Radio Vlaamse Ardennen De Top Radio Voor Vlaamse Muziek.Radio Vlaamse Ardennen De Top Radio Voor Vlaamse Muziek.
Mijn verhaal van het jaar 200025-1-2000 Meer pijn
Ik had terug meer pijn laag lumbaal ik nam 4 x contermal 50mg en kreeg ook inspuitingen contermal om de pijn te kunnen verdragen in de pijnkliniek hebben ze de voltage hoger gezet voor de stimulator.

21-3-2000 Op boodschappen
Terug meer pijn toegenomen door met de wagen te rijden en boodschappen te doen,ik ben door de rug gezakt ook en had weer hevige pijnscheuten kreeg terug inspuitingen met contramal,ik kreeg in de pijnkliniek durogesic pleisters 50mg als start dosis ik ben er 14 dagen goed van geweest juist in begin wat jeuk.

25-4-2000 Durogesic pleisters
Terug meer pijn en werd de durogesic pleisters opgedreven tot 100MG ik had terug pijn in de onder rug en het links been tot in de tenen de dokter heeft voor gesteld om terug een discuscoagilatie op niveau L5-S1 te laten doen.

24-5-2000 Discuscoagilatie
Discuscoagulatie terug laten behandelen terug in slaap voor een uur,daarna was de pijn in mijn been terug weg.ER werde door arts ook gezegd dat de electroden zijn gezakt enkele MM.

11-7-2000
Terug meer pijn,de pijn is gelijdelijk begonnen tho de tenen en oplopend naar de kuit en linker boven been,s'morgens heb ik duidelijk minder pijn ze stellen voor om een proefblokkade te doen en terug een discus denervatie terug te doen de blokkade heeft maar 1dag geholpen

22-8-2000 Discusdenervatie
Geen pijn meer in been door de discusdenervatie ik neem wel nog die durogesic pleisters en af en toe paresthesieen in de linker voet,ik moest mijn pleisters veranderen na 2,5 dagen in plaats van 3dagen gezien mijn effect al verminderd na 2dagen ik heb dat dan gedaan.

5-9-2000 Kan niet goed meer gaan
Ik kan nog moeilijk gaan ik kan maar 50m meer gaan en krijg dan tintelingen in de voet zool en hiel en gelijdelijk loopt de pijn op naar de laterale zijde van het linker boven en onderbeen en ik had drukpijn thv SIGlinks.heb dan een rolstoel gekregen van het zieken fonds en er is een aanvraag ingediend om een traplift voor naar boven te gaan slapen,en volgende week een inspuiting infiltratie thv het sacroiliacaal gevricht links,geen beterschap mee gehad.

19-9-2000 Terug veel pijn
Ik heb de laatste week enorm veel pijn gehad de dokter kwam alle dagen 2maal inspuitingen geven van contramal en de dosis durogesic opgetrokken tot 150mg om de 2 dagen ik kan nog moeilijk met de wagen rijden gezien de pijn moest ik s'avonds nog een MS contin van 10mg bij nemen.De pijn werd nog niet onder drukt en ik moest de MS contin van 30 mg nemen S'avonds, en 1prozac,valium 10MG,en 1 staurodorm.

14-11-2000 Aanvraag ingediend
Aanvraag ingediend aan vlaams fonds voor sociale integratie van personen met een handicapt traplift,douch inplaats van lichtbad,heb nu ook mijn rolstoel sinds eind oktober.

22-12-2000 Goedkeuring van invalied
Ik heb mijn goedkeuring van invalied van 66 procent en met een vermindering van zelfredzaamheid van 9 punten van ministerie van sociale zaken.

27-12-2000 Discusdenervatie op L5-S1
Heb ik terug veel pijn in mijn been, ze hebben nog een discusdenervatie op L5-S1 gedaan dat was voor mijn jaar goed af te sluiten.

Terug naar boven

Copyright RUGINFO-EN-PIJN NIETS VAN DEZE WEBSITE MAG ZONDER TOELATING WORDEN OVERGENOMEN