Mijn verhaal van het jaar 20056-1-05 Pijnkliniek geweest
Vandaag naar pijnkliniek geweest en heb heel veel last had de laatste dagen niet te doe van de pijn.De arts heeft het opgemerkt dat ik veel pijn had en heeft besloten,de morfine pomp te verhogen van 12.5 naar 15 dat is een verhoging van 18 procent morfine,mijn vrouw was er al bang voor.De dag na de verhoging was ik beter de 2 de dag had ik terug meer pijn.Nu is de situatie zo dat ik wat beter ben bij het liggen en bij het stappen heb ik terug veel pijn zo sta ik er nu voor.

11-1-05 Naar de winkel
Vandaag heb ik geprobeert om naar de winkel te gaan ik was nog maar 50 meter verder en kon het al niet meer houden van de pijn,ik had gedacht met die verhoging dat het zou beter geweest zijn,maar neen hoor kon geen weg meer.De huis arts is moeten komen inspuitingen geven tegen de pijn.Ik weet niet wat er nu nog gaat gebeuren?

13-1-05 inspuitingen had
We hebben al enkele inspuitingen had en het is nog steeds niet beter,ik denk dat het terug gekwetst is binnen in en dat er terug moet uitgaan met te rusten en plat te liggen,heb vandaag terug inspuiting had.

16-1-05 Gaat niet goed
Ik heb een slechte nacht had met veel druk op mijn heupen en pijn in de onderrug,ik kan vandaag met moeite stappen van de pijn,het gaat niet goed.

18-1-05 Consultatie
Vandaag naar consultatie geweest naar pijnkliniek wegens blijvende klachten in mijn rug.De arts heeft mij ondezocht en het komt voort van de discus dat versleten is.We hebben gevraagt voor een ingreep te doen en een nieuwe discus te plaatsen,en de arts vind het te riskant voor de morfinepomp en de stimelater dus gaan we nu nog proberen met medicatie dolzam 200mg een per dag bij hevege pijn,mag niet dagelijks gebruikt worden.

20-1-05 Raad aan de huisarts
De dolzam heeft niets uit gehaald de huisarts is langs geweest,ik had hevige pijn en deze nacht ook,hij heeft met de pijnkliniek gebeld om te vragen wat hij kon doen.De pijnarts heeft terug in over leg met de huisarts besloten van de durogesicpleisters terug op te starten met 50 mg nu afwachten wat het nu word.

27-1-05 Pompopvulling
Vandaag pomp terug opgevuld en over mijn blijvende pijn gepraat.De arts heeft de pomp verminderd naar 14,5 voor dat ik te hoog stond volgens hem.Bij pijn thuis mag ik geen contermal meer innemen maar MS direckt van 10mg of 20 mg.Als de hevige pijn blijft nu aanslepen moet ik verhogen met de durogesicpleisters van 50mg naar 75 mg gaan alleen als het hoog nodig is.

2-2-05 Durogesic pleisters
Kleef nu al een 14 dagen die pleisters het is beter om neer te liggen,voor het stappen heb ik dezelfde pijn.Ik neem een Ms direkt er bij van 10 mg en dan gaat de pijn wat verzachten,maar dat zijn 3 maal morfine dat ik krijg.Nu de laatste keer had ik aan de arts van de pijnkliniek die uiters zijn best doet gevraagt hoe het komt dat ik niet ben gelijk met de proefinplanting dan was ik heel goed.De arts vertelde mij dat hij dat nog heeft bij enkele personen dat ze niet meer krijgen gelijk bij de proef en weten niet hoe het komt.14-2-05 Er is hulp
We zijn in contact gekomen door mijn verhaal in dag allemaal met een vrouw uit antwerpen die zou helpen sponseren voor een operatie in de Alpha klinik in munchen een zeer kostelijke operatie,door een zeer bekwaamde arts,ik heb nu de mogelijkheid om te gaan,maar ik weet het nu nog niet,ik ben bang om te gaan maar dat het moest beter zijn en minder morfine zou vandoen hebben zou dat mooi mee genomen zijn.IK ga donderdag nog eens vragen aan de arts in de pijnkliniek.

26-2-05 Veel pijn
Heb terug veel pijn,ik kan zelfs niet meer zo recht in bed zitten ik lig bijna plat en zo gaat het niet goed op de laptop te schrijven hoor,en ik sukkel al ee tijd met mijn maag wegens iname ms direct morfine pillen dat ik soms bij neem.Het verbetret er niet op met de rug word slechter,we zullen verder moeten gaan denk ik.

10-3-05 Pomp opvulling
Mijn rug is nog steeds zeer slecht tijdends de nacht ook en stappen gaat nog niet,ben vandaag terug naar de pijnkliniek geweest voor pomp opvulling,heeft vlot gegaan zijn daar heel vriendelijk.Toen ik thuis kwam was ik terug blij dat ik in mijn bed lag had terug veel pijn.

14-3-05 Door de hel
Het is nu de 2 de dag dat ik terug door een hel ga van de pijn dag en nacht rug onder aan en links been dat heel veel pijn doet.Ik heb nog maar een discusdenervatie had in december,kan ik nu al terug gaan?en terug in slaap gedaan worden? Het leven is hard en zeer pijnlijk voor chronischepijnpatienten.

28-3-05 Erge pijnen
Heb terug al erge pijnen had in rug en links been dat ge er niets meer kunt aan kunt verdragen,ik lig hier en heb zo helse pijn bij het stappen is het nog slechter.Wanneer gaat het eens verbeteren,ik heb zoveel kracht niet meer om terug te vechten mijn wil voor terug te vechten is er zo niet meer,ga terug morfine nemen.

31-3-05 Opvullen van pomp
Vandaag pomp gaan vullen dat gebeurt om de 3 weken,ik heb terug enorme pijn in links been,heb de arts van de pijnkliniek van gesproken.En hij stelt voor als het blijft duren voor terug een discusdenervatie terug te doen.

9-4-05 Platte rust
De pijn is van gisteren terug heel erg geworden in rug en linksbeen tot in de tenen,heb deze nacht ook veel last had.Vandaag lig ik heel plat en kan niets doen naar de wc gaan is al moeilijk,ik zal terug extra medicatie moeten nemen.Het leven is niet rooskleurig wanneer men dagelijks neerlicht 24 op 24 uur 7 op 7 dagen,het duurd nu al 6 jaar die pijn en krijgen ze niet weg,enkel mensen die dat ook mee maken begrijpen u.

21-4-05 Pomp opvulling dagkliniek
Vandaag terug pomp op gevuld in dagkliniek,heb met de arts gesproken over canabis voor mijn pijn is niet goed voor mij en heeft zijn degelijkheid nog niet bewezen als medicien op lange tijd dat wist hij te vertellen.Hoe gaat het nu met mij slecht pijn in de rug tijdens de nacht pijn in been,en nu sinds kort ook nekpijn er bij,er is nog een bed besteld dat ik eens in de veranda ook kan liggen kan ik eens naar de hof buiten kijken en naar mijn vogels,we kunnen niets anders dan neerliggen jammer genoeg.

4-5-05 Pijn aan de wervelkolon
Heb de laatste dagen enorm veel pijn aan de wervelkolon heel de wervelkolon doet pijn,en daar mee ook de aansluitingen van morfinepomp,en neurostimelator ook.En mijn been graakt ook niet gedaan zal het terug moeten laten verbranden de zenuwen discusdenervatie laten uitvoeren,en tijdens de nacht is het ook slecht slapen van de pijn.

12-5-05 Vandaag pomp opgevuld
Vandaag pomp opgevuld en over de pijn gepraat volgens de specialist van de pijnkliniek moed ik 8 kilo vermageren,om de morfine beter te werken in de hersenen.Ik weet niet of dat het wat uit doet,maar ik kijk er naar uit om eens naar Munchen te gaan om daar de laatste operatie te laten doen dat ik van plan ben,hoop dat er snel veel steun komt.Heb vandaag terug moeten morfine bijnemen mijn pijn was te hevig in rug en been,we staan nog evenver.

26-5-05 Vandaag veel pijn
Vandaag heel veel pijn de arts heeft 2 inspuitingen weesten plaatsen en de nacht was beter tegen de ochtend had ik terug meer last been en rug.Met die warmte is het tijdens de nacht dat ge geen lucht krijgt niet plezant,en meer draaien en keren met de warmte dus terug meer pijn!!!

2-6-05 Heupen ingespoten
Gisteren zijn mijn heupen ingespoten geweest kon het niet meer houden van de pijn kon niet goed gaan en niet op liggen,vandaag wat beter.Pomp is daar juist ook terug opgevuld kan terug voort voor 21 dagen.Mijn pijn blijft bij het recht lopen of recht zitten niet uithoudbaar,neem nu nog morfine bij.

23-6-05 Vandaag pomp laten Vandaag pomp laten opvullen hebben besloten wat lager te zetten door die ondraaglijke warmte,heb ge vlug hoofdpijn en moe ook.Mijn pijn is nog steeds erg ondanks ik dagelijks rust,stappen lukt ook nog niet en recht zitten ook niet.

2-7-05 Veel last in rug en been
Heb van gisteren duidelijk meer last van rug en been huisarts heeft geweest om 2 inspuitingen te plaatsen,met lichte verbetering.Vandaag is de verbetering terug naar af de inspuitingen hebben niet lang gewerk.Dus neem ik vandaag extra medicatie,ik ben erg prikkelbaarook heb te veel pijn gaat niet goed.

10-7-05 Nog altijd pijn in been
Heb de afgelopen dagen al enorm veel pijn had aan mijn been en voet en tenen,de huisarts is terug komen spuiten tegen de pijn niet te houden.Als het zo blijft zal er een coagilatie terug inzitten het is niet te houden.Mijn familiebanden zijn nog verkleint komen nog juist 2 zusters van mijn vrouw zijn er terug afgehaakt,het duurd nu al 6 jaar en haken allemaal af.Op het internet op mijn forum heb ik een paar vrienden bij voor mijn leven,het is wel dat dit bestaat dat we elkaar kunnen steunen.

14-7-05 Terug mijn pomp laten op vullen
Naar pijnkliniek geweest voor opvullen van pomp kunnen terug voort voor 3 weken.De pijn bij het stappen blijft bestaan was blij terug thuis te zijn en terug te kunnen plat liggen het gaat niet goed stappen en rechtzitten. Het is vandaag niet te doen pijn is niet meer menselijk in been en rug,gaat niet over met medicatie.De 3 augustus gaan ze in de operatiezaal terug een discusdenervatie doen kan het niet meer uithouden van de pijn zal blij zijn als het zal gedaan zijn.

20-7-05 Ik verga van de pijn
De huisarts heeft gisteren terug 2 inspuitingen gegeven,en de pijn in been was nog niet weg.Ik heb dan nog morfine moeten bijnemen om het wat menselijk te maken de pijn.Ik hoop dat de discusdenervatie zal helpen want ik ga door de hel van de pijn.

29-7-05 Woensdag binnen
Mijn pijn is nog steeds niet te houden in been en in rug,ik kon vandaag mij zelfs niet voledig rechten van de pijn in de rug.Normaal is het woensdag discusdenervatie ik hoop dat het goed verloopt en dat ik minder pijn zal hebben daar na.

3-8-05 Vandaag discusdenervatie
Vandaag discusdenervatie had en de ingreep heeft niet goed gegaan heeft langs beide kanten moeten doen was geen plaats genoeg tussen.Toen ik wakker werde kan ik het niet houden van de pijn hebben mij moeten tot 2 maal toe morfine inspuiten tegen de pijn.De pijnarts stelde voor om daar in de kliniek te blijven een nacht om mijn pijn te bestrijden,ik wilde niet en ik heb gezegt de huisarts kan ook nog een inspuiten komen geven.De huisarts heeft om 17.00 u nog een morfine spuit gegeven en ook een feldiene inspuiting om de genezing te bevorderen van de zware verbranding aan de zenuwen.Ik was blij dat ik thuis was ik heb een 1/2 uur pijn gevoeld die zo hevig was dat ik nog nooit heb gevoeld onmenselijke pijn.nu gaat het iets beter door de morfine inspuitingen.

4-8-05 Slecht nacht
Deze nacht niet geslapen gelijk anders met die discusdenervatie,heb vandaag al naar de pijnkliniek terug geweest om mijn pomp te vullen.Vandaag komen ze nog inspuitingen zeten tegen de pijn van de zenuwverbranding in mijn rug van gisteren hopelijk gaat mijn been nu beter worden.

13-8-05 verslag van mijn been
Mijn linkerbeen dat de discusdenervatie heeft onder gaan heeft pracktisch geen zenuw pijn,maar het been voelt pijnlijk aan krampachtig en kan er moeilijk op staan heeft te maken van die discusdenervatie,ik denk dat het nog een tijd zal duren.Over mijn rug is er niet te spreken heb ik vreselijke pijn tijdens de dag en ook tijdens de nacht niet te doen. Zal ik al neer liggen dagelijks met veel pijn blijven verder gaan tot het einde der levens geen voor uitzichten juist 4 muren om mij geen!!!!

16-8-05 Zenuw verbetert
Vandaag op controle geweest voor mijn been,de zenuw is verbetert,maar mijn been is onstoken.Onstekingsremmers nemen,en in begin inspuitingen om dat het vlugger werkt,ook strechen met dat pijn opwarmen eerst.We hebben nog gesproken van Munchen als hij alles laat zitten de arts vind de pijnarts goed voor opereren,maar het is zeer kostelijk zegt hij ook het is teken dat zijn werk heel goed is zo anders zoveel niet vragen.Heb wel nog enorm veel last van mijn rug.

21-8-05 Terug pijn
Heb de afgelopen dagen enorm veel pijn had in mijn links been en ook in de rug,ik lig neer en de pijn is nog ondraaglijk.Ik neem nu onstekings remmers voor mijn been,en heb al extra morfine ook al moeten bijnemen ook dat het te hevig was de pijn.Het is zeer vochtig ook buiten 98 procent vocht is ook niet bevordelijk voor ons.

25-8-05 Pomp opgevuld
Vandaag terug pomp opgevuld heeft niet zo goed gegaan of anders dat gebeurt wel eens.Mijn pijn in mijn been is al wat beter geworden,daar en tegen de rug is nog een ramp hoor,vind het jammer dat ik nergens kan gaan gelukkig hebben we nog internet.

3-9-05 Onstoken pezen
Heb nu last van onstoken pezen is begonnen van na de coagilatie in mijn been.In mijn been is het nog niet helemaal gedaan,nu zit het in mijn voet en kan ik niet stappen.Huisarts heeft gezegt dat het met strechen moet over gaan, het is van te lang in mijn bed te liggen het is nu al bijna 7 jaar.Mijn vrouw heeft het met alles al ingevreven met zalf en gaat niet over.Nu zijn we begonnen met pleisters onder aan de voet te kleven tegen onstekingen geen goedkope zaak zal afwachten worden.Volgens de huisarts verkorten u pezen met in bed te liggen na een lange tijd,door niet meer mee te werken, ik kan geen oefeningen doen heb veel te veel pijn ondanks mijn zware medicatie.Gaan in de toekomst zien hoe het zal lopen met mij vrees niet goed.

5-9-05 Hallo mensen
Hallo,Ik ben nu 45 jaar en lig dagelijks in bed met enorme pijn,s'avonds moet ik naar bed kan de pijn niet meer houden.Mijn vrouwke verzorgt mij goed hoor niets van te zeggen.Mijn eigen familie heeft mij de rug toegedraait, ja zelfs mijn eigenbroer die mij een verslaafde noemde,heeft mij niet meer van doen kan niets meer, voor zijn huis te bouwen was ik goed genoeg en een heel jaar langzaterdagen en zondagen te gaan werken aan zijn huis. Heb dan nog mogen zijn huis ook helemaal voegen alleen,en datis mijn dank terug,zo gaat dat normaal in het leven hoor zeggen ze mij.Ik heb nog 1 goede vriend en de rest dat ik nog zie kan je op een hand tellen.Het is terug een mooie dag voor september en ik lig hier gelijk gewoonlijk in bed met veel pijn in de rug en been,en de onsteking is ook nog niet over aan de pezen.Ik vraag mij nu af moet ik hier nog 10,15,20,25?? jaar liggen met erge pijn en dan zo dood gaan?? Mooi vooruit zicht is het niet vind ik. Ik zak met de dag steeds dieper en dieper mijn moed is ver te zoeken,wat zoud ge willen na 7 jaar in bed met pijn te liggen en u niet echt goed kunnen helpen.Ik wilde dit vandaag eens op papier plaatsen het is het enige wat ik nog kan doen mijn laptop en het internet en mijn site,Wens jullie allen het beste toe.

12-9-05 Pijn rug,tenen,been
Van gisteren al heb ik enorm veel pijn,rug tenen been het vochtig weer zal er niet beter door zijn,heb vandaag een inspuiting gevraagt tegen de pijn was hier vroeg deze morgen maar heeft geen verbetering gebracht. Mijn spieren waren verkramt van de pijn,en erg gespannen heb een myliostan genomen helaas de pijn blijft als het niet verbetert ga ik moeten over gaan naar morfine om bij te nemen het is te erg hoor dit zijn erge dagen voor mij ben ze beu.

15-9-05 Morfinepomp
Deze morgen morfinepomp terug opgevuld,bij naar huis gaan had ik terug meer pijn van met de auto dat stukje te rijden. De opvuling heeft vlot gegaan gelijk steeds geen probleem in de pijnkliniek.Nu is het terug platte rust tot ik terug wat beter ben kan ik terug op de computer.

20-9-05 consultatie geweest
Op consultatie geweest naar pijnkliniek om dat ik nog veel pijn heb morfine mogen ze niet verhogen.Dus is er beslist geweest om durogesic pleisters bij te kleven gedurende korte periode,de klevers zijn nieuw en kunnen in 2 worden gesneden nu,hopelijk hebben we beterschap.

28-9-05 Durogesic pleisters
Gisteren hebben we de durogesic pleisters opgetrokken van 25 mg naar 50 mg en het is iets beter voor te liggen voor te stappen gaat het nog steeds heel slecht heb enorm veel pijn.Morgen vroeg gaan we terug de pleister vervangen gaan geen 3 dagen wachten heeft geen zin heb te veel pijn,het gaat steeds slechter bij mij ik voel het ook.

6-10-05 Pomp opgevuld
Vandaag terug pomp opgevuld einde van de maand moet ik terug gaan,heb nog onzettend veel last in mijn been, en dat is heel vroeg na de coagulatie waar ik zou van af gezien heb.ben met de pleisters terug gestopt en neem nu medicatie bij om te zien of het verbetert.Het weer is ook iet bevordelijk voor pijnpatienten mistig en vocht!!!

19-10-05 Opmerking
Heb vandaag een opmerking had dat het niet vochtig was met die dagen zon in de morgen 98 procent vocht buiten en tegen de middag was het nog 70 procent gemeten,mensen denken het is zon en denken dan dat het niet vochtig kan zijn in oktober.Ze hebben mij vergeleken met kankerpatient wel nu ik weet dat ik meer of dubbel morfine in neem om mijn pijn een beetje onder controle te krijgen tegen over in de familie kanker patienten!!!Heb de laatste dagen terug morfine bij genomen ik kon niet anders de pijn was te hevig anders zou ik niet de kracht hebben voor op de laptop te tokkelen wie geen pijnpatient is weetniet hoe het is met zoveel pijn te leven.Alles in ons gezin is naar de knoppen door de pijn we zijn al 7 jaar gestraft,mijn vrouw ziet er ook vanaf en hoelang nog tot mijn dood???

24-10-05 Slecht geslapen
Deze nacht niet moeten slapen van de pijn in de heupen kon er niet meer opliggen,was al een tijdje aan de gang nu gaat het gewoon niet meer.De heupen zijn terug onstoken van de rug de huisarts heeft ze terug infiltreert deed geen deugt ik hebnog een inspuiting tegen de pijn gevraagt kan gewoon niet blijven liggen van de pijn het slechte weer en de rug die een groteingreep van doen heeft zal er ook niet beter op zijn.Hopelijk slaap ik deze nacht eens goed???

27-10-05 Pomp opgevuld
Vandag pomp opgevuld heft vlot gegaan,maar mijn been die zenuw is terug aan trekken en mijn facetten doen ook terug pijn.Mijn heupen zijn verbetert maar nog niet goed hoor hoop dat het nog in orde komt.

31-10-05 Pijn niet meer te houden
De pijn is niet meer te houden onder rug en linkse kant.Mijn facetten van de rug zijn versleten en stralen veel pijn uit,maar de meeste pijn komt in mijn been terug voort de zenuw die terug tussen de wervels aan groeien zijn. Het is nog maar 8 weken gedaan een discusdnervatie en als zo blijft zal het terug moeten gebeuren.De laatste keer heb ik ondraaglijk veel pijn van had was niet te doen,hoop dat het nog keert.

2-11-05 Facet infiltratie
Vandaag opgenomen geweest voor facet infiltratie,als ik onder narcose was heeft de dokter de 2 onderste facetten ingespoten.Bij wakker worden heeft hij mij gezegt al veel artrose en versleten is,we gaan zien of ik beter ben volgende week ga ik op controle,ik hoop dat het beter is voor mijn been gaat hij nu afwachten.

8-11-05 Pijnkliniek consultatie
Pijnkliniek op consultatie geweest heeft onderzocht en besproken van mijn been,ik moet de 16 november terug opgenomen worden voor pomp opvulling en discusdenervatie voor de 13 de keer en de zoveelste keer in slaap.Er zit niets anders op om mijn pijn te verminderen in mijn been.Nu gaat hij een paar minuten korter nemen om zoveel weefsel niet te beschadegen en hopelijkminder pijn zal hebben of de keer daar voorwas het niet te doen van de pijn na ontwaken.Ik hoop dat ik nu minder pijn zalhebben voor een tijdje in dat been.Zo ziet ge dat het steeds iets is met chronischepijnpatient en krijgen nog geen begripvan de mede mensen.Over de facetten die ingespoten zijn geweest heeft hij gezegt slijtage en zware artrose dus last voor leven.

17-11-05 Coagulatie
Heb vandaag nog pijn van de coagulatie die gisteren is gedaan onder narcose heeft bij het ontwaken niet zoveel pijn gedaan of de keer daar voor 3 maand terug.Nu krijg ik nog inspuitingen tegen de pijn in de rug is voor de 13 de keer verbrand geweest en hoop nu voor lange tijd hoor,het komt steeds terug maar op verschillende tijd stippen we gaan ons nog wat plat leggen en rustig blijven.

22-11-05 Consultatie
Consultatie geweest naar pijnkliniek voor reseltaat coagulatie,de pijn in het been is niet weg is maar voor 2 dagen weg geweest.De pijnarts zegt dat de rechtse kant op een zit en dat de linkse kant juist met een naald nog tussen kan.Er valt niets meer te ontzenuwen want er zit niets meer tussen,heeft nooit gedacht dat het zo vlug zou gegaan zijn aan gezien ik steeds in bed lig.We gaan nog afwachten of het volgende week niet beter is,is weinig kans toe.De arts zegde dat er anders niet op zit dan nog te opereren,MAAR!!niet door gewone chirug want er is weinig plaats om te kunnen snijden langs de buik,pomp en neurostimelator zit in de weg en dat neemt ge niet zo maar uit en terug in met deze ingreep er bij.En hij persoonlijk zou niet opereren want de slaagkans is niet groot voor zelfde geld heb ik nog meer pijn,het niveau daar boven is ook een tussenwervelschijf kapot en zou ook moeten mee gedaan worden.Mijn facetten deze doen ook terug pijn maar deze kan hij terug inspuiten dat de pijn wat minder is zullen anders volgende week kunnen doen.

28-11-05 Deze nacht
Heb deze nacht heel erge pijn had in het links been het ziet er naar uit dat de coagulatie zal mislukt zijn en geen effect meer heeft.Heb naar de pijnkliniek gebeld en ik moet nog afwachten en plat liggen,donderdag pomp opvullen en gaat hij de facetten terug inspuiten onder verdoving.Nu moet ik dagelijks voorlopig inspuitingen hebben met contramal de reden is dat ik er vroeger ook beter ben mee geweest,heb de eerste insuiting had afwachten.De huisarts vergelijk de pijn met felle tandpijn of fantoon pijnen in mijn been zo erg is het.

1-12-05 Pomp laten opvullen
Pomp laten opvullen vandaag,en hebben mij ook in slaap gedaan onder narcose zoveelste keer keer voor mijn facetten te infiltreren deze die zwaar aan getast zijn van de artrose.Voor mijn been gaan we nog een een goede week wachten dan moet ik terug naar consultatie gaan,om te zien hoe en wat,nu krijg ik inspuitingen vn contramal bij hevige pijn en het verzacht wat de hevig pijn.

13-12-05 Consultatie pijnkliniek
Consultatie pijnkliniek geweest heb nog steeds erge pijn in mijn been en rug,heb al een week inspiutingenhad.Nu heeft hij de morfinepomp van 13 mg verhoogt naar 15 mg dat zou moeten beter zijn op korte tijd voor de zenuwpijn.Als het niet beter gaat zoud hij eventuweel nog een coagulatie doen voor de 14 de keer.

21-12-05 Pomp opgevuld
Vandaag pomp opgevuld en deze is nog verhoogt naar het max dat het kan staan op 3 weken,hoplijk zijn we er nog beter van normaal is het de laatste keer dat ik naar de kliniek heb moeten gaan dit jaar.

28-12-05 Pijnkliniek geweest
Vandaag naar de pijnkliniek geweest om de morfine te laten verlagen het was niet meer menselijk ik ben dagelijks onpaselijk en gevoel voor over te geven gaat niet goed met de pijn ging het iets beter,maar het is te veel morfine. Wens jullie allemaal prettige feestdagen en een goed jaar einde.

Terug naar boven

Copyright RUGINFO-EN-PIJN NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN