Mijn verhaal van het jaar 20028-1-02 cosultatie pijnkliniek
Naar cosultatie pijnkliniek ik krijg nog alle dagen inspuitingen met contermal de epidirale heeft niets uitgehaald,hij had ook een gezwollen onderbeen linker kant.

20-1-02 Fragmin 15000
Ik ben moeten starten met fragmin 15000 IU owv DVT linkerbeen met pijnlijke gezwollen linker kuit.

21-1-02 Thrombus
DVT links been met thrombus thv linker kniekuil.Moest dringend consult aangevraagd met Echo Doppler bij dokter Er werd gestart met Fragmin 18000 IU S'avonds gedurende10 dagen en Marevan 3 co als opstartdosis en nadien 1 co per dag.

29-1-02 Pijn in Kuit
Momenteel heb ik nog veel pijn in de linker kuit,de zwellingen is reeds wat afgenomen,ik neem nog steeds durogesic 200MG om de 2 dagen.DE neurostimelator parameters werden gewijzigd en ik had een beetje beter stimelatie in onderrug.

23-4-02 Inspuitingen Vitamine B
Heb nog steeds pijn in linkerkuit en er is nog steeds een zwelling tegen over linkerkuit,ik krijg ondertussen inspuitingen vitamine B.Maevan word binnen 2 dagen gestopt,en ik voelt sedert ongeveer 1week wat steken in de tenen van de linkervoet.

16-5-02 Opgenomen in dagkliniek
Opgenomen in dagkliniek om een epidurale om wille van laag lumbale rugpijn.Ik heb 3 dagen na de lumbale epidurale veel beterschap,nadien had ik weer meer pijn,er werd voorgesteld om nog een epidurale te geven deze werd gegeven op 30-5.weinig beterschap gehad na de vorige epidirale,gezien de blijvende rugpijn sacraal,hebben ze de stimulatie parameters gewijzigd tot dat ik terug meer wat stimulatie kreeg aan de onder rug.

8-7-01 Consultatie Pijnkliniek
Ik ben terug naar de pijnkliniek geweest want mijn linkerbeen en voet hebben terug pijn,ik krijg al terug een tijdje inspuitingen met contermal 2 maal daags er werd een radiofrequente discusdenervatie op nivau L5-S1 er word afgesproken voor de 10-7 te doen onder het werd die dag gedaan 10 minuten aan 90 graden.

12-7-02|80 PROCENT INVALIEDE
Kreeg ik mijn uitslag van mijn onderzoek dat ik aangevraagd had bij het ministerij voor sociale zaken en een integratie,er werd BESLIST DAT IK VOOR MEER DAN 80 PROCENT INVALIEDE WAS EN EEN ZELFREDZAAMHEID VAN 14 PUNTEN heb voor levenslang.

23-7-02 Consultatie pijnkliniek
Terug op controle geweest naar de pijnkliniek ik heb last had van de denervatie en heb een week lang moeten inspuitingen krijgen met contramal,momenteel is de pijn in het linkerbeen verdwenen.

1-8-02 Opname Dag kliniek
Binnen geweest op dagkliniek had hevige pijn in de rug,ik heb een Facetinfiltratie op L4-S1 om wille van drukpijnfacettair op niveou L4-S1.

6-8-02 Stimulatie aangepast
Ik had weer hevige pijn laag lumbaal heeft de arts in de pijnkliniek de stimulatie parameters veranderd en er was een betere stimulatie,heeft er nog eens opgewezen voor mijn electroden te versteken in de rug,ze zitten te laag en heb daar door geen goede stimulatie op de gewenste plaats.

1-10-02 Consultatie geweest
Op consultatie geweest pijnkliniek ik had de pleisters verlaagd naar 175mg om de 2dagen,en ik had veel meer rugpijn ik moest terug dagelijks 2 maal inspuitingen krijgen met contermal door de huisarts.De arts heeft besloten om te pleisters terug te verhogen naar 200mg het heeft geen zin te verlagen zolang de electroden niet zijn verstoken,en ik ben begonnen met Deanxit 2 per dag te nemen voor dat ik wat in de put zat.

29-10-02 Consultatie geweest
Op consultatie geweest pijnkliniek ik ben veel beter aan mijn rug met de pleisters te verhogen,maar in de morgen en in de nacht heb ik last en meer pijn tegen over de trochanterstreek bilateraal links en rechts.

10-12-02 Consultatie geweest
Consultatie pijnkliniek,ik heb momenteel veel pijn laaglumbaal en af en toe uitstralende pijn naar het linker been tegen over de discus degeneratie op niveau L5-S1.een herhaling van een discusdenervatie is voor zien op 18-12-02 momenteel hed ik ook onvoldoende effect van de neurostimelator.Er werd voor gesteld om de neurostimulatorelectrode te verplaatsen en hoger te brengen ze zitten momenteel op niveou ter hoogte van 11en tegen over 12.Revisie neurostimelatorelectrode is voor zien op 8-1-03 onder narcose huidige medicatie behouden.

18-12-02 Dagkliniek voor een Discusdenervatie
Binnen geweest langs dagkliniek voor een Discusdenervatie op L5-S1 onder narcose 10 minuten a90 graden C,weerstand 135 ohm.Ik heb weer veel pijn van de ingreep en ik heb gedurende een week 2maal per dag inspuitigen gekregen,na een week was mijn pijn uit het been verdwenen.

Terug naar boven

Copyright RUGINFO-EN-PIJN NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN