Mijn verhaal van het jaar 2014

3-1-2014 Huisarts geweest
Al 2 dagen terug inspuitingen had van huisarts, de pijn was weer zeer hevig.

17-1-2014 Opname pijnkliniek Dokter Deene
Owv acute laaglumbale rugpijnklachten met facettaire drukpijn op het niveau L4 L5 en L5 S1 links werd een therapeutische facetinfiltratie toegediend op deze niveaus onder narcose. Na het wakker worden had ik wel veel pijn en bij naar huis gaan ook die nacht heb ik niet veel geslapen van de pijn. Na 2 tal dagen had ik dan een lichte verbetering maar de pijn is redelijk vlug terug gekomen na deze infiltratie. En had ik terug vlug extra inspuitingen nodig voor de zenuwpijn in mijn links been dat terug niet uit te houden was.24-1-2014 Opname pijnkliniek Dokter Deene
vandaag word de last van ischialgieklachten links waar voor een transforaminale lumbale epidurale werd toegediend op L5S1 onder verdoving
Wat is een lumbale therapeutische epidurale infiltratie?
Het is pijnbehandeling die wordt uitgevoerd als de zenuwen die uit het ruggenmergkanaal treden,gekneld zijn. Deze knelling veroorzaakt irritatie van de zenuwwortel waardoor ontstekingsverschijselen ontstaan en de zenuwwortel zwelt, waardoor de kneling nog meer toeneemt, enz... . Dit alles veroorzaakt een pijn die meestal een uitstralend karakter heeft vanuit de lage rug naar de benen toe. De epidurale ruimte is de ruimde rond het ruggenmerg en de zenuwen die uit het ruggenmergkanaal treden. Bij de lumbale epidurale infiltratie wordt deze ruimte aangeprikt,ter hoogte van de laage rug, en wordt een oplossing met cortisone ingespoten. Cortisone werkt onstekingsremmend waardoor de ontstekingsverschijselen en de zwelling van de zenuwwortel verminderen, de knelling vermindert en de pijn vermindert.

26-2-2014 pomp opvulling
Gaat iets beter nu door de inspuiting, vandaag morfinepomp opvullen 40 buisjes van 20 mg gaat er in de pomp.

18-3-2014 inspuiting De pijn zit er terug volledig in ben zelfs door mijn links been gevallen zuiver geen kracht in mijn been als ik opsta. De val is gebroken door de zetel links die daar stond maar heb mij natuurlijk wel veel pijn gedaan knie en pols.......
Huisarts geeft 4 dagen achter elkaar moeten komen voor inspuitingen tegen de meeste pijn, niet plezant om zo veel inspuitingen te moeten krijgen.

31-3-2014 Heupen
Vandaag terug de beide heupen ingespoten met Kenacort 10 mg langs beide kanten, kan terug niet meer op een heup liggen terug ontstekingen langs beide kanten de ontsteking verbeterd snel soms is de prik ook een paar dagen te voelen.

14-4-2014 Pijnkliniek
Deze week niet goed geweest de ganse week inspuitingen had van de huisarts, kon het niet houden van de zenuwpijn in been ondanks de neurostimulator en extra morfine. Tijdens de nacht steeds wakker liggen en maar een paar uur slapen op een nacht. Dan val je overdag in slaap je hart begint te slapen je kan dat niet tegen houden.

13-5-2014 Pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest om mijn morfinepomp terug op te vullen, het ging vlot vandaag.

7-7-2014 Huisarts geweest
IK draaide geweldig en de huisarts geeft langs geweest, geeft mij onderzocht, mijn bloed staat zeer laag 9 op 5 wat laag is geeft dan ook gezien dat ik door vocht achter mijn trommelvlies de reden van draaien is ook.
UITLEG
Duizeligheid is een griezelig symptoom. Soms wordt met duizeligheid een zweverig, licht gevoel in het hoofd bedoeld, een gevoel bijna flauw te vallen. Deze vorm ontstaat door bijv. hartritmestoornissen, lage bloeddruk, stress en sterke emoties. Draaiduizeligheid is nog veel angstaanjagender: De wereld wordt een tollende draaimolen en je kunt er niet af. Uw evenwichtsorgaan is de kluts kwijt! Ontstaan de duizelingen bij voorover bukken, omdraaien in bed en omhoog kijken?.
Huisarts geeft laten pillen maken met antibiotica en nog andere dingen voor het vocht achter oren weg te gaan. Na een paar dagen dat ik het had genomen was het verbeterd maar vocht was nog niet weg, ik draaide wel minder. Toen had ik een ontsteking in de oor gang heb ik zalf moeten indoen gedurende 8 dagen was het terug beter. Maar vocht achter de oren is nog steeds niet weg maar draai niet meer.

11-7-2014 Huisarts geweest
Vandaag terug inspuiting had tegen de pijn, huisarts zegde nog dat er niets aan te doen is of dit. Het komt vooral ook van de vernauwing van het ruggenmerg kanaal die op de zenuwen drukt en zo meer pijn veroorzaakt. Zelfs op verschillende niveaus waad de zenuwen door de ruggengraat komen daar groeien die gaatjes ook dicht dus de zenuwen komen ook vast te zitten met resultaat dat deze zenuwen ook vast komen en ook meer druk hebben en daar door ook meer pijn door geeft.In uiterste nood kan je overgaan naar een operatie maar niemand staat er voor te springen, er kan van alles mislopen.
Heelkundige ingreep Als de pijn aanwezig blijft na deze eenvoudige behandelingen, dringt een operatie zich op. Deze ingreep wordt onder algemene verdoving uitgevoerd. Hierbij wordt de stenose via een incisie op microchirurgische wijze verwijderd: de geknelde zenuw krijgt terug meer ruimte door het vernauwde ruggenmergkanaal terug breder te maken. Hoewel het om een delicate ingreep gaat, zijn de kansen op complicaties klein. Na de operatie zijn de klachten vrijwel onmiddellijk beter. Soms kunnen de klachten wat langere tijd nodig hebben om volledig te verdwijnen. Dit is zeker het geval voor de voosheid en het eventuele krachtsverlies

22-7-2014 deze week
Deze week alle dagen inspuitingen had een pijnlijke week, juist van eens buiten te gaan en met vrouwke op boodschappen geweest. En bij de thuiskomst was het niet te houden, de rolstoel die in nu heb is niet meer geschikt voor op de straat te rijden, he zijn hier klinkers en liggen door de jaren niet goed meer. Er is een aanvraag al binnen van 7-8-2014 dat er iemand gaat komen kijken voor een geschikt model. Als hij bestaat en betaalbaar is ? DE vorige hebben we ook zelf helemaal betaald, mijn 2 de bed ook helemaal zelf geen opleg en zo kan ik nog door gaan.

30-7-2014 Pijnkliniek
Opvulling morfinepomp met 40x 20 mg flacons morfine.

1-8-2014 Huisarts geweest
S'avond geeft de huisarts terug moeten komen om mijn pijn wat te verzachten de pijn was niet te harden kan niet meer recht van de pijn, het is niet plezant zo erge pijn te hebben steeds.

6-8-2014 Huisarts geweest
Vandaag huisarts geweest voor terug inspuiting te geven tegen de pijn die terug hevig was. Voornamelijk benen en ook de rug kon ik geen weg meer de pijn blijft steeds maar toenemen.

10-8-2014 Dokter van Wacht
Deze avond geeft dokter van wacht moeten komen de pijn ging niet over met extra stimulatie, en extra morfine dus hebben ze mij terug bijna 2 buisjes opgespoten tegen de pijn om een paar uurkes beter te zijn.

11-8-2014 Terug Slijmbeursonsteking in beide heupen.
Wat is juist slijmbeursonsteking: Een slijmbeursontsteking van de heup is een symptoom gekenmerkt door een pijnlijke en/of hoorbare knoep in het heupgewricht bij bepaalde bewegingen. Meestal is geeft dit geen pijn, maar in sommige gevallen kan het wel pijn veroorzaken.
Er zijn verschillende oorzaken voor een slijmbeursontsteking. De meest voorkomende vorm van een slijmbeursontsteking aan de heup wordt veroorzaakt door een verdikt peesblad (tractus iliotibialis) aan de buitenzijde van de heup welke tijdens lopen over de trochanter major (benige uitstulping aan de buitenzijde van het bovenbeen) schuurt. Pijn ontstaat wanneer dit chronisch wordt en er een slijmbeursontsteking ontwikkeld. De aandoening reageert meestal goed op conservatieve behandeling, bestaande uit rust en vermijden van provocerende bewegingen, ontstekingsremmende medicijnen, injecties en fysiotherapie, met stretchen van de tractus iliotibialis. Als conservatieve behandeling niet helpt kan een operatie worden overwogen waarbij de tractus iliotibialis wordt gekliefd om de spanning en irritatie op de slijmbeurs te verminderen (fascieklieving)
Een ander oorzaak van een slijmbeursontsteking aan de heup is een subluxatie of schuren van de pees van de iliopsoas spier over de trochanter minor ( benige uitstulping binnenzijde heup) net boven de aanhechting van deze pees. De knoep ontstaat door actief buigen en het zijwaarts draaien van de heup. Ook hier ontstaat pijn in de lies door een slijmbeursontsteking. De behandeling bestaat uit fysiotherapie met strecting van de iliopsoas spier en in de meeste gevallen zeer effectief. Bij ernstige gevallen met pijn kan operatieve behandeling worden overwogen waarbij de iliopsoas pees deels wordt gekliefd.

10-8-2014 Huisarts geweest
Dokter geeft terug moeten langs komen in de late namiddag dat ik terug zoveel pijn had, dat het niet meer uit te houden was. Ze hebben mij terug 3ml tegen de pijn ingespoten, nu hopen dat het een paar uurkes beters is met wat gelukt. Het is niet gemakkelijk als zo je leven bepaald word door de pijn hoor.

11-8-2014 Huisarts geweest
Gaat nog niet zo best, mijn heupen deze zijn terug aan verbeteren ik krijg al meer dan 10 jaar lang gedurende 4 keer per jaar daar voor inspuitingen voor. Vandaag huisarts terug inspuitingen gegeven om mijn ergste pijn wat weg te krijgen voor een paar uur hopen we.

12-8-2014 Huisarts geweest
Gaat hier nog niet te best met mijn been steeds die zenuwpijn in mijn benen. Maar ook mijn rug de 6 onderste wervels is niet te doen van de pijn het gaat zo niet verder, komt het door het slechte weer dagelijks dat we nu kennen ik weet het niet. Ga zelfs niet meer buiten mijn wagen staat al een tijd stil het gaat gewoon niet !

15-8-2014 Dokter van wacht
Deze late namiddag is de dokter van wacht langs geweest kon de pijn niet meer houden in mijn rug als ook het links been. Het is terug zo erg dat ik terug krachtverlies heb in mijn been. Ik hoop dat het van het weer voortkomt maar niet van de ruggenmerg vernauwing daar ben ik zeer bang van, dat mijn benen zouden verlamd zijn beide kanten. We gaan ons terug wat plat leggen en rusten en hopen dat het terug wat minder pijn word.

16-8-2014 Schouders onsteking
Het is de ganse week al dat mijn schouders pijn doen, ze zijn in feite ontstoken van veel de zelfde beweging te doen op de pc. Het kan ook de bursitus zijn die onstoken is gelijk dat ik regelmatig aan mijn heupen heb om de paar maanden, ik hoop van niet hoor. Dus gaan wij proberen de eerste 3 dagen een onstekingsremmer 2 maal daags te nemen en dan de 4 de dag overschakelen naar 1 per dag. Dit ongeveer een week als het dan niet beter is zal er ook een infiltratie moeten inkomen in beide schouders. Deze nacht niet veel geslapen mijn rug deed terug enorm veel pijn. Zelfs als ik in foetus houding lag dan had ik ook nog veel pijn, normaal ontlast dit de rug. En plat op mijn rug liggen dat lukt langs geen kanten meer, en de zijkant kan ik maar een kant liggen de andere kant lukt ook niet is gelijk dar er iets tegen trekt. Misschien iets van de katheter dat tegen trekt langs de kant van mijn morfinepomp?

17-8-2014 Arts van wacht
Arts van wacht geweest de pijn is deze avond terug opgekomen been en in de rug, het was terug zeer hevig ik hoop dat het nu terug beter word. Er is vandaag veel wind geweest en veel regen is ook niet te best voor chronische pijnpatiŽnt we hopen steeds op beterschap maar deze zal er helaas niet meer komen.

18-8-2014 Huis arts
Vandaag huisarts terug geweest voor een inspuiting de pijn kwam er deze namiddag terug erg door het was niet te harden. Je kan de pijn niet verminderen met de stimulator of met extra bonussen bij te geven van de morfine pomp. Met inspuiting kan het een uur of 3 beter zijn en de pijn komt dan terug niet prettig om zo te leven hoor.........

19-8-2014 Hoe lang nog
Beste mensen dit duury nu al een ganse tijd dat ik steeds in de late namiddag zo erge pijn krijg in mijn rug en ook in mijn been. Dit is nu al de ganse maand aan de gang, dat ik steeds inspuitingen moed krijgen tegen de erge pijn. Het gaat nog over nu maar als je daar langdurig gebruikt van maakt werk het product ook niet meer. Wat moet ik anders doen neurostimulator staat zeer hoog, en ik geef morfine bonussen bij en het helpt niets.
Op den duur geraakt je de moed kwijt hoor, dagelijks steeds het zelfde probleem is niet plezant. Volgende maand moet ik naar de pijnkliniek gaan ik hoop dat er dan een oplossing komen.
Volgens mij zullen het terug zware infiltraties dat ze in de rug onder narcose zullen toedienen.

20-8-2014 Huisarts geweest.
Deze namiddag terug een geweldige pijn aanval had, de huisarts gebeld en was hier na een goed uur geeft terug een inspuiting toegebracht en na een 1/2 uur was de ergste pijn terug wat beter. Het is jammer dat het niet zo lang werkt 2 tot max 4 uur en de erge pijn is er terug in de rug en been.

21-8-2014 Huisarts geweest deze avond.
Deze avond geeft de huisarts nog moeten langs komen voor een inspuiting van 3 ml, tegen de erge pijn. Er was terug een pijn aanval en geeft nog vrij vlug geweest, nu hopen dat het za lang mogelijk werkt. Bij een pijn aan val is het op de schaal van de pijn 10/10 anders normaal over dag is het 6/10 dat is het niveau dat ik aan kan met neurostimulator en bonussen van morfine bij geven tot 3 maal per dag. De medicatie staat zeer hoog op deze manier en is natuurlijk niet goed voor de gezondheid dat weten we. Het is soms zeer moeilijk om dit te verwerken dat men zo gesteld is, juist mensen die dat ook hebben weten goed genoeg wat dit is die chronische pijn dagelijks moed doorstaan. Het ergste is steeds de zenuwpijn, daar werkt de morfine niet op dat kan zeer hevig zijn de zenuwpijn in de benen.22-8-2014 Huisarts.
Vandaag huisarts geweest terug inspuiting had tegen de pijn het stopt maar niet, ik hoop dat het eens verbeterd als het weer eens beter word is niet prettig dagelijks.

24-8-2014 Arts van wacht geweest.
Vandaag tegen deze avond arts van wacht moeten bellen de pijn was terug niet te houden. Was van deze middag al begonnen maar tegen de avond kon ik het niet meer houden.

Door been gezakt, inspuiting had.25-8-2014
Vandaag en deze nacht terug veel pijn gehad aan rug en been, deze voormiddag was het terug zover geen kracht in mijn been en door mijn been gezakt de grond op, terug pijn gedaan ergens anders. Huisarts geeft mij een inspuiting komen geven tegen de pijn. Ook eens gevraagd hoe dit steeds komt dat door zakken in been.
Door de wervels van de rug loopt een bundel zenuwen. Bij elke ruggenwervel treden er een aantal zenuwen naar buiten toe uit richting verschillende delen van het lichaam. De zenuwen zorgen er onder andere voor dat we spieren aan kunnen sturen en dat pijnsignalen vanuit het hele lichaam doorgegeven worden aan de hersenen. Bij het lumbosacraal radiculair syndroom raakt een zenuwenwortel bekneld of geprikkeld op de plaats waar de zenuwen het wervelkanaal uittreden. De zenuwen kunnen hierdoor minder goed signalen doorgeven. Omdat bij het lumbosacraal radiculair syndroom de zenuwen die naar de benen toe lopen aangedaan zijn, veroorzaakt dit naast rugpijn ook klachten in de benen. Zo kunnen spieren minder goed aangestuurd worden (krachtverlies) en kan het gevoel verstoord raken (pijn of prikkelingen in het been). In enkele gevallen ligt de oorzaak bij een vernauwing in of rond het wervelkanaal.Dit kan gebeuren wanneer een wervel van vorm verandert door het ouder worden, wanneer een wervel verschuift ten opzichte van een andere wervel (spondylolisthesis) of als een wervel breekt (inzakkingsfractuur).

26-8-2014 Opnieuw inspuiting.
Vandaag opnieuw inspuiting nodig had het is zeer slecht weer zeer vochtig niet zo best voor het lichaam.

27-8-2014 Opnieuw inspuiting.
Vandaag na een maand eens buiten geweest met mijn oude rolstoel ik kan gewoon niet meer in uit houden om daar in te zitten ik kon er niet meer uit hij stamp te veel, er is geen vering voor zien in deze rolstoel gaat niet meer voor mee buiten te gaan. De dokter geeft terug geweest voor inspuitingen ben er erger aan toe mijn ruggengraat doet pijn over gans mijn rug. Maandag na 2 maanden komen ze kijken wat ze kunnen doen voor een ander rolstoel wat nog de mogelijkheden zijn en de kosten.

1-9-2014 Voorstel om scootmobiel
Vandaag geeft er iemand geweest om te zien wat het best zou zijn voor mij te verplaatsen. Volgens hem is dit model nu het best ze komen binnen de 14 dagen met een voor uit te proberen.
Life & Mobility Mezzo 4 scootmobiel
De Mezzo combineert prestatie en comfort met een hoge mate van wendbaarheid. Met behulp van het gepatenteerde veersysteem rijdt deze 4-wielscooter met gemak over oneffenheden. En dankzij de lichte en nauwkeurige besturing is de scooter prettig en eenvoudig te bedienen. Dit zorgt voor een hoog rijcomfort en biedt een optimale veiligheid. Ideale scootmobiel voor in de stad, maar zeker ook voor langere afstanden. Dankzij het unieke Indego veersysteem is de Mezzo 4 scootmobiel heel comfortabel. Veilig! De Mezzo rijdt automatisch langzamer, wanneer u een bocht te snel inrijdt.

4-9-2014 Heup ontsteking
Kan nu al 2 dagen niet meer goed lopen op mijn links been, als ik steun doet het enorm pijn. Vandaag wegens het niet verbeteren de huisarts gevraagd om eens te komen kijken. Geeft mij volledig onderzocht aan mijn heup en geeft ontdekt dat het een pees ontsteking zou kunnen zijn. Terug ontstekingen pillen nemen, en een soort zalf dat een keer of 3 per dag aanbrengen. Maandag geen verbetering dan moet ik verder gaan.

22-9-2014 Veel pijn
Heb de laatste dagen terug meer pijn dan gewoonlijk, huisarts geeft terug inspuiting gegeven om een beetje beter te voelen hopelijk help het een paar uur.

23-9-2014 Pijn Kliniek
Naar de pijnkliniek 259 ste keer dat we gaan (Kliniek).
Het is vandaag voor de pomp op te vullen als het een beetje vlot gaat zijn we dan nog vlug buiten, en juist gepast vorige factuur betalen aan de kas we zijn er toch.
Terug vandaag over de zenuwpijn gepraat de morfine kan dat niet wegnemen die pijn. Het enige is terug proberen om een inspuiting in de facetten te geven onder narcose kan er niet goed meer tussen.

25-9-2014 Huisarts geweest
Vandaag terug enorme pijn in mijn been zenuwpijn en ook mijn rug en hals, de huisarts geeft terug een inspuiting geplaats voor een paar uurtjes minder pijn te hebben. Nu hopen dat het een beetje werkt.

26-9-2014 Pijn opstoot
Deze late namiddag een hevige pijn opstoot terug had van 6 op de schaal van de pijn naar 9 tot 10 niet te houden. De huisarts nog laat gebeld en geeft geweest voor een dubbele inspuiting zo dat het een paar uurkes terug daalt tot 5 a 6 op de schaal van de pijn.

29-9-2014 Scooter test

Vandaag test gedaan met een scooter was veel beter voor het schokken. Nu nog bij arts gaan in de kliniek, en adviseur komt nog naar huis ten vroegste eind november zal ik hem hebben.

29-9-2014 Huisarts geweest
Huisarts deze avond langs geweest voor een inspuiting had terug een zware pijn aanval, ze hebben nu 2 buisjes ingespoten om zeker een beetje te verlichten de pijn. Was van deze nacht al dat de pijn zich aan doorzetten was.

2-10-2014 Huisarts geweest
Tegen de avond was de pijn terug zo hevig dat ik de huisarts moeten bellen, om terug een inspuiting de pijn kan ik niet meer houden. Normaal zou ik niet meer mogen opstaan dat er geen druk op de rug komt hebt er zeer moeilijk mee dat het steeds slechter word.

3-10-2014 Niet te best.
Deze avond hebben we eens weg geweest naar Veldegem, we hebben ons geamuseerd maar.......
Die nacht waren we om 2 u thuis ik heb enorm veel problemen had met mijn rug als ook mijn beide benen. Ik heb in wekend extra morfine langs de pomp toegevoegd en ook in pil vorm moeten nemen.
Mijn vrouwke was ook niet te best hart kloppingen en niet geslapen nu vandaag maandag is ze een beetje op haar plooien. Ze geeft ook zeer veel last in de nek en geeft vernauwing van de artrose en daar door komt de pijn.
Bij mij is de huisarts geweest en moet stoppen met die extra morfine en geeft terug inspuitingen gegeven, vind het zo erg als je eens weg gaat dat je daar na zo veel last van hebt. En gezonde mensen verstaan het niet hoor dat is ook steeds het probleem dan krijg je rare reacties die ik hier niet vermeld........

7-10-2014 Huisarts
Vandaag huisarts terug langs geweest voor inspuiting de pijn was van deze morgen al erg, ondanks de morfine die relatief hoog staat. Huisarts geeft nog eens besproken over de pijn grens en dat het niet gemakkelijk is om zo te leven. We doen ons best zo lang het gaat en dan zien we wel..............

8-10-2014 Pijn terug erg
Vandaag terug veel pijn had rug nek benen, huisarts geeft terug geweest voor inspuiting te geven. Ja het is niet plezant steeds pijn te hebben die hoge pieken kan je niet houden.

9-10-2014 Pijn terug Deze nacht iets beter geslapen, maar tegen de ochtend aan waren ze er terug met veel pijn in de rug en het been. Die zenuwpijn is niet te houden in dar links been en komt ook nu rechts meer en meer voor.
Huisarts is terug binnen geweest voor extra inspuiting dat ik terug een paar uur iets minder pijn heb.

10-10-2014 Terug inspuiting
Deze middag terug enorm veel pijn in de rug en zenuw pijn in links en rechts been. De huisarts is terug geweest voor een inspuiting te geven zodat het een paar uur beter te verdragen is. Huisarts zegt ook dat ik terug goed van heb met de zenuwpijn in been en rugpijn.

11-10-2014 Dokter van wacht
Vandaag dokter van wacht moeten laten komen om dat de pijn terug ondraagbaar was, geeft terug een inspuiting moeten geven tegen de pijn, de zenuwpijn was terug niet te houden.

13-10-2014 Pijn in been
Vandaag terug enorm slecht in de benen meest links been dat de pijn niet te houden is zenuwpijn en krachtvermindering in het been ook. Huisarts terug langs geweest om een inspuiting te plaatsen tegen de pijn en nu hopen dat een paar uur beter is.

13-10-2014 Echografie geweest.
Vandaag onder de echografie geweest op aanraden van mijn huisarts met mijn linkse heup om dat ik er zo pijn in had. En ik heb gevraagd om mijn andere heup ook eens te controleren hij was zo vriendelijk dat hij het gedaan geeft. De uitslag was linkse heup zware ontsteking om de pees van linker heup ook vrij uitgesproken tendinitis tekenen aan de gluteus medius. En er was een duidelijk onsteking aan beide heupen van bursitus met duidelijk hypo-echogene vulling van de bursae. Op 15-9-2003 zijn de eerste inspuitingen begonnen in beide heupen met courtisane om de 3 tot max 4 maand dat is nu al 11 jaar. De linkse kant zou wel kunnen geopereerd worden op de pees zuiver te maken en zo te proberen de ontsteking voor goed te proberen uitschakelen, maar zou ook niet ideaal zijn. Wij gaan nu voorlopig verder doen met een zalf en dan zien wat de huisarts en van vind.
15-10-2014 Huisarts geweest
Vandaag huisarts terug geweest om een inspuiting te geven tegen de pijn, geeft ook naar de uitslag gezien van de Echografie die ene kant als ik niet meer kan houden worden er een paar inspuitingen geven in de beide heupen en zou ook de pees op een plaats of 6 inspuiten en ook een in de spier terug met courtisane er zit niets anders op dan dit te doen.

16-10-2014 Huisarts geweest
Vandaag terug pijnaanval had in de rug en zenuwpijn in het been huisarts geeft langs geweest en kan ook niet anders doen dan een inspuiting te geven, in de poep moet ik al inwrijven met verteer zalf staan er harde bollen langs binnen van te veel inspuitingen te krijgen.

17-10-2014 Terug pijn aanval
Deze middag terug pijn aanval in mijn links been had terug zenuwpijn, de huisarts was hier vrij vlug voor een inspuiting te zetten hopelijk blijft het een paar uur beter nu.

18-10-2014 Pijn aanval
Deze late namiddag terug een pijn aanval in mijn rug had kon mij bijna niet meer bewegen van de pijn. De arts van wekend geeft geweest had en ook een inspuiting gegeven om de pijn wat te verzachten hopelijk lukt het voor een tijd.

20-10-2014 Pijn aanval
Vandaag terug enorme pijnaanval gehad gebeld naar de huisarts voor inspuiting. Maar heb ook gebeld naar de pijnkliniek dat het niet meer houdbaar is van de pijn in mijn been. Heb naar de pijn arts zelf kunnen bellen hij gaat mij donderdag morgen opnemen, en onder narcose inspuitingen zetten geeft mij een beetje voor genomen hij weet ook wat het is om zo te moeten leven met die pijn.

21-10-2014 Terug van de kliniek.....
Moet volgende week nog een terug bij deze arts de woensdag.
Huisarts komt nu af om een inspuiting te geven ik kan jet niet meer houden van de pijn in been en rug. Donderdag gaan we naar de pijnkliniek binnen voor een speciale inspuiting tegen de zenuwpijn je kan het zo niet uit houden van de pijn hoor.....

22-10-2014 Huisarts langs geweest
Huisarts langs geweest om te bespreken welke medicatie ik best neem voor mijn gezwollen voeten, we gaan ze aanpassen en dan zien we wel. Heb terug een inspuiting had tegen de pijn die terug niet te best is.

23-10-2014 Opname Dagkliniek
Vandaag binnen geweest naar de pijnkliniek langs de dagkliniek opnamen, met doel een facetinfiltratie te doen om zo minder pijn te krijgen in mijn links been met zenuwpijn. We zijn voor de 70 ste keer onder volledige narcose geweest dat telt ook al. Nu zal het afwachten zijn hoe het zal verlopen de komende dagen of het iets beter is of er voor ik hoop het wel. Het gaat zeer moeilijk bij mij om nog inspuitingen te krijgen in mijn rug allemaal artrose en vergroeiingen en facetten zijn volledig versleten. Ben wel zeer bij dat ze mij in de pijnkliniek hebben kunnen voor nemen, de pijn was niet meer te doen en dagelijks inspuitingen ook niet alles hoor.

25-10-2014 Nog niet te best
Na 2 dagen van de opname is mijn been nog niet te best en mijn rug onderaan is ook nog zeer pijnlijk. Ik hoop dat het nog verbeterd morgen of de dagen nadien we leven op hoop.

27-10-2014 Huisarts en Pijnkliniek
Heb deze middag terug gebeld naar de pijnkliniek, de pijn zit er terug volledig in, ze gaan mij vandaag terug bellen om te zien wat ze gaan doen? Het is terug niet houdbaar.
De huisarts komt straks ook voor een inspuiting terug tegen de pijn, en naar mijn vrouwke kijken ze is ook niet te best in haar nek en draaien er ook nog bij niet plezant dus. Vallen van de hak op de tak.

28-10-2014 Huisarts langs geweest
Deze namiddag terug een hevige pijn opstoot in mijn been van zenuwpijn tot in de rug had was niet te houden. Terug inspuiting van de huisarts had, daarna was het terug wat zachter de pijn.

29-10-2014 Naar de kliniek
Deze voormiddag terug naar de kliniek, bij een logopedie om papieren in te vullen voor mijn nieuwe scooter in te vullen vorige week zaten we niet goed de afspraak was niet goed gemaakt geweest. Heb daar zeker meer dan een uur moeten vragen beantwoorden voor de juiste papieren binnen te sturen naar de RIZIV. Daar na nog bij een arts langs geweest voor ook nog een beetje papieren in te vullen. Daarna hebben we beslist waar we de aankoop gaan doen van de scooter, in de namiddag was die man hier al en zeer goede uitleg had van deze man. Tegen gisteravond had ik al de papieren dat de aanvraag al binnen is gestuurd. We hopen nu dat er eindelijk eens schot in de zaak komt die al zolang is opgestart. Daarna geeft de huisarts nog moeten komen ik had enorm veel pijn van recht te zitten en heb ik een inspuiting had.

30-10-2014 Huisarts langs geweest.
Deze avond oproep gedaan naar de huisarts om dat de pijn zo hevig terug aanwezig is door gisteren volgens mij te lang moeten recht zitten.

31-10-2014 Hevige pijn
Deze namiddag terug een pijn aanval in de rug en de zenuwen in het been, je kan dat niet houden van de pijn. De huisarts was hier vrij vlug voor een inspuiting te plaatsen.

1-11-2014 Arts van wacht
Deze avond dokter van wacht moeten langs komen voor inspuiting terug, kon de pijn niet meer houden in de rug enorme pijn. Daarna heb ik een draaiing had had dat ik even weg was een fractie van een seconde iets heel raar hoor, nu nog wat wazig zal vlug in bedje liggen vandaag hoor.

2-11-2014 Arts van wacht
Vandaag terug arts van wacht geweest om terug een inspuiting te plaatsen terug enorm veel last rug en been, er is een weer verandering voor morgen veel wind en regen en dat is niet te best ook voor chronische pijn patiŽnten.

3-11-2014 Huisarts geweest
Vandaag huisarts geweest voor terug een inspuiting te plaatsen tegen de pijn, heb enorm veel last van de rug de onderste 5 wervels waar de tussen schijven van weg gesleten zijn. En de pijn in het been blijft ook steeds aan houden.

4-11-2014 Huisarts terug geweest
De pijn blijft terug aan houden dag na dag weet niet wat te doen hebben van alles geprobeerd. De huisarts geeft terug moeten komen vandaag voor inspuiting te plaatsen tegen de meeste pijn. Tijdens de nacht is doorslapen er ook al lang niet meer bij lig zeer veel wakker van de pijn. Val ik dan in slaap word ik na een uur terug wakker van de pijn en dat gaat zo steeds door de ganse nacht.

5-11-2014 Evenwichtsstoornis
Vandaag huisarts terug geweest voor inspuiting tegen de pijn, Maar er is nog iets anders bij gekomen ook ik ben al een paar dagen dat ik vlug draaide bij het opstaan en als ik ga gaan slapen bij neer leggen ook. De dokter wist dat en had mijn bloed al eens genomen deze week, maar nu kijk ik naar boven en begon te draaien dat ik er zeer ongemakkelijk van worde niet zo prettig. Dus aan de huisarts gevraagd ze geeft mij goed onderzocht en geeft het gevonden dat ik evenwicht stoornissen had. Moest rechtstaan voeten tegen elkaar armen gestrekt en binnenste van de handen naar boven en ogen dicht doen, en daar was het dan ik stond te waggelen. als het niet beter is moet ik beginnen met pillen 3 maal daags te nemen BŤtahistine om het zo hopelijk onder controle te houden. Mijn vrouwke geeft het ook en is al meer dan een week bezig met dit te nemen en er is lichte verbetering.Ik hoop dat ik er ook snel beter van word want het is zeer ongemakkelijk.
Oorzaken duizeligheid
Duizeligheid, ook wel vertigo geheten, is dus geen ziekte maar een zeer onaangenaam symptoom dat duidt op een stoornis in de hersenen en/of het evenwichtsorgaan in het binnenoor. De stoornis kan door een reeks aandoeningen worden veroorzaakt. Het kenmerkende van duizeligheid is dat u de gewaarwording heeft dat u ronddraait of dat objecten om u heen ronddraaien, terwijl u niet in beweging bent. Het kan variŽren van een kort momentje van duizeligheid, een zeeziekte-gevoel, tot zo'n ernstige draaiduizeligheid dat u angstig, bleek en misselijk wordt, gaat transpireren en braken en tenslotte uw evenwicht verliest. Op dat moment wordt duizeligheid gevaarlijk want u kunt vallen, iets breken en zelfs bewusteloos raken. Het kan zich ook manifesteren door een gevoel ergens in te vallen of opzij geduwd te worden.

6-11-2014 Evenwichtsstoornis
De evenwichtsstoornis blijft duren bij mij dus ben ik vandaag ook moeten starten met BŤtahistine 3 maal per dag na een week zou er moeten verbetering zijn. We hopen dat het aanslaat dat ik van dit ongemak verlost zal van worden.
De dokter van wacht geeft nog moeten komen deze late avond had ik terug een opstoot van de zenuw pijn in mijn been was niet te houden tot in de rug terug. Hopelijk helpt het voor deze nacht nu door te brengen.

7-11-2014 Huisarts langs geweest
Huisarts terug moeten langs komen geeft mij getest op mijn bloed al zitten was het 10 en bij opstaan zakte het naar 8, dit is ook een hoofdzaak van mijn draaien. Deze morgen opgestaan beetje blijven zitten stel mij uit bed en val tegen de kast een draaiing en gaat niet vlug over dat draaien. Geeft mij ook terug een inspuiting gegeven tegen de pijn was terug niet zo goed vandaag met de pijn.

8-11-2014 Dokter van wachtgeweest
Terug veel pijn in mijn been en de rug met zenuwpijn niet te houden, de dokter van wacht geeft deze avond laat nog geweest voor een inspuiting tegen om te kunnen wat te slapen.

9-11-2014 Dokter van wachtgeweest
Vandaag terug enorm veel pijn had in mijn been van de zenuwpijn de arts van wacht geeft moeten komen om terug een inspuiting te plaatsen tegen de pijn, helaas werk dit niet zolang.

10-11-2014 Huisarts geweest
Vandaag terug de huisarts geweest voor een inspuiting tegen de pijn te zetten de pijn was terug niet meer te houden in mijn been.

11-11-2014 Dokter van wacht
Vandaag dokter van wacht geweest om mij terug een inspuiting te plaatsen, tegen de zenuwpijn in dat been het gaat blijkbaar niet over het is dagelijks nu.

12-11-2014 Huisarts 2 maal geweest problemen met bloed.
Deze morgen inspuiting had tegen de griep voor mij en mijn vrouw. Het draaien is nog steeds niet gedaan bij opstaan draai ik erg, de huisarts geeft mij bloed genomen al zitten op mijn bed staat het 11 en stel mij recht zakt het naar 8 dat is niet goed en bestaan geen medicatie om bloed om hoog te krijgen. Meer zout eten is een oplossing kunnen zijn.
Deze avond geeft hij terug moeten komen ik kon terug de pijn niet meer houden ze hebben terug een inspuiting geplaats voor iets minder pijn te hebben.

13-11-2014 Huisarts geweest voor mijn pijn en bloed..
Deze avond terug een inspuiting had tegen de pijn was terug niet te houden rug en been. en ook veel pijn in de littekens aan de rug en buik waar de pomp en neurostimulator zitten ook al een paar keer open geweest. Geeft terug mijn bloed gemeten al zittend 11,5 dan onmiddellijk rechtstaan was het 9 gezakt met 2,5 is te veel, stelt voor om zout te eten voor omhoog te krijgen best opgelost in water om beter binnen te krijgen.

14-11-2014 Huisarts geweest voor mijn pijn font>
Deze avond terug inspuiting had tegen de meeste pijn, het gaat steeds slechter we gaan eens proberen met pillen bij te nemen of het niet helpt.

17-11-2014 Huisarts
Huisarts geweest voor inspuiting tegen de pijn! Maar ook het draaien dat steeds slechter word geeft een paar proeven gedaan met mij met ogen dicht stappen en stond gedraaid raar was dit, en steeds naar rechts vallen. Dus probleem met evenwicht stoornissen dit kan voor komen van 3 factoren.
1 ste vocht aan sinussen die het evenwicht ontregeld.
2 De De kristallen die uit het slakken huis zijn een paar gelijk hier boven beschreven op 5-11-2014.
3 DE kan ook een ontsteking zijn van een zenuw in de nek.
De huisarts gaat terug pillen laten maken tegen het vocht om dat ik daar deze zomer ook beter mee geweest ben en pillen laten maken ook. Als het niet verbeterd moet ik naar de kliniek voor verder onder zoek zou mij vandaag al gestuurd hebben maar het het nog uitgesteld met zijn toelating. het kan nog andere mogelijk heden ook hebben heb ook lang geleden 30 jaar een zwaar verkeersongeval had met zware whiplash en kan mijn bloed afsnijden door de artrose in mijn nek ook mogelijk er zijn zoveel factoren die kunnen mee spelen.

18-11-2014 Huisarts
Huisarts terug geweest voor mijn bloed te controleren, en ook een inspuiting tegen de pijn terug ook, zit nu al meer dan 14 dagen binnen de muren komen weer op mij af. Word tijd dat ik terug eens buiten kan gaan voor verse lucht en andere gedachten te hebben maar ja .........

20-11-2014 Huisarts
Laat op de avond is de huisarts nog moeten komen had zeer veel pijn niet uit te houden, terug een inspuiting gekregen tegen de ergste pijn.

24-11-2014 Huisarts
Huisarts terug moeten komen, mijn draaien is nog niet verbeterd, ik heb nu al een koffie lepel zout opgelost in water 2 keer gedronken en zou het wat beter zijn. De huisarts komt om mij nog een inspuiting te plaatsen tegen de pijn voornamelijk zenuwpijn in mijn been.

25-11-2014 Huisarts
Huisarts terug geweest en geeft terug evenwicht stoornissen ontdekt met testen te doen, geeft mij onmiddellijk iets laten maken om dat hij denkt dat het vocht is dat er tegen drukt. Als ik neer lig staat mijn bloed 10 stel mij recht en zakt naar 8 dat mag maar een verschil zijn van 1 niet 2. Nu na die pillen niet verbeterd moet ik naar de kliniek gaan om verder te onder zoeken.

27-11-2014 Huisarts
Vandaag op jaarlijkse controle geweest met mijn tanden resultaat was goed met de tanden klein gaatje en toch een half uurke moeten in de tandarts zetel moeten liggen. Toen ik thuis kwam had ik terug veel pijn van deze houding, een inspuiting terug had. Nu geven ze droog weer ik hoop dat ik nu geen inspuitingen meer moet hebben. Met het draaien in mijn hoofd kan ik nog niet veel zeggen is nog te vroeg.

28-11-2014 Huisarts
Vandaag terug veel last had van de rug de huisarts geeft dan terug een inspuiting ingespoten, ook geeft hij controle gedaan op draaien in mijn hoofd de test waren iets beter laten we hopen dat het er mee over gaat zegde hij, ik hoop het ook.

30-11-2014 Dokter van wacht
Vandaag terug enorme veel pijn had door de mist volgens mij, en het was zeer vochtig dokter van wacht geeft langs geweest om een inspuiting te plaatsen.

3-12-2014 Consult Pijnkliniek
Vandaag naar de pijnkliniek geweest deze voormiddag om mijn morfinepomp op te vullen, we hebben nog gepraat over de pijn die blijft bestaan in mijn been van de zenuw kan er helaas niets meer aan doen was het antwoord. Nu mijn neurostimulator staat ook op 8.9 voor een goed effect te hebben daar heb ik ook over gepraat, hij zal vlug leeg zijn is nadeel kan er ook niets aan doen door de vergroeiingen er rond. Geeft mij gevraagd om een medicament Gambaran 500mg te proberen om te zien hoe het daar mee gaat.

4-12-2014 Migraine aanval 70 u
Zware Migraine aanval had met alles er op en aan, kloppende hoofdpijn, braken niet kunnen eten steeds maar slapen geen lawaai afkunnen geeft bijna 70 u geduurd!!!!
Migraine komt voor bij ongeveer 2 tot 10% van de mannen, bij vrouwen tussen 5 en 25%. Migraine komt ongeveer driemaal zo vaak bij vrouwen als bij mannen voor. Aanvallen nemen af na de leeftijd van 45-50 jaar. De eerste aanvallen van migraine kunnen optreden op jonge leeftijd, reeds vanaf 10-11 jaar. Volgens een Schots onderzoek onder 2165 kinderen van 5 tot 15 jaar heeft 11% van de kinderen migraine.

Klachten

Migraine wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van matige tot heftige, meestal eenzijdige, bonzende hoofdpijn met misselijkheid en/of braken, die erger worden bij lichamelijke activiteit zoals traplopen. Daarnaast is er vaak licht- en geluidsovergevoeligheid. De duur van een onbehandelde hoofdpijnaanval ligt tussen de 4 en 72 uur. Een aanval korter dan 4 uur of langer dan 72 uur sluit migraine uit. Migraineaanvallen kunnen variŽren in ernst en duur binnen en tussen patiŽnten. De hoofdpijnaanvallen verhinderen dagelijkse activiteiten. Gebleken is dat 62% van de migrainepatiŽnten ook spanningshoofdpijn heeft, terwijl 25% van de patiŽnten met spanningshoofdpijn ook aan migraine blijkt te lijden. Een migraineaanval kan beginnen als spanningshoofdpijn, maar in het verdere beloop van de hoofdpijnaanval ontwikkelen zich de kenmerkende migraineverschijnselen.

Andere veel voorkomende symptomen zijn gevoelsstoornissen. Soms verspreidt een tintelend of dof gevoelen zich aan ťťn lichaamszijde bv. vanuit de hand over de arm, de schouder en zo verder naar het aangezicht en de tong. Een tintelend gevoelen rond de mond is een tyisch migrainesymptoom. Een milde vorm van eenzijdige verlamming is niet uitzonderlijk.

De hoofdpijn komt gewoonlijk opzetten na het verdwijnen van de aura of de gevoelsstoornisssen. In 2 op 3 gevallen treft ze slechts ťťn zijde van het hoofd (bij sommige mensen is dit steeds dezelfde zijde). Ze kan variŽren van een licht ongemak tot een intense, striemende en verlammende pijn. Ze is typisch kloppend van aard. Vaak vermindert ze wanneer je stil neerligt of zit en wordt ze intenser bij lichamelijke activiteiten of bewegingen van het hoofd. Ze kan van enkele uren tot dagen aanhouden. Een aantal mensen kunnen een migraine-aanval van zich afslapen. Een kort slaapje van enkele uren volstaat bij sommigen.

Na de aanval voelen de meeste mensen zich slap, moe en prikkelbaar en kunnen ze zich slecht concentreren. Dit gevoel kan eveneens enkele uren tot dagen aanhouden.

8-12-2014 Infiltratie heupen
Vandaag huisarts geweest voor infiltratie van beide heupen te doen, kon er terug niet meer op liggen van de pijn van de ontsteking. DE slijmbeurs zakjes zijn beide kanten terug ingespoten met kennacort zou binnen een paar dagen moeten beter zijn.

11-12-2014 Huisarts geweest
Vandaag huisarts geweest voor een inspuiting tegen de pijn er komt veel regen en wind af en dit voel je nu reeds al.
De heupen zijn terug beter met de inspuiting, en het draaien is ook over gegaan met die medicatie hopelijk blijft het zo.

12-12-2014 Huisarts geweest
Vandaag terug veel pijn had in de rug en been, dat de huisarts terug moeten komen is voor mij een inspuiting te plaatsen tegen de hevigste pijn.

13-12-2014 Dokter van wacht
Deze avond geeft dokter van wacht geweest voor een inspuiting de pijn was zo hevig dat ik een inspuiting van doen had. Laten we hopen dat we een goede nachtrust hebben dat is ook al veel waard.

15-11-2014 Terug hevige zenuwpijn
Deze week zal ik terug mogen inspuitingen hebben tegen de zenuwpijn en deze komt voort van de vernauwingen waar de zenuwen uit de rug komen dit groeit nu dicht. Lumbale stenose (vernauwing in onderrug)

De lumbale kanaalstenose of vernauwing van het lendenwervelkanaal is een aandoening die tamelijk veel en vooral bij oudere mensen voorkomt. Mensen die hieraan lijden klagen over pijn laag in de rug en uitstraling van de pijn in ťťn of beide benen. Typisch voor deze klachten is dat ze optreden na een eind lopen en na enige tijd staan; de pijn in de rug en in de benen wordt erger, de benen gaan doof aanvoelen en worden stuurloos. Om dan de klachten weer te doen verminderen moeten de patiŽnten gaan zitten of voorover bukken of hurken. Liggen op de zij, of met opgetrokken benen, helpt vaak ook. Stilstaan na het lopen helpt niet omdat de klachten zelfs optreden na lang staan. Terwijl men vroeger gewend was om rechtop te lopen, gaat men wat voorovergebogen lopen, omdat in deze houding de klachten beter te dragen zijn. De mensen met deze aandoening zien er daarom steeds meer tegenop om uit te gaan voor hun dagelijkse boodschappen of sociale genoegens waardoor ze tenslotte maatschappelijk geÔsoleerd kunnen raken. Het is verder opmerkelijk dat de meeste patiŽnten die lijden aan een lumbale wervelkanaalstenose, prima kunnen fietsen zonder noemenswaardige been- en rugklachten. Om een goed begrip van de aandoening te krijgen is het belangrijk om een indruk te hebben van de anatomie van de wervelkolom.

Anatomie van de wervelkolom

De wervelkolom vormt de spil van het bewegingsapparaat, die binnenin het ruggenmerg en de zenuwwortels bevat en aan de buitenkant de aanhechting vormt van het bekken en alle belangrijke spieren van de romp. De wervelkolom bestaat uit 7 nek- (of cervicale) wervels C1 t/m C7, 12 borst- (of thoracale) wervels Th 1 t/m Th 12, 5 lenden- (of lumbale-) wervels L1 t/m L5, en het heiligbeen (of sacrum (S)) met het staartbeentje (stuitje). Met uitzondering van de eerste twee halswervels zit er tussen iedere twee wervels een tussenwervelschijf. Dat de wervels gemakkelijk ten opzichte van elkaar kunnen bewegen, is te danken aan de tussenwervelschijven die elastisch zijn, maar ook aan de gewrichten die aan beide kanten iedere wervel aan de bovenliggende en onderliggende wervels verbinden. Verder wordt het wervelkanaal van boven naar beneden op ieder niveau gevormd door de wervelbogen, die vastzitten aan de wervellichamen, en die aan de achterkant uitlopen in een uitsteeksel (het doornuitsteeksel) dat midden op de rug kan worden gevoeld (de "ruggengraat"). Bovendien worden de wervelbogen met elkaar verbonden door elastische banden, de gele ligamenten, die het wervelkanaal van binnen bekleden. Binnen in het wervelkanaal loopt van boven naar beneden het ruggenmerg (tot aan de 2e lendenwervel). Onder dit niveau gaat het ruggenmerg over in een bundeling van zenuwwortels, de cauda genoemd. Zowel het ruggenmerg als de cauda liggen binnen in een koker van hersenvliezen, de zogenaamde durale zak, waarin ze in hersenvocht (liquor) schokvrij zijn opgehangen. De zenuwwortels ontspringen uit het ruggenmerg en verlaten, omhuld door een manchet van hersenvlies, ťťn voor ťťn telkens links en rechts tussen twee wervels het wervelkanaal.

Oorzaak

De oorzaak van de klachten bestaat uit een vernauwing van het lendenwervelkanaal (stenose). Door de jarenlange belasting heeft bij ouderen de wervelkolom de neiging om slijtage te vertonen; slijtage is een normaal verouderingsverschijnsel dat bij iedereen voorkomt, al is de mate waarin het optreedt, van mens tot mens verschillend. Deze slijtage, ook wel genoemd artrose, is eveneens bekend van het heupgewricht of het kniegewricht. Als reactie op de artrose gaat het wervelbot woekeren, het wordt veel dikker, vooral bij de gewrichten, waardoor het wervelkanaal nauwer wordt. Bovendien zijn ook de gele ligamenten verdikt, waardoor er binnen het vernauwde wervelkanaal nog minder ruimte overblijft voor de cauda en de zenuwwortels. Maar hoeveel ruimte er uiteindelijk overblijft, wordt verder bepaald door de mate van slijtage en door de wijdte van het kanaal die beide van persoon tot persoon verschillend kunnen zijn

22-12-2014 Huisarts geweest
Terug hevige pijn aanvallen dat ik terug heb been rug en alle wonden en vorige ingrepen doen zeer veel pijn, mijn hart klopt zeer hard door de pijn. De huisarts is verwittigd en denk dat ik 2 extra inspuitingen zal krijgen, en neem al een extra medicatie ook voor slapen gaan niet plezant zo te leven hoor.

22-12-2014 Huisarts geweest op nacht visite
De pijn was zo hevig in mijn been dat de huisarts op nachtvisite moeten komen is, het was niet te doen zo erge pijn. Heb terug inspuitingen had en dan was de pijn te verdragen hoop dat het wat langer helpt. Geeft mij ook een soort pillen doen nemen gedurende 7 dagen om te zien of het verbeterd met deze pillen.

23-12-2014 Terug veel pijn
Huisarts terug langs geweest had terug erge zenuwpijn in dat links been, kon ik niet uithouden zelfs met neurostimulator op bij 10 komt er de pijn nog hevig door van de zenuw. Niet plezant als het dagelijks terug zo begint te worden, in de pijnkliniek weten ze ook niet meer wat gedaan !!

Terug naar boven

Copyright © RUGINFO-EN-PIJN © NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN