Radio Vlaamse Ardennen De Top Radio Voor Vlaamse Muziek.Radio Vlaamse Ardennen De Top Radio Voor Vlaamse Muziek.
Mijn verhaal van het jaar 20019-1-2001 Pijn van behandeling
Ik heb enorm veel pijn gehad van de behandeling,in mijn linker been en in mijn voet.De huisarts heeft 2 maal per dag moeten komen inspuitingen geven de pijn was niet te houden.

20-2-01 Pijnkliniek geweest
Heb nog steeds veel pijn ik krijg nog inspuitingen,ik heb naar de pijnkliniek geweest om de electroden af te stellen de meeste pijn is rond mijn litteken na het verstellen van de polen was de pijn meer gestimeleerd.Goedkeuring van mijn traplift van het vlaams fonds voor sociale integratie van personen met een handicap.

3-4-01 Uitstralende pijn
Ik heb terug uistralende pijn naar mijn linker been met scheuten tot in de voet deze pijn is terug begonnen enkele dagen geleden de discogene pijn is dus blijkbaar terug gekomen.De trap lift werd ook geplaast en nu kan ik terug boven met gemak.

11-4-01 Discusdenervatie
Terug een discusdenervatie L5-S1 onder narcose*9 ik had de eerste dagen enorm veel pijn ik werde depressief van de pijn altijd dat u moet door staan na zo een behandeling.ik kreeg hier voor fluanxol(0,3mg) tryptizol(15mg)gelules drie maal per dag en de durogesic pleisters stonden nog altijd op 200MG om de 2 dagen.

2-5-01 Dag kliniek
Ik moet terug binnen in dag kliniek om een nieuwe discusdenervatie L5-S1 de andere heeft maar 14 dagen geholpen terug 1uur in slaap*10 de beschrijving luid als volgt:De naald kon niet over de middenlijn worden door gestoken door het sterk vernauwen van de tussenwervel ruimte en door optreden van beenderige bruggen? Er werd diprophos ingespoten tegen de discusrand,juist voorhet facet aan de rechter zijde.Daar na heb ik enorm veel pijn had terug inspuitingen 2 x daags met contermal en kon s'nachts niet slapen van de pijn in de rug.

22-5-01 Hevige pijn
Hebt nog altijd hevige pijn de discusdenervatie is nu maar voor 10 dagen goed geweest ik heb discogene pijn obv degeneratieve discopatie L5-S1 er werd contermal retard 150mg voor geschreven en een aan vraag voor CT Lumbale Wervelzuil dat heb ik dan laten nemen.op 29-5-01 heb ik naar de pijnkliniek geweest achter de uitslag beeld van arthrotische console thv de tussen wervelruimteL5-S1,voor de moment veel pijn met uitstraling naar het linker been in de morgen bij het opstaan heb ik minder pijn maar ik ben nog maar op en door de druk komt de pijn er terug door en word steeds slechter.ze stellen voor om een advies in te winnen bij neurochirugie ivm degenervative discopathie op niveau L5-S1.

6-6-01 Consultatie dokter
Consultatie dokter voorstel voor evt RALIF OPERATIE met gereserveerde prognose.Uit de gegevens vermoeden we datde discectomie in 1987 eerder het niveau L5-S1betrefd.Bij patient zou eventuweel een RALIF OPERATIE kunnen worden overwogen,doch de garantie is enigszins gereserveerd gezien de uitstralings lasteerder dan de rugpijn op de voorgrond staan als ook de uitgebreide voorgeschiedenis bij patient de % en de langdurige werkongeschiktheid kostenbaten afwegen is het echter zeker te overwegend.Met andere woorden hij zou mij opereren maar kan mij geen % geven op beterschap u moet eerst opereren en dan weet u het,ik ga naar een andere nurochirug nog gaan om te zien wat hij voorsteld dat denk ik er over.

19-6-01 Veel pijn
Heb geduren de de laatste 3 weken veel pijn gehad ik had heel de tijd nood aan inspuitingen met contramal 2x per dag de pijnarts steld voor om de inspuitingen af te bouwen en 3x per dag ms contin 10mg te nemen ik sta nog steeds op 200MG durogesic pleisters,maar de arts zegde om eens te denken mijn electroden te verplaatsen om nog betere stimulatie te hebben.

1-8-01 Minder stimulatie
IK heb nu al 2 dagen minder stimulatie en ben al 2 maal door linkerbeen gezakt,heeft de voltage hoger gezet om meer stroom te krijgen en dat is nog gelukt ook.

17-8-01 Op consultatie ziekenhuis monica
Op consultatie ziekenhuis monica-spm-orthopedisch chirurg,daar hebben ze mij ook onderzocht zo zou ik weten of de eerste conclusi juist is voor de ingreep.Technisch en theoretisch is deze patient kandidaat voor het uitvoeren van een lumbale arthrodese.Uiteraard ligt het probleem aan de kant van het uit eindekijke resultaat dat men mag beloven.In die optiek kan men een proefimmobilisatie doen,dmv een gips met dijkoker welke indicatie zou kunnen zijn of hij al dan niet te helpen is met een arthrodese.Ze kunnen mij ook geen zekerheid geven van een operatie hij had het over geen procent we weten maar als de operatie gedaan is ik vind dit geen verstandelijke beslissing om terug te opereren zonder te weten dat u geholpen word of niet.

28-8-01 Batterij leeg denk ik
Ik heb minder stimelatie dan vroeger,vermoedelijk zal de batterij ver leeg zijn ik kan nu zelfs met de auto rijden met de stimelater aan.na nog een week verder had ik geen stimelatie meer in de rug juist nog een wat in de benen ik mocht dan binnen gaan om een nieuwe batterij te plaatsen.

5-9-01 Opname ziekenhuis
Binnen gegaan in het zieken huis om de batterij te vervangen*11,batterij verwijderd onder algemene aneshesie plaatsing nieuwe batterij DCS medotronic intrel 3 stimmelator terug opgestarten de stimulatie was gelijk vroeger.

8-9-01 Ontslag zieken huis
Ontslag uit het zieken huis,moet terug een buikband dragen voor 2 maand,heb nog 2maal op controle moeten gaan om de draadjes uit tedoen.

18-10-01 Pijn in heupen
Ik heb veel last in de nacht mijn heupen, en als ik stap het is zeer pijnlijk de huisarts heeft infiltratie thv heupen met feldiene owv pijn thv trochanterstreek bilatiraalsedert enkele dagen.En ik heb terug wat pijn in het linkerbeen.

15-11-01 Infiltratie heupen
De huisarts heeft bilaterale heupinfiltratie gedaan met diprophos en ik heb dan voltaren 75mg moeten bij nemen kreeg ook inspuitingen contramal 2 maal per dag.

22-11-01 Infiltratie met diprophos
De Huisarts heeft nog eens een bilaterale heup infiltratie met diprophos gegeven,ben nog een paar dagen daar na door mijn been ook gezakt dat is aardig u sta op en het is dat u geen been hebt u vald er zo door.

28-11-01 Terug binnen discusdenervatie
Ik moet terug binnen voor discusdenervatie van de L5-S1 kon het niet meer uithouden van de pijn in het linkerbeen,dat gebeurt onder narcose*12 heb na de ingreep veel pijn had zelfs krampen de huis arts kwam 2 maal per dag inspuitingen zetten, en in de nacht niet kunnen slapen.

1-12-01 Parkeerkaart
Ik heb vandaag mijn parkeerkaart thuis gekregen(parkeer kaart voor mensen met een handicap)

27-12-01 Opname Dagkliniek
Binnen geweest naar de dag kliniek om een epidurale te zetten ik had nog enorm veel pijn, dat ik die tijd al 4 kilo vermagerd was van de pijn, en het niet slapen in de nacht van de pijn, de dokter heeft het moeilijk gehad om met de naald te kunnen prikken vandaar die enorme pijn.

Terug naar boven

Copyright RUGINFO-EN-PIJN NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN