust.

19-7-2015 Terug pijnaanval.
Nu terug hevige pijnaanval in mijn rug en benen niet te houden dokter van wacht komt onmiddellijk voor inspuiting, het is niet te houden gelijk het nu is vind het terug erg vreet steeds aan je moed ook om verder te gaan.

20-7-2015 Veel pijn !!
Deze nacht iets beter geslapen maar nu is nog maar middag en ik heb terug al veel pijn, rug benen nek wervelkolom het is niet gemakkelijk om steeds pijn te hebben. Mensen die er ook mee zitten weten het wel wat het is steeds tegen vechten niet plezant.

22-7-2015 Inspuiting en vitaminen
Vandaag terug veel pijn huisarts is terug geweest voor inspuiting tegen de ergste pijn. Zijn ook gestart met vitaminen D om dat ik niet veel zonlicht heb en ook een kuur van 30 dagen met zink tabletten, we hopen steeds op beterschap.

23-7-2015 Terug pijnaanval in benen.
Deze namiddag is de pijn terug opgekomen in mijn benen en mijn rug was zo hevig dat ik terug de dokter heb moeten bellen voor een inspuiting te geven, kon het niet meer uithouden die knagende pijn is niet zo fijn hoor, niet houdbaar zelfs.

24 tot 28-7-2015 Niet zo best hier.
Het verloopt hier niet zo best mijn vrouw met rusten kan niet goed op haar been staan zware ontsteking, geeft nu ook al inspuitingen had zondag kon ze niet houden van de pijn. De arts van wacht geeft haar inspuitingen gegeven. Ze geeft net onder de echo geweest ze zien er een zware ontsteking op gelukkig geen spier scheur , de huisarts komt vandaag nog langs .En ik heb ook terug meer been dagelijks inspuitingen al gehad tegen de felle pijn. Nog een geluk dat haar zuster Josiane en schoonbroer Marnix is komen helpen dat we zeer waarderen. Ik ben afhankelijk van mijn vrouwke ik kan niet koken met hond buiten gaan. Als mijn vrouwke ook niet kan steunen op haar been komt dit hier niet goed.

29-7-2015 Huisarts geweest.
Mijn vrouwke is een beetje beter zal nog goed komen nog wat rusten. Ik heb vandaag terug een inspuiting nodig had voor de meeste pijn te onderdrukken niet fijn steeds zo te zijn.Ik hoop als het weer terug beter is dat het met mij ook beter gaat.

30-7-2015 Huisarts geweest.
Deze middag terug huisarts geweest voor inspuiting het is zeer slecht weer voor chronische pijn patiënten het is zeer vochtig en buien. Ik hoop dat de pijn terug eens menselijk word is niet plezant tijdens de nacht wakker liggen van de pijn.

2-8-2015 Dokter van wacht geweest.
Vandaag terug een slechte dag had, de dokter van wacht geeft langs gekomen om een inspuiting te plaatsen de pijn was terug niet uit te houden, deze nacht ook veel pijn had en niet zoveel geslapen het probleem verslecht nog van rug en benen en zenuwpijn.

3-8-2015 Inspuitingen heupen
Injectie bij slijmbeursontsteking van de heup
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen.
Voordeel van injectie
Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet.
Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft. Ook kan het de peesplaat die over de slijmbeurs heen loopt beschadigen dus het is van belang zo min mogelijk injecties toe te laten dienen.
Wat ik persoonlijk nu wel heb ondervonden is dat als ik eens weg ga naar een optreden, dat ik te lang rechtzit en daar door meer overbelasting heb en vlugger mijn heupen moeten worden ingespoten.

4-8-2015 Huisarts geweest.
Terug moeten bellen voor huisarts langs te komen, ik had terug veel pijn van deze nacht al reeds. De heupen zijn terug wat beter juist gevoelt nog waar ze gestoken hebben dat is wat blauw maar de ontsteking is toch veel beter.

9-8-2015 Dokter Van Wacht.
Dokter van wacht geeft net geweest voor terug een inspuiting tegen de meeste pijn. Het is terug veel zenuwpijn in been en rugpijn hopelijk kan ik deze nacht wat goed slapen.

10-8-2015 Huisarts geweest
Vandaag op boodschappen geweest met mijn vrouwke en kon het terug niet uithouden van de pijn. Huisarts was hier vlug en geeft een inspuiting geplaats voor de pijn te verminderen en hopelijk verbeterd het snel nu.
Had al 3 maanden pijn in mijn lies dokter geeft het onderzocht blijkt een lies breuk te zijn.
Als de pijn erger word gaan ze mij daar aan opereren. Bij een liesbreuk bevindt de uitstulping zich in de liesstreek. Klachten van een liesbreuk worden veelal aangegeven als enig ongemak, een zeurend of branderig gevoel en/of pijn in de liesstreek, maar soms zijn er helemaal geen klachten. Een liesbreuk verdwijnt nooit vanzelf en kan de neiging hebben groter te worden. Dat kan dan meer klachten gaan geven. Een enkele keer komt het voor dat een breuk bekneld raakt. Dat gaat gepaard met veel pijn. Een spoedoperatie is dan nodig. Om een liesbreuk vast te stellen zijn in het algemeen geen ingewikkelde onderzoeken nodig. De arts kan bij u, terwijl u staat, de breuk meestal gemakkelijk vaststellen. Wanneer een breuk bij u is geconstateerd zal de chirurg met u bespreken, hoe in uw geval de breuk behandeld kan worden. In het algemeen zal u een operatie worden geadviseerd. Een breukband wordt nog maar zelden voorgeschreven.

11-8-2015 Huisarts geweest
Huisarts terug geweest vandaag deze avond om terug een inspuiting te krijgen tegen de pijn. Vind het erg dat ik terug zoveel inspuitingen moet hebben dagelijks. En aan de liezen is de pijn ook terug erger geworden ben er bang voor dat ik terug binnen moet gaan......

13-8-2015 Huisarts geweest
Huisarts geweest terug inspuiting had tegen de pijn die nog steeds erg is. Morgen moet ik onder de echografie met de liezen en ook met de blaas om te zien van waar de pijn uiteindelijk komt.

14-8-2015 Onder Ecgografie
Deze voormiddag onder de ecgografie geweest voor de blijvende stekende pijn in de liesstreek. De huisarts wist niet van wat het voort kwam uit de blaas of liezen.
De huisarts is deze namiddag langs geweest en nu blijkt het dat het aanhechtingen van de buikspieren aan het schaambeen is dat ontstoken is ( waar rode cirkel rond staat op tekening ) en dat straalt uit naar de liezen en daar door de pijn op deze plaatsen.
Reden dat hij op gaf dat mijn hoofd niet genoegt rust in mijn bed, om dat ik zo op de pc werk. Mijn hoofd zou dus steeds moeten ondersteunt worden dat de buikspieren terug kunnen rusten en op lange termijn zou dit kunnen verbeteren. Heb nog een inspuiting gekregen tegen de pijn en ik hoop dat het terug wat beter gaat nu.

15-8-2015 Dokter van wacht geweest 2 keer
Deze namiddag om 14u00 dokter van wacht geweest kon het niet meer houden van de pijn terug inspuiting had, lichte verbetering deze namiddag.
Deze nacht na 1u30 geeft de dokter van wacht terug geweest wist terug niet kruipen van de pijn in rug en de zenuw in de benen, gaat niet te best nu nog wat pillen bij en dan gaan slapen en hopen dat we kunnen slapen.
Mensen begrijpen dat niet zo best als je zoveel pijn hebt, alleen mensen die in dezelfde situatie zitten.

16-8-2015 Dokter van wacht geweest
Daar juist terug de arts van wacht geweest voor terug een inspuiting, de pijn was niet meer te houden in de benen de zenuwpijn, mijn poep is een vogelpiek bord geworden.

17-8-2015 Dokter geweest
Vandaag terug zenuwpijn had geprobeerd met morfine bij te geven maar gaat er niet mee over. Dus geeft de huisarts terug een inspuiting gegeven tegen de zenuwpijn zo dat het een tijdje menselijk is.

18-8-2015 Zenuwpijn en rugpijn
Vandaag terug enorm veel pijn in de rug, maar de zenuwpijn in de benen dat is niet te doen. De arts komt nog een inspuiting plaatsen en hopelijk terug iets beter voor een paar uur. De stimulator staat zeer hoor maar houd de pijn niet weg en met morfine bij geven met mijn bakje werkt ook niet op zenuwpijn niet zo fijn steeds die pijn.

19-8-2015 Huisarts geweest
Deze morgen boodschappen gedaan met vrouwke, kan terug geen weg van de pijn in de rug als ook die zenuwpijn in het been. Huisarts geeft terug een inspuiting komen geven.

21-8-2015 Huisarts
Deze middag enorm veel pijn zenuwpijn in mijn been is niet te doen van de pijn, heb al morfine bij gegeven geen verbetering. De huisarts is er terug voor een inspuiting te plaatsen is nu goed weer en nog steeds die erge pijn in mijn benen je kan het niet uithouden. De mens zou zijn moed na 16 jaar wel eens opgeven om steeds tegen de pijn terug te vechten..........

24-8-2015 Huisarts Geweest
Van deze nacht terug veel zenuwpijn in de rug uitstralend naar been, is zeer pijnlijk dokter kon juist terug een inspuiting geven om even beter te zijn.

25-8-2015 Huisarts
Deze namiddag terug zenuwpijn in mijn been terug, huisarts komt deze avond nog langs voor inspuiting blijft maar duren.

25/26/27/-8-2015 Pijn
Van deze morgen terug enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn niet te doen, ik heb liggen huilen van de pijn dat ik in mijn been had. En de huisarts deze morgen opgebeld en was al 14u30 en kon niet meer houden van de pijn. Heb dan andere dokter opgebeld die onmiddellijk kon komen om mij een inspuiting te plaatsen was zeer blij dat de pijn iets minder was.

30-8-2015 Pijn
Vandaag terug enorm veel pijn in mijn been terug de zenuwpijn die mij zo vast geeft niet te doen. Dokter van wacht komt inspuitingen geven om de ergste pijn wat te temperen........ weet geen raad meer.

1-9-2015 Pijn
Terug inspuiting had tegen de zenuwpijn, gisteren ook het is terug dagelijks en daar ben ik niet zo blij mee hoor. Vroeger ging het nog eens over voor een tijd nu niet meer.

2-9-2015 Pijn Aanval
Deze namiddag terug een pijnlijke pijnaanval had, de huisarts gebeld en hij was hier vrij vlug voor een inspuiting, zo dat de pijn terug aanvaardbaar was.

3-9-2015 Pijn Aanval
Deze namiddag terug een pijnlijke pijnaanval had, de huisarts gebeld en hij was hier vrij vlug voor een inspuiting
Neuropatische pijn is een vorm van chronische pijn waarvan de juiste oorzaak nog niet is achterhaald. In de definitie van de International Association for the study of Pain (IASP) wordt neuropathische pijn beperkt tot pijn door een primaire beschadiging of dysfunctie van het perifere of centrale zenuwstelsel. In het algemeen gaat het hier om een letsel of een gebrekkige werking van de zenuwen. In het zenuwstelsel treedt ergens een stoornis op in de geleiding van signalen, waarbij spontane pijnprikkels kunnen ontstaan. Een prikkel die normaal als licht pijnlijk wordt ervaren wordt ineens hevig. Ook kunnen er zenuwknobbels ontstaan in het litteken en vindt er ontregeling plaats van het sympathische (onwillekeurige) zenuwstelsel. Neuropathische pijn komt frequent voor. Ramingen lopen uiteen van 1 ŕ 2 % van de algemene bevolking, tot zelfs 8% bij personen boven de 55 jaar.
Klachten
Neuropatische pijn wisselt in intensiteit maar blijft doorgaans continu aanwezig. Vaak neemt het pijngevoel tijdens de slaap af. Vaak komen ook stemmingsstoornissen, slaapstoornissen en vermoeidheid voor. Soms ontstaan er verschijnselen die typisch zijn voor zenuwpijn. - brandende en soms stekende pijn (een gevoel van speldenprikken, elektrische schokken, messteken), - gevoelsstoornissen rond de pijnlijke zone, bijvoorbeeld ledematen die 'slapen' of overgevoelig zijn.

4-9-2015 Huisarts geweest
IK draaide geweldig en de huisarts geeft langs geweest, geeft mij onderzocht, mijn bloed staat zeer laag 9 op 5 wat laag is geeft dan ook gezien dat ik door vocht achter mijn trommelvlies de reden van draaien is ook.
UITLEG
Duizeligheid is een griezelig symptoom. Soms wordt met duizeligheid een zweverig, licht gevoel in het hoofd bedoeld, een gevoel bijna flauw te vallen. Deze vorm ontstaat door bijv. hartritmestoornissen, lage bloeddruk, stress en sterke emoties. Draaiduizeligheid is nog veel angstaanjagender: De wereld wordt een tollende draaimolen en je kunt er niet af. Uw evenwichtsorgaan is de kluts kwijt! Ontstaan de duizelingen bij voorover bukken, omdraaien in bed en omhoog kijken?.
Huisarts geeft laten pillen maken met antibiotica en nog andere dingen voor het vocht achter oren weg te gaan. Na een paar dagen dat ik het had genomen was het verbeterd maar vocht was nog niet weg, ik draaide wel minder. Toen had ik een ontsteking in de oor gang heb ik zalf moeten indoen gedurende 8 dagen was het terug beter. Maar vocht achter de oren is nog steeds niet weg maar draai niet meer.
Voor de hevige zenuwpijn in mijn been geeft de dokter Apranax 550 mg 2 per dag voor geschreven voor een week afwachten voor dit.

13-9-2015 Nog niet goed
De draaiingen zijn verbeterd, maar met de Apranax 550 mg aan 2 per dag heb ik een lichte verbetering had, maar na een week moest ik stoppen om te zien hoe het was. Nu terug pijn dat gaat naar 10 op de schaal van de pijn dus ben ik nu nog iets langer aan nemen. De huisarts weet het niet meer pijnkliniek ook niet, maar ik ondersta de hevige pijn wel dagelijks dit kan zo niet langer blijven duren .................

15-9-2015 Huisarts geweest
Apranax 550 mg is gestopt vandaag terug inspuiting had tegen de ergste pijn (Regen veel Wind) en voor het draaien moet ik nu Aerinaze 2,5/ 120 mg en dit 2 per dag en hopelijk is het dan beter.

16-9-2015 Terug veel pijn
Deze avond terug enorm veel pijn in mijn rug en been niet uit houdbaar. Naar huisarts gebeld en geeft terug een inspuiting komen geven tegen de ergste pijn.

19-9-2015 Migraine aanval
Deze morgen opgestaan met een Migraine aanval, niet plezant zware hoofdpijn steken in de ogen, je voet je moe doet anders niet dan slapen. En eten kan je ook niet binnen houden dat lager vlug uit. Dat is steeds een 3 tal dagen dat dit duurt hopelijk ben ik dinsdag daar terug van af. En het rare is dat op regelmatige tijdstippen terug komt.

22-9-2015 Huisarts geweest
De migraine aanval is gedaan, nu zijn ze terug met de rug en zenuwpijn in het been was terug niet te houden vandaag, dus terug inspuiting tegen de ergste pijn.

24-9-2015 Pijn aanval
Deze avond een pijnaanval terug had het ging niet over met de stimulator in mijn benen de zenuwpijn. De huisarts is deze avond nog gekomen voor een inspuiting te geven dat we een beetje kunnen slapen deze nacht hopelijk.

25-9-2015 Pijn aanval
Deze nacht pijnaanval had in mijn benen en mijn rug nek, was niet te doen van de pijn ze hebben geweest en mij een inspuiting gegeven ben dan terug gaan slapen en hoop dat ik wat kan slapen.

27-9-2015 Pijn aanval
Terug hevige pijn had en terug een inspuiting had tegen de pijn, maar heb de nacht niet goed geslapen van de pijn niet plezant hoor.......

28-9-2015 Pijn aanval
Deze avond terug pijnaanval had rug benen en nek ook, huisarts geweest terug inspuiting had om de ergste pijn weg te nemen....

29-9-2015 Hevige Pijn aanval
Deze avond terug enorm veel pijn had zenuwpijn in mijn been niet te doen, huisarts gebeld komt nog laad voor inspuiting te geven. Morgen naar de pijnkliniek en ik hoop dat ze nog iets kunnen doen aan de hevige pijn.......

30-9-2015 Pijnkliniek onder foto's geweest
Vandaag naar de pijnkliniek geweest voor mijn morfinepomp op te vullen, heb ook nog eens vernoemt van de hevige pijn dat ik dagelijks in mijn been niet kan doorstaan.
De pijnarts geeft beslist dat ik onder de foto's moest gaan onmiddellijk om uit te sluiten dat het niet van mijn heupen komt. En onder tussen geeft hij de rug ook nog een foto laten maken om te zien dat hij nog met een naald zou door kunnen voor denervatie van de zenuwen te kunnen doen.
De huisarts geeft deze avond ook terug langs geweest om een inspuiting te plaatsen tegen de pijn van de zenuw in het been. En ik ben vandaag ook gevallen ik dat kamerke waar je moet ontkleden voor dat ge onder de foto's moet gaan deed geen deugt hoor. Morgen mag ik bellen naar de pijnarts voor mijn uitslag van de foto's.

1-10-2015 Uitslag Foto's
Net naar de pijnkliniek gebeld voor de uitslag van de foto's van gisteren. De linkse en rechtse heup valt mee juist artrose, maar de onderste 3 tussenwervels zijn weg is bot op bot is terug slechter geworden dan de laatste foto's er zit daar nog een grote vergroeiing rond van littekenweefsel en ook artrose.
Dus is het onmogelijk om mijn zenuw in mijn been te laten verbranden ( Coagulatie ) dat de pijn terug zou weg zijn voor een tijd de arts kan er niet meer tussen geen goed nieuws voor mij hoor. En daar boven kunnen ze ook niet weg de katheter van de morfinepomp gaat daar naar de spinale ruimte in, en nog iets hoger mijn electroden die zijn ook echt overwoekerd door wild vlees en artrose. Conclusie kunnen er niets meer aan doen aan de contante pijn in mijn links been niet prettige voor uitzichten hoor.
Huisarts komt straks terug een inspuiting plaatsen tegen de erge pijn in mijn been dat het terug wat te verdragen is.

2-10-2015 Nekinfiltraties met cortizone
De pijn in mijn nek is al een paar weken niet meer te doen dag en nacht enorm veel pijn er in. Het gaat over beide schouders tot de bovenkant van de armen en ook rond de bal atlas genoemd steeds stekende pijn is niet meer uit te houden. Arts geeft mij langs beide kanten 4 inspuitingen gegeven dat deed geen deugd ik hoop dat het een paar maanden beter zal zijn. En dat we beter slapen tijdens de nacht.In de jaren 1980 een ongeval had met wagen niet mijn fout maar toen had ik een zware whiplash en dan heb ik ook inspuiting had en de pijn is overgegaan. Ze hadden mij wel gezegd met ouder worden komt daar zeker artrose aan en kan je dan terug pijn hebben, en ze hebben gelijk.


3-10-2015 Hevige Pijn aanval
Deze voormiddag terug hevige pijn in mijn been en rug, is terug niet te houden ze komen deze middag terug een inspuiting geven tegen de pijn. Mijn nek is terug veel beter door de spuiten van gisteren dat is terug een last minder.

4-10-2015 Terug veel pijn.
Gisteren tegen 23u30 kon ik het terug niet meer houden van de zenuwpijn in mijn been en pijn in de onderrug. We hebben moeten de dokter van wacht moeten bellen gelukkig was hij hier redelijk vlug en ben ik dan na een uur kunnen gaan slapen.

5-10-2015 Terug veel pijn.
Deze avond terug veel pijn dat ik gisteren heb ook beleefd naar de avond toe is het niet te houden terug, niet plezant die hevige pijn huisarts komt nog eens langs voor een inspuiting.

6-10-2015 Terug pijn
Terug veel pijn in linker been terug zenuwpijn, de artsen weten niet meer wat ze kunnen doen staan met hun rug tegen de muur. Zowel de pijnarts als de huisarts weten geen raad meer.

7-10-2015 Pijn
Terug veel pijn in linker been terug zenuwpijn, de pijn in de rug straalt uit naar de heupen en ook schaambeen die massaal pijn kan doen gelijk dat ze er in steken onder de echo al geweest en vinden er niets aan niet plezant die uitstralings pijnen. Tijdens de nacht kan je er gewoon wakker door komen en dan slaap je niet veel meer.

8-10-2015 Pijn uitstraling er bij.
Vandaag terug enorm zenuw pijn in been van in de tenen tot in de rug voel je de zenuw zo trekken en het is zeer pijnlijk. IK hen nu ook uitstralings pijnen tot in het schaambeen ook hevige steken er in, en de ruggengraat tot in de nek ook pijn met uitstraling naar de ribben ook.

9-10-2015 Pijn uitstraling .
Nog steeds pijn en stralingspijn de huisarts is terug langs geweest deze avond voor inspuitingen, niet prettig hoor steeds die pijn.

10-10-2015 Pijn Terug Erg.. .
De wachtdienst geeft moeten komen voor mijn hevige pijn die er terug is, in mijn been rug ze hebben mij onmiddellijk terug een inspuiting gegeven tegen de ernstige pijn. Mijn maag is ook terug aangetast van die extra pillen dat ik bij neem terug pil bij voor de maag nu.

11-10-2015 Pijn Terug
Deze avond zeer laat hebben ze nog langs geweest van de wachtpost zottegem om mij een inspuiting te geven tegen de pijn. Ik hoop dat ik deze nacht eens wat beter kan slapen want de pijn is nu niet te harden hoor. Het word met de dag slechter en slechter vind ik persoonlijk.

12-10-2015 Pijn Terug
Vandaag terug pijn van deze middag al de huisarts geeft terug langs geweest om mij een inspuiting te plaatsen, om dat de pijn niet uit houdbaar is, we nemen in de avond nog 2 ontsteking remmers ik hoop dat deze eens zullen werken het duurt een tijd voor dat deze werken.

13-10-2015 Pijn Terug en gevallen.
Terug veel pijn in mijn been van de zenuwpijn, deze avond opgestaan en ben ik door mijn links been gevallen, de kracht was weg en geen signaal van uit de hersens. Dat komt nu regelmatig voor ik hoop dat het niet snel slechter word zou geen goed nieuws zijn. De huisarts geeft terug een inspuiting moeten geven tegen de pijn.

14-10-2015 Zeer hevige pijn opstoot.
Rond 16u30 deze namiddag een zware pijn opstaat had ik kon het niet houden van de pijn in mijn been, het was zo erg dat je gewoon je been zout afzagen niet te houden.
Huisarts gebeld gelukkig kon er onmiddellijk iemand komen, en hebben mij meteen 2 buisjes opgespoten om de de pijn zo hevig was onmenselijk. Konden ze niet komen zou ik naar de 100 gebeld hebben hoor.

16-10-2015 Zeer hevige pijn been.
Gisteren geen inspuitingen moeten hebben, vandaag heb ik terug meer pijn in mijn been en rug, de huisarts komt vandaag een inspuiting plaatsen de pijn is te hevig.

18-10-2015 Hevige pijn been.
Zondag morgen 3u00 in de nacht net de dokters van wacht opgebeld ik zit met enorm veel pijn in been en rug, nek ruggengraat ook helemaal. Vandaag te lang recht gezeten in mijn scooter en daar door terug meer pijn jammer genoeg.

18-10-2015 Hevige pijn.
Dokter van wacht terug moeten opbellen zeer veel pijn in mijn been zenuwpijn, en ook de rug waarschijnlijk van gisteren zolang recht te zitten van naar Paul Severs te gaan zien. Het is erg dat je niets meer kan doen dat je er steeds moet van af zien de dagen nadien niet plezant zo een leven te hebben.

19-10-2015 Pijn pffff.....
Dokter komt terug vandaag voor inspuiting tegen de zenuwpijn, de dokter van wacht gisteren geeft mij eens gevraagd hoe dat allemaal is ontstaan en wat er nu scheelt. Ja zegt hij je zit er niet goed voor zij hij mij meteen en wat ik al moeten door staan erg vod deze dokter hij wenste mij nog veel moed toe.

20-10-2015 Pijn in been
Pijn in links been blijft gewoon duren het komt op en de pijn is niet te houden, als de huisarts een inspuiting komt zetten dan heb ik een verbetering van een paar uur.

21-10-2015 Pijn
Vandaag terug zeer slechte dag had veel pijn doormaakt in been rug en nek. Huisarts terug geweest voor inspuiting om pijn wat te dempen. Ik hoop dat het nog lukt zonder die dagelijkse inspuitingen.

22-10-2015 Pijn Terug
Die dagelijkse pijn gaat maar niet over steeds pijn dag en nacht, niet zo prettig na al die jaren kunnen ze mij niet meer helpen in de pijnkliniek erg. Terug inspuiting had van arts hopelijk is de pijn wat minder voor paar uur.

23-10-2015 Pijn Terug
Terug huisarts die komt voor inspuiting te plaatsen tegen de pijn in been, zenuwpijn en ook alle littekens die veel pijn doen vandaag verandering van weer ?

24-10-2015 Pijn blijft
DE pijn blijft aanhouden hoor ze gaat niet weg deze nacht ook niet goed geslapen van de pijn. Nu is de pijn terug op zijn ergst en de dokter van wacht gaat komen voor een inspuiting te geven om een beetje beter te zijn hopelijk.

26-10-2015 Pijn
Deze late avond terug erge pijn opgekomen in mijn been rug en ook mijn littekens. Heb de huisarts ook nog laat moeten opbellen om mij een spuit te komen plaatsen tegen de pijn. Hopelijk kan ik deze nacht eens goed slapen hoor;

27-10-2015 Pijn
Huisarts terug langs geweest voor inspuiting te geven, we hebben zitten praten wat hij nog kon doen niet veel. Hij gaat mij nog eens Apranax 550 mg laten nemen voor een week en hij hoop op verbetering natuurlijk.

28-10-2015 Pijn erg terug
Huisarts terug langs geweest voor inspuiting te geven, terug enorm veel pijn in rug en been tot in de tenen huisarts zal mogen meer inspuitingen geven of zal niet werken.

29-10-2015 Pijn in been niet te houden
Vandaag terug veel pijn in mijn been kan het terug niet meer houden van de pijn. Huisarts is gebeld komt onmiddellijk af voor terug een inspuiting vind jammer dat ze mij niet meer kunnen helpen in de kliniek.

10-11-2015 Inspuitingen heupen
Injectie bij slijmbeursontsteking van de heup
Wanneer een slijmbeurs ontstoken is en rust, aangevuld met medicatie de klachten niet voldoende minderen kan er gekozen worden voor een injectie. De injectie wordt ter hoogte van de slijmbeurs ingebracht. Een huisarts of orthopeed in het ziekenhuis kan de injectie toedienen.
Voordeel van injectie
Het voordeel van een injectie bij een ontstoken slijmbeurs is dat de klachten vaak in korte tijd een stuk minder worden. Het dooft de ontsteking uit en verminderd daardoor de pijnklachten. Het heeft een hele lokale werking, mits de injectie op de goede plaats is gezet.
Het nadeel van een injectie is dat het niet altijd juist wordt ingebracht en daardoor geen effectieve werking heeft. Ook kan het de peesplaat die over de slijmbeurs heen loopt beschadigen dus het is van belang zo min mogelijk injecties toe te laten dienen.
Wat ik persoonlijk nu wel heb ondervonden is dat als ik eens weg ga naar een optreden, dat ik te lang rechtzit en daar door meer overbelasting heb en vlugger mijn heupen moeten worden ingespoten.

16-11-2015 Inspuitingen
Hevige pijn voor het ogenblik in mijn been rug als ook nek. Voornamelijke zenuwpijn de huisarts deze avond nog laat geweest voor inspuitingen te geven laat ons hopen dat de pijn er mee draaglijker word.

17-11-2015 Erge pijn terug
Vandaag steeds erger pijn in mijn been en de rug ook, heb terug de huisarts moeten bellen voor een inspuiting te komen plaatsen, want de pijn is niet te houden zo gaat niet verder.
Hopelijk kunnen we een beetje beter slapen deze nacht, is ook zeer slecht weer regen wind en zeer vochtig ook.

18-11-2015 Vandaag boodschappen gedaan.
Vandaag met de scooter boodschappen gedaan met mijn vrouwke, ik ben kapot mijn benen en mijn rug en facetten doen zo erg pijn. Ik zit in een dipje van de pijn de huisarts komt deze avond nog langs voor een inspuiting tegen de ergste pijn. Heb al extra morfine toegediend maar dit helpt niet tegen zenuw pijn.

19-11-2015 Enorm veel pijn.
Vandaag een zeer slechte dag had pijn van deze morgen is nu avond, is zeer slecht weer buiten zeer veel regen wind. De zenuwpijn is terug niet onder controle te krijgen, en rug pijn nekpijn zeer hevig deze avond komt de huisarts nog eens langs voor nog een inspuiting.

20-11-2015 Terug enorm veel pijn.
Vorige nacht veel pijn had bijna niet geslapen ondanks de inspuiting. Vandaag veel pijn in mijn facet gewrichten had zowel links als rechts en ook terug die zenuwpijn ook in mijn been huisarts moet nog komen.

21-11-2015 Dokter van wacht
Dokter van de wachtdienst is daar juist geweest om dat de pijn niet ophoud, zeer veel pijn in rug en facetten en nek en links been zenuwpijn ook terug hevig nu.

22-11-2015 Dokter van wacht
Dokter van wacht geweest daar juist voor tegen de pijn terug een inspuiting te geven, de pijn was niet te doen in been en rug ook terug zeer erg. Nu ga in mij plat leggen en hopelijk helpt het een paar uur tegen de pijn.

23-11-2015 Pijnkliniek opname Facetinfiltratie L+R
Vandaag dringend opgenomen in de Pijnkliniek te Zottegem, de pijn was te hevig aan beide facetten. De pijnarts heeft beslist om ze allebei te doen Links en Rechts onder narcose om dat het anders niet zou uit te houden zijn van de pijn. Na ontwaken is de pijnarts nog langs geweest om te zeggen dat de facetten zeer slecht aan toe zijn en ook vol artrose zitten. Nu rusten en afwachten of ik er beterschap zou mee hebben aan deze 2 plaatsen.

24-11-2015 Huisarts langsgeweest
Deze avond laat is de huisarts nog geweest voor een inspuiting tegen de pijn, voor mijn zenuwpijn in mijn been. Maar ook voor leven dat terug komt waar ze de infiltraties gezet hebben deze morgen ook, het doet enorm veel pijn.

23-11-2015 Zenuwpijn terug hevig
De zenuwpijn is zeer erg terug in mijn been, het gaat niet over met de neurostimelator en hij begint zijn kracht te verliezen denk dat de batterij begint plat te worden, dat we in kort terug een operatie zullen mogen verwachten.
Dokter geeft opgemerkt dat ik veel botontkalking heb.
Dwarslaesie
Een dwarslaesie, in het dagelijks taalgebruik ook wel ‘gebroken nek’ of ‘gebroken rug’ genoemd, is een beschadiging van het ruggenmerg. In het ruggenmerg lopen diverse zenuwbanen die de communicatie tussen de hersenen en de organen en spieren verzorgen. Beschadiging ('laesie') van de zenuwbanen in het ruggenmerg verbreekt het contact tussen hersenen, zenuwen, spieren en organen. De spieren onder het niveau van de beschadiging ontvangen geen impulsen meer van de hersenen, waardoor ze verlamd zijn. De huid en de organen geven geen signalen meer aan de hersenen, met als gevolg gevoelloosheid van de huid en een gestoorde werking van blaas, darmen en geslachtsorganen. De uitval kan geheel of gedeeltelijk, blijvend of tijdelijk zijn. De gevolgen zijn afhankelijk van de plaats waar het ruggenmerg beschadigd is, de ernst van de beschadiging en de snelheid waarmee de beschadiging is opgetreden. Wanneer de dwarslaesie hoog in het ruggenmerg zit, zijn de gevolgen ernstiger dan wanneer de beschadiging zich lager bevindt.
Wervelinzakking
Een wervelinzakking of compressiefractuur is een breuk van de wervel waarbij het wervellichaam als het ware wordt samengedrukt. Dit is meestal het gevolg van een val waarbij men op beide voeten terecht komt of van een val op het zitvlak. Dit soort letsel komt vaak voor bij sporten als paardrijden, parachutespringen, enz. Het is het meest voorkomende traumatische letsel van de lage rug. Een compressiefractuur kan zich uiten door hevige rugpijn. Soms is er uitstraling naar de huid of de ledematen en kunnen er uitvalsverschijnselen ontstaan, zoals een afgenomen gevoel of verminderde kracht in bijvoorbeeld het been. Meestal geneest een wervelinzakking spontaan na een zestal weken. In die periode moet u wel uw rug zoveel mogelijk sparen. Waarschijnlijk zal u een speciale brace moeten dragen om de rug te steunen en te immobiliseren. Tegen de pijn zullen pijnstillers worden voorgeschreven. In zeldzame gevallen, wanneer de pijn na een tweetal maanden blijft aanhouden, is een operatie nodig waarbij een soort botcement in de aangetaste wervel wordt gespoten. De stevigheid van de ingezakte wervel wordt door het cement hersteld en meestal verdwijnt de pijn na enkele dagen. Deze techniek heet percutane vertebroplastie. Dat betekent letterlijk: door de huid heen versterken van de wervel. Eventueel kan de ingezakte wervel eerst via een ballon als het ware opgeblazen worden tot zijn normale afmetingen (Ballon-Kyphoplastie), alvorens de cement wordt ingespoten.

25-11-2015 Huisarts langsgeweest
Vandaag reeds de huisarts langs geweest terug enorm veel zenuwpijn, en geeft een inspuiting terug gegeven, dan nog de mogelijk heden over de pillen die er nog kunnen bij genomen voor ander probleem.

26-11-2015 Huisarts geweest
terug veel last aan de zenuwen in mijn been, dat de huisarts deze avond laat nog komt voor inspuiting te geven. Dat de pijn wat zou minderen voor deze nacht te kunnen slapen.

27-11-2015 Terug veel zenuwpijn.
Vandaag terug veel zenuwpijn in mijn been, en de pijn is terug aan komen in de facetten ook die nog maar gedaan zijn van maandag. Terug een inspuiting had van de huisarts tegen de ergste pijn en hopelijk kunnen we slapen deze nacht.

28-11-2015 Terug veel zenuwpijn.En zware hoofdpijn
Terug enorme veel pijn in mijn been en rug ook die terug meer pijn door komt. En ook zware hoofdpijn van de problemen door de pijn, het stapelt het hem op.

29-11-2015 Terug veel pijn.
Vandaag terug mogen bellen voor de arts van wacht om langs te komen, voor een inspuiting tegen de zenuwpijn in mijn been. Zeer slecht weer ook regen en waaien. En niet goed slapen in de nacht ook is ook niet zo best het maakt er je leven niet gemakkelijker op.

30-11-2015 Veel zenuwpijn
Vandaag niet zo best veel wind en massa regen, en ik heb zeer veel pijn terug in mijn been deze namiddag inspuiting had, en is nu 9 u en is terug uitgewerkt terug erge pijn nu.

1-12-2015 Veel pijn
Vandaag een dag om vlug te vergeten zo veel pijn terug had in de rug en in het been met die zenuwpijn. De huisarts terug geweest voor inspuiting te geven om het wat draagbaar te maken.

2-12-2015 Huisarts geweest
Deze avond laat geeft toch de huisarts nog langs geweest om een inspuiting te geven. Terug enorm veel pijn hoelang gaan we dit nog vol houden ?

5-12-2015 Dokter van wacht
Deze late avond dokter van wacht langs geweest wegens te veel zenuwpijn in mijn been die niet uit te houden was. Er is een inspuiting gegeven om de pijn te verzachten en toch wat te kunnen slapen deze nacht.

6-12-2015 Dokter van wacht geweest
Vandaag terug niet zo goed geweest in mijn been terug zenuwpijn en nog geen beetje, heb naar dokter van wacht gebeld en deze moet nu nog komen voor een inspuiting.

7-12-2015 Huisarts geweest
Vandaag terug enorm veel pijn in mijn been van de zenuwpijn, en ook de facetten doen terug enorm veel pijn. De rug deed ook terug meer pijn vandaag. De huisarts komt nog langs voor een inspuiting te plaatsen zo dat ik wat kan slapen deze nacht.

9-12-2015 Terug hevig pijn
Vandaag boodschappen gedaan met mijn scooter in grote winkel geweest en is niet goed mee gevallen. Ben terug thuis een 3 tal uur weg geweest mijn facetten doen terug pijn ook mijn wervelkolom en mijn nek ook. Maar ook terug die zenuwpijn been is terug hevig niet uit houdbaar. Was blij eens buiten te kunnen gaan op den duur dat binnen zitten, en kom er terug slechter van thuis vind ik zeer triestig je bent gevangen in eigen appartement op den duur. Dokter komt langs zal terug inspuitingen zijn.

10-12-2015 Terug pijn
Deze avond terug hevige pijn aanvallen in mijn been van de zenuwpijn, heb terug de huisarts moeten bellen voor een inspuiting zo dat ik kan slapen deze nacht. Vandaag veel pijn terug had veel wind en zeer vochtig weer niet zo best. Deze avond komen ze terug een inspuiting plaatsen tegen de meeste pijn het is niet uit houdbaar voor de monent.

13-12-2015 Dokter van Wacht
Vandaag dokter van wacht moeten bellen om terug een inspuiting te vragen de pijn was terug niet te houden in mijn been van de zenuwpijn, dit komt op en is dan niet te verdragen.

15-12-2015 Huisarts geweest
Deze avond terug enorm veel pijn die opkomt in mijn been en rug, het is terug zenuwpijn en dat is niet houdbaar. De huisarts was hier vlug om mij terug een inspuiting te geven.

16-12-2015 Naar pijnkliniek
Vandaag op consultatie naar de pijnkliniek om nog eens over mijn toestand te praten en wat we nog kunnen doen om mijn leven een beter kwaliteit te kunnen krijgen, door minder pijn af te zien. En ook morfinepomp opvulling dat moest ook gebeuren.
Deze avond geeft de huisarts ook geweest voor een inspuiting te plaatsen, ik had enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn en ook mijn rug van naar de pijnkliniek te gaan.

18-12-2015 Terug pijn aanval
Deze namiddag terug enorm veel pijn in mijn been zenuwpijn de huisarts geeft terug een inspuiting geplaatst. Is iets verbetert maar nog niet helemaal uit de pijn word terug een slechte nacht.

20-12-2015 Terug pijn aanval
Dokter van wacht mogen bellen wegens terug veel zenuwbeen in mijn been terug inspuiting had en nu iets verbeterd.

21-12-2015 Terug pijn
Deze avond terug pijn aanval had in mijn been zenuwpijn. En mijn rug doet ook zeer veel pijn heb terug mijn band aan gedaan want mijn pomp zit terug schuin in mijn buik en schuurt tegen mijn onderste ribben pijnlijk.

22-12-2015 Pijnaanval
Deze avond terug hevige pijn aanval in mijn been zenuwpijn het blijft terug aanhouden tot in mijn facetten van mijn rug die ook veel pijn doen. Terug inspuiting had tegen de meeste pijn niet zo plezant meer.

24-12-2015 veel pijn
Deze nacht niet geslapen van de pijn in mijn been, en ook mijn rug. De huisarts is net al langs geweest voor een inspuiting het blijft terug maar duren.

25-12-2015 Pijnaanval
Deze avond terug pijnaanval in mijn been links en mijn rug ook. Terug inspuiting had van dokter van wacht nu hopen op een paar uur beterschap.

26-12-2015 Terug Pijnaanval
Terug avond en terug zeer veel pijn in mijn been zenuwpijn en dat kan je niet houden van de erge pijn, je zou je zelf iets aan doen dat je niet kunt houden zelfs met de Neurostimilator aan komt de pijn er nog door niet te houden dokter van wacht gebeld hoop dat ze hier vlug zijn.

27-12-2015 Terug Pijnaanval
Deze late avond heb ik terug een pijn aanval gekregen in mijn rug en been terug zenuwpijn dat niet te doen is, ik had terug zoveel pijn dat ik de dokter van wacht heb gebeld ze hebben terug inspuitingen gegeven.

28-12-2015 Boodschappen gedaan
Vandaag met vrouwke boodschappen gedaan en is mij niet zo best bevallen. De huisarts is terug geweest hij weet het ook niet meer de specialist ook niet we zijn een beetje ten einde. Geeft een inspuiting geplaatst en moet zware ontstekingsremmers nemen voor te proberen pffffff..........

28-12-2015 Apranax 550 mg
We zijn van gisteren begonnen met Apranax te nemen 550 mg 2 per dag is ontsteking werend, maar de pijn gaat er nog niet mee over vandaag. Deze avond terug enorme pijn aanval in mijn been van de zenuwpijn zal terug moeten de huisarts bellen gaat niet zo best.Terug naar boven

Copyright © RUGINFO-EN-PIJN © NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN